Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Dün itibariyle başladımDaha önce bir sürü şok diyetler deneyip bırakmış biri olarak dukanı ilk kez tecrübe edeceğim. Test yapmam gerektiğini bilmediğim için dün sabah sadece domates salatalık ve 4 zeytin yedim. Öğlende bozdum 2 mini minnak patatesli gül böreği yedim. Akşamda sadece yoğurtlu yulaf ezmesi yiyerek günü tamamladım. Testi bu sabah yaptım. 3 gün atak evrem varmış. Ben dünü hiç saymak istemiyorum. Bugünden itibaren dikkate alacağım. Şuan kilom 79 hedefim 65. 3 Temmuzda başaracakmışım. Vereceğim tammmm tamınaaaa 14 koca kilo var Boyum 1.71. Ayrıca novateatox bitki çayı kullanmaya başladım. 1 ay olacak neredeyse 82 kilodan 79 kiloya onun sayesinde indim. Kullanmaya devam ediyorum. Bu sabah 1 yumurta ve peynir yedim. Öğlende yine 1 yumurta peynir yiyeceğim. Akşamüzeri yoğurt ve yulaf ezmesi, akşamda tonbalığı.. Sık sık girip sizleri de takip edeceğim. Motive olmam açısından yazdıklarınız çooook önemli benim için.
Evet yulaf kepeği yemem gerekiyormuş. Bugün gidip yulaf kepeği alacağım. Birkaç blogta bununda yenebileceğini okumuştum. Demek ki doğru değilmiş.Hoş geldin.. Yulaf ezmesi değil yulaf kepeği Yemelisin.. kitabı alıp okumalısın.. en doğru bilgiler orda.. Kolay gelsin..
Kızlar 13 şubattan beri diyetteyim.. Yeme düzenimde fark olmamasına rağmen son 4-5 gündür çok acıkıyorum. Dün akşam yatmadan 2 saat önce dukan ekmeğinin arasına beyaz peynir koyup yedim. O derece açım yani. Önceden akşam yemeğinden sonra birşey yemeden uyurdum.. önerisi olan var mı? yoksa kilo vermek şurda dursun alıcam diye korkuyorum..
merhabalar.. ben de başladım Dukan a... ve çok fenayımmm.. canım acayip tatlı istiyor yaa
bugün 4. günüm 1,5 kilo verdim.. hiç kacamak yok. aslında 2 sene önce 10 kilo vermiştim dukan la, ancak güçlendirme evresini yapmayınca bir kısmını geri aldım. hatta :)
başlangıç 67,9 3. gün sonu 66,5 kg hedef 58 kg...
Maalesef tatlandirici almadim sevmedigim icin.. Ve 2 kucuk kasigi cokokremi yedim.. Cok pismanim :) ben onceki dukanimda hergun etiform yiyordum.. Ona ragmen vermistim kilolari sanirim yine alicamdukan usulü bir tatlı yap o zaman .. benim canım tatlı çekince öyle yapıyorum..
Maalesef tatlandirici almadim sevmedigim icin.. Ve 2 kucuk kasigi cokokremi yedim.. Cok pismanim :) ben onceki dukanimda hergun etiform yiyordum.. Ona ragmen vermistim kilolari sanirim yine alicam
Evet kitabi okudum tabii ki.. Ve etiform harici hicbir kacamak yapmadan da yapmistim.. Gayet de guzel kilo vermistim.. Dukanimsi diyelim o zaman...ama etiform yiyerek ya da çokokremle kaçamak yaparak dukan diyeti yapmış olmuyorsunuz ne yazık ki..diyet yapıyor olabilirsiniz ama adı dukan değil..dukanın kitabını okuduysanız kurallar çok çok net..
Ben de sevmiyorum tatlandırıcı ama tatlı krizleri için kurtarıcı oluyor. Kek yapıyorum. Günde bir dilim yiyorum.. 20 dilim için 3 yemek kaşığı tatlandırıcı kullanıyorum.. Çok ciddi bir miktar değil yani.. Kaç kilo vermen gerek bu arada?Maalesef tatlandirici almadim sevmedigim icin.. Ve 2 kucuk kasigi cokokremi yedim.. Cok pismanim :) ben onceki dukanimda hergun etiform yiyordum.. Ona ragmen vermistim kilolari sanirim yine alicam
10 kilo kadar vermem lazim.. Hangi tatlandiriciyi aldiniz acaba? Eczaneden mi aliyorsunuz?Baldiniz evmiyorum tatlandırıcı ama tatlı krizleri için kurtarıcı oluyor. Kek yapıyorum. Günde bir dilim yiyorum.. 20 dilim için 3 yemek kaşığı tatlandırıcı kullanıyorum.. Çok ciddi bir miktar değil yani.. Kaç kilo vermen gerek bu arada?
10 kilo kadar vermem lazim.. Hangi tatlandiriciyi aldiniz acaba? Eczaneden mi aliyorsunuz?
Günay dın canım benimde heryerim sarkmaya başladı ne yapacağıız yağmurcum :)Evet hanımlar mutlu haftalar. Hayırlı cumalar
Başlangıç 29 ocak
Başlangıç kilo 68
Güncel kilo 57.40
Ve çok mutluyum sarkık göbeğimi saymazsak.
Bilmiyorum bitek göbeğimde var sarkma zaten vardı doğumdan kaldı mekik falan işe yaramıyor spora yazılacmGünay dın canım benimde heryerim sarkmaya başladı ne yapacağıız yağmurcum :)
TEBRİKLER DARISIDA BİZE :)Diyet Başlangıç : 13/02/ 2015
Başlangıç Kilo : 56,5
Geçen Hafta: 53,7
GÜncel: 53,4
Haftalık fark: 0,300
Toplam Fark: 3,1
Hedef: 53
kızlar hedefime ulaşamadım ama bana bu kadar yetti valla.. Ben yeter diyorum güçlendirmeye geçiyorum..
Güçlendirmeye geçmene az kaldı senin spor sıkılaşmana fayda edecektir.daha benim 10 kg daha var güçlendirmeye yolum uzun çalışınca spora gitmeyede üşeniyorum offf sarksınlar bakalım şimdilikBilmiyorum bitek göbeğimde var sarkma zaten vardı doğumdan kaldı mekik falan işe yaramıyor spora yazılacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?