Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

He valla zeynep abla babam cem yılmazın yandan çarklısıdır imkanı olup stand up filan yapabileydi benim çalışmama filan gerek kalmazdı hanlar hamamlar yatlar katlar ohh löküs hayat hahah.. bu arada bizim oralarda şu denizci feneri gibi olan eski tip gaz lambalarına löküs derlerdi aklıma geldi. bu akşam da bana noluyo bilmiyorum. anadolu kültürü patlaması yaşıyorum fıçıdan taşıyiii fııçıda benim kafa. tabi kocayı yatırdım erkenden kaffeyi iççtim o içmeyince ben oldum cin hehe ama dengem şaşıyi yatayım birazdan yarın valiz hazırlamam lazım ütü filen yapçem sabahtan valzi açarım akşama kadar aklıma ne gerlise atarım içine

hee şu dukan ekmee kuymalı olarakta öle de olur hay ablam bee aklınla bin yaşa benim aklıma bile gelmez öle pişirmek işte zenith kafa başka oluyii pratik zeka. kız abla sen gel şuna dukan usulu zeynep zenithoğlu marka kıymalı çörek yada börek de tarif mi tarif işteeeeeeeeeeeee

tmm ablam dukan usulü zeynepzenithoğlu çörek börek gururla sunarr

tmm ablam dukan usulü zeynepzenithoğlu çörek börek gururla sunarr

tamamdır abla bu iş çakkkk:13::13::13:
ama deneyince tarifler bölümüne eklemyi unutma .. ben şahsen denenmiş olan tarifleri yapmayı seviyorum denenmeyenler kör kurşun çnküü ..
hadi allah rahatlık versin ben yatayım ..

ablamm benim beni de anmadan duramaz canımmmm ablam

seni anmadan dururmuyum ben ya ablam hemen farkediyom ama bu kız diyom gene helak etti kendini kimbilir ne işler görüyodur şimdi ben daha bekarken böle işgüzar olan kızlara hem bayılıyom hem kıyamıyom evlenince nasılsa herkez yapıyor ama annesine yaslanmıyan bekarlara ayar oluyom resmen ya yane senin aneyide biraz kıskanmıyo değilem haaa

hade datlu rüyalarrrrrrr bu gece kocişinde yanında ohhhhh içimiz daha rahat yane iyi uykular canımcım

canımmm ablam sana da geleyim yardıma

oooo kızlar almış başını gitmiş yine.ben 2 gündür anca okuyacak vakit buluyorum.oku beğen yapıp duruyorum.
tatile giden arkadaşlar size iyi tatiller
aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz
bu arada 2 gündür yokum yazık kimseler merak etmemiş beni:))

ben de arasıra giriyorum yoğunum iki gündür yokluğun farkedilmez mi? berkminem benim hem merhaba diyim hem de iyi geceler.yoruldm bugun öptüüüm kocaman kendine iyi baak

ya zeynep ablanın meşhur ekmek tarifi hangisi? ben tarifleri word e yapıştırmıştım da kolay olsun diye hamburger ekmeği olan hatta bugün tarif sayfasında nefes görüntüsü olan mı?

ben baştan okumaya başladığım için hala 300lü sayfalardayım günü takip edemiyorum. geçen haftasonu memlekete gidip bozdum, 95 oldum. bugün 93 kg. kendi kendime moral olsun diye yazıyorum.

canım ben de ilk sayfalardan başlamıştım okumaya ama forum çok hızlı ilerliyo bide ilk sayfalar geçen sene yapanlar,ilk 50 sayfayı okudum sonra başa çıkamadım 50li 100erli sayfaları civarlarını okuyup yakaladığım yerden takibe başladım,tabi o zaman 700lerdeydi yani nerdeyse 20 günde 500-600 sayfa ilerlemişo yüzden bence son kısımlara başla hem artık burdaki herkes de baya tecrübe kazanmış ve inanılmaz tarifler var ,buranın son 50-100 sayfasını okusan daha ii olur sanki

enfes yerine nefes yazmışım yaa yani bide bahsedilen ekmek tariflerde hamburger ekmeği olarak geçen mi demek istedim..üstteki yazdığımdan kendim bile bişey anlamadım da daha yaziim dedim

kızlar ben bu gün 57.2 çıktım ama hem sevindim hem endişelendim... 1 günde 1.8 kilo çok değil mi...

bir de benim başım çok şiddetli arıyor... düşünün ben migren hastasıyım ama böyle bi ağrı görmedim hayatımda...
akşam ağrıya dayanamadım hazırda da yicek bişeyler yoktu hap atmak için 1 mısır 4 cino yedim...
ona rağmen bu kadar gitmesi beni şaşırttı..
şimdi başımı tutamıyorum ama devam etmek de istiyorum napsam ki...:44:

Kızlar günaydınnnn

Bugün -200 gr ile güne merhaba dedim. Gece hiç uyuyamadım bir saga bir sola, sıkıldım yatakta kalktım artık. Saatın 07:00 olmasını beklıyorum; gittiğim spor salonu o saatte acılıyor da

Dun 100, bugun 200 gr, kucuk ama emın adımlarla ılerlıyorum . Hepinizi çokkk öpüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…