arkadaşlar merhaba, bende bugün itibari ile dukan diyeti yapmaya karar verdim, evlendiğim günden bu güne doğumu da sayarsak 55 kilolardan 82 lere kadar giden bir kilo artışım oldu, şuan sabah aç karnına 73 kiloyumboyum 1.63 cm.
beni eskiden tanıyan herkes bu ne hal, nasıl bu duruma geldin sen diyince moralim alt üst olmaya başladı, hızlı kilo vermek istiyorum, ayrıca protein ağırlıklı beslendiğim için bu diyetin bana uygun olabileceğini düşündüm, fakat atak ve seyir evresi nasıl olacak bilmiyorum, nasıl başlayabilirim?
Zeynacım baya zorlanıyorum 5+5 yapıyodum şimdi 1+1 e geçtim bakalım bol baharat kullanıyorum tarifleri çeşitlendiriyorum bakalım :) idare ede ede artık atlatacağım inşallah.et ve yumurta yemeden nasıl devam ediceksin bilemiyorum canım yaaabalık yiyebilirsin ama her öğün de yenmez ki..yumurtayı, tavuğu filan çeşitlendirsen?? nasıl yiyosun genellikle? ne tür yemekler yapıyosun? ona göre biraz tavsiye verebiliriz belki..
canım bırakılmaz bu diyet bırakırsan çok daha fazlasını alırsın ek vitamin al benim mide bulantım geçmiyor hamile gibi zorlanıyorum başka çare yok başaracağım korumaya geçeceğiz inşallah .çok diyetler yaptım yine en iyisi dukanmış :)Canım ya ben de çok hasta oldum. Vitaminsiz kaldım sanırım.. Antibiyotik kullanmaya başladım artık.. sanırım bırakıcam diyeti.. Zaten migren hastasıyım aynı zamanda.. Yaz da geliyor.. Öf Yaman çelişkiler.. Ne yapsak ki..
Ben o hindi fümeyi kokusundan bile tiksiniyorum.Şu aralar et döner sade yiyebiliyorum teşekkür ederimdukan mantı falan yapsan , ben dukan lahmacun, pastırma vs alıp pizza yapardım eskiden , tavuğu gögüs değil de kalça kısmından alıp biraz soya sosuyla falan tatlandırabilirsin. Normalde ben de hiç tek tavuk yiyemem ama kırmızı eti çok severek yiyorum... Biraz uğraştırıyor ama dukan döner vs yapabilirsin , ton balıktan köfte de güzel oluyor ... Hindi fümeyi paket paket yemişliğim vardıreskiden dukan yaptıktan sonra 1.5 yıl hiç tavuk yememiştim
benim zamanımda kullanan arkadaşlarım vardır hatta kullanımı daha hızlı yağ yaktığı için öneriliyordu...
Kızlar bu arada dün ataktaki ilk günümdü ve -2.100 grama elveda dedimbiliyorum hepsi ödem ama 3 günlük atak süremde devamı inş devamı gelir diye düşünüyorum
öncelikle kitabı okumalısınız..biz hepimiz kitabı okuyarak, diyetin bize uygun olup olmadığına karar verdik ve başladık..sonra bir siteden testi yapıyorsunuz, kaç gün atak yapmanız gerektiğini buluyorsunuz..atak evresinden sonra da istediğiniz kiloya gelene kadar seyir evresi yapacaksınız..ama bu şekilde anlatmak kolay değil..kitabı iyice okuyup özümsemeniz gerekiyor..oldukça fazla kuralı olan bir diyet bu..
merhabe bende normal diwt yapiodum dun kararimi degistrdim dukan beni ikna etti kitabinada goz attim tam benlik mis. proteini cok severim bugun basladim artik bakalim bunu normal yasamimada gecrmek iatiorum artik kilolu olmak istemiorum bu yasta kilom 76.9 65 olmayi hedwgliorum . bugun tuzsuz yagsiz peynir 2 yumurta haslanmis bugday kemegi ekmegi yaptim yedim azcik. bu kadar . atagim 3gun bakalim
merhabalar ben dukan diyetimin 6 gün atak evresiyle birlikte 11.günündeyim atak evresinde 3 kilo verdim ama seyir evresine geçtiğimden beri hiç kilo veremedim acaba bu normal mi ne yapmalıyım yardımcı
merhaba daha once bır soru sormuştum sıze cevap vermıstınız ,co teşekkürler. bu dıyete başlamayı düşünüyorum cunku hıc kılo veremiyorum fakat aklıma takılan bı kac sey var hıc sebze yemıyormuyuz seyır evresındede kıtabı okuyamadım bu arada ayrıca bu dıyetı yapanların bıkac olumsuz örnegı olmuş sac dokulmesı gıbı,kararsız kaldım acıkcasıçok normal..seyir evresinde bir süre kilo veremeyebilirsiniz..hiç bırakmadan devam edin..
merhabalar ben dukan diyetimin 6 gün atak evresiyle birlikte 11.günündeyim atak evresinde 3 kilo verdim ama seyir evresine geçtiğimden beri hiç kilo veremedim acaba bu normal mi ne yapmalıyım yardımcı
merhaba..buğday kepeği ekmeği mi yaptınız? seyir evresinde sadece ciddi kabızlık olduğunda buğday kepeği yiyebiliriz..normalde yemeniz gereken yulaf kepeği..
merhaba daha once bır soru sormuştum sıze cevap vermıstınız ,co teşekkürler. bu dıyete başlamayı düşünüyorum cunku hıc kılo veremiyorum fakat aklıma takılan bı kac sey var hıc sebze yemıyormuyuz seyır evresındede kıtabı okuyamadım bu arada ayrıca bu dıyetı yapanların bıkac olumsuz örnegı olmuş sac dokulmesı gıbı,kararsız kaldım acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?