- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Spilenda toz tatlandırıcı eczaneden aldım siparişle getiriyorlar. Kepeği krep yada kek kurabiye olarak tüketiyorum.KIZLAR TATLANDIRICI OLARAK NE ALMALIYIM BİDE YULAF KEPEĞİNİ NASIL TÜKETİYORSUNUZ
Tatlı krizlerini helva yaparak gideriyorum harika oluyor. Bide dukanella yapıyorumKızlar ben aşırı derecede tatlı canavarıyim. Seyire de başladım zor duruyorum sizler neler yiyorsunuz tatlı olarak light malzemelerle ne olur tatlı söyleyin
BENDE ALAYIM BARİ TATLI TATLI DİYE GEZERİM YARIN ÖBÜRGÜN EN AZINDAN SÜTE KATAR İÇERİMSpilenda toz tatlandırıcı eczaneden aldım siparişle getiriyorlar. Kepeği krep yada kek kurabiye olarak tüketiyorum.
2-3 güne ayırıp yiyorum ben genelde. Buzdolabına değil de buzluğa koyuyorum, yarım saat sonra falan hazır oluyor. Sonra da dondurma olarak yiyorumhiç panna cotta yapmadığıma inanamıyorum ben...yarın protein perşembesi olduğuna göre bu akşam yapıp yesem mi acaba? gerçi içinde perşembemizi bozacak bişey pek yok ama..bilemedim..en iyisi bu akşam yapıp yemek sanırım, yoksa içim rahat etmiicek..
Önce kitabı okuyorsunuz, sonra internetten testi yapıyorsunuz.KIZLAR BEN ŞİMDİ ATAK YAPICAM 7 GÜN SADECE YAGSIZ ET VE SÜT ÜRÜNLERİ YULAF KEPEĞİ YİYORUM DİMİ
YörsanHangi marka canım . Layt lar pahalı oluyor alternatif arıyorum
Helvanın tarifini verebilir misin?Tatlı krizlerini helva yaparak gideriyorum harika oluyor. Bide dukanella yapıyorum
Ben bu tarifi daha önce denemiştim gerçekten güzel oluyor.Ancak ben seramik tavada yapıyordum ve hiç yağ koymuyordumZeytinyağıyla kepeği kavun tavada sonra tatlandırıcı ekle gene kavun sütü ve tarçını ekle koyulaşınca hazır. Aynı helva hiç farkı yok
tatlandırıcı yı Nerede kullanıyorsun pekikızlar günlük kullanmamız gereken bi tatlandırıcı ölçüsü var mı
ben atak 5. günü bitiriyorum ama 3 gündür aynı kilodayım atak için bi sorun mu bu yanlış bişey mi yapıyorum acaba
kızlar günlük kullanmamız gereken bi tatlandırıcı ölçüsü var mı
ben atak 5. günü bitiriyorum ama 3 gündür aynı kilodayım atak için bi sorun mu bu yanlış bişey mi yapıyorum acaba
ben tatlandırıcı takita kullanıyorum memnunum baya yulaf kepeğini genellikle krep olarak tüketiyorum işime gelmeyince yoğurtla karıştırıyorum bir çogunun aksine ben bayılıyorum tadına :)KIZLAR TATLANDIRICI OLARAK NE ALMALIYIM BİDE YULAF KEPEĞİNİ NASIL TÜKETİYORSUNUZ
2.haftadayım seyirde sebzeye pek yüklenmedim ama dediğinizi denicem. acaba bu aralar öğünlerim biraz az iştahsızım bunla alakalı olabilir mi + görmemSeyire ilk geçince böyle olabiliyor bazılarına. Sebzeyi az tutun biraz. Zamanla alışacaktır vücut.
Evet az yemekle alakalı olabilir.2.haftadayım seyirde sebzeye pek yüklenmedim ama dediğinizi denicem. acaba bu aralar öğünlerim biraz az iştahsızım bunla alakalı olabilir mi + görmem
Neler yapıyorsunuz yazarsanız belki bir hata varsa bulabiliriz..kızlar günlük kullanmamız gereken bi tatlandırıcı ölçüsü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?