Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba, bende bugün itibari ile dukan diyeti yapmaya karar verdim, evlendiğim günden bu güne doğumu da sayarsak 55 kilolardan 82 lere kadar giden bir kilo artışım oldu, şuan sabah aç karnına 73 kiloyum boyum 1.63 cm.
beni eskiden tanıyan herkes bu ne hal, nasıl bu duruma geldin sen diyince moralim alt üst olmaya başladı, hızlı kilo vermek istiyorum, ayrıca protein ağırlıklı beslendiğim için bu diyetin bana uygun olabileceğini düşündüm, fakat atak ve seyir evresi nasıl olacak bilmiyorum, nasıl başlayabilirim?

öncelikle kitabı okumalısınız..biz hepimiz kitabı okuyarak, diyetin bize uygun olup olmadığına karar verdik ve başladık..sonra bir siteden testi yapıyorsunuz, kaç gün atak yapmanız gerektiğini buluyorsunuz..atak evresinden sonra da istediğiniz kiloya gelene kadar seyir evresi yapacaksınız..ama bu şekilde anlatmak kolay değil..kitabı iyice okuyup özümsemeniz gerekiyor..oldukça fazla kuralı olan bir diyet bu..

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 73,4

Güncel: 72,7

Haftalık fark: 0,700 g

Toplam Fark:12,300 GR

HEDEF :65

Zeynacım baya zorlanıyorum 5+5 yapıyodum şimdi 1+1 e geçtim bakalım bol baharat kullanıyorum tarifleri çeşitlendiriyorum bakalım :) idare ede ede artık atlatacağım inşallah.

canım bırakılmaz bu diyet bırakırsan çok daha fazlasını alırsın ek vitamin al benim mide bulantım geçmiyor hamile gibi zorlanıyorum başka çare yok başaracağım korumaya geçeceğiz inşallah .çok diyetler yaptım yine en iyisi dukanmış :)

Ben o hindi fümeyi kokusundan bile tiksiniyorum.Şu aralar et döner sade yiyebiliyorum teşekkür ederim

Aynen ben bu diyetle 3 ayda 12 kilo verip sonra hepsini geri almıştım. Arkadaş tavsiyesiyle adım atıp kitabı okumamam hata oldu. Yeterli lif almadığımdan idame döneminde barsaklarım durma noktasına geldi. Meğerse protein almak kadar bitkisel lif almakda gerekiyormuş. Zamanımı ve paramı boşa harcamış oldum. Bu işe kalkışmadan ev ödevini yapmak şart.

Merhabalar bende bildirim yapmak istiyorum
geçen hafta sonu atak yaptım atakda 1,5 kg gitti ondan beri duruşa geçti.
Diyet Başlangıç : 17/04/ 2015

Başlangıç Kilo : 66

Geçen Hafta: 66

Güncel: 64,4

Haftalık fark: 1,6

Toplam Fark:1,6

HEDEF 60

merhabe bende normal diwt yapiodum dun kararimi degistrdim dukan beni ikna etti kitabinada goz attim tam benlik mis. proteini cok severim bugun basladim artik bakalim bunu normal yasamimada gecrmek iatiorum artik kilolu olmak istemiorum bu yasta kilom 76.9 65 olmayi hedwgliorum . bugun tuzsuz yagsiz peynir 2 yumurta haslanmis bugday kemegi ekmegi yaptim yedim azcik. bu kadar . atagim 3gun bakalim

merhabalar ben dukan diyetimin 6 gün atak evresiyle birlikte 11.günündeyim atak evresinde 3 kilo verdim ama seyir evresine geçtiğimden beri hiç kilo veremedim acaba bu normal mi ne yapmalıyım yardımcı

merhaba..buğday kepeği ekmeği mi yaptınız? seyir evresinde sadece ciddi kabızlık olduğunda buğday kepeği yiyebiliriz..normalde yemeniz gereken yulaf kepeği..

merhabalar ben dukan diyetimin 6 gün atak evresiyle birlikte 11.günündeyim atak evresinde 3 kilo verdim ama seyir evresine geçtiğimden beri hiç kilo veremedim acaba bu normal mi ne yapmalıyım yardımcı

çok normal..seyir evresinde bir süre kilo veremeyebilirsiniz..hiç bırakmadan devam edin..

çok normal..seyir evresinde bir süre kilo veremeyebilirsiniz..hiç bırakmadan devam edin..
merhaba daha once bır soru sormuştum sıze cevap vermıstınız ,co teşekkürler. bu dıyete başlamayı düşünüyorum cunku hıc kılo veremiyorum fakat aklıma takılan bı kac sey var hıc sebze yemıyormuyuz seyır evresındede kıtabı okuyamadım bu arada ayrıca bu dıyetı yapanların bıkac olumsuz örnegı olmuş sac dokulmesı gıbı,kararsız kaldım acıkcası

merhaba..buğday kepeği ekmeği mi yaptınız? seyir evresinde sadece ciddi kabızlık olduğunda buğday kepeği yiyebiliriz..normalde yemeniz gereken yulaf kepeği..

yanlis demisim canm yilaf kepegi aynen ozamn ilk gundu okudugumu yanlis anlamisim aliskn degilim malum ama ekmegi aynen yilaf kepeginden yaptim cok guzel gidio :)

ben hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım açıkçası..diyet boyunca vitamin eksiğiniz olduğunu düşünürseniz destek alabilirsiniz diye düşünüyorum..kaldı ki bütün diyetlerde bir süre vücudumuza bazı şeyleri hiç sokmuyor ya da az sokuyoruz..her diyette biraz vitaminsiz kalınabilir diye düşünüyorum..ama ben yaklaşık 1 ay önce vücut analizi yaptırdım ve vitamin & mineral fazlalığı çıktı vücudumda..yani sanırım bu iş biraz kişiyle alakalı bir durum... seyir evresinde 1 gün saf protein yiyoruz, 1 gün protein + sebze...yani seyirde sebzeler giriyor hayatımıza..

seyir evresi 8. gün bitti hala kilomda bir kıpırdama yok çok mutsuzum git gide motivasyonum düşüyor herşeyi diyete uygun yapmam rağmen niye kilo veremiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…