Evet ama korumak daha zor sankihedefine çok az kalmış
diyet başlangıcı:05/01/2015Günaydınnnnn
Bildirim zamanı
Diyet Başlangıç : 09/02/ 2005
Başlangıç Kilo : 90,1
Geçen Hafta: 84
GÜncel: 83,5
Haftalık fark: 0.500
Toplam Fark:6.6
Hedef: 65
Sevgilerr
Evet ama korumak daha zor sanki
diyet başlangıcı:05/01/2015
başlangıç kilo:125
geçen hafta:117.800
güncel:116.900
haftalık fark:0.900
toplam fark:18.100
hedef:80
yanlış hatırlamıyorsam sen hedefinin de altına düşmüştün değil mi? Benim hedefim 53 ama 52 ye de Hayır demem..ben de öyle sanıyodum ama inanki zor değilmiş..kurallara uyduktan sonra hiç sıkıntı olmuyor..ki ben de azıcık fazla yesem kolayca kilo alan biriyim..güçlendirmeye kaç kilo ile başladıysam onunla bitirdim..korumadaki ilk haftamda da sıkıntı yok çok şükür...
yanlış hatırlamıyorsam sen hedefinin de altına düşmüştün değil mi? Benim hedefim 53 ama 52 ye de Hayır demem..
Başlangıç. 29ocak
Kilo. 68
Evre.seyir
Geçen hafta. 58
Güncel kilo. 58.60
Geçen hafta bikackere tartıldım en son 58 di regl dönemine gireceğim artış var yada kurabiye fazla tükettim nişastası da olunca tabi gerci tolere hakkım kadardı ama nişasta sonucta. Canım çok tatlı cekiyor bi regl olsamda kurtulsam bu istekten.
Hedefime az kaldı çok mutluyum oyüzden kaçamak yapmadan devam inşallah. Bu hafta tolere de kullanmıyorum regl bitsin bakalım tartı ne diyecek.haklısın canım..takılma bunlara boşver..arada bir kaçıyo nişasta, tatlandırıcı filan...durduruyo kilo vermemizi ama kilo almıyoruz da..haftaya toparlanır..hiç kaçamak yapmadığım ve çok az tolere kullandığım halde ciddi + gördüğümü bilirim ben..
Sanırım 3 gün yeter ama sen yine de testi yap ondan sonra başla.. Net birşey söylemek zor..arkadaşlar mrb ben de dukan a başlamak istiyorum
beni de alın aranıza
66 kıloyum boyum 165 cm hedefim 56 yanı 10 kılo vermem gerekıyor.
testi yapamadım sitede yapılandırma var
sizce atağı 3 gün mü 5 gün mü yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?