Agzi olan konusuyo derlerya dukandada oyle dukani bilmeyenler isini kaybetmekten korkan diyetisyenler (istisnalar haric) herseye bir itiraz etme sevdalarindan ne diyeceklerinide sasirdilarkastan neden gitsin ki sadece yagsiz gidasiz şok diyetlerde kastan gider dukan tam tersi bol protein aliyoruz ve kaslarda proteinden besleniyor bu diyetu bulan insan bir doktor ve yillarca ugrasmis bunun uzerinde sanki biz kiytirik bir siteden manken diyeti buldukta yapiyoruz
Bu itiraz edenler acaba hergun sebze meyve mi yiyorlarmis anlamiyorum ki ustelik dukan sebzeyide yasakalamamis sadece meyve eksik eeee bir kac ayda yemeyiverelim meyveyi dimi
Ben analiz yaptirmadim ama topigin geri sayfalarinda yaptiranlari okudum kastan gitmemis yag kutlen azalmis denmis onlara
sen kulaklarini kapa canim bunu diyenlere zayiflamani isteseler surekli korkutup durmazlardi.ha dukan yapmayabilirsin baska saglikli bir diyete gecebilirsin tabiki
hayirli ugurlu olsun aysu3 ay cabuk gecer sebzeyi zaten cok az yemen gerekiyor pc gunlerinde.sabah kahvaltiya domates salatalik eklersen birazda oglen yemeginde yersen yeterli oluyor .ben ps gunlerimde oglene yagsiz fritozde birkac tane kabak patlican brokoli karnibahar evde ne varsa artik kizartiyorum bol baharatliyorum uzerinede yogurt dokup yiyorum nefis oluyor yagsiz fritozun yoksa tavada hafif soteleyebilirsin
merhaba kızlar ben geçen yıl dukan diyeti yaptım 84 kilodan 68 kiloya indim. hedef 64 tü erken bıraktım. şimdi tekrar başlayıp son kiloları da vereceğim.......sayfasında kişisel koçluk veriliyor ücretli. bu hizmeti alan oldu mu aranızda?? memnun kaldınız mı??
Ne tesaduf benim boyumda 160 diyete basladiginizda ayni kiloda olcaz benimde bitis tarihi nisanyaris yapariz artik
Evet her pazartesi yapalım o zaman tüm bilgilerimizi verelim:)beybiler merhabalar...
ben de kafamdaki tüm git gelleri aştım ve dün sabahtan dukana çok sağlam şekilde başladım
normal dukan yapıcam ve 5/2 yapmayı düşünüyorum.
Y yagmur51 in de dediği gibi her pazartesi güncelleme yapalım kilolarımızıhem pazertesi hem perşembe çok olmaz mı? ne bilim hani dukan da çok dalgalanma oluyor ya bi de insanın morali bozuluyor. hepimiz sp günümüzden sonra (umarım herkesin pazartesiye denk gelir). güncelleme yapalım, birbirimizi sevelim ve sevilelim
bence şu şekilde künye yapalım her p.tesi :
başlangıç tarihi:
başlangıç kilo:
boy:
güncel kilo: (güncel kilo tarihi ile yazalım bence)
hedef:
uyguladığı yöntem: (yani 1/1 mi? 5/2 mi şeklinde...)
Ne dersiniz?
Fatoş merhaba hayırlı olsun sana da..yaptığın diyeti anlatirmisin ne kadar surdu, güçlendirmeyi yaptın mi?diyeti tam olarak bıraktığında geri aldin mi?merhaba kızlar ben geçen yıl dukan diyeti yaptım 84 kilodan 68 kiloya indim. hedef 64 tü erken bıraktım. şimdi tekrar başlayıp son kiloları da vereceğim........ sayfasında kişisel koçluk veriliyor ücretli. bu hizmeti alan oldu mu aranızda?? memnun kaldınız mı??
Bende vereyim bilgileri
Başlangıç tarih:03/10/2015
Başlangıç kilo:80
Güncel kilo:71
Boy 1.65
Hedef:65
Yöntem: 2/2
ayy süpper kilo vermişssin yağmurcum. darısı başımıza[/QUOT
İnşallah canım hepimizin hızlı gitsin kiloları inanıyorum yapacaz hepimiz :)
Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:77,8
Boy : 1.60
Hedef:55
Yöntem: Henüz ataktayım. Ama seyire geçince 1+1 devam etmeyi düşünüyorum. =)
sizlere katılim dedim
Başlangıç tarih: 15/04/2015
Başlangıç kilo:77
Güncel kilo:63
Boy : 1.60
Hedef:55
Yöntem: 5/5
1 ay kadar baya bi kaçamak yaptığımdan kilo aldım şimdik tekrar tamgaz devammmcanım hoşgeldin :) hadi bismillah. inşallah çok güzel kilo veririz beraber
matmazelcim diyeti bırakıp tekrar mı başladın? yoksa yavaş mı gidiyor kilolar? gerçi hedefine de bişi kalmamış. son 8 kilo. ha gayret
Yalnız kızlar hepimizin boyu 1.60 civarı haha bi de günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?