Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşaallah geçer ya cumartesine kadar atak yapacağım

Bugün protein günüm. Öyle çok yedim Ki.. Hala da yiyesim var.. Ama sorun şu ki aslında şu an aç değilim.. sp günümde domatesli dukan makarna yapıcam.. Hiç denemedim ama bakalım artık..
Dukan makarnası mı ? o nasıl oluyor Figen hanım?

Bence tatlı yemediğin için değil baş ağrısı.. Kan şekerin düşmüştür.. Karnını doyur.. Tabi protein ile.
şu atak kısmı bitse inşaallah tamamlarım da şu kilolardan kurtulurum 65 -70 arasını görsem oh be diyeceğim

şu atak kısmı bitse inşaallah tamamlarım da şu kilolardan kurtulurum 65 -70 arasını görsem oh be diyeceğim

Kilo almak kolay ama vermek çok zor. Acaip bir irade istiyor.. böyle gruplar Destek oluyor.. Bu topic olmasa geçen hafta bırakmıştım diyeti.. Hepimize bu süreçte kolay gelsin diyorum..

Kilo almak kolay ama vermek çok zor. Acaip bir irade istiyor.. böyle gruplar Destek oluyor.. Bu topic olmasa geçen hafta bırakmıştım diyeti.. Hepimize bu süreçte kolay gelsin diyorum..
evet bende burda güç bulacağım kendime inş en çok kilo veren kaç kilo verdi

iyi akşamlar hanımlar bugün dukana başladım ben de 88 kiloyum bakalım başım ağrıyor atak evresinde tatlı ihtiyacı nasıl gidecek bilmiyorum
merhaba öncelikle bol eksiler görmen dileğiyle bende tatlı delisi bir insanım ama dukanla beraber bu isteğim suan sıfır inan ki görmek bile istemiyorum motive olurmusun bilmiyorum ama ben geçen sene dukanla tam 12 kilo verdim deli gibi yememe rağmen sadece 2sini geri aldım .Suan ikinci ve insallah son denemem olucak benimde yolum senin gibi uzun ama basarmak bizim elimizde atak tatlılarını araştır en kötü tatlandırıcıyla kahve iç zero tam bir kurtarıcı ben öyle atlattım atak dönemini umarım biraz olsun faydam dokunmuştur :)

Günaydın kızçelerrr
Herkese iyi haftalarrr

Bence tatlı yemediğin için değil baş ağrısı.. Kan şekerin düşmüştür.. Karnını doyur.. Tabi protein ile.

Atakta başım ağrıdı diye sevinmiştim ben ilk dukanımda. Protein zehrilenmesi bence o. Bünyenin tepki verdiğinin işareti. Kolay kilo vereceğinin işareti. Hiç takma kafayaa. Ohh yandan yandann. Geçecek az sabırr..

evet bende burda güç bulacağım kendime inş en çok kilo veren kaç kilo verdi

Geçen cumanın sonuçları:

iyi akşamlar hanımlar bugün dukana başladım ben de 88 kiloyum bakalım başım ağrıyor atak evresinde tatlı ihtiyacı nasıl gidecek bilmiyorum
merhaba ben de bugün başladım. Birlikte devam edelim.ben 74 kiloyum ama çok iradesizim.tatlıya dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…