Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

3. Günüm pek sadık kalabildiği mi söyleyemem. bugün menüden farklı ince dilim bi kek yedim.:/

İyi haber 1 kilo gitmiş görünüyor. Tabi bunu koruyabilmekte önemli... Vücut geri almaya yatkin oluyor bu diyette.

Kisitlama olmadigi söyleniyor. Fazlada abartmamak gerekiyor tabi...:)

merhabalar 2011- 2012 da bu diyeti yapmiş ve 20 kilo vermiş biri olarak.ikinci bebeğimden aldığım kiloları da dukanla vermek niyetiyle herkese selamlar....

ilk günler çok güzel gidiyordu kızlar kaçamak çok yapmadım adet oldum halada adet oluyorum ve resmen çakılı kaldım gram veremiyorum moralim bozuluyor ama bırakmak istemiyorum sizlerde durum nasıl
verirsiniz lütfen bırakmayın...günde 2 kilo farkettiğimi biliyorum adet dönemlerinde

merhabalar 2011- 2012 da bu diyeti yapmiş ve 20 kilo vermiş biri olarak.ikinci bebeğimden aldığım kiloları da dukanla vermek niyetiyle herkese selamlar....

merhaba ommur :) bende 2. dogumdan sonra kilolarımı vermek ıcın 28 temmuzda dukana 2. kez basladım. 7 kilo gitti cok sukur. sen yenı mı basladın. ne durumdasın.

Herkese Merhaba,

Pazartesi gününden beri dukan diyetinin atak evresini yapmaktayım. Dukan testinde atak evresi 6 gün çıktı. Bu sabah ilk defa tartıldım ve 5. günün sabahında, 99 kilodan 94.6 kiloya indim. Kitaba harfi harfine uydum. Yulaf kepeğini özellikle hiç atlamadım. Sadece 20 dakika yürüyüşü şehir dışında toplantıda olmam nedeniyle yapamadım. Ona da inşallah bugün başlıyorum.. Atak evresi yarın gece bitecek ve pazar günü seyir evresine başlayacağım.

Hakkımda hayırlısı...

merhaba ommur :) bende 2. dogumdan sonra kilolarımı vermek ıcın 28 temmuzda dukana 2. kez basladım. 7 kilo gitti cok sukur. sen yenı mı basladın. ne durumdasın.

benim bebiş 5 aylık su anda biraz kaçamaklı ama 4 kilo gitti.sp yapmıyorum.güçlendirme gibi bir nevi.ama ilk diyetimde muazzam uygulamıştım.2 ayda 10 kilo sonraki 4 ayda da 10 kilo vererek güçlendirmeye geçtim..bizim zamanımızda burası beni müthiş motive ediyordu ve güzel arkadaşlıklar vardı.bakalım şimdi neler olacak...

süper olmuş.su içmeyi ihmal etmeyin derim..

Kesinlikle. 2. De daha yavas gidiyor. Ommur sen emzirdigin icin mi guc yapiyorsun. Benim kuzucum 10 aylik oldu. 8.5 aylikken artik sutum yetmiyordu. Emmiyorduda zaten 3. Aydan sonra hep sagarak verdim. O yuzden ben atakla basladim. 1.5 ay oluyot. 7 kilo gitti cok sukur. Burasi eskiden harikaydi. Cok haklisin. Simdi kimse yok diye bende girmiyorum. Listeler yapilirdi. Hrt hafta. Cok motive ediciydi gercekten. İnsallah yine oyle olur

Selamlar. Kizlar 83 le doguma girdim.su an 68 kg yum. 2 sene oldu dogum yapali.Emzirme olayi da 1 hafta once bitti. Artik zayiflama zamani. Dogum kilolarimin tamamini verdim.68 le hamile kalmistim.benim problemim oncesinde aslimda. 56 kg olan ben 7 ayda 68e cikip ustune hamile kaldim. O yuzden en azindan bi 58 olmam lazim yeniden. Dukan da testinde bu kiloyu veriyor. Simdi bu kdr kisa surede nasil bu kdr kilo aldin derseniz.. 65 kg iken dukana baslayip 56 ya dustum. Ama 3.evreyi yapamadim. 3.evreye gectigimde yeni evliydim.ve esim bi turlu musade etmedi. Saglikli bulmuyor. Bir de 7 ayda 12 kg alinca adam şok oldu. Bak zararli iste dedi. Simdi tekrar yapmak istiyorum ama izin vermicek. Acaba tum gun diyete uysam ama aksam yemeginde normal yesem( ekmek ve turevlerini tuketmiyoruz ztn) sizce zayiflar miyim? Illa hizli olmasina gerek yok. Seneye mart ayina 10 kg versem yeter. Ne diosunuz?

Aksam normal dememin sebebi esimin aksamlari evde olusu.gunduz nasilsa gormeyecek beni
Bence esinizi ikna edin. Nereye kadar sakli gizli. Benim esimde cok karsiydi. Kilo verdigimi gorunce kabullendi ve hatta o da basladi guzelce anlatin esinize bu kilolarin cok daha zararli oldugunu. Ama sonuna kadar yapin bu defa. Ortada birskinca aliniyor zate.

Merhaba kızlar.. yardımınız lazım.. 2 aydir bozmadan dukan diyeti yapiyorum 7 kilo verdim. Ama şehir dışına çıktım evden uzağım misafirlikteyim. Uygun şeyleri bulmak çok zor oldu ve bugün ne olursa az yemeye basladım ama tam doymuyorum tabi. 4 gun daha burdayım. Kilo almaktan korkuyorum. Napabilirim nasil devam edebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…