Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar,
ben daha 19mayısta basladım bu dıyete 3kilo verdim daha atak evresindeyim.6gun atak yapıcam ama bu evrede hasta oldum bende sıze katılmak ıstıyorum.99 kilo basladım suanda 96.6kiloyum hedefim 65 olmak..hangi gunler paylasım yapıyorsunuz???

Kızlar durum paylaşımlarını perşembe mi yapıyorsunuz ben her pazartesi yapacam güçlendirmedeyim ya her haftabaşı yeni haftaya başlangıç oluyor
Genellikle cuma günleri durum paylaşıyoruz sizleri de bekleriz

Selam hanımlar uzun zamandır görüşemiyoruz bakıp çıkıyordum sadece. 29 ocakta 68kg ile atakla başladım 1 şubatta seyire devam ettim bir bucuk ayda 13 kilo verdim iki ay durakladım 55 in altına inmeye çalıştım olmadı bende 24 Mayıs itibariyle güçlendirmeye geçtim. 130 gün sürecek 65 gün güç 1. 65 gün güç 2 olarak.
Yardımcı olan zeyna arkadaşıma çok teşekkürediyorum
Spor yapamadım günlük yürüyüşler dışında. Arada melik cektim ama artık düzenli mekik ve Spor yapıcam inşallah.

İnanilir gibi degil bunlari basaranlari gordukce bir gaza geliyorum bende yarin basliycam darisi basima

canım harikasın..güçlendirmeyi çooook seviceksin :))) ben de hep buralardayım, okuyup çıkıyorum genelde..arada bir yaz mutlaka neler yaşadıklarını..

benim için klasik bir sp perşembesi idi bugün..koruma genel olarak iyi gidiyor..güçlendirme gibi yapıyorum aşağı yukarı zaten..yaşam tarzım oldu o..arada ödem oluyo biraz artı görüyorum, arada o artı gidiyo filan...

Arkadaslar atak ta 3. Günümdü bugün öglen bozdum az düzenli yiyemedşm sabah fena olmustum ama o saatten sobra birley yemedim ve cok spor yaptım devam ediyorum cok sıkıntı olur mu?
Atakı da bir gün daha uzatıcam normalde 5 gğn cıkmıştı

merhaba yağmurcum sevindim senin adına benim yavaşladı kilo vermem gramla mücadeleye devam arada uğrayın yazın lütfen öpüyorumm

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 71,800kg

Güncel: 71,500 kg

Haftalık fark: -300 g

Toplam Fark:13,500KG

HEDEF :65
gramlarla mücadeleye devamm

Tam buğday ekmeğimi kendim yapıyorum bir dilim yiyorum, ödül öğünümdee yarın olacak en çok özlediğim şey ekler yemeyi düşünüyorum. bulgur plavıyla basladım.yavaş yavaş girecek herşey. Protein perşembelerini seviyorum, zaten seyirde 1/1 yaptıgım için sıkıntı olmayacak güçlendirmede.
Dondurmama kadar kendim yapıyorum oyüzden canım çektiği pek bişey yok. Kepek hakkımda pastalar kekler yapıp buzluğa atıyorum tek tek cıkarım yiyorum. Gercekten çok zevkli bi diyet gerci diyette değil yaşam tarzı oldu. Haftasonu eşimin memleketine e gidicez birsürü ekmek kek yaptım buzluğa attım koca bir çanta doldu. Gidince sıkıntı yaşamıycam hiç. Herzaman hazırlıklı olmak Dukanda şart

Diyet Başlangıç : 05/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 72

Geçen Hafta: 47.5

Güçlendirme 3. Hafta 25/05/2015

Güncel: 48.0

Toplam Fark:24,000 GR
Güçlendirme 3. Haftadayım ve güçlendirme evresi çok güzel ya herkesin en kısa zamanda hedefine ulaşıp güçlendirme evresine geçmesine kiloda fazla değişikliğim yok ama basen bölgem diyete başlamadan önce 120cm geliyordu şimdi 93 geliyor bacaklar 64 cm idi şimdi 48 cm geliyor bu ne güzel bişey demek ki spor ve yürüyüş çok işe yaradı şimdi sadece yürüyüşe devam
Zeyna ne kadar süredir korumadasın hiç kilo alımın oldu mu korumada

Ahhh ahh tebriklerin en büyüğü size gelsin darısıda bana :))

Siz başarırsınızzz yağmur hanımm

Merhaba ggurbetkusu firsatim olursa yarin kitabi alicam ama birsey sormak istiyorum 20 gundur dukana benzer bilincsizce diyet yapiyordum erken menopozdayim bende bu kadar kilo verebilirmiyim
O kadar ugrasiyorum yuruyus yapiyorum anca 2 kilo gibi gozukuyor benim durumumda vucut cok su topluyor o yuzden sabit kilomu bilmiyorum. Ama 2 kilo gibi gozukuyor banada lutfen yardim edin 5 kilo vermem lazim

Bende bugün internetten gördüm goji üzümünü ama almaya korkuyorum bi yandan vücuda zararı olurmu diye internetten siparis vermek istemiyorum güvenilir olmayabilir diye yakınlarda da olduğunu düşünmüyorum 2 yılda 13 kilo aldım kilolardan kurtulmak istiyorum aldıktan sonra da sürekli mi kullanmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…