kızlar bide bişey sormak istiyorum benim yaptığım dukan testinde seyir 76 gün ve hedef kilo 55 ama ben 50 falan olmak istiyorum sizdede böyle oldumu yani hesaplananla istediğiniz kilo farklımı merak ettim:)
Canim bence özel döneminin de etkisi var bence ozel dönemin bitince 3-4 gün sonra tekrar tartil :)merhaba, ben de diyetin 7. günündeyim.
Başlangıç : 28.03.2015
Başlangıç kilo : 65 kg
Hedef Kilo: 55 kg
5 gün atak yaptım. seyir döneminin 2. günündeyim bugün ve diyetin 3.günü başlayıp halen devam eden regl dönemim sürüyor diyetle beraber.
Diyete başladıktan sonra bugün ilk defa tartıya çıktım üzerimdekiler ayakkabı vs. tartıda 64,5 kg çıktımgözlerime inanamadım çünkü diyeti asla ihlal etmedim.
Hergün 2 lt su içtim. bol bol light yogurt, 2 yumurta, hindi jambon, light süt, gojiberry, yeşilçay, 1,5 kaşık yulaf kepeği, tavuk göğsü ve ciğeri, yağsız köfte, hindi göğüstü yediklerim.
Yine dışarda tartılmıştım 65 kg. çıktığımda üzerimdekilerle ayakkabı vs.
bütün bu 7 gün boyunca verdiğim sadece 0,5 kg görünüyor
Regl döneminde olduğum için olabilir mi bu durum. Bir de kabızlık sorunu oluştu maalesef. Motivasyonum düştü resmenNeden bu kadar az kg vermiş olabilirim sizce atak döneminde, regl den sonra hızlanır mı dersiniz ??
canim normalde regl döneminde diyete baslanmazmerhaba, ben de diyetin 7. günündeyim.
Başlangıç : 28.03.2015
Başlangıç kilo : 65 kg
Hedef Kilo: 55 kg
5 gün atak yaptım. seyir döneminin 2. günündeyim bugün ve diyetin 3.günü başlayıp halen devam eden regl dönemim sürüyor diyetle beraber.
Diyete başladıktan sonra bugün ilk defa tartıya çıktım üzerimdekiler ayakkabı vs. tartıda 64,5 kg çıktımgözlerime inanamadım çünkü diyeti asla ihlal etmedim.
Hergün 2 lt su içtim. bol bol light yogurt, 2 yumurta, hindi jambon, light süt, gojiberry, yeşilçay, 1,5 kaşık yulaf kepeği, tavuk göğsü ve ciğeri, yağsız köfte, hindi göğüstü yediklerim.
Yine dışarda tartılmıştım 65 kg. çıktığımda üzerimdekilerle ayakkabı vs.
bütün bu 7 gün boyunca verdiğim sadece 0,5 kg görünüyor
Regl döneminde olduğum için olabilir mi bu durum. Bir de kabızlık sorunu oluştu maalesef. Motivasyonum düştü resmenNeden bu kadar az kg vermiş olabilirim sizce atak döneminde, regl den sonra hızlanır mı dersiniz ??
Maşallah. Ben de güce geçicem inşallah iki kilom kaldı gücü nasıl geçirdiniz yemek lerde nelerle başladınız anlatırmısınız biraz. Nekadar çok bilgim olursa okadar iyi yanlış bişeyler yapmak istemiyorum. Nasıl yapmam gerektiğini falan biliyorum kitabı okudum ama yaşanmış birilerinden bilgi almak daha iyi anlamamı sağlarcanim normalde regl döneminde diyete baslanmaz
ve vucud agirligi artar o dönem moral bozmak yok
canli örnek bnm 75 den 55 e düsenlerdenim 4,5 ayda gecen sene 20 martta basladim bir yil oldu
cok sükür aybi kilodayim
Çok sağlıksız hem de. Hasta olmayın ama dikkat edin.2 haftadır atak yapıyorum aralıksız. sağlıksız olduğunun farkındayım fakat net 7 kg verdim. Önümüzdeki pazartesiden itibaren sadece proteini bir gün protein 1 gün sebze olarak değerlendireceğim.
Bakalım sonuçlar nasıl olacak
Kazen dikkat et iki hafta protein zarar verir. Sebze günlerinde sebzeyi ihmal etme.2 haftadır atak yapıyorum aralıksız. sağlıksız olduğunun farkındayım fakat net 7 kg verdim. Önümüzdeki pazartesiden itibaren sadece proteini bir gün protein 1 gün sebze olarak değerlendireceğim.
Bakalım sonuçlar nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?