Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yulaf kepeğini 1,5 kaşık olarak atakta da kullanmak gerek. Bu durumda bununla elbette ekmek, krep birşeyler yapabilirsiniz. Simla'nın bloğunda veya diğer güvenilir bloglarda atağa uygun tarifler var. Onlara bir bakın isterseniz. Süt tozu, nişasta falan kullanmadan birşeyler yaparsınız. Hatta atağa uygun güzel yemek tarifleri de var oralarda tabi ki bu kadar sade yemek zorunda değilsiniz :)Süt ürünlerindeki sınırı da hatırlatmış olayım bu arada. Süt 1 bardak, süt ve diğer süt ürünleri hepsi birlikte 1 litreyi geçmemeli.

Allah korusun ama olacak sonuçta öyle günler de. Sakin kalıcaz aynen diyetimize devam edicez sonuçta Geldikleri gibi giderler
Gitsinler valla. Bugun misafirlerim vardı neler yaptım neler ama yemedim tabikide kokusuyla yetindi. Kendime de yaptım bişeyler ama onların tadını bile bile yememek Çin işkencesi gibiydi anaaaaaam. En güzeli de evlenmeden önceki kyafetlerimden giyindim herkes sasırdı ve tabi ben gaza geldim. Aynanın karşısında n çekilmek istemedim

Ne güzel. Senin adına sevindim. Bana hiç kimse zayıflamışsın demedi henüz.. İki kiloluk farkı fark eden olmadı tabi :)

süppeerrrr...bu gazlarla devam..hadi bakalım..

2 kiloyu ancak sen anlarsın canım..çok normal..ama o kilo seni nasıl rahatsız ediyodur ya da verince kendini kuş gibi hissettiriyodur di mi?
Evet canım. Ben kendimi hafiflemiş hissediyorum.. İki kilo daha gitse fark ortaya çıkar ama acelem yok.. Bu yeme düzenine alıştım.. Artık canım makarna pilav bile istemiyor. Hiç diyette gibi değilim. Önceden yatıncaya kadar tıka basa yerdim.. Sonra da rahatsız olurdum.. Şimdi daha iyi hissediyorum..

Gerçekten atıştırma isteğim benimde yok oldu. Meyve bile canım istemiyor ama erikler çıkınca nekadar dayanabilirim onu bilemiyorum
:)

Atıştırmalık bişeyler yapsan oyalanırsın. Keske kepek hakkımız daha fazla olsa
Gerçekten keşke on kaşık falan olsa ben yerdim Yok işte sorun o atıştırmalık falan birşeyler yiyip duruyorum. Zararlı şeyler yediğimden, kaçamaktan korktuğumdan değil. Ama artık ben seyirde değilim bu işi bırakmam lazım.

güçlendirmeye geçince bende de sürekli bi yeme isteği oluştu..seyirde yoktu bu..sanırım seyirde acayip konsantre olmuştum ve o istek de gitmişti..ama güçlendirmede zaten yememiz gereken bir sürü şey olduğu için ağız azıcık boş kalıyo..o azıcık kısımda da ben ısrarla daha daha yemek istiyorum..yedikçe yeme isteği artıyo yani sanırım..koruma daha da bi garip..artık herşeyi ( hemen hemen herşeyi yani) yiyebilirsin ama korkudan yiyemiyosun..galiba bi süre de bööle gidicek...

bu arada benim için korumanın ennnn güzel tarafı yulaf kepeğini bazen abartmamda bir sakınca yok..kaşık hesabını çok yapmıyorum ve en sevdiğim şeyler de dukan ürünleri..bisküvi ve barları..özellikle çikolatalı bisküvi efsane :)

Canım dukan kitapta diyor ya kilo verdikten sonra vücudunuz size oyunlar oynayacak diye Üç yolu var sizinle savaşmak için demişti birisi de iştahtı İşte ondan hep

Hatta gece gündüz yulaf kepeği yesen kilo bile verirsin diyet dışında aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…