Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahhh ahh tebriklerin en büyüğü size gelsin darısıda bana :))
Çok tşkler azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor amin inşallah darısı en kısa zamanda size olsun

Merhaba ggurbetkusu firsatim olursa yarin kitabi alicam ama birsey sormak istiyorum 20 gundur dukana benzer bilincsizce diyet yapiyordum erken menopozdayim bende bu kadar kilo verebilirmiyim
O kadar ugrasiyorum yuruyus yapiyorum anca 2 kilo gibi gozukuyor benim durumumda vucut cok su topluyor o yuzden sabit kilomu bilmiyorum. Ama 2 kilo gibi gozukuyor banada lutfen yardim edin 5 kilo vermem lazim
VERİRSİNİZ PES ETMEYİN ....kitapta ne yazıyorsa uygulayın

tam saymadım ama sanırım 1 aydan fazla olmuştur korumaya geçeli..şimdilik bir sıkıntı yok..güçlendirmede nasılsam korumada da aynı durumdayım..haftada 1 gün ödül yapıyorum, bazen 2 gün..diğer günler yine dikkat ediyorum yediğime içtiğime..ama çok çok da sıkmıyorum kendimi..

goji vücuda bir zarar vermez..sonuçta kuru meyve..günde 1 yemek kaşığı yiyebilirsiniz seyir evresinde..ayrıca bağırsak da çalıştırıyor..

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 71,500kg

GünceL 69,900 kg

Haftalık fark: 1,600 Kg

Toplam Fark:15,100KG

HEDEF :65
:))) :)))))

Arkadaslar merhabalar.. ben oyle cok diyet yaptim ki, her seferinde metabolizmami bozdum, mahvettim kendimi.. simdi 2 ay sonra düğünüm var ve benim fazlalik 20 kg oldugu cikti dukan testte.. bugun atak 3. Gun. Forumlari cok takip edemem genelde ama becerebilirsem beni de kilo takibine alin lutfen

valla yazilanlari okuyunca birak su diyeti derken hop noluyo dedim kizlar neler basarmis sira sende :))
diyetimin 10. gunundeyim suan seyir donemi toplamda 3 kg verdim hedef 7 kg bakalim yanliz merak ettigim bisi var pazartesi persembe safprotein uygulayan arkdaslar diger gunlerde yine protein ve sebze yiyor dimi yani diyetdisi birsey yok serbest denilen gunlerde?

Başlangıç Tarihi : 15/04/2015

Başlangıç Kilo : 77.300

Geçen Hafta :67.900

Güncel :66.500

Haftalık Fark : 1.400

Toplam Fark : 10.800

Hedef : 60

Merhabalar.Dukan diyeti benim en büyük biletim gibi birşey oldu.Hamilelikten önce 80 kilodan 72 kiloya kadar düşmüştüm çok kısa bir süre içinde.Ama bırakınca olduğu gibi geri aldım tabi.Dukan sayfalarının sıkı takipcisiyim.İnşallah doğumumdan sonra tekrar başlayacağım.Hedefim 68 olacak güç ile devam ederim emziren anneler için süper bir diyet.Doğumdan sonra görüşmek üzere

Güncel durum budur :)

Başlangıç tarihi; 01.06.2015
Başlangıç kilom; 73,9
Hedef tarih; 18.09.2015
Hedefim; 59
Şu anki kilom; 70,8

Diyet Başlangıç : 27/01/ 2015

Başlangıç Kilo : 85

Geçen Hafta: 69,900kg

GünceL 69,200 kg

Haftalık fark: -700Kg

Toplam Fark:15,800KG

HEDEF :65
:))) :))))) SON 4,200 KG FAKAT ÇOK ZOR GİDİYORRR

Başlangıç Tarihi : 15/04/2015

Başlangıç Kilo : 77.300 gr

Geçen Hafta : 66.500 gr

Güncel : 65.200 gr

Haftalık Fark :1.300 kg

Toplam Fark : 12.100 kg

Hedef : 60-59

Ramazan olsa da yola devam arkadaşlar

Ben daha önce yapmıştım bu diyeti ama yarım kalmıştı o nedenle yeniden başladım
BaşlangıçTarihi : 24/04/2015

Başlangıç Kilo : 69.600 gr

Geçen Hafta : 64.800 gr

Güncel : 63.500 gr

Haftalık Fark :1.300 kg

Toplam Fark : 6.100 kg

Hedef : 58-59

Ben az verdim spor yapmamistim dun itibari ile platese basladim sarkmalar başladı hafiften aralarda kaçamaklarım da oldu tabi ondan da kaynaklandi yürüyüş yapma imkanım yok maalesef inşallah plates katkı sağlar kilo vermeme de

He bi de beni de alın listeye kızlar pleaasee bi de pilates sizce ise yarar mı bu süreçte hiç bişi yapmamaktan iyidir demi

mrh hanımlar şuan dukan diyetini araştırıyorum başlamak istiyorum 7 aylık oğlum var 18 kilo aldım çeşitli diyetlerle 7 kilo verdim.10 kilo daha vermem lazım dukan testi yaptım 3 gün atak çıktı.ramazanda nasıl olur sizce ne zaman başlamalıyım

zuhal hanım sahur ile iftar arası bol su içerseniz atak evresini kolay atlatacağınızı düşünüyorum.çünkü atakta biliiyorsunuz sırf protein ile beslendiğimiz için ağız kuruluğu, hararet fazla oluyor.onun dışında bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.ben de başladım 3 gün gün atakla bugün atağımın son günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…