Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende şöyle oldu: artık kilo vermem ciddi anlamda durmuştu..yeter bu kadar deyip güce geçtim, güçte kilo verdim :))) yani hiç belli olmuyo o işler..biraz daha devam et, baktın olmuyo önce bi yumruk harekatı yap..o da fayda vermezse geç güçlendirmeye..ayrıca güçlendirmede kilo vermek değil de almayıp kilonu koruyabilirsen bir süre sonra 1-2 hafta seyire dönüp yeniden kilo verebilirsin bence..bu da uyduruk da olsa bi yöntem olabilir..

İki hafta oldu yumruk yapıcam mecburen. Veremedim güce geçicem. Almayımda güçte, vermeseydi olur 56 yada razıyım tek derdim almamak.

Yani iki ay önce bu uygun mu bu nasıl tarif verir misiniz derken hiç bukadar cabuk eski kiloma düşeceğine inanmıyordum çok mutluyum ve dogum sonrasına dönmekten korkuyorum. Beni görenler şoka giriyorlar boyunda kısa olunca bir kilo bile belli oluyor. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Koruma da başarılar diliyorum inşallah istediğin gibi olur.

Not. Mdlmena mıydı adı tam hatırlayamadım kusura bakma o nerde. İkimizinde emeği çok fazla bende. Az şişirmedim sizi

Günaydınlar hanımlar

Yıllar önce 6 gun atak yaparak 6 kılo vermıstım tabı bırakınca fazlasıyla geri aldım.
5 Hazıran 2014 de 98 kılo dıyetısyene basladım.
Bugun 82 kıloyum.İster istemez duraklamalar oluyor ve Agustos ayında sözüm olduğu için hızlandırmak istiyorum.
Bu sabah ıtıbarıyle tekrardan dukana basladım.Tecrubelerınızden faydalanmak ısterım.
Sabah kahvaltıda kıbrıt kutusu kadar peynır yumurta ve tarcınlı karanfıllı yesılcay içtim.

Hoşgeldin bol eksiler

canım, insan artık en ufak bi kaçamak yaparken bile acayip suçluluk hissediyor..bak ben korumadayım, hala "kaçamak" diyorum..alıştık buna..sen de eski haline çok uzun bi süre dönmezsin merak etme..ne zaman ki sıkılıp bunalıp eski hayatımıza döneriz, ancak o zaman yeniden fazla kilo alırız..Allah korusun tabi..ama 2-3 kilo filan gibi şeyler zamanla olabilir, hemen farkedip bazı kurallara uyarak onu da veririz diye düşünüyorum..bundan sonra gözümüz hep kilomuzda..

not: şişirmek ne demek aşk olsun..burada olmamızın bir nedeni var..birbirimiz için varız..burası dışında facebooktaki gruplarda takılıyoruz canım..

İki hafta oldu yumruk yapıcam mecburen. Veremedim güce geçicem. Almayımda güçte, vermeseydi olur 56 yada razıyım tek derdim almamak.
Kızlar aynısı bende oluyo 64.8 di cumartesi bugün bi tartildim 65.4 anlayamadım ne yapmalıyım sizce sizde de sebze yediğiniz günlerden sonra böyle oldu mu hiç

merhabalar Dukancılar
bu sefer kendi halime zayıflayım dedim ama dukana başlamadan olmayacak galiba , bugün dukan test yaptım fazla değil aslında vermem kilo ama sanki atak yapmadan veremeyecekmişim gibi geliyor. Şuan 66 kiloyum varmak istediğim kilo 60 . Bugünlerde adet durumları nedeniyle cumartesi pazar atak planlıyorum. Daha sonrada seyir inşallah destekleriniz bekliyorum kızlar

Kızlar aynısı bende oluyo 64.8 di cumartesi bugün bi tartildim 65.4 anlayamadım ne yapmalıyım sizce sizde de sebze yediğiniz günlerden sonra böyle oldu mu hiç

hiç merak etme..diyet süresince kilo almalar, vermeler mutlaka olucaktır..haftaya 2 kilo vermiş bile olabilirsin..hiç pes etme ve devam et..ben haftalarca 1 kilo vericem diye uğraştım..çok mecbur kalmadan yumruk harekatı yapılmamalı..

Canım çok sağol peki bi şey merak ediyorum yulaf kepeğini sadece öyle yesek olur mu sence sen nasıl yapıyorsun

Canım çok sağol peki bi şey merak ediyorum yulaf kepeğini sadece öyle yesek olur mu sence sen nasıl yapıyorsun

ben genelde ekmek, kek ya da kurabiye yapıyordum ama bir süre yoğurda katıp yediğim de olmuştu..direkt yoğurtla yiyebilirsin..şu an korumada olduğum için dukan ürünleri aldım, onları yiyorum kepek hakkım yerine arada bir..arada bir de başka şeyler yapıyorum yine..eğlenceli şeyler.

Çok sağol canım öpüyorum :)

Çok sağol. Evet bende facebook taki gruplarda takılıyorum

mrb kızlar, yıllar önce yaptığım dukan diyetine yeniden geri dönüyorum, taaa simla hanımın siteyi ilk kurduğu zamanlar , ilkay, alev , eda vs beraber dukan yapıyorduk ve ben 82 kilodan 58 kiloya inmiştim.... Çok uzun süre korudum kilomu tabi dukanın bana bıraktığı tek hediye kötü kolestrol oldu , onun dışında her şeyim mükemmeldi. Dukandan sonra ,uzun bir süreden - kilo aldıktan sonra her şeyi yaptım, sağlıklı beslenme adına diyetisyenle çalıştım kilo verdim, geri aldım, şeyda coşkun diyeti yaptım ki blogumda var bu konuda , çok ciddi kilolar verip geri aldım.... Hayatımda sürekli diyet yapmak beni tıkınırcasına yemek yeme binge eating hastalığına yakalattı. Gençliğimden beri vardı bu ama en son şeyda coşkun diyetinden sonra inanılmaz kilo verip aynı şekilde tıkınırcasına yemek yediğimden geri aldım... Bir haftada -5 kilo verip +6 kilo alabiliyordum. 3 ay önce bikini vücuduna sahiptim neredeyse ama bu rahatsızlık iyice depreşince +15 kilo birden koydu bana... üstüne hamile kalmak için kullandığım doğum kontrol hapları ve hormon iğneleri de cabası... Pazartesiden beri diyette olacağım sözde ama şu kısıtlama ve her gün tıkınırcasına yiyip diyeti ertesi güne erteleme işi beni çok yordu , napsam napsam diye düşünürken yıllar önce uyduladığım yöntemi tekrar denemeye karar verdim. Dukanın çok sağlıklı olduğunu savunmuyorum ama obeziteden kurtulmak için mükemmel bir sistem, kim ne derse desin kısıtlama kısmı olmadığı için çok rahat oluyorsunuz diyet aşamasında....Yeniden başlayacak olan dukan maceramda desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim. Bir de dukan koçluğu var bir kaç ay alıp denemek istiyorum, alıp deneyen , memnun kalan varsa, tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Çok sağol. Evet bende facebook taki gruplarda takılıyorum

hangi gruplar canım , beni de dahil ederseniz sevinirim, o kadar grup kurulmuş ki , hangi birini ekleyeceğimi şaşırdım:)

evet başladım dukana, tez vakitte gider kilolar inş , sabah bir bardak yarım yağlı sütlü nescafe ile yaptım açılışı, o kadar çok yedim ki dün, hiç bişi istemedi canım sabah

Kizlar bisey sorucam lutfen yardim edin 1+1 yaparken 1 gun sadece protein diger gun sebze ve protein yiyoruz tamam bunu anladim ama 3.gun ne yiycez bunu anlamadim tekrar basa mi doncez lutfen yardım edin kitabini da aldim eger seyir evresini anlayabilirsem hemen basliycam yardımlarınizi bekliyorum

1 gün sadece protein 1 gün sebze+ protein ertesi gün sadece protein, sonra sebze+protein ,sonra sadece protein...... diyerek sürekli döndüreceksin canım ,1+1 demesinin sebebi bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…