Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hmm gördüm ablam da, sanirim tozu yok. Her yerde tableti var zaten. Toz hali bulunamiyor. Baktigim internet sitelerinde de tozu stokta yoktur diyor.

Zeynep ablaaaa yarın eksi çıkarsam koşup gelip öpücem seni :)))))
ama çok aspartam tükettim bugün sanırım bi de yulaf kepeği 3 kaşık oldu bugün.
Mutsuz ve arsızım.
Yürüyüşe gideeyom ben.:97:

Herkeslere günaydıınn :))
elimde saksmavisinin dondurmasıyla başladım güne, sanırım stres yaptım kilo ve iş mevzusuna ehe :)))
neyyyyseeee bugün valiz hazırliyciğim, yarın tatile gidiyorum çünküüü :)))[/QUOTE]

canım dondurma benim değil nurcikin tarifiydi ben de denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda

vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh 400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn

tebrikler canım

adet döneminden dolayı olabilir canım,benim kilo fazlam çok olduğu için 10 gün yaptım atağı..adetim de bu süre içerisine denk geldi kilom son 4-5 gün aynı kaldı mesela sonra vermeye devam ettim

canım kesinlikle hergün tartıl,dukan atak evresinde gün içinde pek çok kez tartılmayı öneriyo mesela ,,giden kiloları gördükçe daha da motive olursun hem

valla ben o zaman da uyardım kızları o kullanılan mısır nişastası değil mısır unu diye ama dinlemeyenler lüpletti

ben de serbest olanın mısır unu olduğunu biliyorum ama sanırım o tarif dukanın sitesinde yer alıyo,kendisi verdiği için ben de denedim tarifi mesela çok güzeldi

hoşgeldiiin,ben de yeni üyeyim henüz ama uzun süredir takip ediyodum burayı hep beraber zayıflayacağız

ben de gurmenetten almıştım 4 paket brden istedim ben de..benim de bi tanesi patlamıştı içine çok az akmıştı biri de patlamak üzereydi ambalajı çok hassas jelatini çok ince o yüzden herhalde dedim,şikayet etsem kaale almazlar şimdi dedim ama keşke etseymişim demek ki aynı problem yaşanıyo

kilo verenlere tebrikler,ben bugün aynı çıktım
yeni gelenlere hoşgeldin
tatile çıkanlara ii tatiller
sabit ve artıda olanlara yarın eksiyi görmeler dileriiim

canım kesinlikle hergün tartıl,dukan atak evresinde gün içinde pek çok kez tartılmayı öneriyo mesela ,,giden kiloları gördükçe daha da motive olursun hem

evet öyle diyor ben de dayanamadım zaten tartıldım... yarın sabah da tartılcam bakalım...

selam dukancılar kardeşimin düğünü vardı üç gün nevşehire gittim deliler gibi yedim mecburen annem kırk yılda bir geliyosunuz yemezsen küserim dedi:26: neyse geldim bi baktım sadece 500 gr fazlayım neyse tabi tam gaz devam dukana ve en sonunda 68 e düştüm , fakaaaat en önemlisi bu ben bi ara spor ve diyetle 64 e düşmüştüm o zaman aldığım pantalonlar vardı ve onları denedim inanılmaz ama bol bile geldiler :) kaçamaklarım olmuyor değil saklayamam ama inanın her zaman söylediğim gibi söylüyorum bunu okuyanlar gözleri kapalı başlasınlar bu diyete tabi incecik olmak istiyorlarsa

evet bu diyetin kesinlikle incelmeye faydası vaaar

kızlar atak evresindeki kabızlık sorunu için ne yapmam gerekiyor,sürekli yeşil çay içtim bir faydası olur belki diye ama işe yaramadı

yolandaa nerdesin kız ablam kaçamak yapmayamı gittin hee dışarda yap kaçamağını berrin gürmessin yoli gelince kıymalı poçanın tarifini verde eccük bende yapam canısı emi

valla zeynep abla tarif veren oldu mu bilmiyorum hani sen ekmek tarifi vermiştin ya onları kek kalıplarında pişirmiştim aynı şekilde yapacam bi kaşık dukan ekmegi karışımı üstüne biraz kavrulmuş soganlı yeşil biberli kara biberli kıyma üstüne bir kaşık daha o karışımdan tamamdır işte dukan usulu kıymalı porrrçaa :))
denemedim yarın yapacam bugün eşimle çok ge-zdik tabi ki kaçamak yaptım hemi de epey bi yaptım ama olsun pişman da değilim şaşırtmaca olsun zaten seyahate çıkıyorum diyorum bide eşim çok israr etti kıramadım onu canımız sagolsun :)

Ben atak da dahil hep bol bol spor yaptım. Bir zararı olmaz merak etme. Ama atakta yorgunluk hissedersen yüklenme yine de...

ohhhhhh ohhhhhhhhhhh sefannn olsun yolimmmm
poça tarifini anladım kafanda hemen bi cinlik belirdi yane çaktım köfteyiii

ben baştan okumaya başladığım için hala 300lü sayfalardayım günü takip edemiyorum. geçen haftasonu memlekete gidip bozdum, 95 oldum. bugün 93 kg. kendi kendime moral olsun diye yazıyorum.

arkadaslar kitap elimde yok, insallah haftaya gelicek
ama ben yarin baslamak istiyorum

bu yulaf kepeginin faydasi neymis? yaziyor mu kitapta bisey

ohhhhhh ohhhhhhhhhhh sefannn olsun yolimmmm
poça tarifini anladım kafanda hemen bi cinlik belirdi yane çaktım köfteyiii

sen zaten varya çok zeki kadınsın valla. kafan zenith gibi çalışıyor .. babam hep öyle derdi.. çok zekii zenith gibi çalışıyor kafasııı.. zenith de çok meşhur bir isviçre saat markasıymış sonradan ögrenmiştim..
zenith beyinli zeynep abla... hele bi deneyelim de şu ekmegi valla bugün sabah yoktu ekmegim kaffaltım yarım kaldı. kepekten krep yapim dedim sütü çok geldi normalde unlu yapınca o kadar sulu olmazdı ama kepekler suyu un kadar çekmeyince biraz kötü sonuçlandı denemem ama yine de yedim. bu ara canım çok pis tatlı çekiyordu gojili reçeli beceremedim zaten gojiyi de sevmedim rexodon C vitamini efervesan aldım ona gerek kalmadı ben de light çilekli reçel aldım çok reçel düşkünü değilim ama dönemsel olarak canım çekiyor onu yiyorum kahvaltıda

yahu yolim babanda alem adammış hee çok güldüm yane zenith he tabi kızım tıkır tıkır işliyom valla de beni laptopa attılar biraz bocalıyom leynn heç tanışık değelem laptopla nese idare etcez artık yolim şimdi senin kalıplarda dediğin şekilde çok şugar olur bu poçalar benim öle kalıplarım yok o yüzden bir küçük borcama yada teflona hamırı döişcem üstüne senin harcı atacam üstüne kalan hamırı kapatacem oldu sana kıymalı poça mühüm olan damama hitap etsin yeter dime ama çaktın sen köfteyii

tatlım sen onları yemek istedikten ve sıkılmadıktan sonra bir sorun yok tabiki de sadece alternatiflerin azalır.ama bol su tüketmen lazım çünkü proteinler yakılırken vücut tarafından bayağı bir enerji harcanıyor ve resmen ateş çıkıyor vucudundan.ama zaten 3-4 günden sonra bu etkiler de ortadan kalkıyor.sorun yok ama tabiki de onları da tüketsen çok iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…