şimdi canımcım nete splenda yaz çıkan sayfalardan 11. sayfaya tıkla ben burdan aldım hiç sorun yaşamadım 125gr 23 tl birde 300 tabletlik olandan almıştım oda 27 tl idi yani toplam 50tl sanırken 8 tl kargo yazdı telleri var valla gecenin bi vaktiydi sipariş verdimde sinirlendim 7/24 açıkmış telleri hemen aradım sorun şu dedim 8tl kargo olurmu ya dedim hemen iptalini istiyorum dedim hehehe adamda dediki zeynep hanım kargoyu yarı yarıya çekelim olmazmı dedi ehehe olur dedim yani 4 lira makul demi öle bişey oldunda hemen ara sende istemiyorum diye blöf yap eccük hemen gevşiyolar ama çok memnunum yane hemende geldiydi
çüşşşşşşşşşşş beberengom çüşşşşşşşşşşş yane intahar edermiş daha neler o zaman toplanalım hep birlikte boğazın serin vede azgun sularına bırakalım kendimizi he ne deyon delüüüüüüüüüü hem bak görceksin çok yedim veya yasak bişey yedim diyoz ya ertesi sabah daha eksik çıkıyoz galiba meto kısa devre yapiyyyyyyyyy bak sende öle ocan görceksin ama bol su dayan suya yarasınnnnnnnn
vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn
Merhaba,
Bugün 5 günlük atak dönemim bitti. Toplam 2 kilo verdim. Ama bu 2 kiloyu ilk 3 günde verdim, son iki gün aynı kaldım. Adet dönemim geldi acaba ondan mıdır? Diyete bu kadar uyup gram veremediğini görmek hoş olmuyor
tebrik ederim canımsizi gördükçe ben de çok heyecanlanıyorum... ama
ben haftada 1 kez tartılıyorum... cumadan cumaya cumayı beklicem bakalım ben...bu
saate kadar hiç kaçamak yapmadım inşallah akşama kadar dayanabilirim...
valla ben o zaman da uyardım kızları o kullanılan mısır nişastası değil mısır unu diye ama dinlemeyenler lüpletti
bende bugün dukan diyetine başlamış bulunmaktayım3 gündür eski yazıları okumakla geçti günlerim daha henüz bitmedi ama okumaya devam normalde yediklerime dikkat ederek kilo veriyordum ki ben akşam yemeği yerine sağlıklı olsun az kalori alayım diye meyveyi tercih ediyordum ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım,çünkü bir süre sonra hiç kilo veremez olmuştum üstelik aç da kalıyordum...bugün annemin günü olmasına rağmen o güzelim pastalara,hamurişlerine aldırmadan diyetime başladım...vermem gereken 10 kilo var umarım dieti bozmadan bu kilolardan kurtulurum,kitabı henüz alamadım Afyon'da tüm kitapçılara baktım ama yok Bende Ankara'da arkadaşıma aldırdım yarın getiricek:)) aslında yulaf kepeğini de aldırmak istemiştim ama rossman da kalmamış,üstelik 10 15 gün sonra gelir demişler atak evresinde sadece protein alındığını biliyorum ama benim şöyle bir sorunum var...Ben kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiyorum,peynir,yoğurt vs.. yumurtada buna dahil sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu...
Aynı şeyi ikidir bende yaşıyorum, ilkinde patlak çıkmıştı birisi gelen kutusunun içine akmıştı geçen hafta tekrar sipariş vermiştim dört tane söylemiştim ikisi patlaktı gene üstelik bu gelecek olan için sipariş kargolanmadan mail atıp daha dikkatli kargolanmasını ve kargoyada daha itinalı taşınması için bilgi verilmesini istemiştim mail atarak, buna rağmen gine patlak geldi, biz gene maille uyarmaya devam edelim demek ki tek ben değilim, başkalarıda aynı sorunu yaşıyor bir yere kadar kayıtsız kalabilirler her halde sorun nerden kaynaklanıyorsa bulacaklardır.
canım kesinlikle hergün tartıl,dukan atak evresinde gün içinde pek çok kez tartılmayı öneriyo mesela ,,giden kiloları gördükçe daha da motive olursun hem
selam dukancılar kardeşimin düğünü vardı üç gün nevşehire gittim deliler gibi yedim mecburen annem kırk yılda bir geliyosunuz yemezsen küserim dedi:26: neyse geldim bi baktım sadece 500 gr fazlayım neyse tabi tam gaz devam dukana ve en sonunda 68 e düştüm , fakaaaat en önemlisi bu ben bi ara spor ve diyetle 64 e düşmüştüm o zaman aldığım pantalonlar vardı ve onları denedim inanılmaz ama bol bile geldiler :) kaçamaklarım olmuyor değil saklayamam ama inanın her zaman söylediğim gibi söylüyorum bunu okuyanlar gözleri kapalı başlasınlar bu diyete tabi incecik olmak istiyorlarsa
yolandaa nerdesin kız ablam kaçamak yapmayamı gittin hee dışarda yap kaçamağını berrin gürmessin yoli gelince kıymalı poçanın tarifini verde eccük bende yapam canısı emi
Kızlar ben gidiyorum 1 hafta olmuycam hepinizi çok seviyorum ve çok özlüycem hoşçakalın
ne mutlu sanadarısı başıma
çok soru sordum biliyorum da,günde 20 dakikadan fazla yürüyüş önerilmiyor deniliyor,günde bir saat leslie ile yürüsek ya da pilates yapsak zararı olurmuki,kilo verme sürecini hızlandırır diye düşünüyorum :44:
ohhhhhh ohhhhhhhhhhh sefannn olsun yolimmmm
valla zeynep abla tarif veren oldu mu bilmiyorum hani sen ekmek tarifi vermiştin ya onları kek kalıplarında pişirmiştim aynı şekilde yapacam bi kaşık dukan ekmegi karışımı üstüne biraz kavrulmuş soganlı yeşil biberli kara biberli kıyma üstüne bir kaşık daha o karışımdan tamamdır işte dukan usulu kıymalı porrrçaa :))
denemedim yarın yapacam bugün eşimle çok ge-zdik tabi ki kaçamak yaptım hemi de epey bi yaptım ama olsun pişman da değilim şaşırtmaca olsun zaten seyahate çıkıyorum diyorum bide eşim çok israr etti kıramadım onu canımız sagolsun :)
ohhhhhh ohhhhhhhhhhh sefannn olsun yolimmmm
poça tarifini anladım kafanda hemen bi cinlik belirdi yane çaktım köfteyiii
sen zaten varya çok zeki kadınsın valla. kafan zenith gibi çalışıyor .. babam hep öyle derdi.. çok zekii zenith gibi çalışıyor kafasııı.. zenith de çok meşhur bir isviçre saat markasıymış sonradan ögrenmiştim..
zenith beyinli zeynep abla...hele bi deneyelim de şu ekmegi valla bugün sabah yoktu ekmegim kaffaltım yarım kaldı. kepekten krep yapim dedim sütü çok geldi normalde unlu yapınca o kadar sulu olmazdı ama kepekler suyu un kadar çekmeyince biraz kötü sonuçlandı denemem ama yine de yedim. bu ara canım çok pis tatlı çekiyordu gojili reçeli beceremedim zaten gojiyi de sevmedim rexodon C vitamini efervesan aldım ona gerek kalmadı ben de light çilekli reçel aldım çok reçel düşkünü değilim ama dönemsel olarak canım çekiyor onu yiyorum kahvaltıda
bende bugün dukan diyetine başlamış bulunmaktayım3 gündür eski yazıları okumakla geçti günlerim daha henüz bitmedi ama okumaya devam normalde yediklerime dikkat ederek kilo veriyordum ki ben akşam yemeği yerine sağlıklı olsun az kalori alayım diye meyveyi tercih ediyordum ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım,çünkü bir süre sonra hiç kilo veremez olmuştum üstelik aç da kalıyordum...bugün annemin günü olmasına rağmen o güzelim pastalara,hamurişlerine aldırmadan diyetime başladım...vermem gereken 10 kilo var umarım dieti bozmadan bu kilolardan kurtulurum,kitabı henüz alamadım Afyon'da tüm kitapçılara baktım ama yok Bende Ankara'da arkadaşıma aldırdım yarın getiricek:)) aslında yulaf kepeğini de aldırmak istemiştim ama rossman da kalmamış,üstelik 10 15 gün sonra gelir demişler atak evresinde sadece protein alındığını biliyorum ama benim şöyle bir sorunum var...Ben kahvaltıda süt ürünlerini tüketmiyorum,peynir,yoğurt vs.. yumurtada buna dahil sürekli tavuk,kırmızı et,balık yesem bir sorun olur mu...
kızlarrr ben yazlığa kaçar hepinize iyi haftasonları
yolandaa nerdesin kız ablam kaçamak yapmayamı gittin hee dışarda yap kaçamağını berrin gürmessin yoli gelince kıymalı poçanın tarifini verde eccük bende yapam canısı emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?