Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar. Kas ağrım var doktor kas gevşetici verdi içeriğinde buğday gluteni var acaba kilo vermeye bi yavaşlık olurmu.

bugün 3.günüm atağın 1.5 kilo verdim arkadaşlar ama az mide bulantısı var az

Atağın 2. gününü sorunsuz atlatıyor gibiyim.Ancak sabah büyük bir hevesle basküle çıktım fakat her zaman düzenli çalışan baskülün bozulacağı tutmuş.Yani tartılamadım ve hala bozuk.

merhaba kızlar 70 kilonun üstünü görmüş biri olarak aranıza katılmaya karar verddim kendimi durduramıyorum dukan yapmaya karar verdim bana destek olun lütfen artık kilolarımdan bıktım ya

Kızlar bende yeni başladım dukan amca ya :) cuma sabah kalktım 59.1 olarak başladım. 4 gün atak yaptım.seyir e 57.6 ile başladım. seyir de ikinci günüm sabah kalktım 57.9 çıktım. Fazla mı yemişim ki ?

Her gün tartılınca normal.. Bazen ödem yapıyor vücut.. Ben anlıyorum mesela sabah kalkınca ellerime bakıyorum.. Ellerim şiş gibiyse kilom da fazla çıkıyor.. Hatta 600-700 gram oynuyor. Bugün tuzlu ve turşu yememeye çalış.. Çok fazla sebze tüketme..

Kızlar 2/0 yöntemini yapıyorum biliyorsunuz. Bugün ile dünkü kilom arasında 500 gram var. Bugün daha fazla çıktı kilom. Hergün tartılmasam mı acaba? Ödemdir diye düşünüyorum. Bugün az sebze çok protein tüketicem.. Yarın zaten protein günümüz.. Cuma ya hüsrana uğramamam inşallah..

Aslında tuz ve şeker hiç yok şu an. 1+1 yapıyorum dün sebze protein günümdü çok acıktım nedense bugün tekrar saf protein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…