Diyet Başlangıç : 05/01/ 2015
Başlangıç Kilo : 72
Geçen Hafta: 47.5
Güçlendirme 3. Hafta 25/05/2015
Güncel: 48.0
Toplam Fark:24,000 GR
Güçlendirme 3. Haftadayım ve güçlendirme evresi çok güzel ya herkesin en kısa zamanda hedefine ulaşıp güçlendirme evresine geçmesine kiloda fazla değişikliğim yok ama basen bölgem diyete başlamadan önce 120cm geliyordu şimdi 93 geliyor bacaklar 64 cm idi şimdi 48 cm geliyor bu ne güzel bişey demek ki spor ve yürüyüş çok işe yaradı şimdi sadece yürüyüşe devam
Zeyna ne kadar süredir korumadasın hiç kilo alımın oldu mu korumada
Çok tşkler azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor amin inşallah darısı en kısa zamanda size olsunAhhh ahh tebriklerin en büyüğü size gelsin darısıda bana :))
Merhaba ggurbetkusu firsatim olursa yarin kitabi alicam ama birsey sormak istiyorum 20 gundur dukana benzer bilincsizce diyet yapiyordum erken menopozdayim bende bu kadar kilo verebilirmiyim
VERİRSİNİZ PES ETMEYİN ....kitapta ne yazıyorsa uygulayınO kadar ugrasiyorum yuruyus yapiyorum anca 2 kilo gibi gozukuyor benim durumumda vucut cok su topluyor o yuzden sabit kilomu bilmiyorum. Ama 2 kilo gibi gozukuyor banada lutfen yardim edin 5 kilo vermem lazim
Diyet Başlangıç : 05/01/ 2015
Başlangıç Kilo : 72
Geçen Hafta: 47.5
Güçlendirme 3. Hafta 25/05/2015
Güncel: 48.0
Toplam Fark:24,000 GR
Güçlendirme 3. Haftadayım ve güçlendirme evresi çok güzel ya herkesin en kısa zamanda hedefine ulaşıp güçlendirme evresine geçmesine kiloda fazla değişikliğim yok ama basen bölgem diyete başlamadan önce 120cm geliyordu şimdi 93 geliyor bacaklar 64 cm idi şimdi 48 cm geliyor bu ne güzel bişey demek ki spor ve yürüyüş çok işe yaradı şimdi sadece yürüyüşe devam
Zeyna ne kadar süredir korumadasın hiç kilo alımın oldu mu korumada
Bende bugün internetten gördüm goji üzümünü ama almaya korkuyorum bi yandan vücuda zararı olurmu diye internetten siparis vermek istemiyorum güvenilir olmayabilir diye yakınlarda da olduğunu düşünmüyorum2 yılda 13 kilo aldım kilolardan kurtulmak istiyorum aldıktan sonra da sürekli mi kullanmak gerekiyo
Merhaba, bugün itibariyle dukana başlıyorum. Başlangıç kilom 73.8, hedefim 59. Hadi inşallah
He bi de beni de alın listeye kızlar pleaasee bi de pilates sizce ise yarar mı bu süreçte hiç bişi yapmamaktan iyidir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?