Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ben şubat ayından beri diyet modundayım ama 63-66 arası gidip geliyorum hep. Çünkü diyetleri hep 5. Gün bozuyorum. Bu kadar ay boyunca en uzun süre dukan express yaptım, 3 hafta kadar ve 3.5 kilo vermiştim. Gayette güzel gidiyordum ama arkadaşın düğünü vardı şehir dışında. Orda bi bozuldu sonra toparlaması zor oldu :'( ve o verdiğim kiloları da kolay kolay geri almadım. Burda çoğu insan hemn geri aldığını söylüyor ama ben de öyle olmadı. O zamanlar keşke analiz yaptırabilseydim. Benim ev tartım var gerçi analiz yapan ama ona pek güvenmiyorum :)

Tüm diyetisyenler karşı. Metabolizmayı alt üst ettiğini söylüyorlar ama çok güzel bir diyet. Aylardır diyetteyim ve istikrarım yok. Sürekli aklım dukan da ama yapmasam mı diyorum. Normal dukan yapsam 2 aylık vaktimi alacak. 8-9 kilo vermek istiyorum. Bu arada diyetisyenlet karşı ama incelme olduğu zaman yağdan kilo gitmiş olur diyenlerde kendileri. Ki dukanın ne kadar incelttiğini hepimiz biliyoruz. Benim dukan da en sinir olduğum nokta saç dökülmesi. Dukandan önce saçımı açtırmıştım bide. Paramı da helal etmiyorum zaten o kadar kötü bir işlem uygulamış ki temmuz ayından beri saçlarım dökülüyor benim :'( dukana başlayınca daha fazla dökülmeye başladı tani ve cidden azaldı saçlarım :'(

Yani dedim bi kızlara sorayım yaptıran var mı diye. Sonuçta giden kilonun neyden gittiği de önemli cidden. Ben tüm sayfaları hatim edeyim bari :) teşekkürler..

Tesekkur ederim CamdanIrmak.3 ay kisa bi sure evet ama koruma evresi ile beraber 13 hazirana kadar zaman vermis :)

Dun aksam nette dukanla ilgili yazilar okurken dukan eksprese denk geldim bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi?dukan diyetine gore daha kolay sanki.

merhaba kızlar ben geçen yıl dukan diyeti yaptım 84 kilodan 68 kiloya indim. hedef 64 tü erken bıraktım. şimdi tekrar başlayıp son kiloları da vereceğim........ sayfasında kişisel koçluk veriliyor ücretli. bu hizmeti alan oldu mu aranızda?? memnun kaldınız mı??

Son düzenleyen: Moderatör:

o hizmeti alan hiç duymadım ben de merak ediyorum aslında :)
ama facede gruplar var ya bence onlara üye olun. ben kitabı almadan önce o grupları hatim ettim ve her şeyi de öğrenmiştim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Bugün ilk günümdü. Bir iki gündür dikkat ediyordum ve 1,2 kg vermişim. Bugün de dukana 78,1 ile başladım. Umarım sorunsuz atlatırım evreleri. =)

Yeni baslayanlara hayırlı bol sabır ve bol boll eksiler diliyorum..kızlar bundan sonra her perşembe ya da pazartesi kilo bildirimi yapalım mi daha iyi olur gaza geliriz..fikri olan var mi

beybiler merhabalar...

ben de kafamdaki tüm git gelleri aştım ve dün sabahtan dukana çok sağlam şekilde başladım

normal dukan yapıcam ve 5/2 yapmayı düşünüyorum.

Y yagmur51 in de dediği gibi her pazartesi güncelleme yapalım kilolarımızı hem pazertesi hem perşembe çok olmaz mı? ne bilim hani dukan da çok dalgalanma oluyor ya bi de insanın morali bozuluyor. hepimiz sp günümüzden sonra (umarım herkesin pazartesiye denk gelir). güncelleme yapalım, birbirimizi sevelim ve sevilelim

bence şu şekilde künye yapalım her p.tesi :

başlangıç tarihi:
başlangıç kilo:
boy:
güncel kilo: (güncel kilo tarihi ile yazalım bence)

hedef:
uyguladığı yöntem: (yani 1/1 mi? 5/2 mi şeklinde...)

Ne dersiniz?

Evet her pazartesi yapalım o zaman tüm bilgilerimizi verelim:)

Fatoş merhaba hayırlı olsun sana da..yaptığın diyeti anlatirmisin ne kadar surdu, güçlendirmeyi yaptın mi?diyeti tam olarak bıraktığında geri aldin mi?

Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:77,8
Boy : 1.60
Hedef:55
Yöntem: Henüz ataktayım. Ama seyire geçince 1+1 devam etmeyi düşünüyorum. =)

Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:77,8
Yöntem: Henüz ataktayım. Ama seyire geçince 1+1 devam etmeyi düşünüyorum. =)

canım hoşgeldin :) hadi bismillah. inşallah çok güzel kilo veririz beraber

sizlere katılim dedim
Başlangıç tarih: 15/04/2015
Başlangıç kilo:77
Güncel kilo:63
Yöntem: 5/5

matmazelcim diyeti bırakıp tekrar mı başladın? yoksa yavaş mı gidiyor kilolar? gerçi hedefine de bişi kalmamış. son 8 kilo. ha gayret

Yalnız kızlar hepimizin boyu 1.60 civarı ha ha bi de günaydın herkese

Y yagmur51

inşallah kuzum inşallah. ben dün akşam azcık kaçamak yaptım. şarap içtim 1 kadeh bi de azcık kuruyemiş yedim ama dayanamadım ya

sağlıksız, yağlı mağlı hamur işi yemedim en azından diyorum bugün kaldığımız yerden devam. p.tesi inşallah -2 hedef

1 ay kadar baya bi kaçamak yaptığımdan kilo aldım şimdik tekrar tamgaz devammm

Merhaba, ben de dukan uygulamaya karar verdim. 17 eylul de rejime basladim 81 kiloyla simdi 73 kiloyum. Cuma gunu dukana baslayacagimsiteden hesapladim 3 gun atak evresi cikti.
Baslangic tarihi 13 kasim
Baslangic kilom 73
Guncel kilom 73
Boy 1, 68
Hedef 63
Yontem 3/3 yapmayi dusunuyorum cabuk vermek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…