Merhaba öncelikle testi yap atak gününü öğren.. Atakta kırmızı et,tavuk,balık,yoğurt,süt,1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,yağsız peynir,bolca suu iç ve benim en büyük kurtaricim yumurta...diğer şeyler her zaman bulamayabiliyosun ya da hazırlamak zor geliyo o yüzden yumurta bana kolay geliyo istediğin kadar ye...yulaf kepegini ekmek yap ya da sütle karıştırıp icc ben öyle yapıyordum ama günde 1.5 kaşık hakkın var..ekmek yapacak olursan da 1.5 kaşığa denk gelecek kadar günlük tüketirsin..kesinlikle başla atakta çok hızlı vereceksin buda moral olacak bir hafta kafan karışır neyi nasıl yapacağını bilemessin ama alışınca kolaylasiyo herşey kafan karisti herşeyi sorabilirsin memnuniyetle yardımcı olurum..bende bu diyetle 20 kilo vermiş birinin yardımıyla başladım..[/QUOTE\]
Azim ve sabırla üstesünden gelice inşallah
Bende yumurta ve yogurt tüketirim ilk zamanlar
seyire geçtiğimde tarıflere bakarım çeşitlendiririm
Yulaf kepeğinide temin ederim yarın
Eksiksiz başlarım
5 gün atak yapıcam bu hafta inşallah şu 9 lu rakamdan bende kurtulucam
Umut oldunuz bana tekrar teşekkürler
Canım cevabı yukarıdaki yazının içinde alıntılayamamışımMerhaba öncelikle testi yap atak gününü öğren.. Atakta kırmızı et,tavuk,balık,yoğurt,süt,1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,yağsız peynir,bolca suu iç ve benim en büyük kurtaricim yumurta...diğer şeyler her zaman bulamayabiliyosun ya da hazırlamak zor geliyo o yüzden yumurta bana kolay geliyo istediğin kadar ye...yulaf kepegini ekmek yap ya da sütle karıştırıp icc ben öyle yapıyordum ama günde 1.5 kaşık hakkın var..ekmek yapacak olursan da 1.5 kaşığa denk gelecek kadar günlük tüketirsin..kesinlikle başla atakta çok hızlı vereceksin buda moral olacak bir hafta kafan karışır neyi nasıl yapacağını bilemessin ama alışınca kolaylasiyo herşey kafan karisti herşeyi sorabilirsin memnuniyetle yardımcı olurum..bende bu diyetle 20 kilo vermiş birinin yardımıyla başladım..
Şimdiden kolay gelsin tatlı ihtiyacin olur tatlandırıcı al sütlaç yaparsın en azından tatlı ihtiyacını karşılar.. Güzel haberlerini bekliyoruzCanım cevabı yukarıdaki yazının içinde alıntılayamamışım
slm kızlarrr dün ve bugün gezmeydi doğum günüydü veli ziyaretiydi derken dukanı bozdum ben çok moralim bozuldu sabah testi tekrar yapıp baştan başlıyorum ve kaçamak yapmıcam kendime çok kızdım 1 haftada bozulmaz ki offffff
Günaydın hepinizeŞimdiden kolay gelsin tatlı ihtiyacin olur tatlandırıcı al sütlaç yaparsın en azından tatlı ihtiyacını karşılar.. Güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba
Hic moralini bozma tecrube edindim de ve devam et hatani farketmis olman cok guzel ataktan basliycaksan eger vucut zaten odemi atti o yuzden fazla veremezsin artik atakta bunu goze alarak baslaslm kızlarrr dün ve bugün gezmeydi doğum günüydü veli ziyaretiydi derken dukanı bozdum ben çok moralim bozuldu sabah testi tekrar yapıp baştan başlıyorum ve kaçamak yapmıcam kendime çok kızdım 1 haftada bozulmaz ki offffff
Merhaba
Kaçamaksız bir hafta olsun inşallah
Dukanı nasıl uyguluyorsun
Be kadar süredir yapıyorsun
Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin
raz bahsedermisin :)
Olumlu sonuçları gördükçe daha motıve oluyorum
Harika kilo vermişsinInsallah canm tek temennim o benimde
Gecen pazartesi 66.2 kiloyla basladim dukana 3 gun atak yaptim seyire gectim 1/1 yaptim ama cumdan snra azittim biraz cuma sabahi 64.0 kiloydumcumadan snra cumartesi 300 gr aldim ertesi gun 100 gr daha aldim snra baktim olmuyo kendime geldim ve dun cok dkkat ettim hic kacamak yapmadim aldgim 400 gr verdim smdi dunden beri 2/2 yntemine gectim bu sekil benim icn daha iyi olucak sanirim :) 1 haftada 2.200 kilo verdim anlican bozmasaydim blki daha fazla vermis olablirdim hedef dukana gore 56.400 gozukuyo ama ben 55 olmak istyorum 55 olana kadr seyire devam edicem snra guclendrme boyum 1.60 bu arda bu zman kadr birsuru diyet yaptim muzaffer kushanin 15 gunlk diyeti isvec 4 gunde 4 kilo dyeti fln hepsni yaptim ve mart ayinda 80 kiloyla baslamistim 16 kilo gitti kaldi 9 kilo daha bu 9 kiloyuda dukanla cericem insallahhh sonsuza kadr almamak uzereee ayy bildigin hayat hikayemi anlattim nerdeyse cok knustum oyuzden sustumm
Teşekkürler paylaşım içinEski bir Dukancı olarak diyet bitmiş olsada Dr.Dukanın yazılarını ilgi ile takip ediyorum..Sizlerinde işinize yarayacağını düşündüğüm bilgilendirici yazılarını sizlerle paylaşmak istedim.
Dr, Dukan ın metabolizmanızı nasıl hızlandırabilirsiniz konulu bu yazısını okumanızı tavsiye ederim.Metabolizmanızı hızlandırarak sıkıcı bir süreç olan diyet sürenizi de kısaltabilir ve hedef kilonuza daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/metabolizmanizi-nasil-hizlandirabilirsiniz.868147/
Insallah canm ayy sanki hayal gbi guclendirmeye gectigim gunu sabirsizlikla bekliyorum :)Harika kilo vermişsin
İnşallah bu 9 kg da uçup gider çabucak
Zararın neresinden dönersen kardır
400 gr da çok değil ,verirsin ,çabuk gelen çabuk gider canım
Bundan sonra sıkı bi şekilde diyetimize sarılalım ,birlikte 9 kg dan kurtulalım sonra sen bana destek için yazarsın
Güçlendirmedeye devam ederken :)
oyyyyy Lissabella gelmis hosgelmissEski bir Dukancı olarak diyet bitmiş olsada Dr.Dukanın yazılarını ilgi ile takip ediyorum..Sizlerinde işinize yarayacağını düşündüğüm bilgilendirici yazılarını sizlerle paylaşmak istedim.
Dr, Dukan ın metabolizmanızı nasıl hızlandırabilirsiniz konulu bu yazısını okumanızı tavsiye ederim.Metabolizmanızı hızlandırarak sıkıcı bir süreç olan diyet sürenizi de kısaltabilir ve hedef kilonuza daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/metabolizmanizi-nasil-hizlandirabilirsiniz.868147/
oyyyyy Lissabella gelmis hosgelmisshala takip ediyor olmana cok sevindim bazen kafama bisey takiliyo dukanla ilgili ozel mesaj mi atsam diye dusunuyodum hep
ben dukani sizin sayenizde sevdim gecen senelerde herkese cok yardimci olmussunuz keske bende gecikmeseydim o zaman yapsaydim diye cok hayiflandim
bu arada cok merak ediyorum guclendirmeyi tamamlayabildiniz mi hala 60 kilo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?