- 9 Temmuz 2012
- 32
- 18
- 28
Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015
Başlangıç Kilo : 85
Geçen Hafta: 74,4
Güncel: 73,4
Haftalık fark: 1,00 k9
Toplam Fark:11,600 GR
HEDEF :65
KIZLARR NEREDESİNİZZ :) Miğdem çok bulanıyor artık kırmızı etide tavuğuda yutamıyorumyumurtayıda yutamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum daha vermem gereekn kilolar var naapcağım ben
KIZLARR NEREDESİNİZZ :) Miğdem çok bulanıyor artık kırmızı etide tavuğuda yutamıyorumyumurtayıda yutamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum daha vermem gereekn kilolar var naapcağım ben
benim zamanımda kullanan arkadaşlarım vardır hatta kullanımı daha hızlı yağ yaktığı için öneriliyordu...Canim verirsin pozitif düşün bende başlayacağım ama her zaman sunu düşünüyorum bu diyet bitince istediğim kiyafetleri giycem arkadaslarimin yaninda anneleri gibi durmayacam kucuk beden magazlarindan uzgun olarak cikmiycam kisacasi hayatimi yasiycam unutma biraz sıkıntı cekicez ama sonuc muthis!
Kizlar ben spor yaparken l carnitine likit kullaniyorum acaba bi sorun olur mu yasak olabilir mi?
Canım ya ben de çok hasta oldum. Vitaminsiz kaldım sanırım.. Antibiyotik kullanmaya başladım artık.. sanırım bırakıcam diyeti.. Zaten migren hastasıyım aynı zamanda.. Yaz da geliyor.. Öf Yaman çelişkiler.. Ne yapsak ki..Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015
Başlangıç Kilo : 85
Geçen Hafta: 74,4
Güncel: 73,4
Haftalık fark: 1,00 k9
Toplam Fark:11,600 GR
HEDEF :65
Canım ya ben de çok hasta oldum. Vitaminsiz kaldım sanırım.. Antibiyotik kullanmaya başladım artık.. sanırım bırakıcam diyeti.. Zaten migren hastasıyım aynı zamanda.. Yaz da geliyor.. Öf Yaman çelişkiler.. Ne yapsak ki..
Önerilerin için Sağol canım. Diyete devam kararı aldım bugün. Son bir kilom kaldı. Ha gayret. hepimize kolay gelsin..çok aşırı zorlanıyorsan limonlu su içebilirsin, limon da meyve biliyorum izinli değil saf proteinde ama vücudunu aşırı yorarsan birdenbire tökezlersin, bir de illa bırakacağım diyorsan, birden bırakmak yerine günde 1 porsiyon meyve tüketebilirsin canım hep seyir gibi yapar ektra meyve eklersin sonra tekrar normal düzene devam et derim... meyve seçiminde de kivi tercih edersen vücudunun c vitamini ihtiyacını tek porsiyonla karşılarsın, kendini toparladığında geri dönersin diyete, ben eski yaptığımda güçlendirmeyi 2 hafta yaptım, hatta yarım kilo daha verdim o dönem, sonra hiç koruma yapmadım, hamur işi,çikolata,ekmek vs yemediğin sürece almıyorsun kiloları net...
atağın 2. günü de bitti - 900 gitti, giden toplam da -3 , 15 kilonun 3 ü gitti 12 si kaldıatağın son günü, safranboluya geziye gideceğiz, bugünü atlattırsam tamamdır :)
Kabızlık için sıcak süte tarçın ekleyip içersen yaşamassın
Kizlar bugun atağın ilk günüsizce yarın sabah tartilsam hemen bi fark olurmu? Bide krep yapmaya calistim ama beceremedim nolur bi tarif verin. Sabah yumurta süt yulaf kepeği ve yogurt yedim öğlen tavuk gogsunu kendi suyuyla pisirdim yanina yogurt koydum yedim aksamda bonfile yiycem sadece sizce nasıl bir menu? Ha bide turk kahvesine light suksut ekleyip sutlu kahve yaptım sizce bu bir kacamak mi
Kızlar bende başlıycam ama pek anlayamadım ya. Kitapta yok elimde mesela atak evresi bende 5 gün çıktı ama ne yiycem bu sürede onu anlmadım :S
kitabı okumadan diyete başlamamak gerektiğini düşünüyorum ben..5 gün saf protein yiyeceksiniz teste göre..bu diyetin belli bir listesi yok..madem kitabınız yok birçok blog var, onlardan yardım almanızı öneririm..size verebileceğimiz çok net bir liste yok maalesef..
menün gayet güzel..yağsız sütle yapılan kahve kaçamak değil..günlük 1 litrelik süt hakkını aşmadığın sürece istediğin kadar sütlü kahve içebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?