Belki şişlik olur ve motivasyonunu düşürür diyete başka zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta senelerce yapanlar var adet oluyolardir mutlaka sen 2 lt suyunu iç bişe olmazbende yarın başlıcaktım ama adet olmuşum..sorun olur mu
evt mantıklı..bi beklentim olmadan başlıyayım o zaman..ertelersem motivasyonum düşecek.teşekkürler :)Belki şişlik olur ve motivasyonunu düşürür diyete başka zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta senelerce yapanlar var adet oluyolardir mutlaka sen 2 lt suyunu iç bişe olmaz
bunu nasıl hesaplıyorsunuz..ben formdakılerı okudum 5 kilo vermek istediğim için atakta 3 gün yeter diye düşündümselam kızlar ben de 2 gün atak çıktı bugün 1.gün hadi bakalım gitsin kilolar
Bence gayet iyi gidiyorsunuz. Hic AC kalmayın.sürekli yemelisiniz. Tahlillerinizi yaptirin kotuyseniz.Protein yapıyor yorgunluk baş dönmesi ağız kuruluğukokusu vs. Ama bir sure sonra geciyor. Geçmiyor sa zaten mutlaka doktora görunün derim.benim bugun tam 1 hafta oldu.64.5kg idim şu an 62.7 oldum..3 gün atak yaptım..baş dönmesi var.gunduz 30 dk egzersiz..akşam 1 saat yürüyorm..sizlerde durum nedir???
Ece sen diettemisin durumun ne..sadece ikimiz yapiyoruz herhalde seyir versinde 2 gun duragan geçti. .ama burda okudugum cogu kisidede bole oldugunu okuy7nca panik olmadim..bugun sabah 62.2 ciktim..bugun protein gunum ama 1 adet armur yedim.bakalim etkisi olmaz umarim.
Selam kızlar bayadır yazmıyor um buraya. 29 ocakta basladım68 kg ile 55 ile güce gectim hala güçteyim arada bir iki kg alıyorum seyir in sebze günlerinde ki gibi beslenmeye başlayarak geri toparlıyorum.
Dukan yeni bir hayat. Kaçamak yapmayın[/QUOTE)
Burayı ihmal etmeyin motivasyon lazım dimi :)) facebook instagram tweetter çıktı burası boşaldı. Olmuyor böyle. Haydi hareketlenmenin azcik. Yazalım çizelim eskisi gibi haftalık kilo kontrolü çizelgesi yapalım...
merhaba nasıl verdınıa 25 kg yu hangı diyetlerle.mukemmel bı başarı.tebrıklerkızlar selam yarın ben de dukana baslıyorum 5 gun atak yapcamm umarım işe yarar on kg vermem gerek..25 kg verdım bır sene de on kg kaldı ama benım pilim bitti sanırım cok sıkıldım..dukana baslıyorum bakalım ıns verebilirimmm
merhaba nasıl verdınıa 25 kg yu hangı diyetlerle.mukemmel bı başarı.tebrıkler
cok teşekkür ederim...süper bır basarı. bende yapıcam taktık ıcın sağol...canım aslında kendim yaptım öyle takip ettiğim diyet yoktu.sabahları peynir,domates,zeytın klasık kahvaltı..öğlen yağsız sebze yoğurt,salata..akşamşarı da genelde meyve ya da yoğurt yedım..ama haftada en az 4 5 spor yaptım 1 saat..asıl sporla verdim diyebilirim..ayrıca haftasonlarıda ne ıstedıyse cnm yedım..benım dıyetım haftada 4 5 gun surdu yani..ama hıc bırakmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?