Atağın 1.gününü kaçamaksız bitirdim.sabah sütle peynir öğle 2 yumurtaa peynir ara yopurtla yulaf kepeği akşam hamsi buğulama yedim.sabahı çok merak ediyorum
İnş sabahı merakla bekliyorum sütü sabah 1 bardak içtim peynir küçük parça yedim yoğurt 1kase ile arada ve akşam yiyeyim diye düşünüyorum nasılllİlk günden itibaren tartıda göreceğiniz sonuç motivasyonunuz açısından oldukça iyi olacaktır.Yanlız bir tavsiyem olabilir süt ve süt ürünlerine fazla yer vermişsiniz gibi toplam miktarı 1 lt ile sınırlı tutmaya çalışın.
10000 küsür sayfayımı okudun maşallah sanaama o ben deildim canım başka bi arkadaştı ben yazmamıştım hiç hamile kaldıktan sonra. kilo alçağımı bildiğim için moralim bozulur diye bi daha uğramamıştım artık burdayım inşallah ikinci bebişe kadar ilk başladığımdada aynı kilodaydım yine bi 12 kilo versem yeter diye düşünüyorum inşallah veririm. ilk seferinde testte 3 gün çıkmıştı bana ben 5 gün yapmıştım atak. yine 5 gün yapıcam. aç kalmak mesele diilde canım emziriyorum ya sütüm etkilenirse diye korkuyorum ama bişey olmaz inşallah allahın izniyle. cuma günü başlıcam ben. malum ayın 15i gelsin güzeeel bi alışverişimi yapıyım ondan sonra başlıcam senin kaç gün oldu bittimi atak??
Ayyyyy askuuuuummm geldin mi burada misin artik. OleyyyyyTamam aşırı tüketmediğiniz takdirde sorun yok..Her gün yediklerinizi burda paylaşın birlikte değerlendiririz.Bol su ve yeşil çay içmeyide ihmal etmeyin..Kaç kilo vermeniz gerekiyor ?
Ayyyyy askuuuuummm geldin mi burada misin artik. Oleyyyyy
Sevgili Dukan diyeti yapan arkadaşlar diyet ile ilgili kafanıza takılan ,merak ettiğiniz bir çok sorunun cevabını açtığım konuda bulabilirsiniz...
Al al mutlaka al. Kocluk mu alacaksin. Yoksa kocluk yapabilmek icin egitim mi alacaksin.Canııımmm,aslında ben hep burdaydımda diyete uğramıyordum.Ama artık uğrarım.Koçluk almayı düşünüyorum
Al al mutlaka al. Kocluk mu alacaksin. Yoksa kocluk yapabilmek icin egitim mi alacaksin.
Harikasin gec bile kaldin. Bir ara sana bende bunu nasil alabiliriz diye sormustum hatirlarsan. Hatta arastirmistik. Sen basla bakalim belki eslik edebilirsem bende seninle olurumKoçluk yapabilmek için eğitim alacağım onunla uğraşıyorum
Harikasin gec bile kaldin. Bir ara sana bende bunu nasil alabiliriz diye sormustum hatirlarsan. Hatta arastirmistik. Sen basla bakalim belki eslik edebilirsem bende seninle olurum
Selam benimde bugun 2. GünümAtağın 1.gününü kaçamaksız bitirdim.sabah sütle peynir öğle 2 yumurtaa peynir ara yopurtla yulaf kepeği akşam hamsi buğulama yedim.sabahı çok merak ediyorum
Bende 2 yumurta biraz peynir ,1 bardak lıght süt içtimGünaydın canm ben 3 gün atak yapıcam.dün 65.9 bugün 64.9 1kilo gitti çok şükür hergün yazzalım motive olalım ben sabah 1 kaşık yulaf kepeği 1 yunurta ile krep yapıp yedim az peynir ve 1 bardak süt içtim öğlene tavuk yicem
55 supermis ama almis olsan bile eminim birkac kilodur Rabbim hayirlisiyla bebegini kucaklamani nasip etsin insallahh gerisi kolay evet yeniden verilir kilolarMerhaba canım,hoşbuldum ..Diyet bitmiş olsada ben hep buralardayım malum sitede editörüm.Bizim zamanımızda vede öncesinde buralar oldukça hareketli idi bazen bakıp böylesine sakinleştiğini görünce üzülmedim değil açıkcası.Ne kadar çok kişi olursa o kadar o keyifli ve kolay oluyor diyet işi.İstediğin her zaman sormak istediğin birşeyler olursa sorabilirsin bende bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Koruma evresine kadar 3 evreyide yaptım 55 kiloya kadar düştüm ama koruma evresi yani haftada 1 protein gününe dikkat etmediğim için maalesef özelde bazı sebeplerden dolayı biraz aldım.Düşününce ne kadar kolay aslında haftanın tek gününü protein günü yapmak şimdide keşke yapsaydım diyorum.Ama diyet bittikten sonra 1 yıl boyunca kesinlikle kilo almadım.Sonrasında maalesef.Ama diyetin suçu yok tamami ile benim hatam.Şimdide Allah nasip ederse hamilelik düşünüyorum ve öncesinde kısa süreli belkide dukan ekspres şeklinde yapacağım.
sinemcim supersin basladigindan beri sporu hic aksatmadin boyle giderse cok hizli hedefine ulasirsin bak benimde 4 gundur yatili misafirim vardi az once yolcu ettim ama hic bozmadim zaten misafirlere hazirladigin menude beyaz veya kirmizi et olacaktir o yuzden diyetini zorlamaz bu durumGünaydın herkese :)
Dün 1. Günümdü harfiyen uydum,1saat yürüyüş yaptım ,15 dk bisiklete bindim
Sabah tartıldıgımda 1 kg kaybettiğimi görünce çok mutlu oldum :)
Bu gazla bırakmadan yola devam :)
Misafirde gelicek ama olsun asla bozmayacağım
İradeli bol eksili bir gün olsun inşallah
Başlangıç kilo:92.1
Atak 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?