- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Günaydın Kızlar...
Malum bildirim günüü
Lütfen bildirimleri bu formatta yollayın. Ben listeye otomatik yazarım sorun değil ama forumu okuyan arkadaşlar kaç günde ne vermişsiniz, hedef ne , haftalık ne gitmiş görsünler ve kendilerine göre yorum yapsınlar
Diet başlangıcı :09/02/2015
Başlangıç kilo : 90,1
Geçen cuma: 86,3
Güncel : 85,8
haftalık değişim : 1,5
Toplan giden : 5,3
Dietimin 18. günü
Sevgilerrr.
Evet iki kilo vermem lazımBu dediğiniz 2-3 kilo için. Bunu mu hedefliyorsunuz?
Günaydın Kızlar...
Malum bildirim günüü
Lütfen bildirimleri bu formatta yollayın. Ben listeye otomatik yazarım sorun değil ama forumu okuyan arkadaşlar kaç günde ne vermişsiniz, hedef ne , haftalık ne gitmiş görsünler ve kendilerine göre yorum yapsınlar
Dietimin 18. günü
Sevgilerrr.
diet başlangıcı:05/01/2015Günaydın Kızlar...
Malum bildirim günüü
Dietimin 18. günü
Sevgilerrr.
İnşallah biz de istediğimiz kiloya inip kilomuzu sabitlediğimiz günleri görürüzben de güzel bir sp günü geçirdim dün..bugün tartıda da bi değişim yoktu..güzel gidiyo..güçlendirmede son haftam artık hayırlısıyla..fazlasıyla uzattım zaten..
Toplamda iyi kilo vermişsin canım ama bu hafta vücudun ödem mi yaptı acaba?diet başlangıcı:05/01/2015
baş.kilo:125
geçen cuma:110.80
güncel:110.20
haftalık değişim:600 gr
toplam giden:14.80
dietimin 52.günü
harika 1,5 ayda 14 kg muhteşemsin darısı başıma :))diet başlangıcı:05/01/2015
baş.kilo:125
geçen cuma:110.80
güncel:110.20
haftalık değişim:600 gr
toplam giden:14.80
dietimin 52.günü
Zeynaaaaa ben 58,9 gördüm bugünnnnben de güzel bir sp günü geçirdim dün..bugün tartıda da bi değişim yoktu..güzel gidiyo..güçlendirmede son haftam artık hayırlısıyla..fazlasıyla uzattım zaten..
Haftalık 600 gram iyi bir rakam canım.Toplamda iyi kilo vermişsin canım ama bu hafta vücudun ödem mi yaptı acaba?
Gözünaydın olsun.Zeynaaaaa ben 58,9 gördüm bugünnnnSonunda 58e geri döndüm
İnşallah biz de istediğimiz kiloya inip kilomuzu sabitlediğimiz günleri görürüz
Zeynaaaaa ben 58,9 gördüm bugünnnnSonunda 58e geri döndüm
Aslında öyle. Sağlıklı kilo vermek açısından doğru. Benim de haftalık o kadar gidiyor.Haftalık 600 gram iyi bir rakam canım.
Senin Güçlendirmeden son hafta yani korumaya mı geçiyorsun artık zeynaoh çok şükür..gerçi çok şart değildi ama seni mutlu etmesi bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?