Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin aramıza...iyi kilo vermissin

Bu sefer tartida hic gormedigim sayiyi gormek istiyorum, asiri hirsliyim. Orami burami ortmeden istedigim giysileri guyinmek istiyorum. Benim kilom bolgesel, basen ve bacaktan olusuyor, acaba bu dukan diyeti onlari da yok eder mi dersiniz.

Yagmur51 cok tesekkur ederim. Sende yapiyorsun dimi, kac kilon kaldi.
Canım bende şuan 71 kiloyum 65 olsam yeterli 6 kilo kaldı..canım basen bacak göbek hepsinde ciddi incelme oluyo bunu farkedersin ilerde...hatta bacak basen en hızlı giden bölge bende öyle oldu..göbek biraz daha yavaş gidiyo

Kızlar acı kırmızı biber aldım iki gundur yoğurt bi tatlı kaşığı biber üstüne de limon sıkıyorum yatmadan 1 saat önce yiyorum göbek bölgesindeki yağlara çok iyi geliyormuş... 20 gün devam edecem bi hafta sonra bi fark olup olmadığını size yazarım

Gunaydin kizlar.herkese hayirli olsun.bol bol eksiler diliyorum.

Başlangıç tarih: 12/11/2015
Başlangıç kilo:67.9
Güncel kilo:67.9
Boy : 1.60
Hedef:55
Yöntem:atak evresindeyim seyirde 1+1 uyguliyicam.

hoş geldin betül'cüm sen de aramıza.
iyi kilo vermişsin maşallah. neden kendi diyetini bırakıp dukana geçiyorsun merak ettim :)

Gunaydin kizlar.herkese hayirli olsun.bol bol eksiler diliyorum.

Başlangıç tarih: 12/11/2015
Başlangıç kilo:67.9
Güncel kilo:67.9
Yöntem:atak evresindeyim seyirde 1+1 uyguliyicam.

geç oldu ama yine de günaydın :) hoş geldin şekerim.
hadi bismillah.

ay ben o benim midemi mahvetti ya. 3 gün midem yandı yemin ederim. inşallah sana dokunmaz

Kizlar benim sol bobrekte agri var sabahtan beri ve feci sekilde kabizim nerdeyse 2 gundur. Benim gidisat kotu galiba. Kabizlik neyse de bobrek agrisi beni cok korkutuyor. Yarina kadar bekleyip ona gore devam edicem :'(

Kizlar benim sol bobrekte agri var sabahtan beri ve feci sekilde kabizim nerdeyse 2 gundur. Benim gidisat kotu galiba. Kabizlik neyse de bobrek agrisi beni cok korkutuyor. Yarina kadar bekleyip ona gore devam edicem :'(

Çok geçmiş olsun

iyi kilo vermişsin maşallah. neden kendi diyetini bırakıp dukana geçiyorsun merak ettim :)

hadi bismillah.

hadi bismillah.
Bu arada cok sagol, hos buldum. Umarim hedeflerimize ulasiriz.

Bir bilgisi olan var mi diye soruyorum.
Regly iken kilo daha mi cabuk veriliyor yoksa daha mi az
Ve regly ikentartida daha mi yuksek cikariz, boyle bir durum var mi?
Tesekkurler

Bir bilgisi olan var mi diye soruyorum.
Regly iken kilo daha mi cabuk veriliyor yoksa daha mi az
Ve regly ikentartida daha mi yuksek cikariz, boyle bir durum var mi?
Tesekkurler
Regl iken metabolizma daha hizli calisir diye biliyorum ama sislik oldugundan dolayi kilo olarak fazla cikarsin.regl bitimi dogru kilon olir

Fatoş merhaba hayırlı olsun sana da..yaptığın diyeti anlatirmisin ne kadar surdu, güçlendirmeyi yaptın mi?diyeti tam olarak bıraktığında geri aldin mi?
merhaba :)
ben dukanamca dan çok faydalandım, sitesi var web de oradan bakabilirsin, atak günlerinde ve seyir günlerinde onun sitesine bakıp ne yemek yapıp yemiş onu uyguladım. yulaf kepeğinden gözleme yapıp hergün kahvaltı ve gün içinde onu yedim. tatile bile yulaf kepeği, süt ve tavamla gittim. otelde mutfaga girip kendi gözlememi yaptım bir dilim bile kaçamak ekmek yemedim. yulaf kepeği olmazsa olmazı, hangi tarif sana uyarsa o şekilde tüket.
güçlendirme de yaptım (ama biraz kaçamaklar oldu o dönemde) 1 yıl sonunda sadece 1-2 kilo alıp veriyorum çok yersem.
çok yediğim günün ardından hemen atak günü yani sadece protein yiyorum yine kilo gidiyor.

bu arada ben 1/1 yaptım yani atak evresinden sonra tüm diyet boyunca 1 günatak/saf protein, 1 gün seyir/sebze+protein

o hizmeti alan hiç duymadım ben de merak ediyorum aslında :)
ama facede gruplar var ya bence onlara üye olun. ben kitabı almadan önce o grupları hatim ettim ve her şeyi de öğrenmiştim :)
ben de üyeyim gruplara çok faydalı oluyor çok sağol :)

Günaydınlar herkese
Bugün kilo bildirimi unutmayalım bayanlar =)

Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:76,4
Yöntem: 1+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…