Kızlar 2/0 yöntemini yapıyorum biliyorsunuz. Bugün ile dünkü kilom arasında 500 gram var. Bugün daha fazla çıktı kilom. Hergün tartılmasam mı acaba? Ödemdir diye düşünüyorum. Bugün az sebze çok protein tüketicem.. Yarın zaten protein günümüz.. Cuma ya hüsrana uğramamam inşallah..
Aslında tuz ve şeker hiç yok şu an. 1+1 yapıyorum dün sebze protein günümdü çok acıktım nedense bugün tekrar saf protein
hoşbulduk CANIMHosgeldin birbirimize destek olarak halledeceğiz korkma
2/0ı deneyen hiç görmemiştim daha önce, o yüzden bilemiyorum malesef canım. Riskli bir yöntem.Kızlar 2/0 yöntemini yapıyorum biliyorsunuz. Bugün ile dünkü kilom arasında 500 gram var. Bugün daha fazla çıktı kilom. Hergün tartılmasam mı acaba? Ödemdir diye düşünüyorum. Bugün az sebze çok protein tüketicem.. Yarın zaten protein günümüz.. Cuma ya hüsrana uğramamam inşallah..
Bugün protein günü yapıyorum.. Önümden ne kurabiye ler geçti Ama Hayır dedim..ödemdir canım..ben hep şöyle düşünüyorum: 1 günde 500 gr. yağlanacak değiliz ya :) önemli olan bunun hemen önlemini almaya çalışmak..yani dediğin gibi bol protein, bol su, yeşil çay...gibi. yine de hergün tartılma bence..insanın sinirini bozan bişey o..haftada 2 kez filan ideal şimdilik..
KIZLAR TÜKETTİĞİMİZ YOĞURDUN İLLA LİGTH MI OLMASI GEREKİYOR YARIM YAĞLI FALAN YAZANLARDAN YESEK OLUR MU
hoşgeldin hep beraber halledicez merak etme :)merhaba kızlar 70 kilonun üstünü görmüş biri olarak aranıza katılmaya karar verddim kendimi durduramıyorum dukan yapmaya karar verdim bana destek olun lütfen artık kilolarımdan bıktım ya
Olur tabi. %2 yi geçmiyor yağ oranı onlarda.KIZLAR TÜKETTİĞİMİZ YOĞURDUN İLLA LİGTH MI OLMASI GEREKİYOR YARIM YAĞLI FALAN YAZANLARDAN YESEK OLUR MU
Yarım yağlı yoğurt ların yağ oranı % 1.5 . Dün aldım daha :)yağ oranı çok önemli..%2'nin altında olan ürünleri kullanmamız gerekiyor..bunun istisnası yok maalesef..
Önemli olan yağ oranının %2den az olması.KIZLAR TÜKETTİĞİMİZ YOĞURDUN İLLA LİGTH MI OLMASI GEREKİYOR YARIM YAĞLI FALAN YAZANLARDAN YESEK OLUR MU
Simlanın bloğunda bir çok tarif var ben onlardan yapıyorum. Penna cotta özellikle en sevdiklerimden.Kızlar ben aşırı derecede tatlı canavarıyim. Seyire de başladım zor duruyorum sizler neler yiyorsunuz tatlı olarak light malzemelerle ne olur tatlı söyleyin
Seyire ilk geçince böyle olabiliyor bazılarına. Sebzeyi az tutun biraz. Zamanla alışacaktır vücut.Kızlar ben bu hafta sürekli tartıda +1 görüyorum nedenini anlamış değilim seyire geçtiğimden beri bu sıkıntı sürekli sanırım vücudum direnc gösteriyor bunu nasıl aşabilirim ?
TESEKKÜR EDERİM CANIMyağ oranı çok önemli..%2'nin altında olan ürünleri kullanmamız gerekiyor..bunun istisnası yok maalesef..
Simlanın bloğunda bir çok tarif var ben onlardan yapıyorum. Penna cotta özellikle en sevdiklerimden.
Hangi marka canım . Layt lar pahalı oluyor alternatif arıyorumYarım yağlı yoğurt ların yağ oranı % 1.5 . Dün aldım daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?