Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoş geldin.. Yulaf ezmesi değil yulaf kepeği Yemelisin.. kitabı alıp okumalısın.. en doğru bilgiler orda.. Kolay gelsin..

Hoş geldin.. Yulaf ezmesi değil yulaf kepeği Yemelisin.. kitabı alıp okumalısın.. en doğru bilgiler orda.. Kolay gelsin..
Evet yulaf kepeği yemem gerekiyormuş. Bugün gidip yulaf kepeği alacağım. Birkaç blogta bununda yenebileceğini okumuştum. Demek ki doğru değilmiş.

Kızlar 13 şubattan beri diyetteyim.. Yeme düzenimde fark olmamasına rağmen son 4-5 gündür çok acıkıyorum. Dün akşam yatmadan 2 saat önce dukan ekmeğinin arasına beyaz peynir koyup yedim. O derece açım yani. Önceden akşam yemeğinden sonra birşey yemeden uyurdum.. önerisi olan var mı? yoksa kilo vermek şurda dursun alıcam diye korkuyorum..

Günaydın herkeseee bugün tartıda yaşadığım şoktan sonra hemen kilo bildirimi yapayım dedimmm
Başlangıç : 23/03/2015 79 kilo
Güncel : 25/03/2015 77 kilo
2 gün içinde ufak tefek kaçamaklarla tam tamınaaa 2 kilo vermişim. Dukana devammm

canım oluyo bazen öyle..dönemdir geçer diyorum..ben de dün akşam yatmadan kakaolu yoğurdu hüplettim..sonra da pişmanlık..o saatte yapılacak bişey değildi çünkü..

merhabalar.. ben de başladım Dukan a... ve çok fenayımmm.. canım acayip tatlı istiyor yaa
bugün 4. günüm 1,5 kilo verdim.. hiç kacamak yok. aslında 2 sene önce 10 kilo vermiştim dukan la, ancak güçlendirme evresini yapmayınca bir kısmını geri aldım. hatta :)
başlangıç 67,9 3. gün sonu 66,5 kg hedef 58 kg...

dukan usulü bir tatlı yap o zaman .. benim canım tatlı çekince öyle yapıyorum..

dukan usulü bir tatlı yap o zaman .. benim canım tatlı çekince öyle yapıyorum..
Maalesef tatlandirici almadim sevmedigim icin.. Ve 2 kucuk kasigi cokokremi yedim.. Cok pismanim :) ben onceki dukanimda hergun etiform yiyordum.. Ona ragmen vermistim kilolari sanirim yine alicam

Maalesef tatlandirici almadim sevmedigim icin.. Ve 2 kucuk kasigi cokokremi yedim.. Cok pismanim :) ben onceki dukanimda hergun etiform yiyordum.. Ona ragmen vermistim kilolari sanirim yine alicam

ama etiform yiyerek ya da çokokremle kaçamak yaparak dukan diyeti yapmış olmuyorsunuz ne yazık ki..diyet yapıyor olabilirsiniz ama adı dukan değil..dukanın kitabını okuduysanız kurallar çok çok net..

ama etiform yiyerek ya da çokokremle kaçamak yaparak dukan diyeti yapmış olmuyorsunuz ne yazık ki..diyet yapıyor olabilirsiniz ama adı dukan değil..dukanın kitabını okuduysanız kurallar çok çok net..
Evet kitabi okudum tabii ki.. Ve etiform harici hicbir kacamak yapmadan da yapmistim.. Gayet de guzel kilo vermistim.. Dukanimsi diyelim o zaman...

Ben de sevmiyorum tatlandırıcı ama tatlı krizleri için kurtarıcı oluyor. Kek yapıyorum. Günde bir dilim yiyorum.. 20 dilim için 3 yemek kaşığı tatlandırıcı kullanıyorum.. Çok ciddi bir miktar değil yani.. Kaç kilo vermen gerek bu arada?

10 kilo kadar vermem lazim.. Hangi tatlandiriciyi aldiniz acaba? Eczaneden mi aliyorsunuz?

Diyet Başlangıç : 13/02/ 2015

Başlangıç Kilo : 56,5

Geçen Hafta: 53,7

GÜncel: 53,4

Haftalık fark: 0,300

Toplam Fark: 3,1

Hedef: 53

kızlar hedefime ulaşamadım ama bana bu kadar yetti valla.. Ben yeter diyorum güçlendirmeye geçiyorum..

TEBRİKLER DARISIDA BİZE :)

Bilmiyorum bitek göbeğimde var sarkma zaten vardı doğumdan kaldı mekik falan işe yaramıyor spora yazılacm
Güçlendirmeye geçmene az kaldı senin spor sıkılaşmana fayda edecektir.daha benim 10 kg daha var güçlendirmeye yolum uzun çalışınca spora gitmeyede üşeniyorum offf sarksınlar bakalım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…