tarçının atak evresinde kullanımı yok değil miBir çay bardağı sıcak sütüne tarçın ekle iç iyi geliyor bide her gün mutlaka yoğurt tüket ben hiç kabız olmadım Dukanda. Bol su içmeyi ihmal etme
Kullanabilirsin canım, bir sakıncası yok.tarçının atak evresinde kullanımı yok değil mi
bende olmamıştım seyire geçtiğimden beri yaşıyorum önerini kesinlikle denicemmm cok teşekkür ederiiimmmBir çay bardağı sıcak sütüne tarçın ekle iç iyi geliyor bide her gün mutlaka yoğurt tüket ben hiç kabız olmadım Dukanda. Bol su içmeyi ihmal etme
tşkler canımKullanabilirsin canım, bir sakıncası yok.
Atak nasıl geçiyor? Light ayran var diye biliyorum ama olmadı küçük bir yoğurt alırsın. Ben bazen işe giderken 500 gramlık yoğurt alıyorum.. Bir de dukan ekmek.. Oh mis gibi.. Yoğurdu çok severim de.. Ben atakta çok sıkılmıştım aynı şeyleri yemekten.. Şimdi yeni tarifler deniyorum.. Sana da öneririm..tşkler canım
şuana kadar haşlanmış tavuk ymurta peynir yulaf kepeği yoğurt bol su ile idare ettim umarım bir hata yoktur
yarın okula ton balığı götürücem light
bu arada piyasada lght ayan var mı ben bulamadım
Benim niye hala acıkma hissim varAman tanrım dukan amca bizi biraz zorlasanda olsun acıkma hissim yok artık ne güzel
Piyasada var da büyük marketlerde oluyor sadece light ayran. Yanlış bir şey yok ama yediklerinizden sıkılmayın, biraz çeşitlendirirseniz iyi olur. Bu arada normal ayranların da yağ oranını kontrol edin bazıları %2 civarı ya da daha az olabiliyor.tşkler canım
şuana kadar haşlanmış tavuk ymurta peynir yulaf kepeği yoğurt bol su ile idare ettim umarım bir hata yoktur
yarın okula ton balığı götürücem light
bu arada piyasada lght ayan var mı ben bulamadım
nasıl bir çeşitlendirme yapabilirim ?Piyasada var da büyük marketlerde oluyor sadece light ayran. Yanlış bir şey yok ama yediklerinizden sıkılmayın, biraz çeşitlendirirseniz iyi olur. Bu arada normal ayranların da yağ oranını kontrol edin bazıları %2 civarı ya da daha az olabiliyor.
Benim de aylarca hiç ne iştahımda azalma oldu ne karbonhidrat isteğim geçti canım. Biz şanssız tayfayız benceBenim niye hala acıkma hissim var
acıkma hadi neyse ama canım karbonhidrat çekiyor.. Napsam acaba ?
Tavuğu haşlama değil de farklı şekillerde pişirebilirsiniz mesela, balık yiyebilirsiniz arada. Kıyma veya başka şekilde kırmızı et de tüketebilirsiniz. Seyirdeyken sebze günlerinde sebze yemekleriyle sınırsız çeşit var. Sizin yediklerinizde de yanlış bir şey yok tabi ama uzun süre aynı şeyleri yemek hem bıktırır hem de vücudumuz için gerekli şeyleri alamıyor olabiliriz tabi.nasıl bir çeşitlendirme yapabilirim ?
. Bide bim de satılan dost yarım yağlı süte olur diyorlar bi grupta sen ne diyorsun bu konuda. Bana göre olmaz ama kafam karıştıBenim de aylarca hiç ne iştahımda azalma oldu ne karbonhidrat isteğim geçti canım. Biz şanssız tayfayız bence
Canım görüş meselesi değil ki, yağ oranı yüzde 2'den azsa olur, çoksa olmaz. Yarım yağlı sütler genelde %1,5 oluyor, eğer o da öyleyse olur.. Bide bim de satılan dost yarım yağlı süte olur diyorlar bi grupta sen ne diyorsun bu konuda. Bana göre olmaz ama kafam karıştı
Sen hedefine ulaştın ama ne güzel.. Ben her an bırakabilirim.. Sonra düşünüyorum hedef kilomu.. Ha gayret diyorum.. Çok seviyorum yemek yapmayı ve yemeği..Benim de aylarca hiç ne iştahımda azalma oldu ne karbonhidrat isteğim geçti canım. Biz şanssız tayfayız bence
O zaman sen de benim gibi yap, bol bol dukana uygun yemekler yap ve yeSen hedefine ulaştın ama ne güzel.. Ben her an bırakabilirim.. Sonra düşünüyorum hedef kilomu.. Ha gayret diyorum.. Çok seviyorum yemek yapmayı ve yemeği..
Bugün protein günüm. Öyle çok yedim Ki.. Hala da yiyesim var.. Ama sorun şu ki aslında şu an aç değilim.. sp günümde domatesli dukan makarna yapıcam.. Hiç denemedim ama bakalım artık..O zaman sen de benim gibi yap, bol bol dukana uygun yemekler yap ve yeGözünü de doyur karnını da. :) Başarılı olacağına eminim.
Anladım sağolasın. Etiket okuma işini daha beceremiyorum aslında. Hangisinde nekadar olması lazım bilemiyorum. Mesela Lor alacaksan da mı ikinin altında olması lazımCanım görüş meselesi değil ki, yağ oranı yüzde 2'den azsa olur, çoksa olmaz. Yarım yağlı sütler genelde %1,5 oluyor, eğer o da öyleyse olur.
Anladım sağolasın. Etiket okuma işini daha beceremiyorum aslında. Hangisinde nekadar olması lazım bilemiyorum. Mesela Lor alacaksan da mı ikinin altında olması lazım
Evet bütün süt ürünlerinde %2Anladım sağolasın. Etiket okuma işini daha beceremiyorum aslında. Hangisinde nekadar olması lazım bilemiyorum. Mesela Lor alacaksan da mı ikinin altında olması lazım
Sütün yoğurdun içine tatlandırıcı koymayı denesen şimdilik keser mi acaba? Bir de bloglarda atak için tarifler arayabilirsin. Simlanın bloğunda var birşeyler. Sadece yumurta beyazı ve tatlandırıcıyla yapılan şeyler sana uygun. Bir kaç gün çabuk geçer merak etme :)iyi akşamlar hanımlar bugün dukana başladım ben de 88 kiloyum bakalım başım ağrıyor atak evresinde tatlı ihtiyacı nasıl gidecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?