Aramıza hoşgeldinYaz geliyor yeniden başladım 1 hafta da aldığım sonuç paha biçilemez.
Detayları buradan paylaşacağım....
dukan diyetinin mantığı hep et yemekmi.6 gün bana atak evresi çıktı ...ben 6 gün boyunca sebze meyve yemiyecekmiyim...
hoşgeldiniz pksnmz hanım geçmiş olsun :) şimdiide ben gribim fena bir şekildecallen nedir acaba ?
firelerden biride benim sanırım sadece 100gram gitti bende :/ aynı internet probleminden muzdaripiim cidden özüüürr ben jilliana başladım acayip sıkılaştım 5gün oldu sanırım bakalım devaamı nasıl olcaaak :)
dukan diyetinin mantığı hep et yemekmi.6 gün bana atak evresi çıktı ...ben 6 gün boyunca sebze meyve yemiyecekmiyim...
Callaneticks inanılmaz bir şeyyy
Lütfen araştırın
10 günde 10 yaş gençleşinn
Ben çok memnunumm
İnanılmaz sıkılaştırıyorr
Hem de çyşe yorulmuyorsunuz yaparkenn
platesin atasıııı
ayrıntı verirsen sevinirim ben deee
Kitabı okuyun lütfen.
Callaneticks inanılmaz bir şeyyy
Lütfen araştırın
10 günde 10 yaş gençleşinn
Ben çok memnunumm
İnanılmaz sıkılaştırıyorr
Hem de çyşe yorulmuyorsunuz yaparkenn
platesin atasıııı
ayrıntı verirsen sevinirim ben deee
Kitabı okuyun lütfen.
Evet böle birşeyy
ama başlangıç videosu 1 saat sürüyorr
benim evdeki pc de yüklü olduğundan şuan link yada başka bir şey veremiyorum
http://www.teknomobil.org/1172-callanetics-10-gunde-10-yas-genclesin-turkce-dublaj.html
orjin video budur.
açılmazsa google da türkçe dublaş 10 günde 10 yaş callanetics yazınnn
eski bir video
onu bulunnn
Çok iyi hissedeceksinizzzz
Sevgiler...
Bugün ben de ondan yedimmbugün protein perşembesinde mydilemma usulü tavuk denedim..poşetle mikrodalgaya attım..çözülmesi, pişmesi derken 10 dakikada hazırdı yemeğim..yemem de yaklaşık 2 dakika sürdü sanırım..gerçekten çok çok pratik oldu..bundan sonra favorimdir..bir sıkıcı perşembe daha sona eriyo, çok mutluyum yarın tartı beni bekler...
Afiyet olsun.bugün protein perşembesinde mydilemma usulü tavuk denedim..poşetle mikrodalgaya attım..çözülmesi, pişmesi derken 10 dakikada hazırdı yemeğim..yemem de yaklaşık 2 dakika sürdü sanırım..gerçekten çok çok pratik oldu..bundan sonra favorimdir..bir sıkıcı perşembe daha sona eriyo, çok mutluyum yarın tartı beni bekler...
Diyet Başlangıç : 13/2/ 2005
Başlangıç Kilo : 56,5
Geçen Hafta: 54,3
GÜncel: 53,7
Haftalık fark: 0.6
Toplam Fark:2,8
Hedef: 53
günaydın canlar
Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015
Başlangıç Kilo : 85
Geçen Hafta: 77,7
GÜncel: 76,2
Haftalık fark: 1,5
Toplam Fark:9,8
Hedef: 65,2
Teşekkür ederim Zeynamevcut kilona göre verdiğin 1 haftalık miktar süperrrrr..haftada 1.5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?