Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrr

akşam baya kaçamak yaptım pide,light tatlı,çorba yedim ama vicdan azabı duymadım 1 kilo fazla çıkarım diye düşünüyodum gözüm dönmüştü görünce yemekleri

sabah tartıldım ne göreyimmmm düne göre +200 gr fazlayımmmm çok sevindim valla metabolizma şaşırdı heralde

eşim diyoki yemekleri yedikten sonra yüzüme renk gelmişşşşş

1 Litre soğuk süte bir paket light krem şanti ekliyoruz, istediğimiz kadar tadlandırıcı, bir çorba kaşığı nescafe gold ve ister yarım ister tüm paket vanilya yada vanilya aroması katıyoruz ve hepsini blendirda granül kahve eriyene kadar çırpıyoruz, erimeyen varsa dert etmeyin bir müddet sonra eriyorlar, buzdolabına koyuyoruz ve içmek istediğimizde isterseniz buz katarak istreseniz buzsuz afiyetle içiyoruz. Buzdolabında iki gün tadını kaybetmeden kalıyor, ben onun için bir litrelik süte hazırlayıp dolaba atıyorum canım ferahlatıcı bir şey istediğinde iyi oluyor. Afiyetler olsun.

Dr Otker light krem şanti toplan ağırlığı 38 gr ben size 100 gr değerlerini yazayım

100 gr light şanti değerleri su ile hazırlandığında yağ 7.4 , karbonhidrat 8.43 ( 38 gr lık pakette bu değerler dahada düşer ) sütle hazırlandığında sorun olacağını sanmıyorum süt zaten kullanmamız gereken ürünler arasında light olarak.

canım, haklısın çok mantıklı aslında. Ama bizimkisi part-time iş başına para alınan işler ya, sesini çıkaramıyorsun elinde kanıt yok şu yok bu yok. Çalıştın, bitti. Onlar aldılar çoktan işin parasını. Harcamış bile olabilirler. :)
çok şükür ben aç kalmam çok çalışkanımdır, hırslıyımdır. Benim 3 kuruş paracığımla zengin oluyolarsa olsunlar ama yapılan hareket işte dediğin gibi, haksızlık. İnsanı o yoruyor. Yorumun için tekrar teşekkürler size bize ne gerek var ya sarılalım kardeş olalım boşverelim bu mevzuları şimdilik

Hava ne güzel, lahmacun yapıyorum hadi gelin bize.

tebriklerr 100 gram 100 gramdır hiç kötü deil tebriklerr....evet yaa goldenciğimize mutluluklar diliyorum inşallah rüya gibi bi gelin ve rüya gibi bi düğün olurr

süper tarifin için saol cnmm..benim gibi kahve manyağı biri için hele şahane:)

yoliciiiim kız şeytanın bacağını parça pinçik ettin :) şeytan şeytan olalı böle işkence görmedi :))aferim canım benim zordu ama başardın tebrikler tatlım

valla bende gelin kaynana toprağına çekermiş die aklımdan geçirdim:)) tatlım inşallah hayatta hep güzel şeyler başarılarla dolu bi çalışma hayatı nasip etsin allah...doğru olan hiçbir zaman kaybetmez..yıpransada kazanan hep o olur...bazen kötüler kazanır gibi görünür ama onlar kendilerini dünyanın en akıllısı bizleride en aptalı sandıklarından kendilerini kandırırlar...allah herkesin kalbine göre versin cnm..iyininde kötününde..

Ben de dogumda 25 kilo almistim. 15 i diyetisyenle gitti. Sonra 3-4 geri aldim. Simdi o diyet listelerinden biktim ve dukanci oldum. Cok rahat kilo veriyorum, bu da beni mutlu ediyo. 15 gun olmadi daha , 3,300 gitti:)

yağ ve karbonhidrat oranları yüksek sanki.bir de şeker varsa zaten olmaz.tadlandırıcı varsa bir nebze ama bence yağ ve karbonhidratne biliyim kullanmasan daha iyi sanki.yine de sen bilirsin.çünkü seyir dikkat edilmesi gereken bir evre

yoliciiiim kız şeytanın bacağını parça pinçik ettin :) şeytan şeytan olalı böle işkence görmedi :))aferim canım benim zordu ama başardın tebrikler tatlım

sadecacım teşekkür ederim hayatım. vallahi bende bu kadarını beklemiyordum bide reglim yakın. yani agır çıkıcam diye tetikteyim ama aksine hafif çıkıyorum. o kadar korkmuşum ki artık haha. ama haftasonu geldi düzenim bozuluyo olsun azıcık bozulsun o kadar morallendim ki azıcık agır bile çıksam yarın dert etmem. nasılsa ofise dönünce ipleri elime alıyorum..
sayenizde kırdım şeytanın bacağını kızlar. size ne kadar teşekkür etsem azdır. o kadar vazgeçmeye odaklıydım ki her defasında üşenmeden benimle uğraştınız. cennetliksiniz siz yaa cennetlikkk

bebem rongom 10 yıllık özel sektör geçmiş olan bir ablan olrak söyleyeyim. asla yanlarına kar kalmaz hayatım kısa vadede onlar kazanmış gibi görünebilir ama asıl kazanan sensin...
lahmacun için de afiyet olsun benim dışarı çıkmam lazım bugün fasulyem ve bamyam var pişirmem lazım bi haftadır pro yapnca sebzeler çürücek ben irana gidene kadar P - S yapayım orda P yapmam daha kolay olacak hem

ayy ablacım atlicam boynuna tut beniiiiiii
el öpeni varmış daha güzel hihihihi :127:

Evet canim haklisin ben de bu dediklerini yapmayi düsündüm, hatta dedim aksam isten cikarken ariyim 900lü hatlari acik birakiyim tlfu, sabaha kadar öyle acik kalsin. Benim maasimi vermiyosa 1000 katini tlf faturasi olarak ödesin. Ama sonra düsündüm kötülüge kötülükle mi cvp vericem, bosver dedim, Allaha havale ettim, bir de patron olacak adam hem hemseri hem de aile tanidigi. Hem de ileride meslektasim olarak benimle ortaklik kurmayi planlayan bir adam. Yuh yani. O bu kadar yüzsüzse ben daha ne yapabilirim yani dedim.

Bu arada ben bgn -100 le basladim kizlar, ama inanilmaz bi siskinlik var. Regly öncesi. Ne berbat bi durum, off...

yolandaaaam gel ben sana pişireyim sen çalış ben evdeyim nasılsaaa :)))
güzel mesajın, desteğin için teşekkürler canım benim
minik öptüm kuş öpücüğü

günaydın canlarımmmmmmmmmm

yarın akşam tatile gidiyorum ve 1 hafta olmayacağım şimdiden hazırlıklarımı yapmaya başladım birtek yulaflarım kaldı onlarıda halledicem inşallah

delisin ya sen deliiii ama seni görmesemde çok sevdim ben.:78:

magnum konusuna gelince 2 gündür ağzıma sürmedim bırakmaya çalısıyorum

tamam ben sana hergün rapor veririm sen merak etme:126:

evet canım ya çok mutlu oldum inan bana.o arkadasımda 110 kilodan protein diyetiyle 85-90 kiloya düşmüş birisi.

canım evde biraz var ama ben tatile çıkıcam o yüzden alıyım demiştim..o zaman şöyle yaparız sen yine getirt rossmandan ben idarelik bulabilirsem 1 paket alıyım realden hemde denemiş olurum.dönüştede sen bana yollarsın hallederiz

çok teşekkür ederim canım,hoşbuldum aranızda olmaktan mutluyum ben hazırlıklı geldim valla burda daha da bilinçlenicem

canım dukana inanman çok güzel ama m. kuşhan ile kıyaslaman bence yanlış. o adam şişmanları insanca değil kötü davranarak zayıflatıyordu. o küçük kız ölmeden de haberleri çıkıyordu. insanları aç bir şekilde 5 - 6 km koşturuyormuş o adam. çünkü ona gelen şişman bir proje. onu zayıflatmak zorunda yoksa başka şişmanlar gelmez oda para kazanamaz. dukan da babasının hayrına yapmıyor bu işi tabi ama dukan 35 yılını bu işe vermiş bi hekim. kışhanın kim olduu bile belli değil. bide değl aç karna spor yaptırmayı dukan atakta sporu yasaklıyooo.. aç bırakmayı bırak yiyin doyana kadar yiyoor. böle diyet mi var bee. keşke daha önce keşfetseydim şimdi belki de ideal km a inmiştim ::[/QUOTE]

aslında amacım ikisini kıyaslamak değildi canım,genel olarak toplumun bakış açısını eleştirmek istedim bunu da kuşhandan örnekledim.insanlarımız bişeyleri yüceltmeye ve aynı hızda da yerin dibine sokmaya çok meyilli ve tüm bu süreçte de enine boyuna değerlendirme yapmadan hareket ediyolar..eleştirdiğim aslında bu.. dukana da bi sürü şey söylüyolar ama işin özünden haberleri bile olmadan savuruyolar..o yüzden bu sistemi eleştiriyorum ben

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız canım,zaten dayanamadığım için ilk adımı attım üye oldum ve başıma bunların geleceğini biliyodum ortam o kadar güzel ki kopabileceğimi sanmıyorum,zaten yazılanları kaçırmadan okurdum hep bundan sonra dayanamayacağım için benim de katkım olacaktır bol bol

hoşbulduk canım,bu yolda beraberiz senin oklavaların meşhur sitede biliyorum inşallah oklava yemeyeceğim güzel günler diliyorum kendime

hoşbuldum canımm..üzerimde etkin çok büyük burdan bir kez daha teşekkürlerimi sunarım sana,ben de burdan inanılmaz şeyler öğrendim ve inşallah öğrenmeye de devam edicem..ben de aranızda olmaktan çok memnunum..evet çok kararlıyım canım irademi o kadr uzun zaman sonra topladım ki kolay kolay pes etmeye niyetim yok en güzel yıllarımı kilolarımla kendime eziyet ederek geçirdim,bundan sonrası öyle gitsin istemiyorum

aynen canım kesinlikle katılıyorum...gülmekten deil sahiden katılıyorum:)resmen dukan uygulayın demiyoda lafı oraya getiriyo...ne demek kısa vadede zararlı değil...sanki ilaçmı kullanıyoruz adam akıllı herşeyden yiyoruz...ayrıca bizdeki menüleri görseler küçük dillerini yutarlar.bitek meyve yok onuda zaten hiçbiri önermiyo bugün müftüoğlunun yazısını okudum meyvedeki şekere sallıyodu...nolduu geçenlerde yok kalp krizi yok bilmemne intihar falan diyolardı...aslında yiğit olup diyemiyolar başarılı die işte laf olsun torba dolsun..şahsen ben sağlıksız bişi yaptığıma inanmıyorum evet şeker tatlı dondurma hamurişi yağ krema ıvır zıvır yemiyoruz...yakında dukana mok atmak için bunlar faydalı dicekler...pesssss...:[/QUOTE]

müftüoğlu konusunda tam olarak aynı şeyi düşündüm bugün canım,geçenlerde baya eleştirel bi yazısı vardı dukanla ilgili ama bugün baktım da dukanla aynı kapıya çıkmış..hatta yulaf kepeği önermiş ki ben o kadar yazı takip ederim yulaf kepeğinin adını ilk kez dukanla duydum ve bu yazarların hiçbirinden de duymadım daha önce..kimse açık açık onaylayıp da riske girmek istemiyo nedense[/QUOTE]

magnum sever mi:78: ben sevmemki bi yanlışlık oldu sanırım şaka bir yana Bi ben bırakamadım şu mereti ama olsun dukan dedemle tanıstırdım şimdi bana izin veriyo

alışsın bu benim hep hayatımda olacak

Yok Berrincim burda verilen ölçüler 100 gr daki değerleri light şanti poşeti 38 gr yani bu ölçülerin yarıdan daha azını alarak hesaplayacaksın. Hani içerken içimize sinsin vicdan azabı çekmeden şöyle güzel bir kahve keyfi yapalım diye özellilkle verdim kutunun üzerindeki su ile hazırlanan light şanti değerlerini, ama tabiki abertmamakta fayda var arada sırada yapılır ve bir günde bir litresi içilmez , aman ha ben yaptım siz yapmayın

itiraf ediyorum: şuanda bir kaçamak yaptım yurtdışında yaşıyorum, Türkiye den gelen arkadaşım hacıbaba baklavası bırakmış ofise, dayanamadım... türk yemeklerine hasretin ne zamandır

Allahım ya niye burda görünmüyor bütün hepsini yaptım

canım görünmesin ne olur. yoksa sen de yaparsan tickerı olmayan tek kişi en olucam. ben de yapıyorum , iş yapıştırmaya geline apışıp kalıyorum ya. imza ayarları diye bişey görünmüyo profil düzenle kısmında. çizelge bölümüme yapıştırdığımda da bu öngörülen foratta değil diyo.off ya çok beceriksizim.

günaydın..
öğle oldu ama daha yeni bilgisayarı açabildim..
ve dün 61.7 dim bugün 60.9 -800 grcığa elveda dedim..

maibeyazcık benim de kızımın doğum günü 6 eylül. benim de hedefim 52. şu an 56.2 yim. mr dukan bana 55 hedef koydu. ben de kararsızım ya . ramazan beni biraz geriyo aslında. yani kilom kaç olursa olsun ramazanda mutlaka gçlendirmede olmalıyım diyorum en azından hergün pro sebze yerim. sahurda saf protein yiyip 16 saat susuz kalamam diye düşünüyorum. bir yandan kilom bir ileri bir geri yaptı bu hafta. 56 yı gördükten bir gün sonra 56.6 yı gördüm. neyse ki bugün 400 ü gitmiş. arada bir meyve kaçamağım oluyo ona bağlıyorum. kafam öyle karışık ki ramazanda devam etsem mi yoksa güçlendirmye mi geçsem bilmiyorum gerçi bir ay var ama. offf istihareye mi yatsammmmm

sen daha yakınmışsın canım hedefe...
dukanın sitesinde bana da 55.4 diyo am ben önce 52 daha sonra 49 istiyorum... çünkü hamilelikten önce 49 kiloydum o halimi çok seviyordum...
ben ramazandan önceki kiloma göre karar vereceğim...
seyir döneminde olucam ama 1+1 vs var ya ona tam karar vermedim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…