Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada ben daha yeni tartılabildim kahvaltı üstüne veeeeeeeeeeeeee -400
sonunda yuvarlak 69 oldum kahvaltıdan önce kaçtı acabaa offff hemen yarın sabah olsun!

vallahi ben yedim o dondurmanın hepsini. Stresten. Şimdi çok pişmanım ama :84:
stresten hep stresten. Suya vericem kendimi, sonra da koşuya çıkıcam söz.

Bu arada bu hafta gördüm herhalde yeni çıkmış ya da bizim markete yeni geldi bilmiyorum activia'nın sadesinin %0.1 yağ oranlısı çıkmış. Artık ona geçtim. Öncesinde cevizli veya eriklisini alıyordum baya baya tatlı niyetine yiyordum. Cevizlisini çok seviyorum keşke onun da light ı çıksa

kızlar ben buralarda yağsız yoğurt bulamadım kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum..sizce sorun olur mu..
bir de öğle yemeğim 1 adet mangalda körili tavuk budu ve 1 bardak ayran...
yanlız buttan çok yağ çıktı bi daha göğüs alıcam...

sonunda yuvarlak 69 oldum kahvaltıdan önce kaçtı acabaa offff hemen yarın sabah olsun!

tebrik ederim canım sizi gördükçe ben de çok heyecanlanıyorum...ama
ben haftada 1 kez tartılıyorum... cumadan cumaya cumayı beklicem bakalım ben...bu
saate kadar hiç kaçamak yapmadım inşallah akşama kadar dayanabilirim...

amanın cevizlisi mi var onun? ben görmedim! Nerede??? Kaçamağa itmeyin beni
güçlendirmede hala ceviz yasak

ayy ben de kendim mayalayıp yiyorum hemi de güğüm sütünden hehehe hiç bir şeycik olmaz ohhh şifa olsun :)

teşekkür ederim canım... kitapta sürekli yağsız yoğurttan bahsediyor da o yüzden tereddüt etim...

amanın ne güzel bilgiler bunlar böyle. Güçlendirme evresinde de yasak kuruyemişler ama belki kaçamak yapabilirim. Mehmet Öz Her gün 1er avuç fındık, badem, ceviz yiyormuş vallahi :)))

ben de yiyordum valla günde 1 avuç ceviz mis gibi. Kilo da almamıştım. Ölçülü oldu mu, omega-3 kaynağı bu sonuçta, olumsuz etkilemez. Ama emin de değilim yiaa ehehe

bu arada ben o dondurmadan yedim valla bir sürü. Oturdum başına forumu okurken bitiverdi bütün yaptığım saksmavisinin dondurması. Çok olumsuz etkilenir miyim acaba? Berriiin el at duruma!

Beberongo'm kuzum sen naptın öle, hiiiiiiiiiiiii annecim , nasıl becerdin bi kiloya yakın dondurmayı yemeği
, valla tebrik ediyorum seni, canım sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma, sakın, SAKIN

Beberongo'm kuzum sen naptın öle, hiiiiiiiiiiiii annecim , nasıl becerdin bi kiloya yakın dondurmayı yemeği
, valla tebrik ediyorum seni, canım sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma, sakın, SAKIN

stresten oldu yaa, ben normalde yemem yapmam valla öyle şeyler. Toplamda 4 gram yağ ve 4 gram karbonhidrat almış oldum, yani o civarlarda. 3 tane yumurta ve 2 fincan da süt içmiş oldum işte. İçinde de azıcık mısır nişastası var, ona da izin var dukanda.

Telafisi için ne yapsam? Bol bol su içip hiç tolerans besin kullanmayayım bugün? Zaten yulaf kepeği, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek ve kavrulmuş soğanlı maydanozlu kıyma yedim öğlen, yanında ayran. Akşama da alabalık pişirdim, onu yicem. Yanında bir şey içmem. Olur mu?

Yaptım bi hata, telafi etmek istiyorum help miiii :18::18:

Kızlar ben gidiyorum 1 hafta olmuycam hepinizi çok seviyorum ve çok özlüycem hoşçakalın

Bu arada bu sabah -700 le uyandim. Odul olarak kendime zencefilli dukan kurabiyesi yapiyoruuummm!!!

dün yaptığım kaçamağa rağmen bugün -500 görmek güzel oldu demekki çalışmaktan yakmışım 71.500
ama kaçamağa rağmen verydevam etme..

oh oh maşallah gitsin kilocuklar..
şu stres bizi yidi bitirdi yok yidirdi yidirdi şişirdi..
bend edün activa aldım kayısılı ..cevizlisini görsm kaparım..
bende yarım yağlı yada tam yağlı arada öyle devam ediyorum..sorun oluyormu dersen kilo daha yavaş gidiyor ama gidyor ..

aslında amacım ikisini kıyaslamak değildi canım,genel olarak toplumun bakış açısını eleştirmek istedim bunu da kuşhandan örnekledim.insanlarımız bişeyleri yüceltmeye ve aynı hızda da yerin dibine sokmaya çok meyilli ve tüm bu süreçte de enine boyuna değerlendirme yapmadan hareket ediyolar..eleştirdiğim aslında bu.. dukana da bi sürü şey söylüyolar ama işin özünden haberleri bile olmadan savuruyolar..o yüzden bu sistemi eleştiriyorum ben

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız canım,zaten dayanamadığım için ilk adımı attım üye oldum ve başıma bunların geleceğini biliyodum ortam o kadar güzel ki kopabileceğimi sanmıyorum,zaten yazılanları kaçırmadan okurdum hep bundan sonra dayanamayacağım için benim de katkım olacaktır bol bol

hoşbulduk canım,bu yolda beraberiz senin oklavaların meşhur sitede biliyorum inşallah oklava yemeyeceğim güzel günler diliyorum kendime

hoşbuldum canımm..üzerimde etkin çok büyük burdan bir kez daha teşekkürlerimi sunarım sana,ben de burdan inanılmaz şeyler öğrendim ve inşallah öğrenmeye de devam edicem..ben de aranızda olmaktan çok memnunum..evet çok kararlıyım canım irademi o kadr uzun zaman sonra topladım ki kolay kolay pes etmeye niyetim yok en güzel yıllarımı kilolarımla kendime eziyet ederek geçirdim,bundan sonrası öyle gitsin istemiyorum

aynen canım kesinlikle katılıyorum...gülmekten deil sahiden katılıyorum:)resmen dukan uygulayın demiyoda lafı oraya getiriyo...ne demek kısa vadede zararlı değil...sanki ilaçmı kullanıyoruz adam akıllı herşeyden yiyoruz...ayrıca bizdeki menüleri görseler küçük dillerini yutarlar.bitek meyve yok onuda zaten hiçbiri önermiyo bugün müftüoğlunun yazısını okudum meyvedeki şekere sallıyodu...nolduu geçenlerde yok kalp krizi yok bilmemne intihar falan diyolardı...aslında yiğit olup diyemiyolar başarılı die işte laf olsun torba dolsun..şahsen ben sağlıksız bişi yaptığıma inanmıyorum evet şeker tatlı dondurma hamurişi yağ krema ıvır zıvır yemiyoruz...yakında dukana mok atmak için bunlar faydalı dicekler...pesssss...:[/QUOTE]

müftüoğlu konusunda tam olarak aynı şeyi düşündüm bugün canım,geçenlerde baya eleştirel bi yazısı vardı dukanla ilgili ama bugün baktım da dukanla aynı kapıya çıkmış..hatta yulaf kepeği önermiş ki ben o kadar yazı takip ederim yulaf kepeğinin adını ilk kez dukanla duydum ve bu yazarların hiçbirinden de duymadım daha önce..kimse açık açık onaylayıp da riske girmek istemiyo nedense[/QUOTE]

magnum sever mi:78: ben sevmemki bi yanlışlık oldu sanırım şaka bir yana Bi ben bırakamadım şu mereti ama olsun dukan dedemle tanıstırdım şimdi bana izin veriyo

alışsın bu benim hep hayatımda olacak[/QUOTE]

DUKAN DEDEN DEN HABER GELDİ BANA SANA OKLAVA GÖSTERMEMİ İSTEDİ ŞAKA BİR YANA TATİLDE BENİM İÇİN DE EĞLEN AMA KİLONA DİKKAT ET OLAR MI?HADİ GÜLE GÜLE GİT

Son düzenleme:

oklava geliyor diycem de kıyamadımunutmadan canım seyirde serbesrt olan mısır nişastası değil mısır unu.onu da dukan 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde

oklava geliyor diycem de kıyamadımunutmadan canım seyirde serbesrt olan mısır nişastası değil mısır unu.onu da dukan 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde

ay kullan canikom ya kıyma. huyum da değil ama işte dün akşam tartıştım ya çalıştığım yerle. Bi de dondurma dukana uygun ya rahat bıraktım kendimi yedim. Değerlerini gördün mü berrinim ya? Aslında çok değil ama, şanti işte yememek lazım o kadar. Gerçekçi yorum yap ama bana bak, gerekirse falakaya yatır beniii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…