- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Kızlar güce geçicem yakında araştırmalara başladım güç evresini tekrar okudum. Şunu netleştirmek istiyorumzeyna buralardaysan cevaplar mısın. Şimdi protein günleriniz aynı olmalı diyor tamam perşembe yapmayı düşünüyorum zaten ama ödül öğünümdee protein ertesi günü yapın diyor ben mi yanlış anladım acaba.
Ben ödül öğünümü istediğim gün yapsam olmaz mı mesela eylülde güne başlıcam yine cumartesileri yapıyoruz o yüzden her ayın başında cumartesileri öğlen yemeği yerine ödül öğünü yapmak istiyorum ben ve gün haricindeki haftalardaki eşimle dışarı çıktığımız zaman yapmak istiyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama derdim çok büyük
benim de kilo sorunum yok.. Ama yine de iki gün atak yaptım.. Sonra 2/0 yöntemine geçtim.. 2,5 kilodan biraz fazla verdim.. kolay gelsin.Hayır okumadım :) benim kilo sorunum yok sadece biraz basen bölgemde fazlalık var onun için direk 2/0 yapsam olur mu biliyor musunuz?
Zeyn_à canım bişey sormak istiyorum sana ben bugun tartildim 300 gram almışım ama yaklaşık 4 gündür yuruyemiyorum ondan olabilirmi acaba bugün seyir evresinin 7.günündeyim çok moralim bozuldu yaburdayım canım..hergün girip bakıyorum neler yazıyosunuz diye..ama pek bir sessiz topiğimiz :)) ayrıca kutluyorum seni..56.40 süper...
Merhaba, peki eger baseniniz veya selulitiniz varsa (az da olsa) bir fayda gordunuz mu?benim de kilo sorunum yok.. Ama yine de iki gün atak yaptım.. Sonra 2/0 yöntemine geçtim.. 2,5 kilodan biraz fazla verdim.. kolay gelsin.
Çok sagol içim rahatladıcanım ben hep c.tesi yaptım, bikaç kez de pazar..yani hiç sıkıntı yok..aslında ben de ödülü sp'den 1 önceki ve 1 sonraki gün yapmayın diye biliyorum..ama çok önemli değil inan..c.tesi ya da pazar çok uygun bence..
Zeyn_à canım bişey sormak istiyorum sana ben bugun tartildim 300 gram almışım ama yaklaşık 4 gündür yuruyemiyorum ondan olabilirmi acaba bugün seyir evresinin 7.günündeyim çok moralim bozuldu ya
Maşallah yağmurcummBugüne 56.40 ile başladığımı söylemeyi unuttum çok mutluyum. Pksnmz zeyna nerelerdesiniz
HoşgeldinMerhaba :)
Öncelikle bu mucize diyeti daha önce denemiş ve 13 kilo vermiş biri olarak şunu söylemeliyim,uygulanması zor ve ciddi anlamda disiplin isteyen bir diyet programı bu.Hiç şakas yok.
Ben 2 sene önce güçlendirme evresinde diyeti bırakmak gibi bir hata yaptım ve Dukan ın da dediği gibi,verdiğim kiloları ciddi oranda geri aldım
Şimdi son şansımı kullanıyorum anlayacağınız. Ama bu kez yarıda bırakmak yok.
Buraya üye olup hem tecrübelerinizden faydalanmak hemde şevkimin kırıldığı noktalarda başarılarınızla motive olmak istedim.
Herkese iyi ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Merhaba :)
Öncelikle bu mucize diyeti daha önce denemiş ve 13 kilo vermiş biri olarak şunu söylemeliyim,uygulanması zor ve ciddi anlamda disiplin isteyen bir diyet programı bu.Hiç şakas yok.
Ben 2 sene önce güçlendirme evresinde diyeti bırakmak gibi bir hata yaptım ve Dukan ın da dediği gibi,verdiğim kiloları ciddi oranda geri aldım
Şimdi son şansımı kullanıyorum anlayacağınız. Ama bu kez yarıda bırakmak yok.
Buraya üye olup hem tecrübelerinizden faydalanmak hemde şevkimin kırıldığı noktalarda başarılarınızla motive olmak istedim.
Herkese iyi ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Canım çok sağol şimdi ben bir hafta hiç tartilmayip dikkatli olucam haftaya cuma sonucu yazarım300 gr hiç bişey değil inan..seyire geçince biraz kilo almak çok normal..çünkü diyetimize sebzeleri ekliyoruz..vücudumuz su tutmaya başlıyor..seyir evresi süresince biraz + biraz - şeklinde gidicek hiç merak etme..ama sakın bırakma, tam gaz devam..bu arada +lar devam ederse yaptıklarını bi gözden geçirmek gerekebilir..tolere ürünlere filan dikkat ediyo musun, yediklerinin yağ oranlarına dikkat ediyo musun..gibi gibi...
Selülite hiç dikkat etmedim ama basen bölgem inceldi.Merhaba, peki eger baseniniz veya selulitiniz varsa (az da olsa) bir fayda gordunuz mu?
Ben yapmıyorum havalar soğuk. Sana bi tarif vereyim kepeği o şekilde tüket ağzına hiç kepek tadı gelmeyecek aslında cok tarif varda bikackere vereyim sanaKızlar tr benim bu hafta Kilo kaybı yok500gram almışım ama bu yulaf kepegiyle aram yok biri bana yardım edebilirmi bide yürüyüşleriniZi düzenli yapabiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?