Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım dukan kitapta diyor ya kilo verdikten sonra vücudunuz size oyunlar oynayacak diye Üç yolu var sizinle savaşmak için demişti birisi de iştahtı İşte ondan hep

evet ya çok haklısın...oynuyo benimle eşek bünyem ..ama ben yılmıyorum canım merak etme..beni bilirsin..tek sorun uzunca bir süre kortizonlu bir krem kullanmaya başlıyorum bu akşamdan itibaren..umarım krem kanıma karışıp da ödem filan yapmaz..yaparsa da tedavim bittiğinde geçecektir diye düşünüp avunuyorum...

Yaparsa da dediğin gibi geçer umarım canım. Benim eşim kortizon tedavisi görmüştü bir süre. Dediğine göre sevinmişmiş o zamanlar kilo alırım diye ama almamış.

Yaparsa da dediğin gibi geçer umarım canım. Benim eşim kortizon tedavisi görmüştü bir süre. Dediğine göre sevinmişmiş o zamanlar kilo alırım diye ama almamış.

ay "kilo alırım belki" diye sevinenler var şu hayatta di mi? resmen gıptayla bakıyorum onlara..hatta bi peri gelip 3 dilek hakkı verse 1 tanesi kesin yiyip yiyip kilo almamak olucak benim için bakalım canım kortizonu ağızdan ya da iğneyle değil de kem olarak kullanacağım için az bişey umudum var şişkinlik yapmaz belki diye..görücez hep beraber..

Evet krem olarak olabilecek en az etkiyi göstermesi lazım mantıken :) Eşim artık öyle değil Hala kilolu değil ama bir kaç kilo aldı çok zayıf değil artık

Yarın tartı günü pksnmz den ses yok nerelerdesin sesime gel

pksnm yine kayıpp arıyorum sizi

Geldim geldimm. Server değişti şirkette . kk yasaklı siteler arasındaymış. Allah tan işim gereği bütün net bana açık ama işlemin yapılması süre aldı. Bugün açıldı da girebildim.
Evde de giremedim zira acayip hasta oldum geçen hafta
Dukan çorbası yaptım her gece.
domatesli bir gün , sonra yopurtluu
Kepekle karışınca bir de yumurta limon terbiye yapıncaaa
ohhh yeme yanında yat olduu
ama ben hem yattım hem yedimm.
hemde içi kuruyanlara tavsiye oldummmm

Gerçekten atıştırma isteğim benimde yok oldu. Meyve bile canım istemiyor ama erikler çıkınca nekadar dayanabilirim onu bilemiyorum
:)

ay bunu demesen iyyidi.
Ben geçen dukanda kilolarca erik yedim zira benim hassar noktam. adam döverim erik için. o sezon sporu çok arttırdımm. yeme saatlerime de çok dikkat ettim. Dukan da saat yok ama 6 dan sonra yemedim gündüz erik yediğim için.
ayrıca dukan eriğin ne olduğunu bilmiyorr
bilse ağlardııı
hem mide de bozuyor
ne yense pırrrrttt dışarııı
Not: Kötü örnek olduğum için üzgünüm ama canı erik çekince tuz yalayan biri var karşınızda. O derece yaniiii

Bu hafta biraz asılsak mı kızlarrrr

Ayrıca fire vermişiz. nerde raporlarrrrrr. Üzerine alınanlaraa :)

Callen yapmaya başladım pazartesi.
Ya süper hissettirriuor bu kadın insana kendini

Dukanla callen i evereceğim. TÜm dünya mutlu olacak..

hoşgeldiniz pksnmz hanım geçmiş olsun :) şimdiide ben gribim fena bir şekilde callen nedir acaba ?

firelerden biride benim sanırım sadece 100gram gitti bende :/ aynı internet probleminden muzdaripiim cidden özüüürr ben jilliana başladım acayip sıkılaştım 5gün oldu sanırım bakalım devaamı nasıl olcaaak :)

Sporrrrr Ben de spor yapıyorum Güçlendirmede şart zaten. Seyirdeyken başlamak en iyisi ama. Jilliana da hayranım

üzerime alındım sen yoksun diye yazmamıştım :)
başlangıç:125
hedef:80
tarih:05/01/2015
gün:68
6mart:108.6
13mart:107.800
toplam :17.200

Bende erik hastasıyım hissediyorum erikler çıkınca gercekten ama. Hamileyken de aserdim deli gibi yerim.

Pksnmz ben unutmusum vermeyen bu aralar ev dandini busene evimde üçüncü tadilat var boğuluyorum artık. Alt komşuma banyodan su alıyormuş wc banyo kırıldı gene.
58 kg dayım ben. Fazlada giremiyorum oyüzden. İnşallah cumartesiye kadar bitecek. Haftasında kayın validemler geliyor çok yorgunum ve daha yorulacagım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…