Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben senin yerinde olsam yoğurtla kolayca hazırlanabilecek tok tutan şeyler hem pratik hem de tok tutar. ben misafirlikte olduğumda sabah çift yumurta kırdırıyordum peynir filan yada haşlama öylece halledersin. öğle yada akşam için de yoğurt tüketmeye çalışıyorum.cacık çok hoşuma gidiyor yazın hem serinletiyor. miden de küçülmüş olmalı ? ton balığı da alabilirsin konserve çabukça açıp yiyip kaldırırsın. ama söz konusu yemeğe eşlik etmek olunca orada oturup birkaç çatal domates salatalık yemekte de sebze yemeklerinden az az tüketebilirsin canım. yada 4 gün abartmadan ye yine az da olsa kurallar içinde dönünce tam gaz devam edersin motivasyonunu düşürmesin.
ben de 3 yıl önce 12 kilo verdim 2sini geri aldım bu 3 yılda. şimdi yeniden başladım ama bir türlü başlayamıyorum atak 1. gün tamamlıyorum ( tatile geldim ) illa birşeyler yedirmeye çalışıyorlar. motivasyonum düşüyor benim de saçma sapan bi yerdeyim atak desen değil kaçamaklı atak da atak olmaz. nasıl devam etmem gerek seyire mi başlasam yoksa atak en baştan mı alsam

Teşekkür ederimm midem küçüldü zaten yiyemiyorum pek bugün yasaklı şeyler yemek zorunda kaldım malesef..motivasyonumda bozuldu biraz.ama diğer günler bozmamaya calişicam dediginiz gibi..kilo vermem durucak kesin..

canım kaç gün atak yaptın ? kaç kilo vermen gerek totalde ?

Maalesef ben dukan diyetini uygulayamadım. 4. günden sonra bağırsaklarım resmen istifa etti, çalışmamaya başladı. Zaten bu konuda çok problemim olduğu için bırakmak zorunda kaldım.

ben bu aralar biraz bozdum bayramda tatlı hiç yemedim ama meyve yedim şimdi telafi etmek için ugraşıyorum inşallah herkes istedigi kiloya iner

evet emziriyorum ama sanırım biraz daha harketlenmem lazım.bir yumruk hareketiyle işe başlayacağım.

Çok hareketsiz bi topic burasi ya.ilk diyetimde buradaki motivasyonla vermiştim kilolarimi.biraz hareket kizlarrrr

bismillah... diyerek başlayayım
merhaba arkadaşlar uzun süredir okuyorum sırf bu topic için üye oldum siteye dukan macerama başladım bende çok şükür
başlangıç tarihi:18.09.2015
başlangı kilosu:90.0
atak evresi sonucu :85.7(6 gün)
seyir evremde 7. gündeyim 5+5 le devam ediyorum.saf proteinde 2. günüm ben 10 günde bir tartılmayı düşünüyorum 3 gün sonra tartılıp yazarım sonucu. herkese bol - li günler dilerim

çok güzel devamı gelir inşallah

Tesekkur ederim fatma benim korkumda bu zaten. Duraklamalar veya vucudun su tutmasi olacak muhakkak o aralarda moralimi bozup birakmaktan korkuyorum bu yuzden eskiden hergun tartilirdim simdi care olarak esime verdim tartiyi 10 gunde bi getirecek.Rabbim kimsenin emeklerini zayi etmez sıkılıp yarida birakmazsak hepimiz vericez bu kilolari insallah

kızlaaaaar...

benimle dukan deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
ben 3 hafta express yaptım e 3.5 k,ilo verdim. 1.5 aydır da hiç bir şey yapmıyor, arada fazla fazla yiyerek, arada bir kaç gün protein & sebze yaparak +1 şeklinde kilomu koruyordum ama bayram falan da derken 2 kilo geri almışım ödemdir falan dedim, gider hemend edim pazar günü tekrar başladım ama 4 günde 200 gr gitmiş. çok moralim bozuldu :'( devam etsem mi yoksa diyorum karataya mı geçsem.

bi de kiloların tekrar alındığını çok çok okudum. bayramda karbonhidratı biraz fazla tükettim mesela (ama kalori hesabı yaptım ve 1400ü geçmedim yani yine dikkat ettim) ve sonucu +2 kilo nerdeyse. benim gözüm çok korkmuş durumda. gerçekten diyeti bırakıp günlük ihtiyacımız olan karbonhidratı bile alsak o kilolar geri mi geliyor acaba? tamam dukan bir yaşam biçimi olmalı ama benim yaptığım express, ayrıca insan ömrü boyunca protein ve sebze yiyemez ki.

Baslangic tarihi 18 eylul 2015
baslangic kilosu:90
guncel kilo:84.5
seyir:10 gun
protein sebze gunume basliyorum bugun

selam kızlarrrrr
evett bugünden itibaren ciddiyetle burayı takip edip hareketlendireceğim.geçen sefer çok etkili olmuştu.

su anda 78 kiloyum.6 aylık anneyim.seyir evresini uyguluyorum.bu arada 83 ile başladım.emzirdiğim için atak yapmadım..

bilgisayarda sıkıntı var.yerleşmiş kilo olmadıgından bu kadar çabuk gitti ama .bu ara kilo vermem yavaşladı maalesef.

Zaten ara sira duracagini biliyoruz ben moralim bozulmasin diye sp gunlerimden sonra tartilicam 5+5 yapiyorum seyirde 14. Gunum sabredip bozmasak sonunda kurtulucaz

Gunaydin bencede bol bol - olsun
topikte 2 kisi olduk sonunda )))
Dun yediklerimi yazayim
sabah 1 buyuk kupa kahve
saat 12 gibi yulaf kepegi ve sutle omlet
ikindi
izgara et
diyet kola
2 gun once regl oldum bu yuzden tartilsam + gorurum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…