Kaşarlar olmuyor malesef. Türkiye'de yağ oranı bize uygun light kaşar yok.kızlar atakta sodaa içebiliyr muyuz bi de light kaşarlar vardı markette ama almadım geçekten light olduklarına inanamadım :)
Sade soda olur. Fazla içmeyin ödem yapabilir fazlası.kızlar atakta sodaa içebiliyr muyuz bi de light kaşarlar vardı markette ama almadım geçekten light olduklarına inanamadım :)
tahminim doğru çıktı yaniKaşarlar olmuyor malesef. Türkiye'de yağ oranı bize uygun light kaşar yok.
Selam canım sana sorabilirim sanırım, güç de tam buğday ekmeği hakkımızın yerine neler tüketebilirizKaşarlar olmuyor malesef. Türkiye'de yağ oranı bize uygun light kaşar yok.
2 kaşık tam buğday unu, 2 kaşık ekstra yulaf kepeği, 220 gram nişastalı gıda tüketebilirsin canım.Selam canım sana sorabilirim sanırım, güç de tam buğday ekmeği hakkımızın yerine neler tüketebiliriz
Hayır canım gluten 50 grama kadar kullanılabilir.Günaydın hanımlar. Kas ağrım var doktor kas gevşetici verdi içeriğinde buğday gluteni var acaba kilo vermeye bi yavaşlık olurmu.
Bazen oluyor, ataktan sonra geçiyor genelde.bugün 3.günüm atağın 1.5 kilo verdim arkadaşlar ama az mide bulantısı var az
sıkacağız dişimizi şu kilolardan bir kurtulsam belki hamile kalmak da kolaylaşacakBazen oluyor, ataktan sonra geçiyor genelde.
TeşekkürlerHayır canım gluten 50 grama kadar kullanılabilir.
Teşekkür ederim, çok sağol2 kaşık tam buğday unu, 2 kaşık ekstra yulaf kepeği, 220 gram nişastalı gıda tüketebilirsin canım.
Hosgeldin birbirimize destek olarak halledeceğiz korkmamerhaba kızlar 70 kilonun üstünü görmüş biri olarak aranıza katılmaya karar verddim kendimi durduramıyorum dukan yapmaya karar verdim bana destek olun lütfen artık kilolarımdan bıktım ya
Her gün tartılınca normal.. Bazen ödem yapıyor vücut.. Ben anlıyorum mesela sabah kalkınca ellerime bakıyorum.. Ellerim şiş gibiyse kilom da fazla çıkıyor.. Hatta 600-700 gram oynuyor. Bugün tuzlu ve turşu yememeye çalış.. Çok fazla sebze tüketme..Kızlar bende yeni başladım dukan amca ya :) cuma sabah kalktım 59.1 olarak başladım. 4 gün atak yaptım.seyir e 57.6 ile başladım. seyir de ikinci günüm sabah kalktım 57.9 çıktım. Fazla mı yemişim ki ?
Hoş geldin .....merhaba kızlar 70 kilonun üstünü görmüş biri olarak aranıza katılmaya karar verddim kendimi durduramıyorum dukan yapmaya karar verdim bana destek olun lütfen artık kilolarımdan bıktım ya
Aslında tuz ve şeker hiç yok şu an. 1+1 yapıyorum dün sebze protein günümdü çok acıktım nedense bugün tekrar saf proteinHer gün tartılınca normal.. Bazen ödem yapıyor vücut.. Ben anlıyorum mesela sabah kalkınca ellerime bakıyorum.. Ellerim şiş gibiyse kilom da fazla çıkıyor.. Hatta 600-700 gram oynuyor. Bugün tuzlu ve turşu yememeye çalış.. Çok fazla sebze tüketme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?