hosgeldin azaydidem cok sanslisin kisa zamanda ideal kilona kavusursunBu sabah 66.2 kiloydum sabahi cok merak ediyorum insallah vermis olrak uyanirim 3 gunluk atak yapiyoruz zuhalle snra 1/1 seyir evresini uygulucaz takildgmz yerde yilmak brakmak yok kacamak yok burdada hergun menu paylasirsak guzek olablir aslinda fikir olurdu birbirimize
sinirli olanlar disinda serbest ama mesela peynirlerde yag orani %2 olmali bsüt en fazla 1 litre light kola en fazla 1 bardak yulaf kepegi atakta 1.5 kasik, bunlar suan aklima gelenler ama merak ettigin baska seyler olursa sorarsin yardimci oluruzKızlarrr merak ettiğim acıktığımız zaman serbest şeylerden yiyebiliyor muyuz ..?miktar nasıll sınırsız mı?
Olcak canım inşallah önemli olan karar vermek gerisi gelir bende en son 57 yi görmüştüm dukanda hey gidi tekrar görücem ama inanıyorum ve kalıcı olcak bu kezCanım benim emzirme erken bitti süt olsun diye yedim yedim 77 yi gördüm.baktım olduğu yok biraz dikkat ettim.sonra kadınlar kulübünde azaydidemle tanıştım.ve beraber diyetler yaptık diyet grubuna katıldık spor derken 65 e indim didemde 65 kilo beraber karar verdik dukanı yapmaya ben çok heyecanlıyım 13 aralıkta inş hedefime ulaşcam 57 olmak istiyorum
Hadi inşş şuan kaç kilosun hedefin ne cnm beraber verelim kilolarıOlcak canım inşallah önemli olan karar vermek gerisi gelir bende en son 57 yi görmüştüm dukanda hey gidi tekrar görücem ama inanıyorum ve kalıcı olcak bu kez
Hoşgeldinnnn giderek çoğalıyoruz ne güzelBende geldim kizlarrrr insallah uzun vadede bu kilolardan kurtulucaz bu sabh diyete baslamis bulunmktayiz bnde aralik 24 de 56 kilo olucam insallah :) bakalim hesaplamalara uyabilcekmiyiz
Aynen birbirimize destek olalım yılmak yokBu sabah 66.2 kiloydum sabahi cok merak ediyorum insallah vermis olrak uyanirim 3 gunluk atak yapiyoruz zuhalle snra 1/1 seyir evresini uygulucaz takildgmz yerde yilmak brakmak yok kacamak yok burdada hergun menu paylasirsak guzek olablir aslinda fikir olurdu birbirimize
Canım şu an 72 yimHadi inşş şuan kaç kilosun hedefin ne cnm beraber verelim kiloları
hosgeldin azaydidem cok sanslisin kisa zamanda ideal kilona kavusursun
sinirli olanlar disinda serbest ama mesela peynirlerde yag orani %2 olmali bsüt en fazla 1 litre light kola en fazla 1 bardak yulaf kepegi atakta 1.5 kasik, bunlar suan aklima gelenler ama merak ettigin baska seyler olursa sorarsin yardimci oluruz
Aynen birbirimize destek olalım yılmak yok
ooooo maşallahKızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim
şimdilik zor olmuyor sanırım bana en uygunu bu 7 kasımda düğünümüz var biraz hızlı gitsin dedim sıkılınca 1+1 e dönücembaşlıcam inşallah. 5+5 zor olmuyo mu 1+1 daha kolay aslında.
benimde bir akrabam sürekli tavuk yiyerek yapmış bu diyeti 25 kilodan fazla verdi kendimi bildim bileli kiloluydu ama 2 yıldır hep aynı geri almadı bende tartılma günüme 2 gün kala tavuk yemeye başlıyorum çok farkettiriyor75 den 58, 57 fln olmuştumbol su için ve kurallara uyun. Ben 1 tavuğu yerdim bir öğünde :)
sen ataktamısın şu an canım kaçıncı gün?? ataktan sonra o ilk sebze yenilen an var ya kelimelerle ifade edilemezKızlar 1 kilo gitmiş bile dün 65.9 iken bu sabah 64.9 çıktım :) sabah 2 yumurta ile yarım kaşık yulaf kepeğini karıştırdım omlet yaptım yanında azcık liğht peynir 1 bardak light süt içtim[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?