Merhaba kızlar.. yardımınız lazım.. 2 aydir bozmadan dukan diyeti yapiyorum 7 kilo verdim. Ama şehir dışına çıktım evden uzağım misafirlikteyim. Uygun şeyleri bulmak çok zor oldu ve bugün ne olursa az yemeye basladım ama tam doymuyorum tabi. 4 gun daha burdayım. Kilo almaktan korkuyorum. Napabilirim nasil devam edebilirim?
Merhaba kızlar.. yardımınız lazım.. 2 aydir bozmadan dukan diyeti yapiyorum 7 kilo verdim. Ama şehir dışına çıktım evden uzağım misafirlikteyim. Uygun şeyleri bulmak çok zor oldu ve bugün ne olursa az yemeye basladım ama tam doymuyorum tabi. 4 gun daha burdayım. Kilo almaktan korkuyorum. Napabilirim nasil devam edebilirim?
canım kaç gün atak yaptın ? kaç kilo vermen gerek totalde ?
evet emziriyorum ama sanırım biraz daha harketlenmem lazım.bir yumruk hareketiyle işe başlayacağım.Kesinlikle. 2. De daha yavas gidiyor. Ommur sen emzirdigin icin mi guc yapiyorsun. Benim kuzucum 10 aylik oldu. 8.5 aylikken artik sutum yetmiyordu. Emmiyorduda zaten 3. Aydan sonra hep sagarak verdim. O yuzden ben atakla basladim. 1.5 ay oluyot. 7 kilo gitti cok sukur. Burasi eskiden harikaydi. Cok haklisin. Simdi kimse yok diye bende girmiyorum. Listeler yapilirdi. Hrt hafta. Cok motive ediciydi gercekten. İnsallah yine oyle olur
çok güzel devamı gelir inşallahbismillah... diyerek başlayayım
merhaba arkadaşlar uzun süredir okuyorum sırf bu topic için üye oldum siteye dukan macerama başladım bende çok şükür
başlangıç tarihi:18.09.2015
başlangı kilosu:90.0
atak evresi sonucu :85.7(6 gün)
seyir evremde 7. gündeyim 5+5 le devam ediyorum.saf proteinde 2. günüm ben 10 günde bir tartılmayı düşünüyorum 3 gün sonra tartılıp yazarım sonucu. herkese bol - li günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?