- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
Ben biraz zorlasam canım daha iyi olacak. Elli üç yapmak istiyorumGüçlendirmeye geçmene az kaldı senin spor sıkılaşmana fayda edecektir.daha benim 10 kg daha var güçlendirmeye yolum uzun çalışınca spora gitmeyede üşeniyorum offf sarksınlar bakalım şimdilik
Merhaba, ben de 5. Gunumdeyim banada 3 gun atakta 2,100 kg vermisti. Ancak ben 4. Gun sonu bu kadara ulastim.. Olabilir yani.Merhaba
Az önce paylaşım yaptım kilomu ancak 3 günlük atak sonucu verdiğim kilo -600 gr. testte gözüken 1,1 kiloydu. Atak dönemi ödem atmaksa eğer ben dukana geçmeden önce 2,5 kilo verdim bir diyetle. hemen dukana geçtim. Sanırım zaten ödemim yoktu. Böyle bir durum başına gelen var mı? Önerileriniz nedir?
Teşekkürler
5 gunde 4 kilo super yaa.. Ben 4 gunde 2 verebildim.. Ben de hic kabizlik olmuyor bol su tuketiyorum belki ondandirKizlar merhaba ben esma ben dukan diyetimin 5.gunundeyim 4 kilo verdim 60 dan 56 ya düştüm ama kabizlik sikayetim var bunun icin ne tuketebilirim ?
Çok iyi gidiyorsun canım. Hedefin kaç bu arada?Evet hanımlar mutlu haftalar. Hayırlı cumalar
Başlangıç 29 ocak
Başlangıç kilo 68
Güncel kilo 57.40
Ve çok mutluyum sarkık göbeğimi saymazsak.
Dukanın verdiği kilo dayım şuan. Ben evlenmeden önc52 55 arası gidip geliyor dum bakalım olabilirse 52Çok iyi gidiyorsun canım. Hedefin kaç bu arada?
evet kayıp illaki gelir ama blog bu aralar ölü biraz her gün bakıyorum dapksnmz yine kayıpppp
Canım ben sebebini ogrendım kabızlıgın daha oncede dukan yaptım hıc boyle olmamıstı sebebı yenı bır uyku ılacı başlamıstı benım psıkıatrıstım megerseeeem ondanmıss :)) Hemen aradım soyledım dun bır ılaç ıctım tuvalete gıdebılmek ıcın rahatladım yemın edıyorum patlıcaktım ben anlamadım hıc tuvalete gıtmeden 4 kılo gıttı demekkı sadece odem gıtmıs dun tuvalete gıttım veeeee sonuc 55 .3 :) yaşasın :)) suan krep yapıyorum ama dun dayanamadım bır tane doner yedım5 gunde 4 kilo super yaa.. Ben 4 gunde 2 verebildim.. Ben de hic kabizlik olmuyor bol su tuketiyorum belki ondandir
lütfen bu diyeti yapmayin.dukandan sacim sakak kismindan döküldü.2,5 yil oldu hala cikmadi.üstelik bütün verdiklerimi fazlasiyla aldim.sismanda olsaniz sac bi bayanin en güzel aksesuari
Vitamin basladigim andan itibaren kullandim.daha öncede bi cok kez diyet yaptim hicbiri dökmedi.ben yasadigimi söylüyorum.dukan babamin ogluda degil düsmanin da degil.sacini seven yapmasin.kilolu da olsaniz sac bi bayanin en önemli ve en güzel aksesuarikeşke farketmeye başlayınca vitamin alsaydınız..eğer saçlarınız zayıfsa her diyet dökecektir zaten..dukan ile özellikle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..
Nerde yaptırdın hangi bölüme gitmemiz gerek acaba bende yaptırmak istiyorum.bugün vücut analizi yaptırdım arkadaşlar..vücudumda protein fazlası çıktı, neden acaba :)))))))) yağ oranım oldukça düşük ve olmam gerekenden daha zayıf çıktım..ayrıca vitamin ve minerallerim de çok yüksek..sakın vitamin alma dediler..hatta mineralli su bile içmemeliymişim..mutluyum tabi..teşekkürler dukan
Nerde yaptırdın hangi bölüme gitmemiz gerek acaba bende yaptırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?