- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Vücudun direniyo olabilir seyire gecincede biraz kilo oynayabilir sakın bırakma bende 87 ile başladım bugün 5. Atak günüm sabah 84 çıktım valla alsamda birakmiycamGunaydin arkadaslar ben dukan atak 4. Gunumdeyim 6 gun cikti testte 95 dim ikinci gin 93 300 cikti simdi 93 900 cikti kilo mu aldim ben simdi? Hic kacamak yapmadim yagsix peynir yogury sut yiyorum tavuk yiyorum derisiz anartmiyorum yediklerimi 3 parca tavuk ayran yiyorum mesela sabah peynir ve dukan krep yiyorum kahvemi tatlandiriciyla iciyorum niye boyle oldu
Yulaf kepeği dukan diyetinjn olmazsa olmazı. Kesinlikle öyle veya boyle yulaf kepeğini tuketmeniz gerekiyor. Büyük marketlerde bulabilirsiniz özellikle migrosta carrafour vs. Hic olmadı netten buldumgel hammaddeler sen siparis verebilirsiniz. Dukan da çare tükenmezMerhaba kızlar son umut olarak dukana başladım artıkyarın başlıyorum inşallah ben de. Ama yulaf kepeği bulamadım kullanmasam ne olur.
Ben de 3. atak günümdeyim. Dün biraz kaçamak yaptım, iki üç tane çubuk kraker yedim.Ama bu diyete başladığımdan beri hiç iştahım yok dün bir bardak süt, 2 kase yoğurt akşamda zorla küçük biftek yedim.
Bugünde anca 2 bardak süt içtim.
Tartılmıyorum özellikle çünkü verdiğimi görürsem diyeti bozmaya başlıyorum ama verdiğimi hissediyorum, inşallah hayırlısıyla veririz hepimiz kiloları
Ya tam başlıyım tamamen dukana dedim ama ateşlendim bugün iyice halsizleşmeye başlayınca mecbur meyve ve biraz yemek yedim.Daha dukan a yeni başlamışken kaçamak olmaz. Hadibirkaç ay olsa anlaşılabilir ki o bile olmamalı sonuçta bir amacımız var ne kadar iyi ve cabuk sonuc olursa motivasyon o kadar guclu olur. Sizin iki uç çubuk kraker dediğimiz duraklamaya sebep olur ve 1 -2 haftaniza sebep olabilir. Dikkatli kararlı ve tutarlı olalım. Atakta tatlamdiriciyi da kullanmayın sabredin biraz. Tatlandırıcı vücudumuzda su tutar tartıda daha az vermiş gorunursunuz. Atak itici evre. Ne kadar cok kilo giderse motivasyon ve diyetin devamlılığı o kadar iyi gidiyor. Durmak pes etmek yok. Yola tam gaz devam
Ya tam başlıyım tamamen dukana dedim ama ateşlendim bugün iyice halsizleşmeye başlayınca mecbur meyve ve biraz yemek yedim.Bu aralar üst üste diyetlerle çok yordum bünyemi sanırım, biraz dinlendirsem iyi olacak.
Haklısınız :) teşekkürlerKendinizi tam olarak hazır hissetmeden baslamayin zaten. Başla bırak yapilacak bir diyet değil dukan çünkü. Cok geçmiş olsun
bende bırakmadım hiç kaçamak yapmadım bugün 93 çıktım zaten göbeğimden fark ediyorum kilo verdiğimi çok şükür hepsi gider inş seneye mezun oluyorum mezuniyetime kadar hepsini vermek istiyorum 9 ayım varVücudun direniyo olabilir seyire gecincede biraz kilo oynayabilir sakın bırakma bende 87 ile başladım bugün 5. Atak günüm sabah 84 çıktım valla alsamda birakmiycam
Ohoo 9 aya erir gidersinbende bırakmadım hiç kaçamak yapmadım bugün 93 çıktım zaten göbeğimden fark ediyorum kilo verdiğimi çok şükür hepsi gider inş seneye mezun oluyorum mezuniyetime kadar hepsini vermek istiyorum 9 ayım var
Ins ayda 4 kilo versrm yeterOhoo 9 aya erir gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?