hoşgeldiniz aramıza kolay gelsinmerhaba ben de bugün başladım. Birlikte devam edelim.ben 74 kiloyum ama çok iradesizim.tatlıya dayanamıyorum.
hoşbulduk. yardımlarınızı bekliyorum.hoşgeldiniz aramıza kolay gelsin
arkadaşlar dün tam kilom ne diye düşündüm tartılmamıştım uzun zamandır dün tam kilom 90.3 tü bugün tartıldım 89.2 olmuşum...1.1 kilo verdim arkadaşlar sizler ne kadar su içiyorsunuz hanımlar ben su içemeyenlerdenim zorla içiyorum
Ben su içemiyorum ama zorluyorum kendimi çaysız asla yaşayamam kahve öyle deil ama açık çay içeceğim işte eşim de yapıyor o 1.5 kilo verdi şimdi önemli olan istikrarlı olmakTebrikler süpersinn
ben günde 4 litre kesin içiyorum . fazlası var eksiği yok. Ben çok seviyorum ama ve çay kahve tüketmiyorummm
ben de atakta 1. günüm bir şey sormak istiyorum. yulaf kepeğini her gün yedin mi3 günlük atak sonucum: - 2 kg
yehooo!
seyir başlasın bugün
ben de atakta 1. günüm bir şey sormak istiyorum. yulaf kepeğini her gün yedin mi
Ara ara bulamadım bende peynir cidden yagsız böreklik Lor aldım. Yag oranını falan bilmiyorum napayım artık bir aydır tak dedi canıma. Kendime tost yapcam oh mis.
ben de atakta 1. günüm bir şey sormak istiyorum. yulaf kepeğini her gün yedin mi
Tostu dukan ekmeği ile mi yapacaksın? Ben de 2/0 yapıyorum.. Haftada iki gün protein. 5 gün normal beslenm. Tabi abartmadan . Dün protein günümdü.. İyi geçti.. Bugün normal beslenme günüm.. Biraz kaçırdım maalesef. Yarın telafi etmeye çalışıcam.Ara ara bulamadım bende peynir cidden yagsız böreklik Lor aldım. Yag oranını falan bilmiyorum napayım artık bir aydır tak dedi canıma. Kendime tost yapcam oh mis.
yulaf kepeğinin zorunlu olduğunu biliyorum ancak ben daha önce diyetisyene gitmiştim ve bana bazı tahliller yapmıştı.kesinlikle kepekli ürünler yememen gerekli demişti.o yüzden biraz aklım karıştı.
Eğer böyle bir rahatsızlığınız varsa yulaf kepeği tüketmemelisiniz, onun yerine greçka (karabuğday) kullanabilirsiniz.yulaf kepeğinin zorunlu olduğunu biliyorum ancak ben daha önce diyetisyene gitmiştim ve bana bazı tahliller yapmıştı.kesinlikle kepekli ürünler yememen gerekli demişti.o yüzden biraz aklım karıştı.
Evet daha önce yaptım ama normal ekmek olarak kullandım artık Lor um var tost yapabilirimTostu dukan ekmeği ile mi yapacaksın? Ben de 2/0 yapıyorum.. Haftada iki gün protein. 5 gün normal beslenm. Tabi abartmadan . Dün protein günümdü.. İyi geçti.. Bugün normal beslenme günüm.. Biraz kaçırdım maalesef. Yarın telafi etmeye çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?