Öncelikle geçmiş olsun. Diğer taraftan çok çok hasta değilsen canının yemek yemek istememesi fena bir durum değil :)Günaydın Kızlarrr bugün bildirim günü 78,9 kg geldim bu sabah. :) Dünden bugüne miğdemi üşütmüşüm sanırım rahatsızımcanım hiçbirşey istemiyor
Hedefin kaç? Umarım az birşey kalmıştır Hedefine..Protein perşembem güzel geçti, bu hafta iki sp yapmam gerekti, çünkü biraz artıdaydım. Ama bu akşamki tartıya bakılırsa normale dönmüş olucam yarına inşallah :)
Ben zaten güçlendirmedeyim hedefime ulaştım :)Hedefin kaç? Umarım az birşey kalmıştır Hedefine..
Ben zaten güçlendirmedeyim hedefime ulaştım :)
spor farkı :) bence biraz hareketsiz bir haftaydı birazda kaçamak vardı söylemesi ayıp meyve ve kuruyemiş olsa da fark ediyor işte bu hafta açığı kapatırım benToplamda iyi kilo vermişsin canım ama bu hafta vücudun ödem mi yaptı acaba?
aslında benim gibi obezite depreminin yarattığı tosunaminin vurduğu biri için pek iyi bir rakam değil ama boyumda 180 olduğundan görüntüm idare eder bbir moda kavuştu :)Aslında öyle. Sağlıklı kilo vermek açısından doğru. Benim de haftalık o kadar gidiyor.
Senin Güçlendirmeden son hafta yani korumaya mı geçiyorsun artık zeyna
spor farkı :) bence biraz hareketsiz bir haftaydı birazda kaçamak vardı söylemesi ayıp meyve ve kuruyemiş olsa da fark ediyor işte bu hafta açığı kapatırım ben
ya kendime şimdi çok kızdım bende bi hafta boyunca akşamları midem çok bulanıyordu yemek çok yiyemiyordum bikaçtane tuzlu fıstık ayiyordum bastırsın diye üstüne regl olunca evdeki tartımda 64-65.500 kilo aradında değişiyordu.hmm Pksnmz kilo vermem durur mu bu haftaya kadar iyi kilo verdim.jasmine bu ne sorması ayıp. Çok kızdım sana kusura bakma ama. Dukan yapıyoruz karatay değil. Bu kabul edilemez ki. Emeklerin boşa gidecek. başa döneceksin. Önce kilo vermen yavaşlayacak. Sonra duracak. Sonra aaa bu iş olmuyor deyip yemeye başlayacaksın. Bir bakmışsın ki hoppp verdiğinden fazla almışsın. Kaçamak dediğin bir dilim mandalina 2 fındık olur. Ki onu da yaptığında spora ağırlık verir sonra daha fazla dikkat edersin toparlarsın. kendine ceza verirsin. Ama ben bunu kabul etmiyorum. şimdi olayı tam bilmeyen başlamaya niyeti olan arkadaşlar "kaçamak yapmış yine de 600 gr. vermiş demekki bir şey olmuyor" diyecekler.
Yaşın kaç bilmiyorum ama deneyimli dukancı olarak (bu yazdıklarım bire bir başıma geldi) nacizane tavsiyem azzıcık sabır. Lütfen. Lütfennnnn..Eki Görüntüle 1434288
ya kendime şimdi çok kızdım bende bi hafta boyunca akşamları midem çok bulanıyordu yemek çok yiyemiyordum bikaçtane tuzlu fıstık ayiyordum bastırsın diye üstüne regl olunca evdeki tartımda 64-65.500 kilo aradında değişiyordu.hmm Pksnmz kilo vermem durur mu bu haftaya kadar iyi kilo verdim.
ya kendime şimdi çok kızdım bende bi hafta boyunca akşamları midem çok bulanıyordu yemek çok yiyemiyordum bikaçtane tuzlu fıstık ayiyordum bastırsın diye üstüne regl olunca evdeki tartımda 64-65.500 kilo aradında değişiyordu.hmm Pksnmz kilo vermem durur mu bu haftaya kadar iyi kilo verdim.
jasmine bu ne sorması ayıp. Çok kızdım sana kusura bakma ama. Dukan yapıyoruz karatay değil. Bu kabul edilemez ki. Emeklerin boşa gidecek. başa döneceksin. Önce kilo vermen yavaşlayacak. Sonra duracak. Sonra aaa bu iş olmuyor deyip yemeye başlayacaksın. Bir bakmışsın ki hoppp verdiğinden fazla almışsın. Kaçamak dediğin bir dilim mandalina 2 fındık olur. Ki onu da yaptığında spora ağırlık verir sonra daha fazla dikkat edersin toparlarsın. kendine ceza verirsin. Ama ben bunu kabul etmiyorum. şimdi olayı tam bilmeyen başlamaya niyeti olan arkadaşlar "kaçamak yapmış yine de 600 gr. vermiş demekki bir şey olmuyor" diyecekler.
Yaşın kaç bilmiyorum ama deneyimli dukancı olarak (bu yazdıklarım bire bir başıma geldi) nacizane tavsiyem azzıcık sabır. Lütfen. Lütfennnnn..Eki Görüntüle 1434288 [/Q
haklısın arkadaşımda beni baz alan yanlış alır 1-sanırım şu anda burda metrekaresi en yüksek hatun benim yani metrekarem oranında yaktığım kalori hepinizden fazla 2-spor um eksik dedim ama ben bu hafta 2 gün pilates 2 gün zumbamı gene yaptım sadece hergün yaptığım leslie 3 mili yapmadım yani benden çok düşük kiloda biri aynı sonucu alamazdı :) 38 yaşındayım bende önümüzdeki hafta telafi edicem söz :)
Bugün gerçekten hedef kilomda olduğum için daha da bir havalıyımHavanı yesinlerrr :)
Arkadaş şimdi görmemiş ama büyük ihtimal önümüzdeki haftalarda bir duraklama görür o zaman kaçamakların tek bedelinin kilo veriminin yavaşlaması olmadığını anlar canım :)jasmine bu ne sorması ayıp. Çok kızdım sana kusura bakma ama. Dukan yapıyoruz karatay değil. Bu kabul edilemez ki. Emeklerin boşa gidecek. başa döneceksin. Önce kilo vermen yavaşlayacak. Sonra duracak. Sonra aaa bu iş olmuyor deyip yemeye başlayacaksın. Bir bakmışsın ki hoppp verdiğinden fazla almışsın. Kaçamak dediğin bir dilim mandalina 2 fındık olur. Ki onu da yaptığında spora ağırlık verir sonra daha fazla dikkat edersin toparlarsın. kendine ceza verirsin. Ama ben bunu kabul etmiyorum. şimdi olayı tam bilmeyen başlamaya niyeti olan arkadaşlar "kaçamak yapmış yine de 600 gr. vermiş demekki bir şey olmuyor" diyecekler.
Yaşın kaç bilmiyorum ama deneyimli dukancı olarak (bu yazdıklarım bire bir başıma geldi) nacizane tavsiyem azzıcık sabır. Lütfen. Lütfennnnn..Eki Görüntüle 1434288
teşekkürler pksnmz hanım :)))
Bütün havalar senin olsun at canımmm HakettinnBugün gerçekten hedef kilomda olduğum için daha da bir havalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?