canım kitabı oku bence önce orda çok çok güzel ayrıntılı anlatılmış yinede takılırsan yardımcı oluruz tabiki. sende çıtır anneymişsin benim gibiiyi geceler kızlar araştırmalar sonucu nihayet dukan diyeti yapmaya karar verdim.yaklaşık 11 aylık bebeğim var kendi çabalarımla yürüyüşle 75 ten 65 kiloya inmeyi başardım.8 kilo daha vermek istiyorum malzemelerim hazır 3 gün atak çıktı sabah başlıyorum tam olarak dukanı anlamış değilim miktarlarını nasıl ayarlıcaz yardımcı ve destek olursanız sevinirim :)
veee sende çıtır annesinselam kızlarrrrr
evett bugünden itibaren ciddiyetle burayı takip edip hareketlendireceğim.geçen sefer çok etkili olmuştu.
su anda 78 kiloyum.6 aylık anneyim.seyir evresini uyguluyorum.bu arada 83 ile başladım.emzirdiğim için atak yapmadım..
hoşgeldin zuhal çok doru bir karar vermişsin sıkılmadan zayıflamak için en güzel tercih dukan bencede. elimizden geldikçe sorularına cevap veririz yeter ki aldıgın ufacık gramlarda vazgeçme diyetten sabret inan bana uzun vadede en iyi kilo verdiren diyetiyi geceler kızlar araştırmalar sonucu nihayet dukan diyeti yapmaya karar verdim.yaklaşık 11 aylık bebeğim var kendi çabalarımla yürüyüşle 75 ten 65 kiloya inmeyi başardım.8 kilo daha vermek istiyorum malzemelerim hazır 3 gün atak çıktı sabah başlıyorum tam olarak dukanı anlamış değilim miktarlarını nasıl ayarlıcaz yardımcı ve destek olursanız sevinirim :)
hoşgeldin ilayda geçmişin tamamını okumuştum dukanın sonuna dogru hamile kalan birisini hatırlıyorum bendemerhaba kızlarrrr uzuuun bi aradan sonra tekrar bu topikteyim2013 aralıkta başlayıp 2014 nisana kadar dukan yapmıştım ve 12 kilo vermiştim. o zamanlar burası çook hareketliydi şimdi çok durgun her hafta kilo bildirimi yapardık birbirimizi gaza getirirdik falan çok güzeldi yine öyle olur inşallah 2014 nisanda bırakmıştım güçlendirme yapamadım hiç çünkü hamile kalmıştım şimdi 9 aylık bi oğluşum var malum emzirirken dukan yapılmıyor diye bi türlü başlamadım ama şimdi ek gıdaya başladık her şeyi yiyiyo oğlum şükür. e bende biraz kendime bakıyım artık dimi ama ama işte ben ataktan başlamak istiyorum napsam bilemedim. sıkıntı olmaz artık herhalde dimi . 60 kiloyla hamile kaldım şu an 72 yim gitmeli bu kilolarrrrrrrrr
evet dukan diyeti çok başarılı bi diyet harfiyen uyulursa zayıflamamak gibi bişey söz konusu olmaz. ama birbirimizi motive edelim burdan ne biliyim mesela her gün menülerimizi paylaşalım. haftanın bi gününü belirleyip o gün kilo bildirimi yapalım vs.olucaz tabi ..inancım tam..bu diyeti layıkıyla uygulayan herkes istediği kiloya ulaşır...
10000 küsür sayfayımı okudun maşallah sanahoşgeldin ilayda geçmişin tamamını okumuştum dukanın sonuna dogru hamile kalan birisini hatırlıyorum bende
verecegin kilo fazla degilmiş gider inşallah bencede artık ataktan başla sonucta atakta aç kalınmıyoki süt yogurt et çay herşey var testi yapmışsındır kaç gün çıktı sana
canım tablonun nasıl yapıldığını inan bende bilmiyorum başka bi arkadaş yapıyodu burda. olmadı şöyle yaparız atıyorum eskiden perşembeleri bildirim yapıyoduk biz yine perşembeleri herkes geçen haftaki kilosunu verdiği kiloyu vs. yazar mesaj olarak.kilo bildirimi süper.ama birinin buna gönüllü olması lazım.ben zaman olmadığından şimdilik yapabileceğimi sanmıyorum...
evet hepsini okudum10000 küsür sayfayımı okudun maşallah sanaama o ben deildim canım başka bi arkadaştı ben yazmamıştım hiç hamile kaldıktan sonra. kilo alçağımı bildiğim için moralim bozulur diye bi daha uğramamıştım artık burdayım inşallah ikinci bebişe kadar ilk başladığımdada aynı kilodaydım yine bi 12 kilo versem yeter diye düşünüyorum inşallah veririm. ilk seferinde testte 3 gün çıkmıştı bana ben 5 gün yapmıştım atak. yine 5 gün yapıcam. aç kalmak mesele diilde canım emziriyorum ya sütüm etkilenirse diye korkuyorum ama bişey olmaz inşallah allahın izniyle. cuma günü başlıcam ben. malum ayın 15i gelsin güzeeel bi alışverişimi yapıyım ondan sonra başlıcam senin kaç gün oldu bittimi atak??
kilo bildirimini bende diycektim hem liste olursa daha cok ciddiye alırız menü paylaşımınıda yapalım hergün birbirimizin hatalarını hemen düzeltebiliriz motivasyonumuz artarkilo bildirimi süper.ama birinin buna gönüllü olması lazım.ben zaman olmadığından şimdilik yapabileceğimi sanmıyorum...
başlıcam inşallah. 5+5 zor olmuyo mu 1+1 daha kolay aslında.evet hepsini okudumiyiki okumusum artik biliyorum ki bazen haftalarca durabilir kilo verimi ama birakmayanlarin hepsi hedefine ulasmis sonunda aman sakın vazgecme erteleme başla inşallah cumaya
Ben 5 gun atak yaptim seyiriminde 19. Gunundeyim 5+5 yapıyorum şimdilik çarşambaya tartılıp yazıcam
menün güzelmişkilo bildirimini bende diycektim hem liste olursa daha cok ciddiye alırız menü paylaşımınıda yapalım hergün birbirimizin hatalarını hemen düzeltebiliriz motivasyonumuz artar
ben dünü yazayım
sabah 1 fincan yeşil çay
yulaf kepekli ve sütlü omlet
bol siyah çay
öğlen
yagsız tavuk sote
ikindi 1-2 kaşık kıymalı sebze
gece yogurt
bir kaç güne reglim bitecek inşallah o zaman tartıda - yi görcem
Canım benim emzirme erken bitti süt olsun diye yedim yedim 77 yi gördüm.baktım olduğu yok biraz dikkat ettim.sonra kadınlar kulübünde azaydidemle tanıştım.ve beraber diyetler yaptık diyet grubuna katıldık spor derken 65 e indim didemde 65 kilo beraber karar verdik dukanı yapmaya ben çok heyecanlıyım 13 aralıkta inş hedefime ulaşcam 57 olmak istiyorumcanım kitabı oku bence önce orda çok çok güzel ayrıntılı anlatılmış yinede takılırsan yardımcı oluruz tabiki. sende çıtır anneymişsin benim gibisadece yürüyüşlede çok güzel kilo vgermişsin maşallah ben yapamadım hiç yürüyüş falan bebişe bakacak hiç kimse yok çünkü
Canım benim emzirme erken bitti süt olsun diye yedim yedim 77 yi gördüm.baktım olduğu yok biraz dikkat ettim.sonra kadınlar kulübünde azaydidemle tanıştım.ve beraber diyetler yaptık diyet grubuna katıldık spor derken 65 e indim didemde 65 kilo beraber karar verdik dukanı yapmaya ben çok heyecanlıyım 13 aralıkta inş hedefime ulaşcam 57 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?