- 30 Eylül 2015
- 114
- 98
- 13
zaten bu saatte en az 1 kilo fazla cikarsinAyy ben çok çkarım şimdi sabah tartılalım olma mı?
teşekkür ederim desteklerinizi bekiyorum çünkü çok sıkldım artık bde evleneli 1. yılımı doldurmadan 20 kilo aldım ve bu byle gidemez eşime kendime güzel gözükmem lazmSakin pes etme biraz sabır bir iki hafta sonra bu duruma alisacaksin hersey daha kolay olacak...
cok cok gecmis olsun insallah baska sorun yoktur kilo cizelgesi hic sorun degil dert etme zaten dogru duzgun kilo bildirimi yapanda olmadiarkadaşlar günaydım.
kilo bildirimi listesi yapamadım maalesef.bulunduğum yerde heyelan oldu .internet bağlantısı kesik.bunu bile size mahcup olduğum için zorla bi arkadaşın internetini kullanarak yazıyorum.lütfen kusuruma bakmayın...
cok guzel kilo vermissin sanirim 1+1 yapican ama hergun tartilma moralin bozulur dukan yapan herkeste sebzeye gecince vucut su tutuyor haftada 1 tartilirsan bu gelgitleri yasamazsin bugunku menunde cok guzelmisMeraba hanimlar bgun seyir evresinin ilk gunu ve dukn diyetinde 4 gunumude bitrdim sukur sabaha bakalim kac ckicaz bgum baya bozdum bildgin misafrlikte oldugum icn ama heo ucnda yedm dgruyu solemek gerekirse aksama kadr dyete uydum bitki cayimi ictm 2 lt su ictim sabah ola hayrola bu sabah tartida 200 gr daha farkettim toplamda 3 gunde 1.900 gr vermisim yarin aynen devam dukana bozmadan kacamaksiz bigun olsun bizim icn insallahhh hayirli geclerrrrr:)
cok guzel kilo vermissin sanirim 1+1 yapican ama hergun tartilma moralin bozulur dukan yapan herkeste sebzeye gecince vucut su tutuyor haftada 1 tartilirsan bu gelgitleri yasamazsin bugunku menunde cok guzelmis
Çok geçmiş olsun canım haftaya yaparız önemli değilarkadaşlar günaydım.
kilo bildirimi listesi yapamadım maalesef.bulunduğum yerde heyelan oldu .internet bağlantısı kesik.bunu bile size mahcup olduğum için zorla bi arkadaşın internetini kullanarak yazıyorum.lütfen kusuruma bakmayın...
Burayada kimse yazmiyo artik motivasyonum dustuuu
kizlar hergun menu paylasalim hatalarimizi farkeder uyaririz motive oluruz derken bunu kastediyodum meyve kesinlikle yasak kacamaklara ragmen kilo verilirken hep verilmeye devam edilecegi saniliyor ama kilo verimi yavasliyor buda motivasyonu dusuruyor ozellikle kacamak yaptiginizda bir kac gun tartilmamalisinizKızlar 4 gün bittii 65.9 ile başladım bu sabah 64.3 çıktım.kaçamaklar oluyohaydi birbirimizi motive edelim kaçamaksız devam edelim
Merhaba sonuç harıka neler yaptın anlatırmısınArkadaşlar ben sabah tartildim 80 kiloydum 74 olmusum 15 günde ..çok mutlu oldum kiyafetlerimde fark ettim iyice.. Bugün biraz kaçamak yaptım ama olsun yarın telafi edecem vazgeçmeyin herşey yoluna giriyo tam gaz devam hedef 65
Merhaba öncelikle testi yap atak gününü öğren.. Atakta kırmızı et,tavuk,balık,yoğurt,süt,1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,yağsız peynir,bolca suu iç ve benim en büyük kurtaricim yumurta...diğer şeyler her zaman bulamayabiliyosun ya da hazırlamak zor geliyo o yüzden yumurta bana kolay geliyo istediğin kadar ye...yulaf kepegini ekmek yap ya da sütle karıştırıp icc ben öyle yapıyordum ama günde 1.5 kaşık hakkın var..ekmek yapacak olursan da 1.5 kaşığa denk gelecek kadar günlük tüketirsin..kesinlikle başla atakta çok hızlı vereceksin buda moral olacak bir hafta kafan karışır neyi nasıl yapacağını bilemessin ama alışınca kolaylasiyo herşey kafan karisti herşeyi sorabilirsin memnuniyetle yardımcı olurum..bende bu diyetle 20 kilo vermiş birinin yardımıyla başladım..Merhaba sonuç harıka neler yaptın anlatırmısın
Bende bugun başlamak istiyorum bu diyete
Masallah cok guzel kilo vermissinArkadaşlar ben sabah tartildim 80 kiloydum 74 olmusum 15 günde ..çok mutlu oldum kiyafetlerimde fark ettim iyice.. Bugün biraz kaçamak yaptım ama olsun yarın telafi edecem vazgeçmeyin herşey yoluna giriyo tam gaz devam hedef 65
Hosgeldin sinem spirocheti hatirliyorum cokMerhaba hanımlar
Daha önce 97 kg dan sağlıklı beslenerek ve sporla birlikte 72 kg düştüm
Doğum yaptım ,süt olsun derken yedimde yedim 101 kg la rejime başladım ,bi al bi ver derken şuan 91.9 kgmım
Devam ediyorum rejime ama dün eşim öyle moralimi bozduki
Göbeğimi sıkıyodu şakayla karışık ,bende dedimki gidicek bu göbek dedim
Cevabı ;bu göbek seninle bütünleşmiş aşkım demek oldu ,şaka yaptı belki ama zaten kilolarım ruhumu hassaslaştırdı ,herşeye alınır oldum,çabalıyorum vermek için zaten
Bu laf çok üzdü beni
Oyüzden bı diyeti yapmak bir an önce zayıfladıgımı görmesini istiyorum
İlk etapta neler yapmalıyım
Testi çözüp atak günümü belirlicem
Ama menüleri çeşitlendiremiyorum pek fazzla
Birde topikte kilo veren arkadasım var adı eda oda çok kilo verdi dukan sayesinde
Nicki spirochet arkadaşımız
Merhaba teşekkürler cevabın içinHosgeldin sinem spirocheti hatirliyorum cok
guzel kilo vermisti guclendirmeye gecmisti o zaten bayagi yardimci olur sana
Baslangic kilolarimiz neredeyse ayniymis bende 90 la basladim bir ay dolmadi 82 yi gordum cok sukur sende verirsin yeter ki
dukan istedigine emin ol kurallarina uyabileceksen eger basla
ilk baslarda sıkılıncaya kadar fazla cesitlendirme menulerini daha hizli kilo verirsin ilerde degisik fikirler uygulayabilirsin
sabahlari yulaf kepegiyle omlet sut cay tavuk balik kirmizi et kahve bazende yulaf kepeginden ekmek yapip kahvaltilarda peynir zeytin yiyebilirsin bizim gibi biraz fazla kilosu olanlarin avantaji hizli kilo vermek.sende bu avantaji kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?