Beberongo canim evet bu yapilan haksizlik cok koyuyor insana, ben de 1 yildir calistigim bürodan gecen ay ayrildim ve son ayin maasini vermedi patron, neymis önceden haber vermeliymisim, oysa 10 gün önceden de haber vermistim. Zaten genelde de maaslari hep en az 15 gün gec verirdi, dayanamadim ayrildim, son maasimi vermedi! Allaha havale ettim ben de kendisini. Elbet hak yerini bulur. Sen de sIkma canini, yukardaki görüyor herseyi.
Ben öyle bi durumda o büroda çalıştığım sürece (hukuk, mimarlık, muhasebe artık her ne işse) her ne iş yaptıysam hepsini alır eve götürür tek kopya bırakmazdım. Koşsunlar peşinde almak için ne zaman yatırır hakkını bankaya, alır o zaman belgeleri. Hem tüm ay çalıştıracaklar hem maaşını vemeyecekler. İş bu, kimse kimsenin hayrına çalışmıyor. Kendi çocuğunu bile kendi işyerinde parasız çalıştıramaz. Sen orda işe yarıyor olmasan patron bir gün tutmaz seni bürosunda. Hak yemek kadar kızdığım bişey yok. Çok sinirlendim tutamadım kendimi birden.. Üzüldüm başınıza gelenlere.. Ama işte özel sektörde duygulara yer yok, bir kere bile olsun tavize de..
Yolandamm; tebrik ederim çok sevindim kilo kaybın çok güzel
Bu arada bugün GOLDENVENUS cugumuz evleniyor ya O nu tanımıyorum ama çok seviyorum ve çok mutlu oluyorum şimdi nasıl heyecanlıdır, dua edelim de her işi istediği gibi geçsin bugun onun en mutlu gunu
Canlar günaydınn
Bugün azcık da olsa -100 gr ile uyandım
Kahvaltımı yaptım, (bu diyet bana kahvaltı alışkanlıgı kazandırdı; onceden kahvaltıda nutella kasıklardım, ya da sımıt felan alırdım ıse gıderken, bazen de ıstekıler gelırken su boregı felan alırdı onlardan yerdım) spora gideceğim şimdi, spora da gidene kadar insan üşeniyor, sonra iyi ki gelmişim diyorum.
Beberongocum ve onurgecım; sanırım tatile gidiyorsunuz şimdiden iyi tatiller size
Ve yolandamm; yarın aksam için iyi yolculuklar, hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah
Gerçi yine gorusuruz, haftasonu hep bilgisayarımda bu sayfayı takip edeceğim ama şimdiden aklımdayken soyleyeyim dedim
1 Litre soğuk süte bir paket light krem şanti ekliyoruz, istediğimiz kadar tadlandırıcı, bir çorba kaşığı nescafe gold ve ister yarım ister tüm paket vanilya yada vanilya aroması katıyoruz ve hepsini blendirda granül kahve eriyene kadar çırpıyoruz, erimeyen varsa dert etmeyin bir müddet sonra eriyorlar, buzdolabına koyuyoruz ve içmek istediğimizde isterseniz buz katarak istreseniz buzsuz afiyetle içiyoruz. Buzdolabında iki gün tadını kaybetmeden kalıyor, ben onun için bir litrelik süte hazırlayıp dolaba atıyorum canım ferahlatıcı bir şey istediğinde iyi oluyor. Afiyetler olsun.
Dr Otker light krem şanti toplan ağırlığı 38 gr ben size 100 gr değerlerini yazayım
100 gr light şanti değerleri su ile hazırlandığında yağ 7.4 , karbonhidrat 8.43 ( 38 gr lık pakette bu değerler dahada düşer ) sütle hazırlandığında sorun olacağını sanmıyorum süt zaten kullanmamız gereken ürünler arasında light olarak.
canım, haklısın çok mantıklı aslında. Ama bizimkisi part-time iş başına para alınan işler ya, sesini çıkaramıyorsun elinde kanıt yok şu yok bu yok. Çalıştın, bitti. Onlar aldılar çoktan işin parasını. Harcamış bile olabilirler. :)
çok şükür ben aç kalmam çok çalışkanımdır, hırslıyımdır. Benim 3 kuruş paracığımla zengin oluyolarsa olsunlar ama yapılan hareket işte dediğin gibi, haksızlık. İnsanı o yoruyor. Yorumun için tekrar teşekkürler size bize ne gerek var ya sarılalım kardeş olalım boşverelim bu mevzuları şimdilik
Hava ne güzel, lahmacun yapıyorum hadi gelin bize.
Sorma zeynep abla ya çalıştığım yerde 5 yıllık hukukumuz var, abidik gubidik bi açıklamayla bu işten para almicaksın dediler, paramı kestiler. Parasında değilim ama yaptıkları çok koydu, benim onlara verdiğim onca taviz ve özveriden sonra.
Ben o 10.5 kiloyu vermek için diyetisyen diyetisyen gezdim yahu. 1 seneyi buldu diyebilirim ama diyetisyene git bırak, sonra yeme krizleri, sonra zayıflama hapı, yine yeme krizleri şeklindeydi benim sürecim. Dukanla 20 günde 4 kilo verdim ama. O kesin :)
1 Litre soğuk süte bir paket light krem şanti ekliyoruz, istediğimiz kadar tadlandırıcı, bir çorba kaşığı nescafe gold ve ister yarım ister tüm paket vanilya yada vanilya aroması katıyoruz ve hepsini blendirda granül kahve eriyene kadar çırpıyoruz, erimeyen varsa dert etmeyin bir müddet sonra eriyorlar, buzdolabına koyuyoruz ve içmek istediğimizde isterseniz buz katarak istreseniz buzsuz afiyetle içiyoruz. Buzdolabında iki gün tadını kaybetmeden kalıyor, ben onun için bir litrelik süte hazırlayıp dolaba atıyorum canım ferahlatıcı bir şey istediğinde iyi oluyor. Afiyetler olsun.
Dr Otker light krem şanti toplan ağırlığı 38 gr ben size 100 gr değerlerini yazayım
100 gr light şanti değerleri su ile hazırlandığında yağ 7.4 , karbonhidrat 8.43 ( 38 gr lık pakette bu değerler dahada düşer ) sütle hazırlandığında sorun olacağını sanmıyorum süt zaten kullanmamız gereken ürünler arasında light olarak.
yoliciiiim kız şeytanın bacağını parça pinçik ettin :) şeytan şeytan olalı böle işkence görmedi :))aferim canım benim zordu ama başardın tebrikler tatlım
canım, haklısın çok mantıklı aslında. Ama bizimkisi part-time iş başına para alınan işler ya, sesini çıkaramıyorsun elinde kanıt yok şu yok bu yok. Çalıştın, bitti. Onlar aldılar çoktan işin parasını. Harcamış bile olabilirler. :)
çok şükür ben aç kalmam çok çalışkanımdır, hırslıyımdır. Benim 3 kuruş paracığımla zengin oluyolarsa olsunlar ama yapılan hareket işte dediğin gibi, haksızlık. İnsanı o yoruyor. Yorumun için tekrar teşekkürler size bize ne gerek var ya sarılalım kardeş olalım boşverelim bu mevzuları şimdilik
Hava ne güzel, lahmacun yapıyorum hadi gelin bize.
valla bende gelin kaynana toprağına çekermiş die aklımdan geçirdim:)) tatlım inşallah hayatta hep güzel şeyler başarılarla dolu bi çalışma hayatı nasip etsin allah...doğru olan hiçbir zaman kaybetmez..yıpransada kazanan hep o olur...bazen kötüler kazanır gibi görünür ama onlar kendilerini dünyanın en akıllısı bizleride en aptalı sandıklarından kendilerini kandırırlar...allah herkesin kalbine göre versin cnm..iyininde kötününde..
Ben öyle bi durumda o büroda çalıştığım sürece (hukuk, mimarlık, muhasebe artık her ne işse) her ne iş yaptıysam hepsini alır eve götürür tek kopya bırakmazdım. Koşsunlar peşinde almak için ne zaman yatırır hakkını bankaya, alır o zaman belgeleri. Hem tüm ay çalıştıracaklar hem maaşını vemeyecekler. İş bu, kimse kimsenin hayrına çalışmıyor. Kendi çocuğunu bile kendi işyerinde parasız çalıştıramaz. Sen orda işe yarıyor olmasan patron bir gün tutmaz seni bürosunda. Hak yemek kadar kızdığım bişey yok. Çok sinirlendim tutamadım kendimi birden.. Üzüldüm başınıza gelenlere.. Ama işte özel sektörde duygulara yer yok, bir kere bile olsun tavize de..
sadecacım teşekkür ederim hayatım. vallahi bende bu kadarını beklemiyordum bide reglim yakın. yani agır çıkıcam diye tetikteyim ama aksine hafif çıkıyorum. o kadar korkmuşum ki artık haha. ama haftasonu geldi düzenim bozuluyo olsun azıcık bozulsun o kadar morallendim ki azıcık agır bile çıksam yarın dert etmem. nasılsa ofise dönünce ipleri elime alıyorum..
sayenizde kırdım şeytanın bacağını kızlar. size ne kadar teşekkür etsem azdır. o kadar vazgeçmeye odaklıydım ki her defasında üşenmeden benimle uğraştınız. cennetliksiniz siz yaa cennetlikkk
bebem rongom 10 yıllık özel sektör geçmiş olan bir ablan olrak söyleyeyim. asla yanlarına kar kalmaz hayatım kısa vadede onlar kazanmış gibi görünebilir ama asıl kazanan sensin...
lahmacun için de afiyet olsun benim dışarı çıkmam lazım bugün fasulyem ve bamyam var pişirmem lazım bi haftadır pro yapnca sebzeler çürücek ben irana gidene kadar P - S yapayım orda P yapmam daha kolay olacak hem
Tatlımmm benimm..sağolasın arkadaşım...walla sizi okurken zaten suratımda fix bir gülümseme takılı kalıyor..hele de senin yüz ifadelerin varsa daha da bi keyifli...özellikle mehmet özün magnum tavsiyesini ben de duydum canım..gönül rahatlığıla yiyebilirsn..
(napayım arkadaşlar şizorferniye bağlamış,bari inanarak yesin,he he diyelim geçelim artık bu kıza napcez başka:97:)
canım benim yeni okudum walla ..geçmişi okumadan dayanamıyorum ki canım..o zaman bundan sonra sen özet geçersin bana olur mu...ben yokken not alırsın bi kenara gelince rapor yazarsın bana:76:
canım süper haberler bunlar..daha çok duyacaksın inşallah bunları..insana gaz veriyor,daha istekli devam ediyorsun..ne basenmiş kardeşim bu seninkiler bu kiloyla ne kadar basen olursa artık...şebelek nolcek..hele bi göreyim sen böölebakacam basenlerine
canımcım 3-5 gün dayanabilirmisin.ben p.tesi rossmandan getirtcem..salı elimde olur..sana da gönderirim,çarşamba elinde olur...bekleyemem diyorsan rusheiminkini dene istersen..fena değil o da..diğer ürünlerinden de alırsın hem...doğalsanı hiç denemedim zaten..reallerde varmış bi de fitizden gönderiyorlarmış..
hoşbuldum canımm,valla bu güzel ortamda yazmamak elimde değil sanırım
çok teşekkür ederim yazyağmuru benim yazımda magnumsever diye ifade ettiğim de sendin sanırım( valla ben de bademlisine bayılırım ama dukana başlamadan kapanışı yaptım :)) yazım forumda yer alınca ben de farkettim ki baya uzun olmuş yine de okumana çok sevindim,ii dileklerin için de çok teşekkür ederim
canım benimmm ne güzel yazmışsın ve ne akıllı yazmışsınn. su gibi okudum hepsinii ... geçmişi de okumuş dukan kitabını da okumuş pek bi bilinçlenmiş valla aramıza hoşgeldin sefa getirdin renk kattın.. ::
yağ ve karbonhidrat oranları yüksek sanki.bir de şeker varsa zaten olmaz.tadlandırıcı varsa bir nebze ama bence yağ ve karbonhidratne biliyim kullanmasan daha iyi sanki. yine de sen bilirsin.çünkü seyir dikkat edilmesi gereken bir evre
Allahım ya niye burda görünmüyor bütün hepsini yaptım
kızlar eşimle iddaya girdik oğlumun doğumgününde 52 kilo olmam lazım...
oğlumun doğum günü 6 eylül bu arada..
ne dersiniz başarabilir miyim...
arayada ramazan girecek zor mu dersiniz...
bu gün 59 kiloydum...
sen daha yakınmışsın canım hedefe...maibeyazcık benim de kızımın doğum günü 6 eylül. benim de hedefim 52. şu an 56.2 yim. mr dukan bana 55 hedef koydu. ben de kararsızım ya . ramazan beni biraz geriyo aslında. yani kilom kaç olursa olsun ramazanda mutlaka gçlendirmede olmalıyım diyorum en azından hergün pro sebze yerim. sahurda saf protein yiyip 16 saat susuz kalamam diye düşünüyorum. bir yandan kilom bir ileri bir geri yaptı bu hafta. 56 yı gördükten bir gün sonra 56.6 yı gördüm. neyse ki bugün 400 ü gitmiş. arada bir meyve kaçamağım oluyo ona bağlıyorum. kafam öyle karışık ki ramazanda devam etsem mi yoksa güçlendirmye mi geçsem bilmiyorum gerçi bir ay var ama. offf istihareye mi yatsammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?