- 26 Nisan 2015
- 56
- 35
- 8
- 31
merhaba arkadaşlarher gün yemem gereken yulaf kepeğini yağsız süt ve splenda tatlandırıcı (bir tatlı kaşığı) ile birlikte muhallebi yaparak yiyorum acaba bunu her gün böyle yemem zararlı mı
jizlar kabiz oldumyaaa ne yapicam 5gunsur kabizim ve bes gundur lavoboya ckmadmhic
Bende 6 gündür uyguluyorum ve 3 kilo verdim.Bugün atak evresinin son günü ve iki gündür aynı kilodayım.Acaba duraklama mı yaşıyorum? Ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun
Bu kadar hızlı nasıl veriliyor Maşallah diyorumDiyet Başlangıç : 05/01/ 2015
Başlangıç Kilo : 72
Geçen Hafta: 48.1
Güncel: 47.8
Toplam Fark:24,200 GR
4 aylık dukan seyir evresinde sonra 24 kilo vererek istediğim kiloya ulaştım 11.05.2015 pazartesi günü güçlendirme evresine başladım ve ilk olarak meyveli 40 gr yağlı peyniri soktu her gün sebze+protein besleniyor ve 3 günde 300 gr daha gitti seviyorum bu dukan bugün 4 ay sonra ilk ödül önünü olacak akşam bu kiloyu korumaya devam yarın saf protein perşembe nasılsa eski kıyafetleri girmek ayrıyetten benim için şuan en güzel mutluluklardan biri diyete sonuna kadar devam 8 aylık bir güçlendirme evresi beni bekliyor herkese kolay gelsin
Aslında duraklama oldu ama demek ki metobolizma iyi çalışıyormuş özellikle de son günlerde olmuştu ama hedefe ulaştım çok şükür ve güçlendirmede ilk haftam ve bu kadar hızlı vermemde ayrıyetten sürekli yürüyüş ve spor ve sıfır kaçamağa da bağlıyorumBu kadar hızlı nasıl veriliyor Maşallah diyorumhiçmi duraklamadı ?
8 kaşık yulaf kepeğiBeğendiğiniz ekmek tarifi verebilir misiniz?
Ben tost ekmeği yapıyorum ama içi ıslak kalıyor
8 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
2-3 kaşık yulaf ezmesi
2 yumurta
3-4 kaşık lor peyniri(sakıpağa)
1 kaşık ev yoğurdu
1/2 su bar.süt
karabiber,pulbiber,kimyon
1 demet dereotu
1 paket kabartma tozu
Hepsini güzelce karıştırıyorum.hafif cıvık bir hamur oluyor.Yağlı kağıt serdiğim tepsiye yemek kaşığıyla 1.er kaşık koyup hafif kenarlarından düzeltip yuvarlakımsı şekil veriyorum.175 C.de hafif kızarana kadar pişiriyorum.16 adet çıktı.Atakta hergün 4 adet yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?