- 24 Eylül 2009
- 106
- 75
- 103
- 49
Atacağız tabiki azimliyiz kendimi mutlu sağlıklı hissetmek istiyorum artıkYakında bizde atarız havamızı
mydilemma herkes kendi bedeninin potansiyelini daha iyi tanıyor bu tavır hoşuma gitmiyor" o zaman anlar o salak tavrı "gibi geliyor bana sizin tutumunuz çok katı kafayı çok takmışsınız oturup makarna pilav tatlı vs yemedim meyve ve kuruyemiş yedim kilo vermem durursa hıh gördü işte diyip sevinecek gibi bir halin varArkadaş şimdi görmemiş ama büyük ihtimal önümüzdeki haftalarda bir duraklama görür o zaman kaçamakların tek bedelinin kilo veriminin yavaşlaması olmadığını anlar canım :)
Tabi ki size hakaret etmek gibi bir amacım yok. Ama zamanla anlayacak ve kaçamaklarınızı hafif gördüğünüz, ben kendi vücudumu tanıyorum diyerek kaçamaklarınıza bahane bularak kendinizi kandırdığınız için pişman olacaksınız bence evet. Ama yapacak bir şey yok. Herkes istediğini yer içer, biz her ne kadar insanların iyiliğini istesek de kendiniz nasıl istiyorsanız öyle uygularsınız.mydilemma herkes kendi bedeninin potansiyelini daha iyi tanıyor bu tavır hoşuma gitmiyor" o zaman anlar o salak tavrı "gibi geliyor bana sizin tutumunuz çok katı kafayı çok takmışsınız oturup makarna pilav tatlı vs yemedim meyve ve kuruyemiş yedim kilo vermem durursa hıh gördü işte diyip sevinecek gibi bir halin var
[
Süper gidiyorBir ay oldu kaçamağım yok geçen hafta salçayı fazla kaçırdım sadece. Kaçamaksız bitirip güçlendirmeye huzurla girmeyi planlıyorum inşallah. Dukan sevdim zorlanmıyorum sadece çikolatada fena oluyorum koklaya koklaya bi hal oldum
mydilemma herkes kendi bedeninin potansiyelini daha iyi tanıyor bu tavır hoşuma gitmiyor" o zaman anlar o salak tavrı "gibi geliyor bana sizin tutumunuz çok katı kafayı çok takmışsınız oturup makarna pilav tatlı vs yemedim meyve ve kuruyemiş yedim kilo vermem durursa hıh gördü işte diyip sevinecek gibi bir halin var
[
senin tavrınla ilgili bir sıkıntım yok olsa söylerdim o satırların altında yazanları da okuyabiliyorum az çok 38 yaşında bir kadın 18 yıllık psikolog olarak herkes tabiki düşüncesini söyleyecek elbette bende rahatsız olduğum şeyi söyleme hakkına sahibim senin yazdıklarına verdiğim karşılığa bakarsan alınacağın bir şey yokÇok yanlış anlamışsın sen bu olayı.
Ben de yazdım kusura bakma bir daha asla yazmam mesela.
Evet maalesef taktık kafayı bu işe.
Takmasak bu blogda olmazdık bence.
Amacımız motivasyon.
Destekleriniz için teşekkür ederim Seyir dönemi zor hakikaten ama dayanıp hakkını vere vere tamamlayacağız mydilemma sizi çok tebrik ediyorum inşallah bizde şuanki mutluluğunuzu yaşayacağız.Kızlar kaçamak yaparsanız o seyir dönemi sizin için bir hayat tarzı olurAy ben dukanı çok sevdim artık benim için bir hayat tarzı o yüzden bitirmiyorum der kendinizi kandırırsınız. Seyirden hayat tarzı olmaz arkadaşlar, bıktırır adamı, o kilolar bir eksi bir artı.... Bir an önce kaçamaksız bitirin seyirinizi güçlendirmeye geçin. Sonra çok istiyorsanız güçlendirmeyi hayat tarzınız yaparsınız o daha mantıklı
yeni bir dukancı olarak aranıza katılmak istiyorummmm beni de alın beni de alın acemi diye almamazlık yapmayınnnn :))
Bir ay oldu kaçamağım yok geçen hafta salçayı fazla kaçırdım sadece. Kaçamaksız bitirip güçlendirmeye huzurla girmeyi planlıyorum inşallah. Dukan sevdim zorlanmıyorum sadece çikolatada fena oluyorum koklaya koklaya bi hal oldum
atakın ilk günüüüüMerhaba herkese
hangi evredesinwintersun ? :)
Ben bugün atak 2 yapıyorum 3 gün verdi dukan amca pazartesi günü seyire geçiyorum
HOŞGELDİN ARAMIZAatakın ilk günüüüü
ama bana 6 gün verdi çünkü 83 kiloyum
Hoşgeldiiin :)yeni bir dukancı olarak aranıza katılmak istiyorummmm beni de alın beni de alın acemi diye almamazlık yapmayınnnn :))
Dukanellaa hiç eksik etmiyorum o olmassa dayanamam biliyorum. Ps günlerimde yaptıgım kekleri üzerine sürüyorum. Yoğurdu denemedim ama denerim sagol canımah canım yaaa o çikolata tutkusu bambaşka bişey..bilmeyen anlamaz :))) bende de var o..çok fena tatlıcıyım ben..mesela dukan kekleri filan hiç kesmiyor beni ama dukanella iyi geliyor..bence çok sıkıntı çektiğinde yap dukanella, özellikle ps günlerinde ye 1-2 kaşık..çok kakaolu olduğu için bayaa kesiyo insanı..bi de içine fındık aroması filan koyunca daha bi nutellamsı oluyo..ama bak daha önce de söyledim, şu kakaolu yoğurt olayını mutlaka deneyin derim ben..içinde kakao dışında tolere yok..hatta yarım avuç goji atınca içine offf nefis oluyo..benim canım tatlı istedikçe ondan yaptım..önceden "tatlı yoğurt mu ıyyyyy" derdim ama öyle değilmiş meğer...pudinge filan üşeniyorum, kakaolu, tatlandırıcılı yoğurt dondurma gibi geliyor, süper bişi...
Bir çay bardağı sıcak sütüne tarçın ekle iç iyi geliyor bide her gün mutlaka yoğurt tüket ben hiç kabız olmadım Dukanda. Bol su içmeyi ihmal etmeKızlar sizden bir öneri rica ediyorum 4gündür kabızlık problemim var dukandan cok benimle alakalı da olabilir emin değilim normalde de bağırsaklarım tembeldir ama şişkinlik cok kötü boyuta ulaştı maden suyundan nefret etmeme rağmen onu bile denedim.Böyle bir durumda baska ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?