Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

KIZLAR BEN ŞİMDİ ATAK YAPICAM 7 GÜN SADECE YAGSIZ ET VE SÜT ÜRÜNLERİ YULAF KEPEĞİ YİYORUM DİMİ

2-3 güne ayırıp yiyorum ben genelde. Buzdolabına değil de buzluğa koyuyorum, yarım saat sonra falan hazır oluyor. Sonra da dondurma olarak yiyorum

Atakta 3. günümde şu ana kadar sorunsuz geçiyor.İnşallah böyle devam edebilirim.Baskülüm hala bozuk sanırım yenisini almayacağım.Çünkü aklım sanki böyle daha rahat.En azından her gün tartılmamış olmak için iyi diyorum hafta da bir gün tartılırım.

kızlar günlük kullanmamız gereken bi tatlandırıcı ölçüsü var mı
ben atak 5. günü bitiriyorum ama 3 gündür aynı kilodayım atak için bi sorun mu bu yanlış bişey mi yapıyorum acaba

ben atak 5. günü bitiriyorum ama 3 gündür aynı kilodayım atak için bi sorun mu bu yanlış bişey mi yapıyorum acaba
tatlandırıcı yı Nerede kullanıyorsun peki

atakta zaten su kaybı oluyor..demek ki vücudunuzda fazla su bu kadarmış..asıl gerçek kilo kaybı seyir evresinde olucak..sıkıntı yok, aynen devam edin..tatlandırıcı ölçüsünü tam bilmiyorum ama abartmamakta fayda var..

KIZLAR TATLANDIRICI OLARAK NE ALMALIYIM BİDE YULAF KEPEĞİNİ NASIL TÜKETİYORSUNUZ
ben tatlandırıcı takita kullanıyorum memnunum baya yulaf kepeğini genellikle krep olarak tüketiyorum işime gelmeyince yoğurtla karıştırıyorum bir çogunun aksine ben bayılıyorum tadına :)

Seyire ilk geçince böyle olabiliyor bazılarına. Sebzeyi az tutun biraz. Zamanla alışacaktır vücut.
2.haftadayım seyirde sebzeye pek yüklenmedim ama dediğinizi denicem. acaba bu aralar öğünlerim biraz az iştahsızım bunla alakalı olabilir mi + görmem

Neler yapıyorsunuz yazarsanız belki bir hata varsa bulabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…