Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mutlu bildirim günü olmasını dilerdim ama atakdan beri aynıyım.

Diyet Başlangıç : 17/04/ 2015

Başlangıç Kilo : 66

Geçen Hafta: 64,4

Güncel: 64,4

Haftalık fark: 0

Toplam Fark:1,6

HEDEF 60

Verecek kilo az olunca gram gram gidiyor.. özellikle akşamları az yersen fark eder bence..

Kızlar lütfen yardım edin seyirimin 5.günün atakta 1.5 kilo verdım ama seyırde hıç vermedım hatta bugun tartıldığımda 100 gram almışım diyetı bozasım gelıyor

Kızlar lütfen yardım edin seyirimin 5.günün atakta 1.5 kilo verdım ama seyırde hıç vermedım hatta bugun tartıldığımda 100 gram almışım diyetı bozasım gelıyor
Aman canm sakin birakma yapiya gire degisio sabir isi bu ia hic vermicek swgilsin atakta versigin kilo dwgil odwm bu arada

baslangic tarih ,26.04.2015 pazar
baslangic kg.77
guncel kg74.5
hedef kg 65
verilmesu gereken 12 kg
verilen 2.5 kg
kalan 9.5kg
atak 3 gun seyirde 3cu gundeim tani toplam 6 gun oldu :)

Ben aralık ayında başlamıştım diyete canım 24 kilo verdım sonra dukana basladım ama bır turlu veremedım bır hafta oldu seyırımın 5.gunu kılo almışım verceğim yere moralım çok bozuk normal mı bu?(8

Beğendiğiniz ekmek tarifi verebilir misiniz?
Ben tost ekmeği yapıyorum ama içi ıslak kalıyor

Beğendiğiniz ekmek tarifi verebilir misiniz?
Ben tost ekmeği yapıyorum ama içi ıslak kalıyor
ben paylaşayım kendi tarifimi;
3 yumurta
8 kaşık yulaf kepeği
5 kaşık light süt
1 kaşık light yoğurt
1 çk kadar kabartma tozu

yumurtaları 1 çimdik tuz ile birlikte mikserle güzelce çırpıyorsun, sonra tüm malzemeleri ilave ederek tekrar karıştırıyorsun.
baton kek kalıbı kullanıyorum ben, yağlı kağıt serilmiş kalıba dökerek önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dk. pişirdikten sonra dereceyi 160 a indirerek 10-15 dk kadar daha pişiriyorum.
mis gibi 4 günlük ekmeğin hazır :)
Afiyet olsun.

günaydınlar dukancı arkadaşlarım
2 haftadır seyir evresindeyim pazar günü semizotunu deneyim dedim , kesinlikle tavsiye ederim müthiş bir lezzet sürekli protein aldığımızdan böyle sebzeler ihtiyaç duyuyor vucut sanırım çok hoşuma gitti. Az zeytinyağıyla soğanı kavurdum üzerine semizotlarını attım daha sonrada 2 domotes doğrayıp ekledim. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirdim.
Bir özellik daha bağısakları iyi çalıştırıyor

arkadaslar nedwn kmae yok kmse dukan yapmiormu bildirim hic yok halbuki burasi bana ilham versi ve sukana baslamistim

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 72,1

Güncel: 72,4

Haftalık fark: +300 g

Toplam Fark:12,600 GR

HEDEF :65
Regl olmama 3 gün var haftaya daha güzel sonuç olacak inşalah

off off f meraba kızlar ismim ebru ara sıra girip diyete başlarm snra fos yaaa ben nasıl kilo vercm yaa eşimden utanıorm resmen doğumdan snra bide şekilsiz bi göbek sizinle dukana başlıyım en iyisi dedim daha önce dukan yapıp 7 kilo vermstm ama tabiiki dikat etmeyince bide çocuk yapınca hoppp kilolar vücuda bana yardım edin yaaa atakla başlıorm kitap da alamadm nasip olmadı bi türlu bari siz beni bilgilendirin olmzmı mesela 3 gün atak yapcam ne yiyeyim ki ben yardım edinnn lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…