Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum grubunuza:) ben dukanın bugun 4 . günündeyim 3 gün atak çıktı sitedeki hesaplamada atak evresini bitirdim:)67.5 ile başlamıştım 2. gün tartıldığımda 66.3 çıkmıştım yarın sabah aç karnına yine tartılacağım :)haşimato hastası olmama rağmen tamda teste yaptığım gibi 1.2 kilo verdim 2 günde hemde teşekkürler dukan

kızlar bide bişey sormak istiyorum benim yaptığım dukan testinde seyir 76 gün ve hedef kilo 55 ama ben 50 falan olmak istiyorum sizdede böyle oldumu yani hesaplananla istediğiniz kilo farklımı merak ettim:)

kızlar bide bişey sormak istiyorum benim yaptığım dukan testinde seyir 76 gün ve hedef kilo 55 ama ben 50 falan olmak istiyorum sizdede böyle oldumu yani hesaplananla istediğiniz kilo farklımı merak ettim:)

seyir evresini istediğiniz kiloya inene kadar yapabilirsiniz..test genelde en olması gerekeni, en ideali veriyor size..ve bildiğim kadarıyla çıkan kilonun altına inmek gerçekten zor oluyor ama iniliyor..

Günaydın kızlar

Başlangıç Tarihi : 13/ 02/2015

Başlangıç kilo : 56,5

Geçen hafta : 53,4

güncel kilo : 53,4

Haftalık fark : 0

Toplam Fark : 2,9

Hedef: 53 tü ama bu da yetti..

MERHABA KIZLAR NEREDESİNİZZZ
Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 75,5

Güncel: 74,9

Haftalık fark: 0,600

Toplam Fark:10,100 GR

• Kızlar Günaydın:) ben daha yeni başladım başlangıç tarihi 30 Mart başlangıç kilo:67.5 atak evresi bitis:66.3 güncel kilo:65.9:) bugün diyetin 5.gunundeyim:) toplam fark:1.6

merhaba, ben de diyetin 7. günündeyim.

Başlangıç : 28.03.2015
Başlangıç kilo : 65 kg
Hedef Kilo: 55 kg

5 gün atak yaptım. seyir döneminin 2. günündeyim bugün ve diyetin 3.günü başlayıp halen devam eden regl dönemim sürüyor diyetle beraber.
Diyete başladıktan sonra bugün ilk defa tartıya çıktım üzerimdekiler ayakkabı vs. tartıda 64,5 kg çıktım gözlerime inanamadım çünkü diyeti asla ihlal etmedim.

Hergün 2 lt su içtim. bol bol light yogurt, 2 yumurta, hindi jambon, light süt, gojiberry, yeşilçay, 1,5 kaşık yulaf kepeği, tavuk göğsü ve ciğeri, yağsız köfte, hindi göğüstü yediklerim.

Yine dışarda tartılmıştım 65 kg. çıktığımda üzerimdekilerle ayakkabı vs.
bütün bu 7 gün boyunca verdiğim sadece 0,5 kg görünüyor

Regl döneminde olduğum için olabilir mi bu durum. Bir de kabızlık sorunu oluştu maalesef. Motivasyonum düştü resmen Neden bu kadar az kg vermiş olabilirim sizce atak döneminde, regl den sonra hızlanır mı dersiniz ??

Canim bence özel döneminin de etkisi var bence ozel dönemin bitince 3-4 gün sonra tekrar tartil :)

canim normalde regl döneminde diyete baslanmaz
ve vucud agirligi artar o dönem moral bozmak yok
canli örnek bnm 75 den 55 e düsenlerdenim 4,5 ayda gecen sene 20 martta basladim bir yil oldu
cok sükür aybi kilodayim

canim normalde regl döneminde diyete baslanmaz
ve vucud agirligi artar o dönem moral bozmak yok
canli örnek bnm 75 den 55 e düsenlerdenim 4,5 ayda gecen sene 20 martta basladim bir yil oldu
cok sükür aybi kilodayim
Maşallah. Ben de güce geçicem inşallah iki kilom kaldı gücü nasıl geçirdiniz yemek lerde nelerle başladınız anlatırmısınız biraz. Nekadar çok bilgim olursa okadar iyi yanlış bişeyler yapmak istemiyorum. Nasıl yapmam gerektiğini falan biliyorum kitabı okudum ama yaşanmış birilerinden bilgi almak daha iyi anlamamı sağlar

Canım tebrik ederim ne güzel:) bende dukan testinde 55 kilo yazıyo ama 50 falan olmak istiyorum senin kaç çıkmıştı testte:)

merhaba kızlar

Başlangıç Kilo : 73.500

Geçen Hafta: 67.300

Güncel: 66.200

Haftalık fark: 1.100

Toplam Fark:7.300

Merhaba arkadaslar ben su an 59 kiloyum ve 6 aylik bebegim var emziriyorum dukana Baslamak istiyorum.emzirirken bi zarari olurmu bileniniz var mi?50 kilo olmak istiyorum.gerci göbegim gitse yeter sanki 9 kilonun hepsi karnimda ((

2 haftadır atak yapıyorum aralıksız. sağlıksız olduğunun farkındayım fakat net 7 kg verdim. Önümüzdeki pazartesiden itibaren sadece proteini bir gün protein 1 gün sebze olarak değerlendireceğim.

Bakalım sonuçlar nasıl olacak

Çok sağlıksız hem de. Hasta olmayın ama dikkat edin.

Kazen dikkat et iki hafta protein zarar verir. Sebze günlerinde sebzeyi ihmal etme.

kizlar ben bu diyete baslamak istiyorum 7 gun atak yapip sonra seyirdonemine baslamak istiyorum simdi bazi sormak istefiklerim var dogru mu anlamisim diye bu atak evresinde

sabah light peynir , ymurta yiyebiliuoruz
ogle yagsiz haslama tavuk yada et yaninda yogurt ayran yiyip icebiliyormuyuz..
aksamda yine yumurta peynirle gunu kapatsak olur mu???????????yulaf kepegini yogurda katip yiye biliyormuyuz atak evresinde yulaf kepegi var mi ..

meyve ile aram hic yok

Kizlar ben de bugun baslayacagim 2-3 kilo vermek istiyorum ama temel olarak bu diyet selulitleri gideriyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…