Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben yapmıyorum havalar soğuk. Sana bi tarif vereyim kepeği o şekilde tüket ağzına hiç kepek tadı gelmeyecek aslında cok tarif varda bikackere vereyim sana
Canım çok teşekkür ederim :)tarifler süper çok sordum ama bir şey daha sorabilirmiyim eti nasıl tuketiyosun ne alıyorsun et olarak

Canım çok teşekkür ederim :)tarifler süper çok sordum ama bir şey daha sorabilirmiyim eti nasıl tuketiyosun ne alıyorsun et olarak
Ben et olarak tavuk eti ve kıyma tüketiyorum. Köfte yapıyorum lahmacun yapıyorum kıymalı yumurta yada kıymalı menemen. Mantı yapıyorum crsıtlendirrsrn daha zevkli oluyor

Atak yapıp vücudunu yorma hem bir sene gelmeden tekrar atak yapmayın diyor dukan. 1/1 e dönsen daha hızlı verirsin kilonu
Gerek kalmadı canım. Bu sabah tartıldım yine. 600 gram eksik çıktım. Ödem yapmışım demek ki. Tabi yine dikkat etmem lazım.. Kiloyu korumak çok önemli.. İnşallah başarırız..

1. Kızlar merhaba:) başlangıç:30 mart başlangıç kilo:67.5 güncel kilo:64.8 toplam fark:2.7:) çok mutluyuuuum:)geçen gün kilo aldığımı sanmıştım sanırım ödem olmuş teşekkürler dukan

kızlar çok sessizsiniz..neler yapıyosunuz? ben korumada biraz dengeyi tutturmakta zorlanıyorum..bazı yaptıklarım için kendimi suçlu hissediyorum filan..sanırım bu his bir süre devam edecek..genel olarak oldukça dikkat etmeye çalışıyorum..

Evet zeyna çok sessizleşik.ben güce geçicem ama ıkı haftadır 56.40 56.90 oluyorum sürekli iki hafta önceki kaçamağım acısı çıkıyor. 55 gördüğüm gün güçteyim inşallah. Gerçi güce gelmekten korkuyorum nasıl dengelicem kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…