Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ödemdir canım..ben hep şöyle düşünüyorum: 1 günde 500 gr. yağlanacak değiliz ya :) önemli olan bunun hemen önlemini almaya çalışmak..yani dediğin gibi bol protein, bol su, yeşil çay...gibi. yine de hergün tartılma bence..insanın sinirini bozan bişey o..haftada 2 kez filan ideal şimdilik..

Aslında tuz ve şeker hiç yok şu an. 1+1 yapıyorum dün sebze protein günümdü çok acıktım nedense bugün tekrar saf protein

araya sebzeler girdiği zaman su tutuyor vücut..çok normal..bence sp günlerinin ardından tartılmak daha mantıklı..hiç takmayın..

2/0ı deneyen hiç görmemiştim daha önce, o yüzden bilemiyorum malesef canım. Riskli bir yöntem.

Bugün protein günü yapıyorum.. Önümden ne kurabiye ler geçti Ama Hayır dedim..

Kızlar ben bu hafta sürekli tartıda +1 görüyorum nedenini anlamış değilim seyire geçtiğimden beri bu sıkıntı sürekli sanırım vücudum direnc gösteriyor bunu nasıl aşabilirim ?

Kızlar ben aşırı derecede tatlı canavarıyim. Seyire de başladım zor duruyorum sizler neler yiyorsunuz tatlı olarak light malzemelerle ne olur tatlı söyleyin

Kızlar ben bu hafta sürekli tartıda +1 görüyorum nedenini anlamış değilim seyire geçtiğimden beri bu sıkıntı sürekli sanırım vücudum direnc gösteriyor bunu nasıl aşabilirim ?
Seyire ilk geçince böyle olabiliyor bazılarına. Sebzeyi az tutun biraz. Zamanla alışacaktır vücut.

Simlanın bloğunda bir çok tarif var ben onlardan yapıyorum. Penna cotta özellikle en sevdiklerimden.

hiç panna cotta yapmadığıma inanamıyorum ben...yarın protein perşembesi olduğuna göre bu akşam yapıp yesem mi acaba? gerçi içinde perşembemizi bozacak bişey pek yok ama..bilemedim..en iyisi bu akşam yapıp yemek sanırım, yoksa içim rahat etmiicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…