Ciddi anlamda bu diyeti yapacaksan kitabını okumalısın. Yulaf kepeğini yoğurda karıştırıp yiyebilirsin. Atak evresinde günde 1,5 kaşık yulaf kepeği hakkın var..kizlar ben bu diyete baslamak istiyorum 7 gun atak yapip sonra seyirdonemine baslamak istiyorum simdi bazi sormak istefiklerim var dogru mu anlamisim diye bu atak evresinde
sabah light peynir , ymurta yiyebiliuoruz
ogle yagsiz haslama tavuk yada et yaninda yogurt ayran yiyip icebiliyormuyuz..
aksamda yine yumurta peynirle gunu kapatsak olur mu???????????yulaf kepegini yogurda katip yiye biliyormuyuz atak evresinde yulaf kepegi var mi ..
meyve ile aram hic yok
selülitlere etkisi var mı bilmiyorum.. Mesajını cevapsız bırakmak istemedim. Ben son iki ayda dukanla 2,9 kilo verdim. Çok kilom yoktu zaten. O yüzden dukanın 2/0 yöntemini yaptım.. Yani iki gün saf protein diğer beş gün abartmadan yedim. Sen kaç kilosun ve hedefin kaç.. Ben 56,5 ile başlamıştım.. Hedefim 53 tü ama 53,4 yetti. Çünkü vestibüler migren hastasıyım.. Baş ağrılarım başlamıştı hafiften..Kizlar ben de bugun baslayacagim 2-3 kilo vermek istiyorum ama temel olarak bu diyet selulitleri gideriyor mu acaba?
Kizlar ben de bugun baslayacagim 2-3 kilo vermek istiyorum ama temel olarak bu diyet selulitleri gideriyor mu acaba?
kizlar ben bu diyete baslamak istiyorum 7 gun atak yapip sonra seyirdonemine baslamak istiyorum simdi bazi sormak istefiklerim var dogru mu anlamisim diye bu atak evresinde
sabah light peynir , ymurta yiyebiliuoruz
ogle yagsiz haslama tavuk yada et yaninda yogurt ayran yiyip icebiliyormuyuz..
aksamda yine yumurta peynirle gunu kapatsak olur mu???????????yulaf kepegini yogurda katip yiye biliyormuyuz atak evresinde yulaf kepegi var mi ..
meyve ile aram hic yok
Kendiniz söylüyorsunuz diyet bitti diye kıtlıktan çıkmış gibi yerseniz alırsınız tabiki. Dukan beslenme şeklidir ve bunu bexerebılenler kilosunu korur yoksa geri alır. Size geçmiş olsun ama şuan yapıya hayatından memnun yıllardır koruyan binlerce insan vararkadaşlar yapmayın bu diyeti yaaa vallahi.bana sonuçları çok şeye mal oldu.enn başta sağlığıma mal oldu .illa da yapmak isteyenler çok iyi düşünsünler bu başka diyetler gibi yaza kadar yapıp bırakacağınız diyetler gibi değil.ömrünüzün sonuna kadar bırakmamanız gereken bişey.iradesinden şüphe edenleri uyarırım .ben cok kararlı başladım birkaç ayda 11-12 kilo verdim ama hayat düzenim değişti yapamadım okul bitti yuvaya döndüm ve diyetide yapamadım resmen eski alışkanlıklarıma döndümdiyetten önce nasılsam öyle yemeye başladım bide diyet sizi biçok şeyden mahrum bıraktığı için nasıl olsa diyette değilim diye aşırı olunca.ve resmen 8-9 ayda bir kış döneminde yani 30 kilo birden aldım.şuanki içinde olduğum psikolojiyi durumu anlatamam size doktora gittiğimde anlattım ve bana metabolizmanı mahvetmişsin demişti.zaten mide rahatsızlıklarımda olmaya basladı sürekli midem yanıyodu.. vs vs..yani sizlere diyeceğimm yapmayın daha sağlıklı seyler yapın
arkadaşlar yapmayın bu diyeti yaaa vallahi.bana sonuçları çok şeye mal oldu.enn başta sağlığıma mal oldu .illa da yapmak isteyenler çok iyi düşünsünler bu başka diyetler gibi yaza kadar yapıp bırakacağınız diyetler gibi değil.ömrünüzün sonuna kadar bırakmamanız gereken bişey.iradesinden şüphe edenleri uyarırım .ben cok kararlı başladım birkaç ayda 11-12 kilo verdim ama hayat düzenim değişti yapamadım okul bitti yuvaya döndüm ve diyetide yapamadım resmen eski alışkanlıklarıma döndümdiyetten önce nasılsam öyle yemeye başladım bide diyet sizi biçok şeyden mahrum bıraktığı için nasıl olsa diyette değilim diye aşırı olunca.ve resmen 8-9 ayda bir kış döneminde yani 30 kilo birden aldım.şuanki içinde olduğum psikolojiyi durumu anlatamam size doktora gittiğimde anlattım ve bana metabolizmanı mahvetmişsin demişti.zaten mide rahatsızlıklarımda olmaya basladı sürekli midem yanıyodu.. vs vs..yani sizlere diyeceğimm yapmayın daha sağlıklı seyler yapın
Bugüne 56.40 ile başladığımı söylemeyi unuttum çok mutluyum. Pksnmz zeyna nerelerdesiniz
Kizlar peki 3 kilo vermek icin 1 gun atak evresini yapsak olur mu? Ayrica atak evresinde bulgur pilavi yiyebiliyor muyuz?
Hayır okumadım :) benim kilo sorunum yok sadece biraz basen bölgemde fazlalık var onun için direk 2/0 yapsam olur mu biliyor musunuz?diyetimizin atak evresinde de, seyir evresinde de bulgur yok tabi ki...kitabı okudunuz mu?
Hayır okumadım :) benim kilo sorunum yok sadece biraz basen bölgemde fazlalık var onun için direk 2/0 yapsam olur mu biliyor musunuz?
Teşekkür ederim. Baya sessiz gerçekten. Misafir im vardı bir haftadır gitti şimdi temizlik yapıyorum bende çok giremiyorumburdayım canım..hergün girip bakıyorum neler yazıyosunuz diye..ama pek bir sessiz topiğimiz :)) ayrıca kutluyorum seni..56.40 süper...
kıtlıktan cıkmıs gibi yemedim camım . dukandan önce nasılsam öyleydim ama dukandan önce kilom belli yerlerdeydi 80 lerde gezerdim almazdımda .onu yapıp bırakmasaydım 30 kiloda bi senede almazdım .o beslenme şeklinin sağlıksız olduğunu düşünüyorum ben becerebilenler kilosunu koruyabilir evet ama herkes aynı iradede değil aynı bünyeyede.ben o binlerce insanın içinde değilim ve hayatımda en pişman olduğum şeylerden biri o diyeti yapmak.Kendiniz söylüyorsunuz diyet bitti diye kıtlıktan çıkmış gibi yerseniz alırsınız tabiki. Dukan beslenme şeklidir ve bunu bexerebılenler kilosunu korur yoksa geri alır. Size geçmiş olsun ama şuan yapıya hayatından memnun yıllardır koruyan binlerce insan var
yazdıklarınızın dukan diyetiyle ne alakası olduğunu hiç anlamadım..hangi diyeti yaparsanız yapın, eski alışkanlıklarınıza dönerseniz kilo almanız kaçınılmaz..eğer diyeti doğru yaparsanız metabolizmanıza herhangi bir zarar vermezsiniz emin olun..[/QU
yavaş ve sağlıklı bi şekilde yapılan diyette bıraktıgınız zaman evet alabilirsiniz 3 alırsınız 5 alırsınız yada verdiğiniz kadarını alırsınız.bu öyle bişey değil.ben kesinlikle zararlı bişey oldugunu düşünüyorum yada tehlili demem daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?