Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar
bugün itibariyle başlıyorum inşallah geçen senede yapmıştım baya 5-6 kilo vermiştim. Bugün atak 1 sabah 1 tane haşlanmış yumurta ve şekersiz çay , 2 tane daha yumurta getirdim yanıma öğlen ki yemeğe göre az gelirse ilave ederim diye düşünüyorum.
3 gün atak planlıyorum bakalım gidecekmi kilolar

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 74,4

Güncel: 73,4

Haftalık fark: 1,00 k9

Toplam Fark:11,600 GR

HEDEF :65

KIZLARR NEREDESİNİZZ :) Miğdem çok bulanıyor artık kırmızı etide tavuğuda yutamıyorum yumurtayıda yutamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum daha vermem gereekn kilolar var naapcağım ben

Canim verirsin pozitif düşün bende başlayacağım ama her zaman sunu düşünüyorum bu diyet bitince istediğim kiyafetleri giycem arkadaslarimin yaninda anneleri gibi durmayacam kucuk beden magazlarindan uzgun olarak cikmiycam kisacasi hayatimi yasiycam unutma biraz sıkıntı cekicez ama sonuc muthis!
Kizlar ben spor yaparken l carnitine likit kullaniyorum acaba bi sorun olur mu yasak olabilir mi?

et ve yumurta yemeden nasıl devam ediceksin bilemiyorum canım yaaa balık yiyebilirsin ama her öğün de yenmez ki..yumurtayı, tavuğu filan çeşitlendirsen?? nasıl yiyosun genellikle? ne tür yemekler yapıyosun? ona göre biraz tavsiye verebiliriz belki..

Sonunda duraklama kırıldı inşallah böyle düzenli devam eder. 55.60
68 ile başladığım yolculuğa 55.60 ile devam inşallah.

KIZLARR NEREDESİNİZZ :) Miğdem çok bulanıyor artık kırmızı etide tavuğuda yutamıyorum yumurtayıda yutamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum daha vermem gereekn kilolar var naapcağım ben

dukan mantı falan yapsan , ben dukan lahmacun, pastırma vs alıp pizza yapardım eskiden , tavuğu gögüs değil de kalça kısmından alıp biraz soya sosuyla falan tatlandırabilirsin. Normalde ben de hiç tek tavuk yiyemem ama kırmızı eti çok severek yiyorum... Biraz uğraştırıyor ama dukan döner vs yapabilirsin , ton balıktan köfte de güzel oluyor ... Hindi fümeyi paket paket yemişliğim vardır eskiden dukan yaptıktan sonra 1.5 yıl hiç tavuk yememiştim
benim zamanımda kullanan arkadaşlarım vardır hatta kullanımı daha hızlı yağ yaktığı için öneriliyordu...

Kızlar bu arada dün ataktaki ilk günümdü ve -2.100 grama elveda dedim biliyorum hepsi ödem ama 3 günlük atak süremde devamı inş devamı gelir diye düşünüyorum

Canım ya ben de çok hasta oldum. Vitaminsiz kaldım sanırım.. Antibiyotik kullanmaya başladım artık.. sanırım bırakıcam diyeti.. Zaten migren hastasıyım aynı zamanda.. Yaz da geliyor.. Öf Yaman çelişkiler.. Ne yapsak ki..

çok aşırı zorlanıyorsan limonlu su içebilirsin, limon da meyve biliyorum izinli değil saf proteinde ama vücudunu aşırı yorarsan birdenbire tökezlersin, bir de illa bırakacağım diyorsan, birden bırakmak yerine günde 1 porsiyon meyve tüketebilirsin canım hep seyir gibi yapar ektra meyve eklersin sonra tekrar normal düzene devam et derim... meyve seçiminde de kivi tercih edersen vücudunun c vitamini ihtiyacını tek porsiyonla karşılarsın, kendini toparladığında geri dönersin diyete, ben eski yaptığımda güçlendirmeyi 2 hafta yaptım, hatta yarım kilo daha verdim o dönem, sonra hiç koruma yapmadım, hamur işi,çikolata,ekmek vs yemediğin sürece almıyorsun kiloları net...

atağın 2. günü de bitti - 900 gitti, giden toplam da -3 , 15 kilonun 3 ü gitti 12 si kaldı atağın son günü, safranboluya geziye gideceğiz, bugünü atlattırsam tamamdır :)

Kizlar bugun atağın ilk günü sizce yarın sabah tartilsam hemen bi fark olurmu? Bide krep yapmaya calistim ama beceremedim nolur bi tarif verin. Sabah yumurta süt yulaf kepeği ve yogurt yedim öğlen tavuk gogsunu kendi suyuyla pisirdim yanina yogurt koydum yedim aksamda bonfile yiycem sadece sizce nasıl bir menu? Ha bide turk kahvesine light suksut ekleyip sutlu kahve yaptım sizce bu bir kacamak mi

Önerilerin için Sağol canım. Diyete devam kararı aldım bugün. Son bir kilom kaldı. Ha gayret. hepimize kolay gelsin..

Merhaba. Atak evresine devam eden var mi? Ben 10 gunluk yapicam cunku kilom fazla. Kabizlik sorunu yasamaktan korkuyorum ama bakalim doga phyto lax cayi filan icerek bas etmeye calisicam.

Kızlar bende başlıycam ama pek anlayamadım ya. Kitapta yok elimde mesela atak evresi bende 5 gün çıktı ama ne yiycem bu sürede onu anlmadım :S

menün gayet güzel..yağsız sütle yapılan kahve kaçamak değil..günlük 1 litrelik süt hakkını aşmadığın sürece istediğin kadar sütlü kahve içebilirsin..

Kızlar bende başlıycam ama pek anlayamadım ya. Kitapta yok elimde mesela atak evresi bende 5 gün çıktı ama ne yiycem bu sürede onu anlmadım :S

kitabı okumadan diyete başlamamak gerektiğini düşünüyorum ben..5 gün saf protein yiyeceksiniz teste göre..bu diyetin belli bir listesi yok..madem kitabınız yok birçok blog var, onlardan yardım almanızı öneririm..size verebileceğimiz çok net bir liste yok maalesef..

anladım tesekkürler . önce kitabı alayım o zaman

menün gayet güzel..yağsız sütle yapılan kahve kaçamak değil..günlük 1 litrelik süt hakkını aşmadığın sürece istediğin kadar sütlü kahve içebilirsin..

Canim cok tesekkur ederim zaman ayırıp cevapladigin icin. Kizlar ben atak evresinin 3.gunundeyim ve sanırım diyeti birakcam 2 günde 100 gr verdim 77 kiloyum kilomda fazla ama sadece 100 gr vermek beni çok üzdü bırakmayi düşünüyorum bana akil verin kafayı yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…