- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Canım çok teşekkür ederim :)tarifler süper çok sordum ama bir şey daha sorabilirmiyim eti nasıl tuketiyosun ne alıyorsun et olarakBen yapmıyorum havalar soğuk. Sana bi tarif vereyim kepeği o şekilde tüket ağzına hiç kepek tadı gelmeyecek aslında cok tarif varda bikackere vereyim sana
Ben et olarak tavuk eti ve kıyma tüketiyorum. Köfte yapıyorum lahmacun yapıyorum kıymalı yumurta yada kıymalı menemen. Mantı yapıyorum crsıtlendirrsrn daha zevkli oluyorCanım çok teşekkür ederim :)tarifler süper çok sordum ama bir şey daha sorabilirmiyim eti nasıl tuketiyosun ne alıyorsun et olarak
şahanesin canım öpüyorum çok :)
Atak yapıp vücudunu yorma hem bir sene gelmeden tekrar atak yapmayın diyor dukan. 1/1 e dönsen daha hızlı verirsin kilonuKızlar bu hafta +400 deyim. Sizce atak yspayım mı iki gün? Adet dönemim yeni bitti Bu arada.
Canım ben seni bugün çok rahatsız ettim ama bişey daha sorsam olurmu yulaf kepegiyle yapılan ekmek tarifin var mışahanesin canım öpüyorum çok :)
Canım ben seni bugün çok rahatsız ettim ama bişey daha sorsam olurmu yulaf kepegiyle yapılan ekmek tarifin var mı
Gerek kalmadı canım. Bu sabah tartıldım yine. 600 gram eksik çıktım. Ödem yapmışım demek ki. Tabi yine dikkat etmem lazım.. Kiloyu korumak çok önemli.. İnşallah başarırız..Atak yapıp vücudunu yorma hem bir sene gelmeden tekrar atak yapmayın diyor dukan. 1/1 e dönsen daha hızlı verirsin kilonu
Canım dün yazamadım tarifler için çok teşekkür ederim öpüyorum :)Bu tarifteki agar agar yerine toz jelatin kullanabilirizEki Görüntüle 1489430
Ricaederim canım.Canım dün yazamadım tarifler için çok teşekkür ederim öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?