Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

A

Canım cevabı yukarıdaki yazının içinde alıntılayamamışım

slm kızlarrr dün ve bugün gezmeydi doğum günüydü veli ziyaretiydi derken dukanı bozdum ben çok moralim bozuldu sabah testi tekrar yapıp baştan başlıyorum ve kaçamak yapmıcam kendime çok kızdım 1 haftada bozulmaz ki offffff

Canm moralino bozma bu sefer tmamen dukanci olucaz :)

Şimdiden kolay gelsin tatlı ihtiyacin olur tatlandırıcı al sütlaç yaparsın en azından tatlı ihtiyacını karşılar.. Güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın hepinize
Dün kaçamak yaptım diyete başlıcağım için ilk ve son olucak

Dün alışverişi yaptım
Bugun başladım
Kahvaltıda
1 su bardağı lıght süt
Peynir
1 yumurta
Öğlenki menümde
Tavuk göğüsünü sotelemeyi düşünüyorum
Yanında yoğurt
Kornişon turşu 2 adet
Gün içinde 3lt su
Yeşilçay
1 saat yürüyüş (yaklaşık 1 haftadır yürüyorum sahilde)
Hepimize kalorisi kaçamaksız iradelş bir gün olsun inşallah

Gunaydinnn dukancilarps gunum sona erdi artik 5 gunluk sp gunume basliyorum cumartesi sabahi tartilicam insallah
1 yil icinde ustuste 2 sezeryan oldum dumduz olan gobegim cok sarkmisti benden 20 cm onden gidiyordu
Nasil toparlandi bende sasirdim esim cok memnun bayagi inceldin diyor sanirim proteinle beslendigimiz icin kilolar yagdan gidiyor

Hic moralini bozma tecrube edindim de ve devam et hatani farketmis olman cok guzel ataktan basliycaksan eger vucut zaten odemi atti o yuzden fazla veremezsin artik atakta bunu goze alarak basla
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba
Kaçamaksız bir hafta olsun inşallah
Dukanı nasıl uyguluyorsun
Be kadar süredir yapıyorsun
Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin
raz bahsedermisin :)
Olumlu sonuçları gördükçe daha motıve oluyorum

Insallah canm tek temennim o benimde
Gecen pazartesi 66.2 kiloyla basladim dukana 3 gun atak yaptim seyire gectim 1/1 yaptim ama cumdan snra azittim biraz cuma sabahi 64.0 kiloydum cumadan snra cumartesi 300 gr aldim ertesi gun 100 gr daha aldim snra baktim olmuyo kendime geldim ve dun cok dkkat ettim hic kacamak yapmadim aldgim 400 gr verdim smdi dunden beri 2/2 yntemine gectim bu sekil benim icn daha iyi olucak sanirim :) 1 haftada 2.200 kilo verdim anlican bozmasaydim blki daha fazla vermis olablirdim hedef dukana gore 56.400 gozukuyo ama ben 55 olmak istyorum 55 olana kadr seyire devam edicem snra guclendrme boyum 1.60 bu arda bu zman kadr birsuru diyet yaptim muzaffer kushanin 15 gunlk diyeti isvec 4 gunde 4 kilo dyeti fln hepsni yaptim ve mart ayinda 80 kiloyla baslamistim 16 kilo gitti kaldi 9 kilo daha bu 9 kiloyuda dukanla cericem insallahhh sonsuza kadr almamak uzereee ayy bildigin hayat hikayemi anlattim nerdeyse cok knustum oyuzden sustumm

Sabah kalkar kalmaz 3 bardak su ictim ardindan 9 lu bitki cayimi ictim 20 dkika snra peynirli ikitane yumrta kirdim yedim
Ara ogun olrak neskafe ictim
Ben braz ec kalktigim icn ogle yemegini ara ogun gbi yapiorum oyuzden saat 3 gbi yogurtla yulaf yepegi yicem aksamda izgarada 2 tane baget ve dukan kfte yaptim ikitane onu yicem bgum saf protein gnum sali ve carsamba sebze /proteine gecicem kacamaksiz bigun diliyorum hepimizeeee :)

Eski bir Dukancı olarak diyet bitmiş olsada Dr.Dukanın yazılarını ilgi ile takip ediyorum..Sizlerinde işinize yarayacağını düşündüğüm bilgilendirici yazılarını sizlerle paylaşmak istedim.

Dr, Dukan ın metabolizmanızı nasıl hızlandırabilirsiniz konulu bu yazısını okumanızı tavsiye ederim.Metabolizmanızı hızlandırarak sıkıcı bir süreç olan diyet sürenizi de kısaltabilir ve hedef kilonuza daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/metabolizmanizi-nasil-hizlandirabilirsiniz.868147/

Harika kilo vermişsin
İnşallah bu 9 kg da uçup gider çabucak
Zararın neresinden dönersen kardır
400 gr da çok değil ,verirsin ,çabuk gelen çabuk gider canım
Bundan sonra sıkı bi şekilde diyetimize sarılalım ,birlikte 9 kg dan kurtulalım sonra sen bana destek için yazarsın
Güçlendirmedeye devam ederken :)

Teşekkürler paylaşım için

Insallah canm ayy sanki hayal gbi guclendirmeye gectigim gunu sabirsizlikla bekliyorum :)

oyyyyy Lissabella gelmis hosgelmisshala takip ediyor olmana cok sevindim bazen kafama bisey takiliyo dukanla ilgili ozel mesaj mi atsam diye dusunuyodum hep
ben dukani sizin sayenizde sevdim gecen senelerde herkese cok yardimci olmussunuz keske bende gecikmeseydim o zaman yapsaydim diye cok hayiflandim
bu arada cok merak ediyorum guclendirmeyi tamamlayabildiniz mi hala 60 kilo musunuz

Merhaba canım,hoşbuldum ..Diyet bitmiş olsada ben hep buralardayım malum sitede editörüm.Bizim zamanımızda vede öncesinde buralar oldukça hareketli idi bazen bakıp böylesine sakinleştiğini görünce üzülmedim değil açıkcası.Ne kadar çok kişi olursa o kadar o keyifli ve kolay oluyor diyet işi.İstediğin her zaman sormak istediğin birşeyler olursa sorabilirsin bende bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.

Koruma evresine kadar 3 evreyide yaptım 55 kiloya kadar düştüm ama koruma evresi yani haftada 1 protein gününe dikkat etmediğim için maalesef özelde bazı sebeplerden dolayı biraz aldım.Düşününce ne kadar kolay aslında haftanın tek gününü protein günü yapmak şimdide keşke yapsaydım diyorum.Ama diyet bittikten sonra 1 yıl boyunca kesinlikle kilo almadım.Sonrasında maalesef.Ama diyetin suçu yok tamami ile benim hatam.Şimdide Allah nasip ederse hamilelik düşünüyorum ve öncesinde kısa süreli belkide dukan ekspres şeklinde yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…