Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu sabah 66.2 kiloydum sabahi cok merak ediyorum insallah vermis olrak uyanirim 3 gunluk atak yapiyoruz zuhalle snra 1/1 seyir evresini uygulucaz takildgmz yerde yilmak brakmak yok kacamak yok burdada hergun menu paylasirsak guzek olablir aslinda fikir olurdu birbirimize

Hoşgeldin canım benim aynen bende çok merak ediyorum ne kadar gidecek sabah 65.9 dum.kaçamak yok bugün 30dk yürüdüm 1,5 lt su içerim şimdi balık ızgarada acıktım.

Kızlarrr merak ettiğim acıktığımız zaman serbest şeylerden yiyebiliyor muyuz ..?miktar nasıll sınırsız mı?

hosgeldin azaydidem cok sanslisin kisa zamanda ideal kilona kavusursun

Kızlarrr merak ettiğim acıktığımız zaman serbest şeylerden yiyebiliyor muyuz ..?miktar nasıll sınırsız mı?
sinirli olanlar disinda serbest ama mesela peynirlerde yag orani %2 olmali bsüt en fazla 1 litre light kola en fazla 1 bardak yulaf kepegi atakta 1.5 kasik, bunlar suan aklima gelenler ama merak ettigin baska seyler olursa sorarsin yardimci oluruz

Olcak canım inşallah önemli olan karar vermek gerisi gelir bende en son 57 yi görmüştüm dukanda hey gidi tekrar görücem ama inanıyorum ve kalıcı olcak bu kez

Aynen birbirimize destek olalım yılmak yok

Hosbuldum canm

Oo cok iyi birgunde bi tavuk cok gzel kilo vermissin tebrik ederim ne kadr zmanda verdin canm

Evet ya süper vermişsin ne kadar sürede verdin sonrasında aldın mı? Benim hedefim de 57 uzun yıllar oldu en son 2008 lerde 57 kiloydumm

Kızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim

günaydın arkadaşlar
Kızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
ooooo maşallah 3 gün yapıcaktın belki 1 kilo daha verebilirsin atakta
bende dünkü menümü yazayım
sabah büyük kupa yeşil çay
öğlen tavuk sote
akşam
tavuk döner
çeyrek bardak diyet kola
normalde akşam yemezdim ama ilaç içicem diye eşim zorladı hatta meyve yemem içnde zorladı canımda çekmişti ama kendmi zor tuttum şu yürüyüşlere başlayabilsem çok iyi olacaktı zaten yapamıyodum şimdi hastayım diye hiç kalkamaz oldum yarın tartıda moralim bozulmaz inşallah

başlıcam inşallah. 5+5 zor olmuyo mu 1+1 daha kolay aslında.
şimdilik zor olmuyor sanırım bana en uygunu bu 7 kasımda düğünümüz var biraz hızlı gitsin dedim sıkılınca 1+1 e dönücem

75 den 58, 57 fln olmuştum bol su için ve kurallara uyun. Ben 1 tavuğu yerdim bir öğünde :)
benimde bir akrabam sürekli tavuk yiyerek yapmış bu diyeti 25 kilodan fazla verdi kendimi bildim bileli kiloluydu ama 2 yıldır hep aynı geri almadı bende tartılma günüme 2 gün kala tavuk yemeye başlıyorum çok farkettiriyor

Ben 4 yada 5 ayda verdim. Kitabini almıştım yanlış hatırlamıyosam 5 gün atak yaptım sonra seyir. Kahvaltıda yağsız peynir şekersiz cay 2 yumurta, doyuyorsun ya protein doyuruyor ve uzun süreli tokluk sağlıyor. Gece yatarken vücudum karınca giriyo gibi olurdu zayifladigimi hissederdim ama muhakkak bol su. Su çok önemli. Hic spor yapmadım sevmem zaten. Zamanla pilav makarna bunların tadını unutuyorsun. Herşey şekersiz ve yağsız olucak. Sonra başka sehire ise gittim orda çıkan yemekleri yemek zorundaydım aldım biraz sonrası zaten kendim deli gibi yiyordum ama eski kilima dönmedim şuan 69 um. Ama ilerleyen zamanlarda alicam yine. Zaten hayatta 2 defa yapabiliyormuşsun bu diyeti öyle duymuştum.

sen ataktamısın şu an canım kaçıncı gün?? ataktan sonra o ilk sebze yenilen an var ya kelimelerle ifade edilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…