Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım menün güzel ama hiç süt ürünü yok. bence yoğurtta tüket her gün mutlaka. ya da süt. kalsiyum çok önemli. yürüyüşüde aksatma derim zaten her gün yarım saat yürüyüş zorunluydu galiba öyle hatırlıyorum yaparsın sen

O zaman carşamba gecesi herke özelden bana
kaç kilo ile diyete başladığını
hangi evrede olduğunu
ve kilo kaybını yazsın.bende güncel listeyi perşembe yazayım.nasıl olur .bzen benim yapamdığım zaman başka bir arkadaş devralır

Ne güzel aciklamissin tebrik ediyorum seni aman 70 i görme sakin sonrası gelir bide bakarsın 80 e doğru gidiyosun
evet hasta oldugum icin gece yatarken yedigim yogurdu unutmusum dun sut kalmamisti kahve bile icemedim bu sabah aldim ictim simdi sütlü kahvemi
cook tesekkurler ommurcum bu yuku omuzladigin icin bu harika olacak

Meraba hanimlar atakda 2.gnum ve 1 gunde 1.200 gr vermis dun sabah diyete baslarken 66.2 kiloydum bu sabah tam 65 ciktim atakda 3 gunde 1.100 gr vermem gerekirken ben 1 gunde verdim ve 100 gr fazlasini verdim cok iyi yaaaa

Arkadaşlar uzun zamandır bu diyeti arastiriyorum bu sitede birçok yorum okudum ve 12 gün önce başlama kararı aldim..5 gün atak yaptım 2+2 yöntemiyle devam ediyorum..80 kilo ile başladım şuan 76 kiloyum regl dönemim olduğu için biraz kilo verimi yavaşladı ama inanın yeter gerisi zaten geliyor

gunaydinnnn arkadaslar sp gunum bugun bitti artik 5 gun boyunca sebze yiyebilicem cok mutluyum fazla merakta birakmadan once tarti sonucumu yazayim
baslangic 18 eylul 2015
baslangic kilosu 90
gecen hafta 84.5 (2 gun sonra tartildigimda 84.8 i gormustum)
guncel kilo 82.9
haftalik fark -1.6 kg
25 gunluk toplam fark -7.1
reglim yarin bitiyor insallah yuruyuslerede yarin basliycam

hosgeldin yagmur bence cok guzel kilo vermissin regl doneminde yavasladigina sukret normalde tartida + lar gorunur hep.hicbiseyin ve hic kimsenin seni vazgecirmesine izin verme ayda sadece 2 kilo bile versek bu 5 ayda 12 kilo eder dusunuyorumda diyete baslamasaydim birak 82 olmayi simdi 95 e cikmistim o yuzden yavas gitsin ama gitsin
bu arada 2+2diye bir yontem yok diye biliyorum dukan da 2 gun sp 2 gun ps mi yapiyosun

Kesilikle öyle baslamasak almaya devam edecez..sıkıldım artık dar gelen kıyafetlerden gobegimi kapatan bluz bulmaktan o yüzden pes etmeyelim..4 kilo da bile özgüven geldi bana..bi yakınim 15 kilo verdi o 2+2 yöntemi yaptı bana da iyi geldi çok sıkılmadan geçiş yapılıyo..siz de çok iyi vermissiniz yola devam:)

GÜNAYDINN
kilo bildirimi için lütfen özelden mesaj atın .ben bugün son derece uykusuzum.yarına liste hazır bi aksilik olmazsa.kendime işe gtirmek için yemek hazırlayamadım.ac kaldım maalesef

Meraba hanimlar :) bgun 3. Gnum atakda yarin seyir evresine gecicez zuhalle 1/1 olrak beslenicez
Baslangic 12 ekim pazartesi basladim ikinci gunu 1.200 gr gitti bu sabahta 500 gr daha vermisim bence gzel gidiyo toplamda 1.700 gr vermisim super bi rakam benim icn dedgim gbi normalde 3 gunde 1.100 gr vermem gerekiyodu fazlasini verdim buda beni motive ediyo :)

Evet kızlar bende 3.günümdeyim 2 günde 1400 kilo verdim bildirimleri unutmayalım kızlar ommur arkadaşım yarın sabah tartılıp sana bildirsek olmaz mı 3 gün dolmuş oluyo

merhaba dün akşam dukana başladım sabah bol saf proteinli bi kahvaltı bol su bide yürüyüş bu iş 59 a kadar gitmesi lazım
şu an 99.8 kioyum
hosgeldin cadi baslangic kilolarimiz yakinmis hizli kilo verirsin bu diyetle hic merak etme sadece motivasyon icin hergun tartilma bu diyette inisler cikislar cok olur aslinda hep kilo verirsin ama tarti bazen fazla gosterir

GÜNAYDINN
kilo bildirimi için lütfen özelden mesaj atın .ben bugün son derece uykusuzum.yarına liste hazır bi aksilik olmazsa.kendime işe gtirmek için yemek hazırlayamadım.ac kaldım maalesef
Allah kolaylik versin omur
bir iki kisi haric herkesin uyeligi yeni ozel mesaj atamiyoruz ya sen bize ozel mesaj at veya sabah kilo bildirimimizi yeniden yapalim son sayfadan bakip listeyi hazirlarsin

dunku menumu paylasayim
sabah uyaninca buyuk kupa sutlu kahve
yulaf kepekli 4 yumurtayla omlet (4 mu diye şaşkin şaşkin bakmayin napiyim butun gun tok tutuyo)
arada 1 bardak sut
yarim kase yogurt
ikindi
tavuk sote
tartilicam diye aksam sivi almadim sadece 9 gibi 1 bardak su ictim
sut ve yogurduda sut urunleri cok az olmus diyince menume ekledim yoksa benim aklima gelmiyodu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…