kolay gelsin canım sanada , senin şuan ki kilon benim hedef kilom aynı boydayız aslında ben 64,5-65 arası geziyorum bende seyir evresindeyim hedefim dediğim gibi 60 -61 . Metabolizma acayip yavaş benimde gün aşırı lessli 3 mil yürüyüş yapıyorum ek olarak sıkılaşma var giden kilo yok biraz sabırMerhaba,
Yarin sabah itibariyle basliyorum..Yulaf kepegi, yagsiz peynir, yagsiz yogurt hepsi tamam.
Kilo : 61,5 kg
Boy : 1.70 cm
Hedef : 55 kg
Ideal kilo 59,5 cikti ama 55 dusunuyorum. Bundan 3 yil once dogumdan kalan kilolarimi vermek icin Isvec diyeti yapmis ve 11 kilo vererek 57'ye dusmustum. Ancak metobolizmam artik cok yavasladi, Dukan'i duymus ama hic detayli incelememistim. Kitabi ve bu forumu cok detayli okudum. O kadar insanin yazdiklarini okuyup yureklendikten sonra kendi deneyimimi paylasmamanin nankorluk olacagini dusundum. Kilo durumumu ve etkilerini araliklarla yazacagim. Umarim hem kendi hedefime ulasirim, hem de baskalarinin bana yaptigi gibi birilerine motivasyon kaynagi olurum.
Herkese kolayliklar diliyorum..
seyir evresi 8. gün bitti hala kilomda bir kıpırdama yok çok mutsuzumgit gide motivasyonum düşüyor herşeyi diyete uygun yapmam rağmen niye kilo veremiyorummm
sabahları genelde katı yumurta ve peynir, yumurtamın sayısı bazen 2 ye çıkabiliyor. öğlenleri genelde protein sebze günlerinde tavuk sote yapıyorum bazenleride sosis yaptım hatta bir keresinde sucuk bile yaptımgün içinde yediklerini yazar mısın bize? belki tavsiye verebiliriz naçizane..bazı yiyecekler herkeste aynı etkiyi yaratmıyor..duraklama filan yapabiliyor..
sabahları genelde katı yumurta ve peynir, yumurtamın sayısı bazen 2 ye çıkabiliyor. öğlenleri genelde protein sebze günlerinde tavuk sote yapıyorum bazenleride sosis yaptım hatta bir keresinde sucuk bile yaptımsadece protein yiyeceğim günlerde ise tavuğu haşlayıp yedim akşamları genelde yoğurdumun içine yulaf kepeğini karıştırıp yedim . acaba 1+1 değilde 5+5 şeklinde mi yapmalıyım çünkü vermek istediğim kilom fazla
sabahları genelde katı yumurta ve peynir, yumurtamın sayısı bazen 2 ye çıkabiliyor. öğlenleri genelde protein sebze günlerinde tavuk sote yapıyorum bazenleride sosis yaptım hatta bir keresinde sucuk bile yaptımsadece protein yiyeceğim günlerde ise tavuğu haşlayıp yedim akşamları genelde yoğurdumun içine yulaf kepeğini karıştırıp yedim . acaba 1+1 değilde 5+5 şeklinde mi yapmalıyım çünkü vermek istediğim kilom fazla
sabah ilk iş olarak tartıldım ve bir kilo verdiğimi gördümseni sucuk ve sosis yakmış olabilir..biliyosun dukandaki herhangi bir minik kaçamak balona iğne batırmak oluyor..bazen inanılmaz duraklamalara yol açıyor..herkeste aynı değil tabi..kimi hiç etkilenmez kimi çok etkilenir..yine de devam et, durma..kaçamak yapma ve bol su iç..bir de bitki çayları içilebilir abartmadan..ödem attırıcı çaylar mesela..
sabah ilk iş olarak tartıldım ve bir kilo verdiğimi gördümson 11 günde yaşadığım en mutlu andı diyebilirim şuanki kilom 72.5 sizce hızlı kilo verebilmek için 1+1 bırakıp 5+5 mi yapmalıyım
zeytin yenilebiliyor mu?Bugün ki menüm
sabah iki haşlama yumurta birkaç zeytin
öğle tavuk haşlama ve yoğurt
akşam karışık ızgara ( maalesef iki büyük parça sucuk) iki kupa yeşil çay
bugün hiç şu tüketemedim neyse bakalım sabah tartıda ++++ çıkmaz umarım
ben 2,5 ay 5+5 yaptım herşeyden tiksinir hale geldim yaklaşık 15 gündür 1+1 yapıyorum şimdilik iyi gidiyor tavsiye ederim :)ben 1/1 yaptım..benim için en kolayı buydu..diğer türlü sp günlerinden çok sıkılıp diyeti bırakma noktasına gelebilirsin..riskli biraz..kilo verme açısından ikisinin birbirinden bir farkı yok uzun vadede..kısa vadede 5 gün sp daha çabuk eksi gösterebilir ama ardından 5 gün ps yapınca eşitlenir diye düşünüyorum..yine de o da bir yöntem tabi..isterseniz bir deneyip görün..aramızda 5/5 yapan yok sanırım..
Tebrikler figen son 400 gr süpersin darısı bize :)Diyet Başlangıç : 13/02/2015
aşlangıç Kilo :56,5
Geçen Hafta: 53,8
Güncel: 53,4
Haftalık fark: 0,400
Toplam fark: 3,1
HEDEF: 53
Aslında zeytin seyirden itibaren yenebiliyor ancak ben kahvaltıda kendimi tutamayıp birkaç tane yiyorumzeytin yenilebiliyor mu?
aynısı bendede oldu ataktan sonra 11 gün hiç kilo vermedim almadımda moralim çok bozulmuştu hatta diyeti bırakmayı bile düşündüm taaki 12.günün sabahına kadar evet 1 kilo vermişim hatta bu sabah uyandığımda yine tartıldım ve 300 verdiğimi gördüğümde sevinçten havalara uçtum tabi moralimde düzeldi sana tavsiyem canım diyetine tam gaz devam etmen birkaç güne mükafatını alırsın hiç merak etmemutlu bildirim günü olmasını dilerdim ama atakdan beri aynıyım.
Diyet Başlangıç : 17/04/ 2015
Başlangıç Kilo : 66
Geçen Hafta: 64,4
Güncel: 64,4
Haftalık fark: 0
Toplam Fark:1,6
HEDEF 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?