- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
günaydın canım menün güzel ama hiç süt ürünü yok. bence yoğurtta tüket her gün mutlaka. ya da süt. kalsiyum çok önemli. yürüyüşüde aksatma derim zaten her gün yarım saat yürüyüş zorunluydu galiba öyle hatırlıyorum yaparsın sengünaydın arkadaşlar
ooooo maşallah3 gün yapıcaktın belki 1 kilo daha verebilirsin atakta
bende dünkü menümü yazayım
sabah büyük kupa yeşil çay
öğlen tavuk sote
akşam
tavuk döner
çeyrek bardak diyet kola
normalde akşam yemezdim ama ilaç içicem diye eşim zorladı hatta meyve yemem içnde zorladı canımda çekmişti ama kendmi zor tuttumşu yürüyüşlere başlayabilsem çok iyi olacaktı zaten yapamıyodum şimdi hastayım diye hiç kalkamaz oldum yarın tartıda moralim bozulmaz inşallah
Ne güzel aciklamissin tebrik ediyorum seni aman 70 i görme sakin sonrası gelir bide bakarsın 80 e doğru gidiyosunBen 4 yada 5 ayda verdim. Kitabini almıştım yanlış hatırlamıyosam 5 gün atak yaptım sonra seyir. Kahvaltıda yağsız peynir şekersiz cay 2 yumurta, doyuyorsun ya protein doyuruyor ve uzun süreli tokluk sağlıyor. Gece yatarken vücudum karınca giriyo gibi olurdu zayifladigimi hissederdimama muhakkak bol su. Su çok önemli. Hic spor yapmadım sevmem zaten. Zamanla pilav makarna bunların tadını unutuyorsun. Herşey şekersiz ve yağsız olucak. Sonra başka sehire ise gittim orda çıkan yemekleri yemek zorundaydım aldım biraz sonrası zaten kendim deli gibi yiyordum ama eski kilima dönmedim şuan 69 um. Ama ilerleyen zamanlarda alicam yine. Zaten hayatta 2 defa yapabiliyormuşsun bu diyeti öyle duymuştum.
evet hasta oldugum icin gece yatarken yedigim yogurdu unutmusum dun sut kalmamisti kahve bile icemedim bu sabah aldim ictim simdi sütlü kahvemigünaydın canım menün güzel ama hiç süt ürünü yok. bence yoğurtta tüket her gün mutlaka. ya da süt. kalsiyum çok önemli. yürüyüşüde aksatma derim zaten her gün yarım saat yürüyüş zorunluydu galiba öyle hatırlıyorum yaparsın sen
cook tesekkurler ommurcum bu yuku omuzladigin icinO zaman carşamba gecesi herke özelden bana
kaç kilo ile diyete başladığını
hangi evrede olduğunu
ve kilo kaybını yazsın.bende güncel listeyi perşembe yazayım.nasıl olur .bzen benim yapamdığım zaman başka bir arkadaş devralır
bravoMeraba hanimlar atakda 2.gnum ve 1 gunde 1.200 gr vermis dun sabah diyete baslarken 66.2 kiloydum bu sabah tam 65 ciktim atakda 3 gunde 1.100 gr vermem gerekirken ben 1 gunde verdim ve 100 gr fazlasini verdim cok iyi yaaaa
Canım 2.günümdeyim sebze gününü dört gözle bekliyorum :)sen ataktamısın şu an canım kaçıncı gün?? ataktan sonra o ilk sebze yenilen an var ya kelimelerle ifade edilemez
hosgeldin yagmur bence cok guzel kilo vermissin regl doneminde yavasladigina sukret normalde tartida + lar gorunur hep.hicbiseyin ve hic kimsenin seni vazgecirmesine izin verme ayda sadece 2 kilo bile versek bu 5 ayda 12 kilo eder dusunuyorumda diyete baslamasaydim birak 82 olmayi simdi 95 e cikmistim o yuzden yavas gitsin ama gitsinArkadaşlar uzun zamandır bu diyeti arastiriyorum bu sitede birçok yorum okudum ve 12 gün önce başlama kararı aldim..5 gün atak yaptım 2+2 yöntemiyle devam ediyorum..80 kilo ile başladım şuan 76 kiloyum regl dönemim olduğu için biraz kilo verimi yavaşladı ama inanın yeter gerisi zaten geliyor
hosgeldin yagmur bence cok guzel kilo vermissin regl doneminde yavasladigina sukret normalde tartida + lar gorunur hep.hicbiseyin ve hic kimsenin seni vazgecirmesine izin verme ayda sadece 2 kilo bile versek bu 5 ayda 12 kilo eder dusunuyorumda diyete baslamasaydim birak 82 olmayi simdi 95 e cikmistim o yuzden yavas gitsin ama gitsin
bu arada 2+2diye bir yontem yok diye biliyorum dukan da 2 gun sp 2 gun ps mi yapiyosun
hosgeldin yagmur bence cok guzel kilo vermissin regl doneminde yavasladigina sukret normalde tartida + lar gorunur hep.hicbiseyin ve hic kimsenin seni vazgecirmesine izin verme ayda sadece 2 kilo bile versek bu 5 ayda 12 kilo eder dusunuyorumda diyete baslamasaydim birak 82 olmayi simdi 95 e cikmistim o yuzden yavas gitsin ama gitsin
bu arada 2+2diye bir yontem yok diye biliyorum dukan da 2 gun sp 2 gun ps mi yapiyosun
Sakin pes etme biraz sabır bir iki hafta sonra bu duruma alisacaksin hersey daha kolay olacak...merhaba dün akşam dukana başladım sabah bol saf proteinli bi kahvaltı bol su bide yürüyüş bu iş 59 a kadar gitmesi lazım
şu an 99.8 kioyum
hosgeldin cadi baslangic kilolarimiz yakinmis hizli kilo verirsin bu diyetle hic merak etme sadece motivasyon icin hergun tartilma bu diyette inisler cikislar cok olur aslinda hep kilo verirsin ama tarti bazen fazla gosterirmerhaba dün akşam dukana başladım sabah bol saf proteinli bi kahvaltı bol su bide yürüyüş bu iş 59 a kadar gitmesi lazım
şu an 99.8 kioyum
Allah kolaylik versin omurGÜNAYDINN
kilo bildirimi için lütfen özelden mesaj atın .ben bugün son derece uykusuzum.yarına liste hazır bi aksilik olmazsa.kendime işe gtirmek için yemek hazırlayamadım.ac kaldım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?