Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba
Az önce paylaşım yaptım kilomu ancak 3 günlük atak sonucu verdiğim kilo -600 gr. testte gözüken 1,1 kiloydu. Atak dönemi ödem atmaksa eğer ben dukana geçmeden önce 2,5 kilo verdim bir diyetle. hemen dukana geçtim. Sanırım zaten ödemim yoktu. Böyle bir durum başına gelen var mı? Önerileriniz nedir?
Teşekkürler

Kizlar merhaba ben esma ben dukan diyetimin 5.gunundeyim 4 kilo verdim 60 dan 56 ya düştüm ama kabizlik sikayetim var bunun icin ne tuketebilirim ?

Merhaba, ben de 5. Gunumdeyim banada 3 gun atakta 2,100 kg vermisti. Ancak ben 4. Gun sonu bu kadara ulastim.. Olabilir yani.

Kizlar merhaba ben esma ben dukan diyetimin 5.gunundeyim 4 kilo verdim 60 dan 56 ya düştüm ama kabizlik sikayetim var bunun icin ne tuketebilirim ?
5 gunde 4 kilo super yaa.. Ben 4 gunde 2 verebildim.. Ben de hic kabizlik olmuyor bol su tuketiyorum belki ondandir

Diyet Başlangıç : 11/02/ 2015

Başlangıç Kilo : 97.9

Geçen Hafta: 92.5

Güncel: 91,9

Haftalık fark: 0,600

Toplam Fark:6

kızlar bu hafta süper geçti sanırım bu noktadan sonra daha da hızlanıcam :)) herkese bol eksiler bildirim bir gün geç oldu özür :))

lütfen bu diyeti yapmayin.dukandan sacim sakak kismindan döküldü.2,5 yil oldu hala cikmadi.üstelik bütün verdiklerimi fazlasiyla aldim.sismanda olsaniz sac bi bayanin en güzel aksesuari

5 gunde 4 kilo super yaa.. Ben 4 gunde 2 verebildim.. Ben de hic kabizlik olmuyor bol su tuketiyorum belki ondandir
Canım ben sebebini ogrendım kabızlıgın daha oncede dukan yaptım hıc boyle olmamıstı sebebı yenı bır uyku ılacı başlamıstı benım psıkıatrıstım megerseeeem ondanmıss :)) Hemen aradım soyledım dun bır ılaç ıctım tuvalete gıdebılmek ıcın rahatladım yemın edıyorum patlıcaktım ben anlamadım hıc tuvalete gıtmeden 4 kılo gıttı demekkı sadece odem gıtmıs dun tuvalete gıttım veeeee sonuc 55 .3 :) yaşasın :)) suan krep yapıyorum ama dun dayanamadım bır tane doner yedım hemde gece ama olsun yınede sonuctan mutluyum bı gunluk odulumuz olsun :)

lütfen bu diyeti yapmayin.dukandan sacim sakak kismindan döküldü.2,5 yil oldu hala cikmadi.üstelik bütün verdiklerimi fazlasiyla aldim.sismanda olsaniz sac bi bayanin en güzel aksesuari

keşke farketmeye başlayınca vitamin alsaydınız..eğer saçlarınız zayıfsa her diyet dökecektir zaten..dukan ile özellikle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..

bugün vücut analizi yaptırdım arkadaşlar..vücudumda protein fazlası çıktı, neden acaba :)))))))) yağ oranım oldukça düşük ve olmam gerekenden daha zayıf çıktım..ayrıca vitamin ve minerallerim de çok yüksek..sakın vitamin alma dediler..hatta mineralli su bile içmemeliymişim..mutluyum tabi..teşekkürler dukan

keşke farketmeye başlayınca vitamin alsaydınız..eğer saçlarınız zayıfsa her diyet dökecektir zaten..dukan ile özellikle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..
Vitamin basladigim andan itibaren kullandim.daha öncede bi cok kez diyet yaptim hicbiri dökmedi.ben yasadigimi söylüyorum.dukan babamin ogluda degil düsmanin da degil.sacini seven yapmasin.kilolu da olsaniz sac bi bayanin en önemli ve en güzel aksesuari

Nerde yaptırdın hangi bölüme gitmemiz gerek acaba bende yaptırmak istiyorum.

Nerde yaptırdın hangi bölüme gitmemiz gerek acaba bende yaptırmak istiyorum.

canım ben doktora gitmedim..bir güzellik merkezine bambaşka bişey için gitmiştim..vücut analizi yapıyoruz dediler, yaptırdım..basit bişeydi ama sonuçlar doğru çıktı diye düşünüyorum..hiç şaşırmadım yani..

slm kzlar buraya sık sık giremesemde dukana devam 1 ayım dolmasına 3 gün kadı 73.500 ile başlamıştım şuan 66.500ü gördüm herşey iyi gidiyor bir hafta önce dayanamayıp 2 dilim baklava hüpppplettim ama arkasından bir sürü hareket yapıp diyetimi bırakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…