Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende yarın başlıcaktım ama adet olmuşum..sorun olur mu
Belki şişlik olur ve motivasyonunu düşürür diyete başka zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta senelerce yapanlar var adet oluyolardir mutlaka sen 2 lt suyunu iç bişe olmaz

Belki şişlik olur ve motivasyonunu düşürür diyete başka zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta senelerce yapanlar var adet oluyolardir mutlaka sen 2 lt suyunu iç bişe olmaz
evt mantıklı..bi beklentim olmadan başlıyayım o zaman..ertelersem motivasyonum düşecek.teşekkürler :)

Arkadaslar dukan oyle kafamiza gore yapabileceğimiz bir diyet degil. Bu yuzden once kitabi okuyalim sonra testimizi yapalim alis veris ve diyetimize baslayalim. Daha once yaptim basarili oldum. 2. Hamileligimden sonra gidecek kilolar cok artti. 25 kilo vermem gerekiyor. Ama hala az da olsa sut veriyorum bebisime. Birkac gun sonra bende aranizda olacagim. Motivasyonunuzu kaybetmeyin.Sevgiler

benim bugun tam 1 hafta oldu.64.5kg idim şu an 62.7 oldum..3 gün atak yaptım..baş dönmesi var.gunduz 30 dk egzersiz..akşam 1 saat yürüyorm..sizlerde durum nedir???

benim bugun tam 1 hafta oldu.64.5kg idim şu an 62.7 oldum..3 gün atak yaptım..baş dönmesi var.gunduz 30 dk egzersiz..akşam 1 saat yürüyorm..sizlerde durum nedir???
Bence gayet iyi gidiyorsunuz. Hic AC kalmayın.sürekli yemelisiniz. Tahlillerinizi yaptirin kotuyseniz.Protein yapıyor yorgunluk baş dönmesi ağız kuruluğukokusu vs. Ama bir sure sonra geciyor. Geçmiyor sa zaten mutlaka doktora görunün derim.

Ece sen diettemisin durumun ne..sadece ikimiz yapiyoruz herhalde seyir versinde 2 gun duragan geçti. .ama burda okudugum cogu kisidede bole oldugunu okuy7nca panik olmadim..bugun sabah 62.2 ciktim..bugun protein gunum ama 1 adet armur yedim. bakalim etkisi olmaz umarim.

srmn80 ben yenıden yapıyorum dukanı. bebısım var yenı. sut meselesının bıtmesını bekledım. tabı sut verecegım dıye dunyanın kılosunu aldım. hamılelıkten once dukanla formuma gırmıytım ama sımdı ınanamıyorum halıme. 25 kilo fazlam var. bugun atagın 5. gunu. atak yarın bıtıyor seyıre gececegım. sımdılık kabızlık sebebıyle sadece 2.300 gr gıttı. buna da sukur tabı :)

durmak yok yola devam. bılıyorsun guce kadar meyve zınhar yasak. duraklamalarının sebebı bunlar. yeme yeme :)

Selam kızlar bayadır yazmıyor um buraya. 29 ocakta basladım68 kg ile 55 ile güce gectim hala güçteyim arada bir iki kg alıyorum seyir in sebze günlerinde ki gibi beslenmeye başlayarak geri toparlıyorum.
Dukan yeni bir hayat. Kaçamak yapmayın

E=hiçemus, post: 41989762, member: 374006"][/QUOTE]
Nasil yayım ben bunu bilmem yagmurzerresi ilimizin konuşmasını aynı pencereye koydum hic gulesim yoktu

kızlar selam yarın ben de dukana baslıyorum 5 gun atak yapcamm umarım işe yarar on kg vermem gerek..25 kg verdım bır sene de on kg kaldı ama benım pilim bitti sanırım cok sıkıldım..dukana baslıyorum bakalım ıns verebilirimmm

merhaba nasıl verdınıa 25 kg yu hangı diyetlerle.mukemmel bı başarı.tebrıkler

merhaba nasıl verdınıa 25 kg yu hangı diyetlerle.mukemmel bı başarı.tebrıkler

canım aslında kendim yaptım öyle takip ettiğim diyet yoktu.sabahları peynir,domates,zeytın klasık kahvaltı..öğlen yağsız sebze yoğurt,salata..akşamşarı da genelde meyve ya da yoğurt yedım..ama haftada en az 4 5 spor yaptım 1 saat..asıl sporla verdim diyebilirim..ayrıca haftasonlarıda ne ıstedıyse cnm yedım..benım dıyetım haftada 4 5 gun surdu yani..ama hıc bırakmadım..

Merhaba bende dün başladım boyum 1.73 kilom 87 bu kiloya da 103 ten dukan yaparak düştüm 2 sene önce diyetten kaçmak için birsürü yol denedim ama baktım olmuyo tekrar dukana talim :) 6 gün saf protein yapcam bugün 86.4 olmuşum benim kilo biraz oynak o yüzden 80 in altına düşmeden rahatlayamiycam yarın birden 88 çıkabilirim mesela garip bi bünyem var hepimize kolay gelsin

cok teşekkür ederim...süper bır basarı. bende yapıcam taktık ıcın sağol...

Merhaba kızlar son umut olarak dukana başladım artık yarın başlıyorum inşallah ben de. Ama yulaf kepeği bulamadım kullanmasam ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…