stresten oldu yaa, ben normalde yemem yapmam valla öyle şeyler. Toplamda 4 gram yağ ve 4 gram karbonhidrat almış oldum, yani o civarlarda. 3 tane yumurta ve 2 fincan da süt içmiş oldum işte. İçinde de azıcık mısır nişastası var, ona da izin var dukanda.
Telafisi için ne yapsam? Bol bol su içip hiç tolerans besin kullanmayayım bugün? Zaten yulaf kepeği, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek ve kavrulmuş soğanlı maydanozlu kıyma yedim öğlen, yanında ayran. Akşama da alabalık pişirdim, onu yicem. Yanında bir şey içmem. Olur mu?
Yaptım bi hata, telafi etmek istiyorum help miiii :18::18:
ay kullan canikom ya kıyma. huyum da değil ama işte dün akşam tartıştım ya çalıştığım yerle. Bi de dondurma dukana uygun ya rahat bıraktım kendimi yedim. Değerlerini gördün mü berrinim ya? Aslında çok değil ama, şanti işte yememek lazım o kadar. Gerçekçi yorum yap ama bana bak, gerekirse falakaya yatır beniii :)))
canım gördüm değerleri mısır nişastası belki biraz sorun olur onu da telafi edersin artık.çünkü serbest olan mısır unu
Sana biras moral vereyim bari , bak şimdi ben her gün bir kiloya yakın tuzsuz loru için iki çor kaş yulaf kepeği koyup kurabiye yapıyorum yarısı tatlı yarısı tuzlu 20-25 tane bişey çıkıyor, oturup hepiciğini yiyorume ama zaten yemek zorundayım dukan ye dio , yemesem nie iki çorba kaşığı kepeğeni yemedin dicek, sınırsız bu dukan sınırsız yeter ki içindekiler dukana uygun olsun kih kih.
ay içimi rahatlattınız şöyle dediniz ya hihihihi
berrinim söz telafi etmek için akşam koşuya çıkıcam. Söz veriyorum!!!
canım gördüm değerleri mısır nişastası belki biraz sorun olur onu da telafi edersin artık.çünkü serbest olan mısır unu
A ama kıslar hani tolere tolere die pudingde hemide 3 çorba kaş nişasta var dı ?Aneneciklerim yedik valla lüp lüp, çok şükür yıkılmadık ayaktayız, üstelik hiç etkilenmedikte çok şükür N e aldık ne verdik çok şükür kih kih.
kızlar benim başıma şiddetli bi ağrı girdi...
ilk gün normal mi acaba...
bi de hala kepeklerim gelmedi... şikayet edicem bu mng kargoyu...
evetCanim atak döneminde bas agrisi cok normal, benim de cok siddetli olmustu, bol bol su ic.
Bir de yulaf kepegini gurmenetten mi aldin? Ben de aldim, bgn kargom elime gecti, kutuyu actim bi baktim, icindeki yulaf kepegi paketlerinin icleri acik, kepekler dökülmüs. ambalaj yirtik! Ama malesef kargocunun yaninda kontrol etmedigimden tutanak tutturamadim. Gurmenet sitesine sikayet yazdim ama kim kaale alicak! Aman sen kargocunun yaninda ac bak, yirtiksa hemen islem yaptir. Dikkat kizlar...
Kızlar ben gidiyorum 1 hafta olmuycam hepinizi çok seviyorum ve çok özlüycem hoşçakalın
Canim atak döneminde bas agrisi cok normal, benim de cok siddetli olmustu, bol bol su ic.
Bir de yulaf kepegini gurmenetten mi aldin? Ben de aldim, bgn kargom elime gecti, kutuyu actim bi baktim, icindeki yulaf kepegi paketlerinin icleri acik, kepekler dökülmüs. ambalaj yirtik! Ama malesef kargocunun yaninda kontrol etmedigimden tutanak tutturamadim. Gurmenet sitesine sikayet yazdim ama kim kaale alicak! Aman sen kargocunun yaninda ac bak, yirtiksa hemen islem yaptir. Dikkat kizlar...
merhaba canım... inşallah emeklerin boşa çıkmaz istediğin sonuca ulaşırsın...bende bugün dukan diyetine başlamış bulunmaktayım3 gündür eski yazıları okumakla geçti günlerim daha henüz bitmedi ama okumaya devam normalde yediklerime dikkat ederek kilo veriyordum ki ben akşam yemeği yerine sağlıklı olsun az kalori alayım diye meyveyi tercih ediyordum ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım,çünkü bir süre sonra hiç kilo veremez olmuştum üstelik aç da kalıyordum...bugün annemin günü olmasına rağmen o güzelim pastalara,hamurişlerine aldırmadan diyetime başladım...vermem gereken 10 kilo var umarım dieti bozmadan bu kilolardan kurtulurum,kitabı henüz alamadım Afyon'da tüm kitapçılara baktım ama yok Bende Ankara'da arkadaşıma aldırdım yarın getiricek:)) aslında yulaf kepeğini de aldırmak istemiştim ama rossman da kalmamış,üstelik 10 15 gün sonra gelir demişler atak evresinde sadece protein alındığını biliyorum ama benim şöyle bir sorunum var...Ben kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiyorum,peynir,yoğurt vs.. yumurtada buna dahil sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu...
Aynı şeyi ikidir bende yaşıyorum, ilkinde patlak çıkmıştı birisi gelen kutusunun içine akmıştı geçen hafta tekrar sipariş vermiştim dört tane söylemiştim ikisi patlaktı gene üstelik bu gelecek olan için sipariş kargolanmadan mail atıp daha dikkatli kargolanmasını ve kargoyada daha itinalı taşınması için bilgi verilmesini istemiştim mail atarak, buna rağmen gine patlak geldi, biz gene maille uyarmaya devam edelim demek ki tek ben değilim, başkalarıda aynı sorunu yaşıyor bir yere kadar kayıtsız kalabilirler her halde sorun nerden kaynaklanıyorsa bulacaklardır.
aaaaaaa bu ne yağ herkes biyerlere kaçıyor ya biz nolcezz burda ama ama gözdenurcum iyi eğlenceler tadını çıkar valla sağlıcakla git gelkızlarrr ben yazlığa kaçar hepinize iyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?