Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar dün tam kilom ne diye düşündüm tartılmamıştım uzun zamandır dün tam kilom 90.3 tü bugün tartıldım 89.2 olmuşum...1.1 kilo verdim arkadaşlar sizler ne kadar su içiyorsunuz hanımlar ben su içemeyenlerdenim zorla içiyorum

Tebrikler süpersinn
ben günde 4 litre kesin içiyorum . fazlası var eksiği yok. Ben çok seviyorum ama ve çay kahve tüketmiyorummm

Tebrikler süpersinn
ben günde 4 litre kesin içiyorum . fazlası var eksiği yok. Ben çok seviyorum ama ve çay kahve tüketmiyorummm
Ben su içemiyorum ama zorluyorum kendimi çaysız asla yaşayamam kahve öyle deil ama açık çay içeceğim işte eşim de yapıyor o 1.5 kilo verdi şimdi önemli olan istikrarlı olmak

bende birşey soracağım
bugün seyirin ilk günü protein-sebze yapıyorum. benim için ekmek sorun değil ekmek yeme alışkanlığım yok hatta sofrada ekmek yemeyi unuturum bana hatırlatırlar. benim dayanamadığım şey salata, akdeniz salatası. saf protein günlerimde ne yapacağım? şu an salata üzerine közlenmiş mangal patlıcan (yağsız) yiyorum. o kadar düşkünüm ki. 5+5 yapmak için seyire sp ile mi başlamak gerekiyor?
ps ile 5+5 devam edebilir miyim?

Ara ara bulamadım bende peynir cidden yagsız böreklik Lor aldım. Yag oranını falan bilmiyorum napayım artık bir aydır tak dedi canıma. Kendime tost yapcam oh mis.

Ara ara bulamadım bende peynir cidden yagsız böreklik Lor aldım. Yag oranını falan bilmiyorum napayım artık bir aydır tak dedi canıma. Kendime tost yapcam oh mis.

Bende bugün lor peyniri aldım. %1 yağlı vardı tabii ben %0'lık olanını aldım. Ucundan açıp bakayım dedim ama tadının bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Dukan poğaça yapıcam lorlu

yulaf kepeğinin zorunlu olduğunu biliyorum ancak ben daha önce diyetisyene gitmiştim ve bana bazı tahliller yapmıştı.kesinlikle kepekli ürünler yememen gerekli demişti.o yüzden biraz aklım karıştı.

Tostu dukan ekmeği ile mi yapacaksın? Ben de 2/0 yapıyorum.. Haftada iki gün protein. 5 gün normal beslenm. Tabi abartmadan . Dün protein günümdü.. İyi geçti.. Bugün normal beslenme günüm.. Biraz kaçırdım maalesef. Yarın telafi etmeye çalışıcam.

yulaf kepeğinin zorunlu olduğunu biliyorum ancak ben daha önce diyetisyene gitmiştim ve bana bazı tahliller yapmıştı.kesinlikle kepekli ürünler yememen gerekli demişti.o yüzden biraz aklım karıştı.

"sağlık nedeni ile yulaf kepeği yiyemeyenler için karabuğday yenebilir" diye bir güncelleme var son dönemde..onu bi araştırın isterseniz..sizin için daha sağlıklı olur..

Eğer böyle bir rahatsızlığınız varsa yulaf kepeği tüketmemelisiniz, onun yerine greçka (karabuğday) kullanabilirsiniz.

Evet daha önce yaptım ama normal ekmek olarak kullandım artık Lor um var tost yapabilirim

kızlar atakta sodaa içebiliyr muyuz bi de light kaşarlar vardı markette ama almadım geçekten light olduklarına inanamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…