hayırlı dukanlar canımmmmmmmm inşlah hedefine ulaşacaksın burda hep birlikte hem eğleniyoz hem diyet yapıyoz oh ne güzel demeyaşasın dukan amcambende bugün dukan diyetine başlamış bulunmaktayım3 gündür eski yazıları okumakla geçti günlerim daha henüz bitmedi ama okumaya devam normalde yediklerime dikkat ederek kilo veriyordum ki ben akşam yemeği yerine sağlıklı olsun az kalori alayım diye meyveyi tercih ediyordum ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım,çünkü bir süre sonra hiç kilo veremez olmuştum üstelik aç da kalıyordum...bugün annemin günü olmasına rağmen o güzelim pastalara,hamurişlerine aldırmadan diyetime başladım...vermem gereken 10 kilo var umarım dieti bozmadan bu kilolardan kurtulurum,kitabı henüz alamadım Afyon'da tüm kitapçılara baktım ama yok Bende Ankara'da arkadaşıma aldırdım yarın getiricek:)) aslında yulaf kepeğini de aldırmak istemiştim ama rossman da kalmamış,üstelik 10 15 gün sonra gelir demişler atak evresinde sadece protein alındığını biliyorum ama benim şöyle bir sorunum var...Ben kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiyorum,peynir,yoğurt vs.. yumurtada buna dahil sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu...
atakta sporu önermiyor dukan amca..yapma..oyyy çok yoruldum...
leslie yle beraber 1 mil yürüdüm... normalde 3 mil yürürdüm ama bu kez erkenden yoruldum...
hayırlı olsun..dikkat edersne verirsin..bende bugün dukan diyetine başlamış bulunmaktayım3 gündür eski yazıları okumakla geçti günlerim daha henüz bitmedi ama okumaya devam normalde yediklerime dikkat ederek kilo veriyordum ki ben akşam yemeği yerine sağlıklı olsun az kalori alayım diye meyveyi tercih ediyordum ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım,çünkü bir süre sonra hiç kilo veremez olmuştum üstelik aç da kalıyordum...bugün annemin günü olmasına rağmen o güzelim pastalara,hamurişlerine aldırmadan diyetime başladım...vermem gereken 10 kilo var umarım dieti bozmadan bu kilolardan kurtulurum,kitabı henüz alamadım Afyon'da tüm kitapçılara baktım ama yok Bende Ankara'da arkadaşıma aldırdım yarın getiricek:)) aslında yulaf kepeğini de aldırmak istemiştim ama rossman da kalmamış,üstelik 10 15 gün sonra gelir demişler atak evresinde sadece protein alındığını biliyorum ama benim şöyle bir sorunum var...Ben kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiyorum,peynir,yoğurt vs.. yumurtada buna dahil sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu...
kızlar benim başıma şiddetli bi ağrı girdi...
ilk gün normal mi acaba...
bi de hala kepeklerim gelmedi... şikayet edicem bu mng kargoyu...
bende bugün dukan diyetine başlamış bulunmaktayım3 gündür eski yazıları okumakla geçti günlerim daha henüz bitmedi ama okumaya devam normalde yediklerime dikkat ederek kilo veriyordum ki ben akşam yemeği yerine sağlıklı olsun az kalori alayım diye meyveyi tercih ediyordum ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım,çünkü bir süre sonra hiç kilo veremez olmuştum üstelik aç da kalıyordum...bugün annemin günü olmasına rağmen o güzelim pastalara,hamurişlerine aldırmadan diyetime başladım...vermem gereken 10 kilo var umarım dieti bozmadan bu kilolardan kurtulurum,kitabı henüz alamadım Afyon'da tüm kitapçılara baktım ama yok Bende Ankara'da arkadaşıma aldırdım yarın getiricek:)) aslında yulaf kepeğini de aldırmak istemiştim ama rossman da kalmamış,üstelik 10 15 gün sonra gelir demişler atak evresinde sadece protein alındığını biliyorum ama benim şöyle bir sorunum var...Ben kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiyorum,peynir,yoğurt vs.. yumurtada buna dahil sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu...
hayrola canım noldi sağaaaaaaaa boyleeeeeeee de bakayummmmm benimde canım sıkılıyo valla napsakki bilemiyom ist yine haşlanıyor yacanım sıkılıyor canım..( bir haftadır hep evdeydim ve hala evdeyim..
beberengommmmmmmmmm nerdesin yavvvvvvvvvvrımmmm
yoksa sendemi gittinnnnnnnn ama daha lahmacunu paylaşacaktıkkkkkkk
inş lahmacunu yaptın yidin burayada raporunu vermeden gittinse varyaaaaaaaa
berrine söylücem döndünde seni falakaya yatırsın52:
atakta sporu önermiyor dukan amca..yapma..
hayırlı olsun..dikkat edersne verirsin..
ya niyekine ben dün ne aldımsa hepsi geldi kimisi antalyadan kimis konyadan net saolsun türkiyenin dört bir tarafından elime ulaşıyor herşey..
burdayım zeynep ablam yahu yidik valla anamla lahmacunları lüp lüp ehehehehe
tarifini mi isteysın?
verem mi verem mi??
Ay bende de sıkkınlık oluyo bazen bi de yorgunluk olmuştu bende de. Ama benim kilo vermem durdu nedeeyyynnn???
Zaten dondurmayı da yidim pişmanım yarın fazla çıkarsam valla intihar ederim.
Anam Afyon`da misin? Hayirli olsun Dükanin canim, ama bence bgn annenin gününde son kez istediklerini yeseydin de yrn baslasaydin :)
Atagin, seyirin ne kadar sürecek baktin mi siteden? Sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu demissin, tabi ki olmaz, sonucta protein olsun da ne olursa olsun, ama kahvaltida ne yiceksin? Sonra bi sürü yiyecegimizi yumurtadan, lor peynirinden yapiyoruz. Ekmekler, vb., zorlanabilirsin. Ama azimliysen basarirsin :)
Ben de bir ay sonra Afyon`a gidicem, orda bi akrabamda kalicam uzun süre. Hazir sen gibi dükandas bulmusken soriyim; Afyon`da Splenda veya Stevya marka tatlandirici, gojiberry var mi? Sen bulabildin mi? Yoksa gitmeden Istanbul`dan depo edip mi gideyim, ne dersin?
malbeyaz ataktasın sanırım yeni başladın menün güzel güzel olmasınada korka korka yeme yağsız proteğinlerden doyana kadar ve acıktıkça ye yiyebildiğin kadar o şekil yapki üç gün sonra bünye açlık hissetmiyo zaten neden yiyemiyom diceksin
dukanın sitesindeki anketi yaptım hesapladım canım hepsini,atak evresini 3 gün yapmam gerekiomuş ve 1.1 kg kaybı olcağını hesapladı anket,çok az değil mi yaaakahvaltıda da ben her türlü et yeme kapasitesine sahip olduğum için çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum,en azından başlangıçta,soradan bıkabilirim ilk günüm olduğu için tatlandırıcı ya da gojiberry aramadım canım tatlandırıcıyı eczanelerden bulabileceğimi sanıyorum, gojiberry de aktarlara sorarım sana bilgi veririm:)
Dukan diyeti yapan sevgili arkadaşlarım, sarımsak yasak mı bu diette :44: lütfen yasak değil deyin, bir kase light yoğurdun içine 4 diş sarımsak koyarak yedim çünkü biraz önce
kızlar ben dayanamadım bi anda kendimi tartının üstünde buldum ve 700 gr vermiş gördüm kendimi....
ayy kim tutar şimdi beni....
yaşasınnnn dukannnnn
kimbilir sabah kaç çıkıcam bakalım...
Hmm yok o dükanin verdigi sonuctan daha cok kilo veriyorsun genelde canim, ama tabi bünye meselesi, insallah sen de daha cok verirsin.
Bilirim Afyon`lular etcil olur, o zaman zorlanmazsin, hade bakalim. Ben bu arada Ist.da bgn eczaneleri altüst ettim. Tam 8 eczaneye sordum ama Splenda yok hic biyerde, depolarini ariyorlar, gelen cvp da, yurtdisindan gelmiyor artik, piyasada yok oldu. Ben de zorla Stevya buldum. Bu da tamamen bitkisel bir tatlandiriciymis, icinde hic yan ürün yok, üstelik pisirilebiliyor da, tavsiye ederim kizlar. 200 gr 19 TL. Evet canim lütfen Afyon`da hangi ürünler var bulabildigini buraya da yazarsan tam süper olur :)
Bir de sarimsak serbest tabi, ben kullaniyorum yani cogu yemegimde, cok da lezzetli oluyor.
ya kızlar splenda bulunmuyo eczanelerde ben netten almıştım benimde bitmek üzere yine alcam netten daha kolay alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?