Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı dukanlar canımmmmmmmm inşlah hedefine ulaşacaksın burda hep birlikte hem eğleniyoz hem diyet yapıyoz oh ne güzel demeyaşasın dukan amcam

oyyy çok yoruldum...
leslie yle beraber 1 mil yürüdüm... normalde 3 mil yürürdüm ama bu kez erkenden yoruldum...
atakta sporu önermiyor dukan amca..yapma..
hayırlı olsun..dikkat edersne verirsin..
kızlar benim başıma şiddetli bi ağrı girdi...
ilk gün normal mi acaba...
bi de hala kepeklerim gelmedi... şikayet edicem bu mng kargoyu...

ya niyekine ben dün ne aldımsa hepsi geldi kimisi antalyadan kimis konyadan net saolsun türkiyenin dört bir tarafından elime ulaşıyor herşey..

Son düzenleme:
beberengommmmmmmmmm nerdesin yavvvvvvvvvvrımmmm
yoksa sendemi gittinnnnnnnn ama daha lahmacunu paylaşacaktıkkkkkkk
inş lahmacunu yaptın yidin burayada raporunu vermeden gittinse varyaaaaaaaa
berrine söylücem döndünde seni falakaya yatırsın52:

Anam Afyon`da misin? Hayirli olsun Dükanin canim, ama bence bgn annenin gününde son kez istediklerini yeseydin de yrn baslasaydin :)
Atagin, seyirin ne kadar sürecek baktin mi siteden? Sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu demissin, tabi ki olmaz, sonucta protein olsun da ne olursa olsun, ama kahvaltida ne yiceksin? Sonra bi sürü yiyecegimizi yumurtadan, lor peynirinden yapiyoruz. Ekmekler, vb., zorlanabilirsin. Ama azimliysen basarirsin :)

Ben de bir ay sonra Afyon`a gidicem, orda bi akrabamda kalicam uzun süre. Hazir sen gibi dükandas bulmusken soriyim; Afyon`da Splenda veya Stevya marka tatlandirici, gojiberry var mi? Sen bulabildin mi? Yoksa gitmeden Istanbul`dan depo edip mi gideyim, ne dersin?

Son düzenleme:

burdayım zeynep ablam yahu yidik valla anamla lahmacunları lüp lüp ehehehehe
tarifini mi isteysın?
verem mi verem mi??

Ay bende de sıkkınlık oluyo bazen bi de yorgunluk olmuştu bende de. Ama benim kilo vermem durdu nedeeyyynnn???
Zaten dondurmayı da yidim pişmanım yarın fazla çıkarsam valla intihar ederim.

ama 20 dk yürüyüş demiş... ben de 20 dk leslie yapmıştım...:26:

çüşşşşşşşşşşş beberengom çüşşşşşşşşşşş yane intahar edermiş daha neler o zaman toplanalım hep birlikte boğazın serin vede azgun sularına bırakalım kendimizi he ne deyon delüüüüüüüüüü hem bak görceksin çok yedim veya yasak bişey yedim diyoz ya ertesi sabah daha eksik çıkıyoz galiba meto kısa devre yapiyyyyyyyyy bak sende öle ocan görceksin ama bol su dayan suya yarasınnnnnnnn

ben bütün menümü yazayım değerlendirir misiniz...

sabah
1 bardak yeşil çay 2 yumurta birinin sarısı yok 1 kaşık lor

ara 1 bardak ayran

öğle 1 tavuk budu mangalda 1 bardak ayran

ara yarım tavuk budu 1 bardak ayran
1 bardak yeşil çay

akşam
2 kaşık lor
az sonra yeşil çay içeceğim... belki akşam eşimle beraber yine tavuk yerim belli değil henüz...

ayrıca 2 litreden fazla su
1 mil leslie

malbeyaz ataktasın sanırım yeni başladın menün güzel güzel olmasınada korka korka yeme yağsız proteğinlerden doyana kadar ve acıktıkça ye yiyebildiğin kadar o şekil yapki üç gün sonra bünye açlık hissetmiyo zaten neden yiyemiyom diceksin

dukanın sitesindeki anketi yaptım hesapladım canım hepsini,atak evresini 3 gün yapmam gerekiomuş ve 1.1 kg kaybı olcağını hesapladı anket,çok az değil mi yaaa kahvaltıda da ben her türlü et yeme kapasitesine sahip olduğum için çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum,en azından başlangıçta,soradan bıkabilirim ilk günüm olduğu için tatlandırıcı ya da gojiberry aramadım canım tatlandırıcıyı eczanelerden bulabileceğimi sanıyorum, gojiberry de aktarlara sorarım sana bilgi veririm:)
Dukan diyeti yapan sevgili arkadaşlarım, sarımsak yasak mı bu diette :44: lütfen yasak değil deyin, bir kase light yoğurdun içine 4 diş sarımsak koyarak yedim çünkü biraz önce

ekmek olmayınca yiyemiyorum canım yaa içim almıyo...
lor da yağsız değil sanırım... üzerinde öyle bişey yazmıyo onu yerken tereddüt ediyorum...
yoğurdumu da kendim yaptım ama çok sulandırdım kızlarda sorun olmaz dediler inşallah olmaz bakalım...

Hmm yok o dükanin verdigi sonuctan daha cok kilo veriyorsun genelde canim, ama tabi bünye meselesi, insallah sen de daha cok verirsin.
Bilirim Afyon`lular etcil olur, o zaman zorlanmazsin, hade bakalim. Ben bu arada Ist.da bgn eczaneleri altüst ettim. Tam 8 eczaneye sordum ama Splenda yok hic biyerde, depolarini ariyorlar, gelen cvp da, yurtdisindan gelmiyor artik, piyasada yok oldu. Ben de zorla Stevya buldum. Bu da tamamen bitkisel bir tatlandiriciymis, icinde hic yan ürün yok, üstelik pisirilebiliyor da, tavsiye ederim kizlar. 200 gr 19 TL. Evet canim lütfen Afyon`da hangi ürünler var bulabildigini buraya da yazarsan tam süper olur :)

Bir de sarimsak serbest tabi, ben kullaniyorum yani cogu yemegimde, cok da lezzetli oluyor.

kızlar ben dayanamadım bi anda kendimi tartının üstünde buldum ve 700 gr vermiş gördüm kendimi....
ayy kim tutar şimdi beni....
yaşasınnnn dukannnnn
kimbilir sabah kaç çıkıcam bakalım...

kızlar ben dayanamadım bi anda kendimi tartının üstünde buldum ve 700 gr vermiş gördüm kendimi....
ayy kim tutar şimdi beni....
yaşasınnnn dukannnnn
kimbilir sabah kaç çıkıcam bakalım...

ne mutlu sana darısı başıma

çok soru sordum biliyorum da,günde 20 dakikadan fazla yürüyüş önerilmiyor deniliyor,günde bir saat leslie ile yürüsek ya da pilates yapsak zararı olurmuki,kilo verme sürecini hızlandırır diye düşünüyorum :44:

ya kızlar splenda bulunmuyo eczanelerde ben netten almıştım benimde bitmek üzere yine alcam netten daha kolay alınıyor

şimdi canımcım nete splenda yaz çıkan sayfalardan 11. sayfaya tıkla ben burdan aldım hiç sorun yaşamadım 125gr 23 tl birde 300 tabletlik olandan almıştım oda 27 tl idi yani toplam 50tl sanırken 8 tl kargo yazdı telleri var valla gecenin bi vaktiydi sipariş verdimde sinirlendim 7/24 açıkmış telleri hemen aradım sorun şu dedim 8tl kargo olurmu ya dedim hemen iptalini istiyorum dedim hehehe adamda dediki zeynep hanım kargoyu yarı yarıya çekelim olmazmı dedi ehehe olur dedim yani 4 lira makul demi öle bişey oldunda hemen ara sende istemiyorum diye blöf yap eccük hemen gevşiyolar ama çok memnunum yane hemende geldiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…