Yok Berrincim burda verilen ölçüler 100 gr daki değerleri light şanti poşeti 38 gr yani bu ölçülerin yarıdan daha azını alarak hesaplayacaksın. Hani içerken içimize sinsin vicdan azabı çekmeden şöyle güzel bir kahve keyfi yapalım diye özellilkle verdim kutunun üzerindeki su ile hazırlanan light şanti değerlerini, ama tabiki abertmamakta fayda var arada sırada yapılır ve bir günde bir litresi içilmez , aman ha ben yaptım siz yapmayın
kızlar ben buralarda yağsız yoğurt bulamadım kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum..sizce sorun olur mu..
bir de öğle yemeğim 1 adet mangalda körili tavuk budu ve 1 bardak ayran...
yanlız buttan çok yağ çıktı bi daha göğüs alıcam...
teşekkür ederim canım... kitapta sürekli yağsız yoğurttan bahsediyor da o yüzden tereddüt etim...amanın cevizlisi mi var onun? ben görmedim! Nerede??? Kaçamağa itmeyin beni
güçlendirmede hala ceviz yasak
ayy ben de kendim mayalayıp yiyorum hemi de güğüm sütünden hehehe hiç bir şeycik olmaz ohhh şifa olsun :)
amanın cevizlisi mi var onun? ben görmedim! Nerede??? Kaçamağa itmeyin beni
ya içinde ceviz tanelerinin olduğu var, ben çok seviyorum gerçekten tatlı niyetine günde bir tane activia ve bir tane yağzsız meyveli yoğurt yiyorum. ama sadenin yağsızını gürünce tuttum kendimi onu aldım. ama hiç cevizlisinden aldığım hazzı alamadım o ayrı :)
Bende kitap yok, anneme aldırdım o okuyor şimdi, ben de eve gidince okuyacağım hemen ama hala 2 haftam var. Güçlendirme hakkında detaylı bilgim yok ama ben şimdi de badem yiyorum. Çünkü sabah kahvaltı olarak light sütle müslüye devam ediyorum. Yulaflı buğdaylı bademli müsli.. Fazla tatlı değil, meyveli değil.. Kendim 1 kaşık daha yulaf keğeği atıyorum içine. Diyete uygun olmadığının farkındayım ama 125 ml sütlü bir kasenin karbonhidrat değeri 27. Kahvaltımı öyle yapmazsam gerçekten ciddi wc sıkıntım oluyor bir de pratik geliyor, her sabah omlet yapamıyorum. Ama kilo veriş düzenimi etkilemediğini görüyorum.
ya içinde ceviz tanelerinin olduğu var, ben çok seviyorum gerçekten tatlı niyetine günde bir tane activia ve bir tane yağzsız meyveli yoğurt yiyorum. ama sadenin yağsızını gürünce tuttum kendimi onu aldım. ama hiç cevizlisinden aldığım hazzı alamadım o ayrı :)
Bende kitap yok, anneme aldırdım o okuyor şimdi, ben de eve gidince okuyacağım hemen ama hala 2 haftam var. Güçlendirme hakkında detaylı bilgim yok ama ben şimdi de badem yiyorum. Çünkü sabah kahvaltı olarak light sütle müslüye devam ediyorum. Yulaflı buğdaylı bademli müsli.. Fazla tatlı değil, meyveli değil.. Kendim 1 kaşık daha yulaf keğeği atıyorum içine. Diyete uygun olmadığının farkındayım ama 125 ml sütlü bir kasenin karbonhidrat değeri 27. Kahvaltımı öyle yapmazsam gerçekten ciddi wc sıkıntım oluyor bir de pratik geliyor, her sabah omlet yapamıyorum. Ama kilo veriş düzenimi etkilemediğini görüyorum.
vallahi ben yedim o dondurmanın hepsini. Stresten. Şimdi çok pişmanım ama :84:
stresten hep stresten. Suya vericem kendimi, sonra da koşuya çıkıcam söz.
Beberongo'm kuzum sen naptın öle, hiiiiiiiiiiiii annecim, nasıl becerdin bi kiloya yakın dondurmayı yemeği
, valla tebrik ediyorum seni, canım sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma, sakın, SAKIN
Hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler canım...Kızlar ben gidiyorum 1 hafta olmuycam hepinizi çok seviyorum ve çok özlüycem hoşçakalın
güle güle bitanemmmmmm kendine iyi bak oralarda sağlıcakla dön hayatımKızlar ben gidiyorum 1 hafta olmuycam hepinizi çok seviyorum ve çok özlüycem hoşçakalın
Bu arada bu sabah -700 le uyandim. Odul olarak kendime zencefilli dukan kurabiyesi yapiyoruuummm!!!
dün yaptığım kaçamağa rağmen bugün -500 görmek güzel oldu demekki çalışmaktan yakmışım 71.500
vallahi ben yedim o dondurmanın hepsini. Stresten. Şimdi çok pişmanım ama :84:
stresten hep stresten. Suya vericem kendimi, sonra da koşuya çıkıcam söz.
bend edün activa aldım kayısılı ..cevizlisini görsm kaparım..
bende yarım yağlı yada tam yağlı arada öyle devam ediyorum..sorun oluyormu dersen kilo daha yavaş gidiyor ama gidyor ..kızlar ben buralarda yağsız yoğurt bulamadım kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum..sizce sorun olur mu..
bir de öğle yemeğim 1 adet mangalda körili tavuk budu ve 1 bardak ayran...
yanlız buttan çok yağ çıktı bi daha göğüs alıcam...
yulaf kepeği içine hergün ikindide 3 adet badem atıp yiyourm sütle hatta içine bazen gün kurusuda ekliyorum nefis oluyor..amanın cevizlisi mi var onun? ben görmedim! Nerede??? Kaçamağa itmeyin beni
amanın ne güzel bilgiler bunlar böyle. Güçlendirme evresinde de yasak kuruyemişler ama belki kaçamak yapabilirim. Mehmet Öz Her gün 1er avuç fındık, badem, ceviz yiyormuş vallahi :)))
ben de yiyordum valla günde 1 avuç ceviz mis gibi. Kilo da almamıştım. Ölçülü oldu mu, omega-3 kaynağı bu sonuçta, olumsuz etkilemez. Ama emin de değilim yiaa ehehe
bu arada ben o dondurmadan yedim valla bir sürü. Oturdum başına forumu okurken bitiverdi bütün yaptığım saksmavisinin dondurması. Çok olumsuz etkilenir miyim acaba? Berriiin el at duruma!
bende dukan öncesi hergün dönüşümlübadem ceviz tüketiyordum.ma omega 3 kapsülüm var ona başlayacağım..
Kızlar ben gidiyorum 1 hafta olmuycam hepinizi çok seviyorum ve çok özlüycem hoşçakalın
sadecacım teşekkür ederim hayatım. vallahi bende bu kadarını beklemiyordum bide reglim yakın. yani agır çıkıcam diye tetikteyim ama aksine hafif çıkıyorum. o kadar korkmuşum ki artık haha. ama haftasonu geldi düzenim bozuluyo olsun azıcık bozulsun o kadar morallendim ki azıcık agır bile çıksam yarın dert etmem. nasılsa ofise dönünce ipleri elime alıyorum..
sayenizde kırdım şeytanın bacağını kızlar. size ne kadar teşekkür etsem azdır. o kadar vazgeçmeye odaklıydım ki her defasında üşenmeden benimle uğraştınız. cennetliksiniz siz yaa cennetlikkk
tabiki de uğraşcaz canımmm yarı yolda bırakmak var mı öyle?BİZ DUKANCIYIZ.DUKAN YEMİNİ ETTİK .ARTIK BİR DAHA BIRAKMAYI DÜŞÜNÜRSEN AKLINA OKLAVALARIMI VE ÜŞENMEDEN TEKRAR BAŞLATACAĞIM YOLANDA GİTMESİN İMZA KAMPANYASINI HATIRLARSIN:92:
günaydın canlarımmmmmmmmmm
yarın akşam tatile gidiyorum ve 1 hafta olmayacağım şimdiden hazırlıklarımı yapmaya başladım birtek yulaflarım kaldı onlarıda halledicem inşallah
delisin ya sen deliiii ama seni görmesemde çok sevdim ben.:78:
magnum konusuna gelince 2 gündür ağzıma sürmedim bırakmaya çalısıyorum
tamam ben sana hergün rapor veririm sen merak etme:126:
evet canım ya çok mutlu oldum inan bana.o arkadasımda 110 kilodan protein diyetiyle 85-90 kiloya düşmüş birisi.
canım evde biraz var ama ben tatile çıkıcam o yüzden alıyım demiştim..o zaman şöyle yaparız sen yine getirt rossmandan ben idarelik bulabilirsem 1 paket alıyım realden hemde denemiş olurum.dönüştede sen bana yollarsın hallederiz
çok teşekkür ederim canım,hoşbuldum aranızda olmaktan mutluyumben hazırlıklı geldim valla burda daha da bilinçlenicem
canım dukana inanman çok güzel ama m. kuşhan ile kıyaslaman bence yanlış. o adam şişmanları insanca değil kötü davranarak zayıflatıyordu. o küçük kız ölmeden de haberleri çıkıyordu. insanları aç bir şekilde 5 - 6 km koşturuyormuş o adam. çünkü ona gelen şişman bir proje. onu zayıflatmak zorunda yoksa başka şişmanlar gelmez oda para kazanamaz. dukan da babasının hayrına yapmıyor bu işi tabi ama dukan 35 yılını bu işe vermiş bi hekim. kışhanın kim olduu bile belli değil. bide değl aç karna spor yaptırmayı dukan atakta sporu yasaklıyooo.. aç bırakmayı bırak yiyin doyana kadar yiyoor. böle diyet mi var bee. keşke daha önce keşfetseydim şimdi belki de ideal km a inmiştim::
stresten oldu yaa, ben normalde yemem yapmam valla öyle şeyler. Toplamda 4 gram yağ ve 4 gram karbonhidrat almış oldum, yani o civarlarda. 3 tane yumurta ve 2 fincan da süt içmiş oldum işte. Içinde de azıcık mısır nişastası var, ona da izin var dukanda.
Telafisi için ne yapsam? Bol bol su içip hiç tolerans besin kullanmayayım bugün? Zaten yulaf kepeği, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek ve kavrulmuş soğanlı maydanozlu kıyma yedim öğlen, yanında ayran. Akşama da alabalık pişirdim, onu yicem. Yanında bir şey içmem. Olur mu?
Yaptım bi hata, telafi etmek istiyorum help miiii :18::18:
oklava geliyor diycem de kıyamadımunutmadan canım seyirde serbesrt olan mısır nişastası değil mısır unu. onu da dukan 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?