Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ciddi anlamda bu diyeti yapacaksan kitabını okumalısın. Yulaf kepeğini yoğurda karıştırıp yiyebilirsin. Atak evresinde günde 1,5 kaşık yulaf kepeği hakkın var..

Kizlar ben de bugun baslayacagim 2-3 kilo vermek istiyorum ama temel olarak bu diyet selulitleri gideriyor mu acaba?
selülitlere etkisi var mı bilmiyorum.. Mesajını cevapsız bırakmak istemedim. Ben son iki ayda dukanla 2,9 kilo verdim. Çok kilom yoktu zaten. O yüzden dukanın 2/0 yöntemini yaptım.. Yani iki gün saf protein diğer beş gün abartmadan yedim. Sen kaç kilosun ve hedefin kaç.. Ben 56,5 ile başlamıştım.. Hedefim 53 tü ama 53,4 yetti. Çünkü vestibüler migren hastasıyım.. Baş ağrılarım başlamıştı hafiften..

Herkese merhabaa

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum, boyum 1.77 olduğundan hep "Amaaan canım boyum uzun nasılsa" diyerek hep erteledim zayıflama işini.

11 gün önce Dukan Diyetine başladım. Kitabı zaten okumuştum, internetten de o kadar çok araştırma yapmıştım ki uzman olmuştum her evresinde, ama bir türlü başlayamıyordum ve bir arkadaşımın sevgilisinin "Yüzü çok güzel kız da o fizikle olmaz" demesine şahit oldum ve artık yeter dedim. Çünkü her ne kadar kilolu olduğumu bilsem de bunu başkasından duymak artık dama dememe neden oldu.

11 gün önce 92.7 ile başladım bu diyete. 6 gün atak yaptım ve atak sonunda 86 kiloydum! İnanamadım buna ve tam gaz devam ettim, henüz hiç kaçamak yapmadım hatta fazla titizim yağ vs konularında. Şuan seyir evremin 5. gününde bu sabah 84.7 ile uyandım. Yani tam tamına 8 kilo verdim 11 günde!

Aa nasıl olur demeyin, öyle pis bir bünyem var ki, ilk ay 10 - 12 kg verebiliyorum, sonra duruyor maşallah, ama iki üç pizza götürsem aynı anda geri alırım o kiloları. Benim metabolizma da bu şekilde ilerliyor.

Avukatım, oturarak geçiyor günüm, bilerek fazla efor sarf etmiyorum gün içinde. Vücudum atacağı tüm ödemi, suyu ve fazlalıkları atsın ve dursun istiyorum. Duraklama yaşarken de yürüyüş ve yüzmeyle devam edeyim ve vücudu şaşırtayım istiyorum. Boyum 1.77 olduğundan, ilk hedefim 77 kg olmaktı, - ki bu kiloyu en son lisede gördüm galiba - ve şuanda hedefime 7 kilo 700 gr var ve önümde uzun bir nisan mayıs ayı var. Hazirana en azından balık etli olarak girmek istiyorum.

Uzun oldu biraz ama birbirimizi desteklersek çok daha kolay üstesinden geliriz diye düşünüyorum.

Herkese bol kilo vermeli, bol sağlıklı günler!

Kizlar ben de bugun baslayacagim 2-3 kilo vermek istiyorum ama temel olarak bu diyet selulitleri gideriyor mu acaba?

Ben henüz 11 günlük Dukancı olmama rağmen bu sabah annemin "Aaa bacakların incelmiş ve selülitlerin gitmiş resmen" demesiyle kendimi aynada bir 10 dakika izledim Gerçekten de selülitlerim annemin dediği gibi "gitmiş" değil ama gözle görülür bir fark var. Eda Taşpınar'ın at kılı fırçasını alacağım ben, bir arkadaşım gözle görülür şekilde değişti, sen de dene istersen

Dediklerinin hepsi doğru ancak yulaf kepeği en önemlisi. Atakta 1,5 kaşık, seyirde ise 2 kaşık yemelisin günde. Yoğurdun içine karıştırıp yemek benim midemi bulandırdığı için ve tost delisi bir insan olduğum için internette bulduğum bir tarifi yapıyorum ve sonuç MÜKEMMEL!

Atakta 1 buçuk kaşık yulaf kepeği, 1 yumurtayı bir kaseye koy ve çırp elinle. Yarım çay bardağından daha az light sütü de ekle o karışıma ve iyice çırp. Sen bunları hazırlarken de azıcık zeytinyağı sürdüğün tost makinen ısınsın iyice. Sonra bu karışımı tost makinene dök ( waffle yapar gibi ) ve kapağını hemen kapat ve açma bir 6-7 dakika. Sonra tersine çevir olan ekmeği ve arasına jambon light peynir vs ne istiyorsan koy ve ikiye katla tekrar kapat. İyice pişsin yoksa içi ıslak kalıyor ve şahsen benim midemi bulandırıyor. Ben bi 10 dakika pişiriyorum ve o yulaf tadını almadan kıtır kıtır yiyorum.

Afiyet olsuuun kolay gelsin

Kızlar merhaba bende bugün 8. Günündeyim 67.5 ile başlamıştım bugün tartildim veee toplam 2 Kilo vermişim 65.5:)

Kizlar peki 3 kilo vermek icin 1 gun atak evresini yapsak olur mu? Ayrica atak evresinde bulgur pilavi yiyebiliyor muyuz?

arkadaşlar yapmayın bu diyeti yaaa vallahi.bana sonuçları çok şeye mal oldu.enn başta sağlığıma mal oldu .illa da yapmak isteyenler çok iyi düşünsünler bu başka diyetler gibi yaza kadar yapıp bırakacağınız diyetler gibi değil.ömrünüzün sonuna kadar bırakmamanız gereken bişey.iradesinden şüphe edenleri uyarırım .ben cok kararlı başladım birkaç ayda 11-12 kilo verdim ama hayat düzenim değişti yapamadım okul bitti yuvaya döndüm ve diyetide yapamadım resmen eski alışkanlıklarıma döndümdiyetten önce nasılsam öyle yemeye başladım bide diyet sizi biçok şeyden mahrum bıraktığı için nasıl olsa diyette değilim diye aşırı olunca.ve resmen 8-9 ayda bir kış döneminde yani 30 kilo birden aldım.şuanki içinde olduğum psikolojiyi durumu anlatamam size doktora gittiğimde anlattım ve bana metabolizmanı mahvetmişsin demişti.zaten mide rahatsızlıklarımda olmaya basladı sürekli midem yanıyodu.. vs vs..yani sizlere diyeceğimm yapmayın daha sağlıklı seyler yapın

Kendiniz söylüyorsunuz diyet bitti diye kıtlıktan çıkmış gibi yerseniz alırsınız tabiki. Dukan beslenme şeklidir ve bunu bexerebılenler kilosunu korur yoksa geri alır. Size geçmiş olsun ama şuan yapıya hayatından memnun yıllardır koruyan binlerce insan var

yazdıklarınızın dukan diyetiyle ne alakası olduğunu hiç anlamadım..hangi diyeti yaparsanız yapın, eski alışkanlıklarınıza dönerseniz kilo almanız kaçınılmaz..eğer diyeti doğru yaparsanız metabolizmanıza herhangi bir zarar vermezsiniz emin olun..

Hayır okumadım :) benim kilo sorunum yok sadece biraz basen bölgemde fazlalık var onun için direk 2/0 yapsam olur mu biliyor musunuz?

atak yapmadan direkt seyir evresi ile başlanır mı bilmiyorum maalesef..aslında bence dukan Express size göre olabilir..7 günlük bir düzeni var..bence internetten bi araştırın..oldukça kolay bi yöntem.

burdayım canım..hergün girip bakıyorum neler yazıyosunuz diye..ama pek bir sessiz topiğimiz :)) ayrıca kutluyorum seni..56.40 süper...
Teşekkür ederim. Baya sessiz gerçekten. Misafir im vardı bir haftadır gitti şimdi temizlik yapıyorum bende çok giremiyorum

kıtlıktan cıkmıs gibi yemedim camım . dukandan önce nasılsam öyleydim ama dukandan önce kilom belli yerlerdeydi 80 lerde gezerdim almazdımda .onu yapıp bırakmasaydım 30 kiloda bi senede almazdım .o beslenme şeklinin sağlıksız olduğunu düşünüyorum ben becerebilenler kilosunu koruyabilir evet ama herkes aynı iradede değil aynı bünyeyede.ben o binlerce insanın içinde değilim ve hayatımda en pişman olduğum şeylerden biri o diyeti yapmak.

ayrıca bende deneyimimi yazdım yani dikkate alınır yada alınmaz ben düşüncelerimi hislerimi paylaştım katılmayabilirsiniz.yapıp çok mutlu olanda vardır olabilir ama benden olanda vardır mutlaka.ben böyle yaşadım bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…