Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Diyet Başlangıç : 11/02/ 2015
Başlangıç Kilo : 97,9
Geçen Hafta: 92,7
Güncel: 92,5
Haftalık fark: 0.200
Toplam Fark:5,4
Hedef: 60

kızlar tartım bugün bozulmuş 3gün önceki kilom günceldeki birde reglde 1hafta geciktim şişkinliğim var bir sonraki haftadan umutluyum herkese boool eksiliii günler :)

Günaydınnnnn

Bildirim zamanı

Diyet Başlangıç : 09/02/ 2005
Başlangıç Kilo : 90,1
Geçen Hafta: 84
GÜncel: 83,5
Haftalık fark: 0.500
Toplam Fark:6.6
Hedef: 65

Sevgilerr
diyet başlangıcı:05/01/2015
başlangıç kilo:125
geçen hafta:117.800
güncel:116.900
haftalık fark:0.900
toplam fark:18.100
hedef:80

Evet ama korumak daha zor sanki

ben de öyle sanıyodum ama inanki zor değilmiş..kurallara uyduktan sonra hiç sıkıntı olmuyor..ki ben de azıcık fazla yesem kolayca kilo alan biriyim..güçlendirmeye kaç kilo ile başladıysam onunla bitirdim..korumadaki ilk haftamda da sıkıntı yok çok şükür...

yanlış hatırlamıyorsam sen hedefinin de altına düşmüştün değil mi? Benim hedefim 53 ama 52 ye de Hayır demem..

yanlış hatırlamıyorsam sen hedefinin de altına düşmüştün değil mi? Benim hedefim 53 ama 52 ye de Hayır demem..

evet evet oldukça iyi kilo verdim..hatta güçlendirmede bile seyirin altına düştüğüm zamanlar oldu..1 hafta +1 kilo gördüm, diğer hafta - 1,5 bile gördüm..yani güçlendirme dalgalı geçiyo, vücuda ödem yapabilecek daha fazla şey giriyor..ama kalıcı kilo yapmıyor..sadece ödem..ve azıcık dikkat gerekiyor tabi, + görünce bi çekidüzen verdiğin zaman hallediliyor..

Başlangıç. 29ocak
Kilo. 68
Evre.seyir
Geçen hafta. 58
Güncel kilo. 58.60

Geçen hafta bikackere tartıldım en son 58 di regl dönemine gireceğim artış var yada kurabiye fazla tükettim nişastası da olunca tabi gerci tolere hakkım kadardı ama nişasta sonucta. Canım çok tatlı cekiyor bi regl olsamda kurtulsam bu istekten.

haklısın canım..takılma bunlara boşver..arada bir kaçıyo nişasta, tatlandırıcı filan...durduruyo kilo vermemizi ama kilo almıyoruz da..haftaya toparlanır..hiç kaçamak yapmadığım ve çok az tolere kullandığım halde ciddi + gördüğümü bilirim ben..

Hedefime az kaldı çok mutluyum oyüzden kaçamak yapmadan devam inşallah. Bu hafta tolere de kullanmıyorum regl bitsin bakalım tartı ne diyecek.

arkadaşlar mrb ben de dukan a başlamak istiyorum
beni de alın aranıza
66 kıloyum boyum 165 cm hedefim 56 yanı 10 kılo vermem gerekıyor.
testi yapamadım sitede yapılandırma var
sizce atağı 3 gün mü 5 gün mü yapmalıyım ?

Sanırım 3 gün yeter ama sen yine de testi yap ondan sonra başla.. Net birşey söylemek zor..

Merhaba
Daha once yapmıs, aralarda denemiş bırakmış biri olarak yine burdayım..bu sefer başarmak istiyorum.
Sizleri takipteyim

Diyet Başlangıç : 22.3.2015
Başlangıç Kilo : 74,2
Geçen Hafta:
GÜncel:
Haftalık fark:
Toplam Fark:
Hedef: 68

Merhaba,
Ben de 2009 yılında doğum kilolarımı dilanla vermiştim. Şimdi tekrar endokrincimin tavsiyesiyle başladım. Beni de kaydedermisiniz? Başlangıç kilo:82,8. Hedef: 65

kızlar selam,

24 yasındayım şuanda nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak, eylülde nişanımdan sonra 11 kilo aldım ve 73 kiloyum acilen hazirana kadar zayıflamalıyım bugun itibari ile baslıyorum diytete, akşamlarıda yürüyeceğim, varmı önerileriniz nasıl hızlandırabilirim

Herkese Merhaba
Dün paylaşmıştım aslında başlangıç kilomu. Sanırım ödem vardı vücudumda çünkü bugün sabah tartıda 73.2 çıktım. Başlangıç olarak bu kiloyu alacağım. Dün sadece 2 öğün yedim. Aç yattım sayılabilir. Bugün ise sabah 1 yumurtadan mini omlet, beyaz peynir (normal yağlı yedim henüz akmaz peynir alamadım), yulaf kepeği ile yapılmış ekmek (dukandiyetitariflerim sitesinden aldım. mikrodalga ekmeği). Öğlen diet tonbalığı ve yulaf kepeği ekmeğimi yemeyi planlıyorum. Arada diyet meyveli yoğurt (%0 yağ ve %0 kalori olandan) Akşam ise hedefim köfte veya döner yemek. (bunlar da hazır paket maalesef ama başka vaktim yok şimdilik..) Bakalım sonuçları görürüz inşallah hep birlikte. Bu sefer niyetim ciddi:)

24. gün
-4.6 kg
kaçamağım çok oldu benim
siz birinci ayında kaç kg vermiştiniz dukancılar?

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Dün itibariyle başladım Daha önce bir sürü şok diyetler deneyip bırakmış biri olarak dukanı ilk kez tecrübe edeceğim. Test yapmam gerektiğini bilmediğim için dün sabah sadece domates salatalık ve 4 zeytin yedim. Öğlende bozdum 2 mini minnak patatesli gül böreği yedim. Akşamda sadece yoğurtlu yulaf ezmesi yiyerek günü tamamladım. Testi bu sabah yaptım. 3 gün atak evrem varmış. Ben dünü hiç saymak istemiyorum. Bugünden itibaren dikkate alacağım. Şuan kilom 79 hedefim 65. 3 Temmuzda başaracakmışım. Vereceğim tammmm tamınaaaa 14 koca kilo var Boyum 1.71. Ayrıca novateatox bitki çayı kullanmaya başladım. 1 ay olacak neredeyse 82 kilodan 79 kiloya onun sayesinde indim. Kullanmaya devam ediyorum. Bu sabah 1 yumurta ve peynir yedim. Öğlende yine 1 yumurta peynir yiyeceğim. Akşamüzeri yoğurt ve yulaf ezmesi, akşamda tonbalığı.. Sık sık girip sizleri de takip edeceğim. Motive olmam açısından yazdıklarınız çooook önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…