Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar her gün yemem gereken yulaf kepeğini yağsız süt ve splenda tatlandırıcı (bir tatlı kaşığı) ile birlikte muhallebi yaparak yiyorum acaba bunu her gün böyle yemem zararlı mı

merhaba arkadaşlar her gün yemem gereken yulaf kepeğini yağsız süt ve splenda tatlandırıcı (bir tatlı kaşığı) ile birlikte muhallebi yaparak yiyorum acaba bunu her gün böyle yemem zararlı mı

bence bir sorun olmaz..eğer kilo vermen duraklamaya başlarsa tatlandırıcı ya da sütü yavaş yavaş azaltma yoluna gidebilirsin..ikisinin de fazlası duraklama yapabilir..herkeste duraklama yapan şeyler farklı olabiliyor..bunu zamanla anlayabiliriz ancak..

kızlar bende +400 almışım ,ya gunde yaklasık 1 saate yakın sporda yapıyorum gercekten sıkıldım acaba bu dıyet bende bı işe yaramayacakmı offff yardım edın lutfen(

jizlar kabiz oldumyaaa ne yapicam 5gunsur kabizim ve bes gundur lavoboya ckmadmhic

jizlar kabiz oldumyaaa ne yapicam 5gunsur kabizim ve bes gundur lavoboya ckmadmhic

çok fazla olmamak şartıyla form çayı içebilirsiniz..ya da hangi evredeyseniz ona göre belirli bir miktar gojibery yiyebilirsiniz..bir de sabah aç karnına türk kahvesi içilmesini önerenler var..denemeye değer...

Diyet Başlangıç : 05/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 72

Geçen Hafta: 48.1

Güncel: 47.8

Toplam Fark:24,200 GR

4 aylık dukan seyir evresinde sonra 24 kilo vererek istediğim kiloya ulaştım 11.05.2015 pazartesi günü güçlendirme evresine başladım ve ilk olarak meyveli 40 gr yağlı peyniri soktu her gün sebze+protein besleniyor ve 3 günde 300 gr daha gitti seviyorum bu dukan bugün 4 ay sonra ilk ödül önünü olacak akşam bu kiloyu korumaya devam yarın saf protein perşembe nasılsa eski kıyafetleri girmek ayrıyetten benim için şuan en güzel mutluluklardan biri diyete sonuna kadar devam 8 aylık bir güçlendirme evresi beni bekliyor herkese kolay gelsin

Bende 6 gündür uyguluyorum ve 3 kilo verdim.Bugün atak evresinin son günü ve iki gündür aynı kilodayım.Acaba duraklama mı yaşıyorum? Ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun

Bende 6 gündür uyguluyorum ve 3 kilo verdim.Bugün atak evresinin son günü ve iki gündür aynı kilodayım.Acaba duraklama mı yaşıyorum? Ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun

demek ki sadece 3 kiloluk ödeminiz varmış..bundan sonra seyir evresine geçince yağlardan gitmeye başlayacak kilolarınız..hiç bırakmadan devam edin..arad bir duraklamalar hatta artılar olucak, hepimizin başına geldi ama hiç pes etmeden devam etmelisiniz..hiçbir diyet yok ki size dukandan daha hızlı ve aynı zamanda sağlıklı ve kalıcı kilo verdirsin..o yüzden pes etmeden devam..

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 72,4

Güncel: 72,

Haftalık fark: -400 g

Toplam Fark:13,00KG

HEDEF :65
kaç haftadır aynı rakamlarda dönüp duruyorum

Bu kadar hızlı nasıl veriliyor Maşallah diyorum hiçmi duraklamadı ?

Bu kadar hızlı nasıl veriliyor Maşallah diyorum hiçmi duraklamadı ?
Aslında duraklama oldu ama demek ki metobolizma iyi çalışıyormuş özellikle de son günlerde olmuştu ama hedefe ulaştım çok şükür ve güçlendirmede ilk haftam ve bu kadar hızlı vermemde ayrıyetten sürekli yürüyüş ve spor ve sıfır kaçamağa da bağlıyorum

Diyet başlangıç : 15/04/2015

Başlangıç kilo : 77.3

Geçen hafta :71.8

Güncel :70.4

Haftalık fark :1.400 gr

Toplam fark :6.900 gr

Hedef :60

merhabalar;
Bundan 4 sene önce 2.doğumumdan sonra aldığım kiloları vermek için 45 gün kadar dukan yaparak 72 kilodan 63'e kadar düşmüştüm.Geçen zamanda 2-3 kilo alıp verdim.Fakat geçen yaz 1-2 derken 64.lerden tekrar 70.lere kadar çıktım.
14/05/2015 itibarı ile 71 kiloyla tekrar dukana başladım.3 gün atak yaptım.Bugün sebze-proteine başladım.Sabah kalkınca tartıldığımda 68,4 çıkınca acayip motive oldum.
60.lara kadar ininceye kadar devam etmeyi düşünüyorum.
haftalık kilo paylaşımına girmeye adayım.

Beğendiğiniz ekmek tarifi verebilir misiniz?
Ben tost ekmeği yapıyorum ama içi ıslak kalıyor
8 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
2-3 kaşık yulaf ezmesi
2 yumurta
3-4 kaşık lor peyniri(sakıpağa)
1 kaşık ev yoğurdu
1/2 su bar.süt
karabiber,pulbiber,kimyon
1 demet dereotu
1 paket kabartma tozu
Hepsini güzelce karıştırıyorum.hafif cıvık bir hamur oluyor.Yağlı kağıt serdiğim tepsiye yemek kaşığıyla 1.er kaşık koyup hafif kenarlarından düzeltip yuvarlakımsı şekil veriyorum.175 C.de hafif kızarana kadar pişiriyorum.16 adet çıktı.Atakta hergün 4 adet yedim.

merhaba..yulaf ezmesi yemiyoruz ama ..hatta kabızlık gibi bir sorunumuz yoksa buğday kepeği de yemiyoruz..hele de atakta..

Diyet Başlangıç : 05/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 72

Geçen Hafta: 48.1

Güçlendirme 2. Hafta 18/05/2015

Güncel: 47.5

Toplam Fark:24,500 GR
Geçen hafta istenmeden 600 gram daha kaybettim ama güçlendirme evresinde bazı kişilerde olabiliyormuş o yüzden bu haftaya buğday ekmeği hakkımıda ekledim bakalım neler olacak bu hafta artı olarak tüketilenler 40 gram tam yağlı peynir ödül öğünü tam buğday ekmeği günde 2 dilim günde 1 porsiyon meyve bakalım önümüzdeki hafta neler olacak her hafta başında elimden geldiğince yazmaya devam
Bu arada yaptığım sporla ve yürüyüşle orantılı kilo verdim eşim ÇUBUK KRAKERE dönmüşsün diyo bu ne güzel bir mutluluk yaa hiç orantılı kilo veremem diyordum ama verdim darısı diğer uğraşanların başına yürüyüşlere devam ama sporu şimdilik bıraktım

Son düzenleme:
Merhabalar bende dukana 24 nisanda başladım 86.6 ile bu sabah itibariyle 81,3 idim bu cumartesi tam 1 ay olacak aslında aradaki fark daha fazla olabilirdi ancak haftasonları genelde hiç diyet yapmıyor gibi yemeye içmeye devam ettim çünkü illaki bir yere gittik birileri geldi derken pilav ekmek her türlü tatlıyı yediğim oldu malesef kaçamak denemeyecek kadar büyük şekilde bozdum diyeti şimdilerde hiç bozmuyorum açıkcası canımda istemiyor günlük 45 dakika yürüyüş yada leslie 3 mil yapıyorum birde basen eritme egzersizleri günlük 10 dakika pko hastasıyım o nedenle fazla hızlı da gitmiyor olabilir çünkü insülin direnci çıktı hastalıktan dolayı bu pazar gününe kadar inşallah 80 olurum diye çabalıyorum en azından ilk ayı 6.5 kilo fark ile kapatayım

Kızlar durum paylaşımlarını perşembe mi yapıyorsunuz ben her pazartesi yapacam güçlendirmedeyim ya her haftabaşı yeni haftaya başlangıç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…