Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Atağın 1.gününü kaçamaksız bitirdim.sabah sütle peynir öğle 2 yumurtaa peynir ara yopurtla yulaf kepeği akşam hamsi buğulama yedim.sabahı çok merak ediyorum

Atağın 1.gününü kaçamaksız bitirdim.sabah sütle peynir öğle 2 yumurtaa peynir ara yopurtla yulaf kepeği akşam hamsi buğulama yedim.sabahı çok merak ediyorum

İlk günden itibaren tartıda göreceğiniz sonuç motivasyonunuz açısından oldukça iyi olacaktır.Yanlız bir tavsiyem olabilir süt ve süt ürünlerine fazla yer vermişsiniz gibi toplam miktarı 1 lt ile sınırlı tutmaya çalışın.

İnş sabahı merakla bekliyorum sütü sabah 1 bardak içtim peynir küçük parça yedim yoğurt 1kase ile arada ve akşam yiyeyim diye düşünüyorum nasılll

Tamam aşırı tüketmediğiniz takdirde sorun yok..Her gün yediklerinizi burda paylaşın birlikte değerlendiririz.Bol su ve yeşil çay içmeyide ihmal etmeyin..Kaç kilo vermeniz gerekiyor ?

İlayda emzirirken atak yapma sakin. Dukanin guclendirme evresini yapmalisin. Kitapta da yazar zaten. Bir anda hizli kilo verirsen vucufundan cikan bazi atiklar direk sute geciyirmus. Aman diyim dikkat. Benimde 11 aylik bebegim var. 8,5 aylikken emzirmem iyice bitince basladim ben.
Hicbirsey su anda bebecikten onemli degil. Ya bekle emzirmen bitsin yada guclendirmeyi uygula. Protein persembelerini de yapmiycaksin. Hergun sebze + protein gunu ve odul ogunlerin olacak.

Harikasin gec bile kaldin. Bir ara sana bende bunu nasil alabiliriz diye sormustum hatirlarsan. Hatta arastirmistik. Sen basla bakalim belki eslik edebilirsem bende seninle olurum

Tamam canım ben bir bakayım bayağı gelişmeler var Dukan Türkiye ile ilgili.Türkiyeye çok yoğunlaştılar.Türkiye piyasasına çoktan girdi bile ..Konuşuruz yine ben inceleyeyimde .İyi geceler canım.

Günaydın arkadaşlar dukan ekspres yapıyorum 2, günüm 63.9-62.9 1 kilo gitti
Dukan amcaya göre ideal kilom 58.70 imiş o yüzden ekspres yapmaya karar verdim
Dün sabah
2 yumurta peynir dukan krep çay
Ara beyaz çay
Öğle
Tavuk çorbası baharatlarla yoğurt (zencefil zerdeçal pul biber bazen keten tohumu ile)
Ara sütle mistik çayı
Akşam
Dukan köfte, baharatlarla yoğurt
Ara yeşil çay
2 lt su içtim en az yarım saat oyun oynamaya çalışıyorum :)
Bol eksiler...

Günaydın herkese :)
Dün 1. Günümdü harfiyen uydum,1saat yürüyüş yaptım ,15 dk bisiklete bindim
Sabah tartıldıgımda 1 kg kaybettiğimi görünce çok mutlu oldum :)
Bu gazla bırakmadan yola devam :)
Misafirde gelicek ama olsun asla bozmayacağım
İradeli bol eksili bir gün olsun inşallah
Başlangıç kilo:92.1
Atak 5 gün

Selam benimde bugun 2. Günüm
Atağı kaç gün yapıcaksın,birbirimizi takip edelim canım ,destek olalım ,aynı gün başlamışız :)

Günaydın canm ben 3 gün atak yapıcam.dün 65.9 bugün 64.9 1kilo gitti çok şükür hergün yazzalım motive olalım ben sabah 1 kaşık yulaf kepeği 1 yunurta ile krep yapıp yedim az peynir ve 1 bardak süt içtim öğlene tavuk yicem

Bende 2 yumurta biraz peynir ,1 bardak lıght süt içtim
Öğlen haşlanmış tavuk gögüsü yogurt yicem

gunaydin dukancilar
55 supermis ama almis olsan bile eminim birkac kilodur Rabbim hayirlisiyla bebegini kucaklamani nasip etsin insallahh gerisi kolay evet yeniden verilir kilolar
bu arada dukan ve simla ikilisi neyse kadinlar kulubunde de lisa ve dukan o dur koclugu fazlasiyla hakediyosun

sinemcim supersin basladigindan beri sporu hic aksatmadin boyle giderse cok hizli hedefine ulasirsin bak benimde 4 gundur yatili misafirim vardi az once yolcu ettim ama hic bozmadim zaten misafirlere hazirladigin menude beyaz veya kirmizi et olacaktir o yuzden diyetini zorlamaz bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…