Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar
iki gün atak sonrası 1,5 kg gitti . Bugün sabahda haşlanmış yumurta ve çay , takvime göre güçlendirmeye 30 mayısda geçiyorum inşallah .
 
Günaydın. Kepeğini tüketiyor musun
merhabalar ben geçen senede yapmıştım 5-6 kg verdim kepek tatlandırıcılar falan kullandım . Kış aylarında yaptığım aşırı kaçmaklardan dolayı nerdeyse hepsini geri aldım şimdi biraz relax yapayım diyorum kepekden midem bulanmış canım hiç onu istemiyor .
Tam buğday ekmeği aldım ama hiç yemedim daha belkide hiç yemem diye düşünüyorum .
 
merabalar aranıza yeni katıldım
bugün itibariyle başlıyorum bende
5ay önce doğum yaptım
şuan 70 kiloyum
hedefim 55
umarım herşey yolunda giderde kurtulurum şu görüntümden
 

maalesef yulaf kepeği yemeden yaptığınız diyet dukan diyeti olmuyor..mr. dukanın en fazla üstünde durduğu ve asla taviz vermediği konu yulaf kepeğidir..aslında biliyorsunuzdur diyetin çok belli kuralları var..tamamen uyulmadığı sürece yapmanın çok bir anlamı yok bence..
 

hiç vazgeçmeyi düşünme..zaten asıl kiloları vereceğin evre "seyir" evresi..sabırlı ol ve devam et..tabi kurallara mutlaka uyarak..kilo vermeme şansın yok bence..sadece sabır..
 
 
Merhaba, size tavsiye vermek haddim degil ama sizin kiloda yasadiginizin benzerini ben sigarada yasadim yillar once. Birakcam dedikce sabahlara kadar sigara iciyodum. En son birakmaya karar verdigimde psikologa gittim ve cok yarar gordum .. 3 yili asti biraktim sigarayi, nacizane tavsiyem profosyonel olarak da destek almayi dusunebilirsiniz. Bu arada ben de ducan yapiyorum :)) ona da devam tabiki.. InsAllah yeniden istediginiz kiloya ulasir ve orda kalirsiniz (hepimiz icin bu dua :))
 
haklısın canım bende farkındayım bu olayın bakalım biraz gitsinde alırım olmazsa hafta sonu
bu arada haftalık bildirim yapıyormusunuz , ben onun çok faydasını görmüştüm geçen sene bildirim yapıcam diye kaçamak yapamıyorsun iyi oluyordu.
 

ben korumada olduğum için bildirmiyorum..ama arkadaşlar bildirim yapıyorlar cuma günleri..bence de gaza gelmek için iyi bir yöntem..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…