Slm kizlar ben de yarindan itibaren bu diyete baslayacagim fakat sormak istedigim bisey var mesela bugun tavuk yemek istedim diyelim ya da atak evresinde bulunan herhangi bir proteini bunu istedigim kadar istedigim zmnda bi kisitlama olmadan yiyebiliyor muyum? Yoksa bunun ölçusu fln var mi?
verirsiniz lütfen bırakmayın...günde 2 kilo farkettiğimi biliyorum adet dönemlerindeilk günler çok güzel gidiyordu kızlar kaçamak çok yapmadım adet oldum halada adet oluyorum ve resmen çakılı kaldım gram veremiyorum moralim bozuluyor ama bırakmak istemiyorum sizlerde durum nasıl
merhabalar 2011- 2012 da bu diyeti yapmiş ve 20 kilo vermiş biri olarak.ikinci bebeğimden aldığım kiloları da dukanla vermek niyetiyle herkese selamlar....
Tesekkur ederim :)Kisitlama olmadigi söyleniyor. Fazlada abartmamak gerekiyor tabi...:)
Rica ederim. Eee başlandı mi diyete?:)Tesekkur ederim :)
merhaba ommur :) bende 2. dogumdan sonra kilolarımı vermek ıcın 28 temmuzda dukana 2. kez basladım. 7 kilo gitti cok sukur. sen yenı mı basladın. ne durumdasın.
süper olmuş.su içmeyi ihmal etmeyin derim..Herkese Merhaba,
Pazartesi gününden beri dukan diyetinin atak evresini yapmaktayım. Dukan testinde atak evresi 6 gün çıktı. Bu sabah ilk defa tartıldım ve 5. günün sabahında, 99 kilodan 94.6 kiloya indim. Kitaba harfi harfine uydum. Yulaf kepeğini özellikle hiç atlamadım. Sadece 20 dakika yürüyüşü şehir dışında toplantıda olmam nedeniyle yapamadım. Ona da inşallah bugün başlıyorum.. Atak evresi yarın gece bitecek ve pazar günü seyir evresine başlayacağım.
Hakkımda hayırlısı...
Teşekkür ederim. Suyla alakalı bir problemim yok. Günde 2 -3 litre arası tüketiyorum.süper olmuş.su içmeyi ihmal etmeyin derim..
Teşekkür ederim. Suyla alakalı bir problemim yok. Günde 2 -3 litre arası tüketiyorum.
Siz zamanında ne güzel 20 kilo vermişsiniz. Umarım bende hedefimdeki 30a ulaşırım
Bence esinizi ikna edin. Nereye kadar sakli gizli. Benim esimde cok karsiydi. Kilo verdigimi gorunce kabullendi ve hatta o da basladi guzelce anlatin esinize bu kilolarin cok daha zararli oldugunu. Ama sonuna kadar yapin bu defa. Ortada birskinca aliniyor zate.Aksam normal dememin sebebi esimin aksamlari evde olusu.gunduz nasilsa gormeyecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?