Günaydın. Kepeğini tüketiyor musungünaydınlar
iki gün atak sonrası 1,5 kg gitti . Bugün sabahda haşlanmış yumurta ve çay , takvime göre güçlendirmeye 30 mayısda geçiyorum inşallah .
merhabalar ben geçen senede yapmıştım 5-6 kg verdim kepek tatlandırıcılar falan kullandım . Kış aylarında yaptığım aşırı kaçmaklardan dolayı nerdeyse hepsini geri aldım şimdi biraz relax yapayım diyorum kepekden midem bulanmış canım hiç onu istemiyor .Günaydın. Kepeğini tüketiyor musun
Hoşgeldin aramızamerabalar aranıza yeni katıldım
bugün itibariyle başlıyorum bende
5ay önce doğum yaptım
şuan 70 kiloyum
hedefim 55
umarım herşey yolunda giderde kurtulurum şu görüntümden
merhabalar ben geçen senede yapmıştım 5-6 kg verdim kepek tatlandırıcılar falan kullandım . Kış aylarında yaptığım aşırı kaçmaklardan dolayı nerdeyse hepsini geri aldım şimdi biraz relax yapayım diyorum kepekden midem bulanmış canım hiç onu istemiyor .
Tam buğday ekmeği aldım ama hiç yemedim daha belkide hiç yemem diye düşünüyorum .
Canim cok tesekkur ederim zaman ayırıp cevapladigin icin. Kizlar ben atak evresinin 3.gunundeyim ve sanırım diyeti birakcam 2 günde 100 gr verdim 77 kiloyum kilomda fazla ama sadece 100 gr vermek beni çok üzdü bırakmayi düşünüyorum bana akil verin kafayı yiycem
merabalar aranıza yeni katıldım
bugün itibariyle başlıyorum bende
5ay önce doğum yaptım
şuan 70 kiloyum
hedefim 55
umarım herşey yolunda giderde kurtulurum şu görüntümden
alıntı yapmayı unutmuşum yukarda yazdımemziriyor musunuz? emziren anne diyeti uygulayacaksınız bu durumda değil mi?
hoşbulduk canmmCanim hosgeldin aramiza bende yeni basladim umarim saglikla ve hayirlisiyla atatiz kilolarimizi
hoşbuldum canmmHoşgeldin aramıza
malesef emzirmiyorum
iki ay emdi sadece
mrb kızlar, yıllar önce yaptığım dukan diyetine yeniden geri dönüyorum, taaa simla hanımın siteyi ilk kurduğu zamanlar , ilkay, alev , eda vs beraber dukan yapıyorduk ve ben 82 kilodan 58 kiloya inmiştim.... Çok uzun süre korudum kilomu tabi dukanın bana bıraktığı tek hediye kötü kolestrol oldu , onun dışında her şeyim mükemmeldi. Dukandan sonra ,uzun bir süreden - kilo aldıktan sonra her şeyi yaptım, sağlıklı beslenme adına diyetisyenle çalıştım kilo verdim, geri aldım, şeyda coşkun diyeti yaptım ki blogumda var bu konuda , çok ciddi kilolar verip geri aldım.... Hayatımda sürekli diyet yapmak beni tıkınırcasına yemek yeme binge eating hastalığına yakalattı. Gençliğimden beri vardı bu ama en son şeyda coşkun diyetinden sonra inanılmaz kilo verip aynı şekilde tıkınırcasına yemek yediğimden geri aldım... Bir haftada -5 kilo verip +6 kilo alabiliyordum. 3 ay önce bikini vücuduna sahiptim neredeyse ama bu rahatsızlık iyice depreşince +15 kilo birden koydu bana... üstüne hamile kalmak için kullandığım doğum kontrol hapları ve hormon iğneleri de cabası... Pazartesiden beri diyette olacağım sözde ama şu kısıtlama ve her gün tıkınırcasına yiyip diyeti ertesi güne erteleme işi beni çok yordu , napsam napsam diye düşünürken yıllar önce uyduladığım yöntemi tekrar denemeye karar verdim. Dukanın çok sağlıklı olduğunu savunmuyorum ama obeziteden kurtulmak için mükemmel bir sistem, kim ne derse desin kısıtlama kısmı olmadığı için çok rahat oluyorsunuz diyet aşamasında....Yeniden başlayacak olan dukan maceramda desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim. Bir de dukan koçluğu var bir kaç ay alıp denemek istiyorum, alıp deneyen , memnun kalan varsa, tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
hangi gruplar canım , beni de dahil ederseniz sevinirim, o kadar grup kurulmuş ki , hangi birini ekleyeceğimi şaşırdım:)
hoşbuldumok o zaman..aramıza hoş geldin..
haklısın canım bende farkındayım bu olayın bakalım biraz gitsinde alırım olmazsa hafta sonumaalesef yulaf kepeği yemeden yaptığınız diyet dukan diyeti olmuyor..mr. dukanın en fazla üstünde durduğu ve asla taviz vermediği konu yulaf kepeğidir..aslında biliyorsunuzdur diyetin çok belli kuralları var..tamamen uyulmadığı sürece yapmanın çok bir anlamı yok bence..
haklısın canım bende farkındayım bu olayın bakalım biraz gitsinde alırım olmazsa hafta sonu
bu arada haftalık bildirim yapıyormusunuz , ben onun çok faydasını görmüştüm geçen sene bildirim yapıcam diye kaçamak yapamıyorsun iyi oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?