Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benimde bugün 3. Atak günüm bitti bana 6 gün olarak hesaplamıstı bugün Sabah 85.4 çıktım 87 ile başladım bakalım şu ana kadar hiç zorlanmadım zaten eti ve tavuğu çok severim

Gunaydin arkadaslar ben dukan atak 4. Gunumdeyim 6 gun cikti testte 95 dim ikinci gin 93 300 cikti simdi 93 900 cikti kilo mu aldim ben simdi? Hic kacamak yapmadim yagsix peynir yogury sut yiyorum tavuk yiyorum derisiz anartmiyorum yediklerimi 3 parca tavuk ayran yiyorum mesela sabah peynir ve dukan krep yiyorum kahvemi tatlandiriciyla iciyorum niye boyle oldu

Vücudun direniyo olabilir seyire gecincede biraz kilo oynayabilir sakın bırakma bende 87 ile başladım bugün 5. Atak günüm sabah 84 çıktım valla alsamda birakmiycam

Ben de 3. atak günümdeyim. Dün biraz kaçamak yaptım, iki üç tane çubuk kraker yedim. Ama bu diyete başladığımdan beri hiç iştahım yok dün bir bardak süt, 2 kase yoğurt akşamda zorla küçük biftek yedim.
Bugünde anca 2 bardak süt içtim.
Tartılmıyorum özellikle çünkü verdiğimi görürsem diyeti bozmaya başlıyorum ama verdiğimi hissediyorum, inşallah hayırlısıyla veririz hepimiz kiloları

Merhaba kızlar son umut olarak dukana başladım artık yarın başlıyorum inşallah ben de. Ama yulaf kepeği bulamadım kullanmasam ne olur.
Yulaf kepeği dukan diyetinjn olmazsa olmazı. Kesinlikle öyle veya boyle yulaf kepeğini tuketmeniz gerekiyor. Büyük marketlerde bulabilirsiniz özellikle migrosta carrafour vs. Hic olmadı netten buldumgel hammaddeler sen siparis verebilirsiniz. Dukan da çare tükenmez

Daha dukan a yeni başlamışken kaçamak olmaz. Hadi birkaç ay olsa anlaşılabilir ki o bile olmamalı sonuçta bir amacımız var ne kadar iyi ve cabuk sonuc olursa motivasyon o kadar guclu olur. Sizin iki uç çubuk kraker dediğimiz duraklamaya sebep olur ve 1 -2 haftaniza sebep olabilir. Dikkatli kararlı ve tutarlı olalım. Atakta tatlamdiriciyi da kullanmayın sabredin biraz. Tatlandırıcı vücudumuzda su tutar tartıda daha az vermiş gorunursunuz. Atak itici evre. Ne kadar cok kilo giderse motivasyon ve diyetin devamlılığı o kadar iyi gidiyor. Durmak pes etmek yok. Yola tam gaz devam

Ya tam başlıyım tamamen dukana dedim ama ateşlendim bugün iyice halsizleşmeye başlayınca mecbur meyve ve biraz yemek yedim. Bu aralar üst üste diyetlerle çok yordum bünyemi sanırım, biraz dinlendirsem iyi olacak.

Kendinizi tam olarak hazır hissetmeden baslamayin zaten. Başla bırak yapilacak bir diyet değil dukan çünkü. Cok geçmiş olsun

Bugün atak evrem bitiyo sabah 83.3 tüm seyirde yavasliyo genelde hatta ilk günler artış olabiliyor bakalım heralde 83 le yarın seyire basliycam atakta bana 2.2 vereceksin demişti dukan amca ama 4 kilo gitti inşallah seyirde böyle çabuk geçer çünkü 119 gün çıktı çok zor(

Vücudun direniyo olabilir seyire gecincede biraz kilo oynayabilir sakın bırakma bende 87 ile başladım bugün 5. Atak günüm sabah 84 çıktım valla alsamda birakmiycam
bende bırakmadım hiç kaçamak yapmadım bugün 93 çıktım zaten göbeğimden fark ediyorum kilo verdiğimi çok şükür hepsi gider inş seneye mezun oluyorum mezuniyetime kadar hepsini vermek istiyorum 9 ayım var

ilk günler çok güzel gidiyordu kızlar kaçamak çok yapmadım adet oldum halada adet oluyorum ve resmen çakılı kaldım gram veremiyorum moralim bozuluyor ama bırakmak istemiyorum sizlerde durum nasıl

Slm kizlar ben de yarindan itibaren bu diyete baslayacagim fakat sormak istedigim bisey var mesela bugun tavuk yemek istedim diyelim ya da atak evresinde bulunan herhangi bir proteini bunu istedigim kadar istedigim zmnda bi kisitlama olmadan yiyebiliyor muyum? Yoksa bunun ölçusu fln var mi?

3 sene önce büyük bir kararlılıkla başlamıştım Dukan diyetine. 74 kg dan 56 kg ya kadar indim.. boyun 165.. ikinci bebeğime hamile kaldım, doğum emzirme dönemi derken zaten hemen kilo almaya müsait olan ben tekrar 74 kg ya döndüm.. tekrar diyete başlayıp vermek istiyorum ama kendimde ilk diyetteki kararlığı yakalayamıyorum.. bi tutsam bırakmayacağım ama hemen bi ümitsizlik kaplıyor beni.. tekrar başlasam veremem yapamam gibi hissediyorum nedense. biraz gaz lazım bana.. aranızda tekrar yapıp kilo veren varmıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…