Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok geçmiş olsun...başağrısı ilk başlarda oluyo ama sonrasında geçiyo...sen bi doktora danış tatlım neden ağrırki bu kadar:26:ilaca rağmen geçmemesi ilginç..acaba alerjik bi durummu ne bileyim daha önce bu kadar çok tüketmediğin diyetteyken yedğin bişeye karşı alerjimi yaptı bünyen..benim eskiden arasıra başağrım olurdu hatta geçen eşimle konuştuk yaa senin başında ağrımıyo farkettinmi dedi..doğru sahiden o kadar sık değil artık..ben kahve bağımlısı olduğumdan eğer belli bi vakte kadar içmezsem kesin ağrır mesela...kilo kaybıda atak dönemi için normal sayılabilir...ne kadar ödem varsa vücutta o kadar çok kayıp oluyo atakda..bugünde ağrı devam ederse doğru bi doktora git canımcımm

günaydın canııım...tebrikler süper gidiyosun banada bi haller oldu yaaa kafayı yicem ilk kez 10 gün oldu nerdeyse gr gitmedi bide aksine geçen haftaki çizelge gününden 200 gr fazlayımmm ben yumruk yapmaya karar verdim 4 gün..reglim yakın deil..su içiyorum..kaçamak yokk buna rağmen korumaya aldı benim meto kendini zaten alarma geçtiğinde su tutarmış vücut önceki hafta hızlı verdim die bunu yapıyo bana pis meto:)..hepinizi öpüyorum güsel bi pazar günü diliyorum kızlarr

bu arada saksmavicim evet mehşur ekmek zeynebin hamburger ekmeği tatlımmm..denemelisin sahiden müthişş

92.7yi gördüm. geçen yıl 93ü görebilmiştim bir kez. oğlum 4 yaşında ve doğumdan sonraki en düşük kilom yaşasın

ZEYNEP ABLAAAAA, KIZLAAAAARRRR, bu meshur hamburher ekmegini yapan arkadaslar, bi bakiverin;
ya bu ekmek tarifinde bu kadar malzemeden ben 3 tane hamburger ekmegi cikardim yazmis ya Zeynep abla, e bunun 1 ekmegini kac günde yiyorsunuz? Oradaki tüm kepekli mamüllerin hepsini yulaf kepegi varsaysak ve günde 2 kasik yulafa göre hesaplasak neredeyse 5-6 gün ediyor? Siz nasil ayarlama yapiyorsunuz?

Son düzenleme:
merhabalar tatlı dukancılar......1 hafta oldu görüşmeyeli kilom da bi değişiklik yok sanırım regl ile alakalı...dün regl oldum bitince durum netleşir....Bide size benim için çok önemli bir haber vermek istiyorum eşim de bu gün itibarı ile dukana başladı...evlendikten sonra eşim 10 kilo almıştı.....6 yıldır evliyiz bi türlü kilo veremedi....eeeeee benim hem yiyip hem kilo verdiğimi görünce çok heveslendi....eşim yemek yemeyi çoook sever,dukanda istediğin kadar ye sloganını duyunca denemeye karar verdi....artık karı koca beraber yapıcaz dukanı ayyyyy kızlar çok mutlu oldum yupiiii

ay ne güzel cnm yaaa...keşke benimkide niyetlense böle bişeye...benden çok yiyosun zayıflıyosun nasıl iş anlamadım diyip duruyo ama nerdeee hayatında diyet yapmadı..sigaradan sonra aldı 10 kilo verse çok süper olacak ama sıkıntıya gelemiyo...hadi bakalım karı koca dukancı oldunuz hayırlı olsuuunnn

nurcik tarifini denedim ben de nefis oldu walla, ellerine sağlık canım...ben böreklik lorla yaptım, hepsi tuzlu oldu ama sabah çayla, aralarda da light kolayla felan harika gidiyor:))

yaaa bu dukan muhallebisini de denedim, yiyemedim ben döktüm, çok kötü oldu tadı...tarifte nişasta yazıyor diye, mısır nişastası kullanmıştım ben, acaba ondan öyle oldu ki tadı???

bu arada oku oku ancak yetiştim yahuuu sizeee sabah düüüümdüüüüz 66 kilo idim beeeen yarına bakalım ne göreceğiiiiiiimmm

aynen dediğin gibi canım 5 6 güne anca yiyorum mesela yarısını sabah yarısını akşam çorbayla gibi buzluk poşetine ta azını bağla buzdolabına koy yedikçe alırsın ama dondurucuya koyma ben dün yaptım daha çeyreğini yiyemedim 2 dilimde kek yedim şimdiye kadar

Hmm ok ablacim sagol, yine söyle bi tanesinin icine dolu dolu sandvic malzemeleri koyup hepsini lüpletmek teeeeeeeeee karumaya nasip anlasilan :) Neyse buna da sükür, ya hic kmegimiz olmasaydi :)

canım zaten tarifte de mısır nişastası yazıyo ben o şekilde yaptım tarifi çok da beğendim tabi damak tadına göre değişiklik olabilir..bide ben mesela nişasta tadı basılsın diye 1 vanilya aroması + 1 limon aromasının tamamını koydum ona rağmen hafif nişasta tadı alıyodum bi dahakine 2 kaşık nişastadan yapıcam..acaba sen aroma filan kullanmadan mı yaptın belki ondan kötü olmuştur tadı..ben de bu aromaları bol bol kullanıyorum ama var mıdır bi zararı acaba kızlar?

güne -400 gr ile uyanmak
çoook uzun zaman sonra 101.9u görmek
çoook yakın bi zamanda çift hanelere geçebilmek
istediğini yiyerek mutlu olmakkk
çoook mutluyum çoook

JE TAİME MÖSYÖ PİERRE DUKAN

Cino canım afiyet olsun, puding'in niye kötü oldu acaba ben çok beğenmiştim epeydir yapmıyorum gerçi ama hatırladığım süt, yumurta, kakao,tadlandırıcı,nişasta,vanilya ve kakao ile portakal kab rendesini çok yakıştırdığım için portakal kab rendesi katmıştım ve güzel olmuştu ,Of ya bak şimcik yazarken aklıma geldi şu light krem şantiden de içine üç, dört çorba kaş katıp çırpsak valla bu puding supangle gibi olur, oy oy ,oy ben bide bunu deniyim. ya bak aklıma bişey daha geldi bu pudingi yaparken sütü yarım kilodan az tutarsak daha sert bir karışım olur bunuda yaptığımız tatlı lorlu kurabiyeleri ortadan ikiye kesip içine bu kremayı koyup donat gibi yapabilriiz nım nım nım kendimi çok seviyorum hay aklımı seviyim.kih kih. Ya Uf bana bana böle şeyler hatırlatacak şeyler söylemeyin, söylemeyin, Yalvarıyorum. Hi hi hi.............

ayyy in cin tek kale maç yapıyo forumda hee yahu kızlar nerdesiniz yaa hade tatile gidenleri anladıkta bu sıcakta siz nerelerdesinizzz berrinn sadece berkmine nurcik saksmavisi vuvu daha sayamadıklarım ne işler çeviriyosunuzz

Valla ben burdayım, hiç bi yere gitmedim, evde kendi kendiciğime tuhaf tuhaf denemeler yapıyorum ondan yokumdur, demincik bir bardak sütün içine bir tatlı kaş goji berry ve tadlandırıcı , vanilya katıp blendırdan geçirdim ve tek kelimeyle gereksiz biişi oldu ama ben bu işin ucunu bırakmıcam şu goji beri denen meredi recelde yaptığım gibi az suda haşlayıp süte katıp öle deneyeceğim, napalım işte bizde evde kendi kendimize böle uğraşıp vatana millete faydalı olmaya çalışıyoruz, Zeynepcim sen ne yapıyorsun

Son düzenleme:
Üffffff Zeynep hakkatten burda kimsecikler yok sende gitmişsin, Neysem ben aşağıda görünen Nurcik ( yani ben ) cino ve akkabiye ve adları görünmeyen iki ziyaretciye sevgilerimi yolluyorum kih kih

migren ayrı konu,önemli bence aman tetiklemesin diyet dikkat et.ama suyu arttır bakalım olmassa bi doktora danışabilirsin.sağlıklı olmak için diyet unutma hasta olmak için değil canım.geçer dilerim.

karı-koca iyi diyetler size ne güzel birlikde yapılınca daha bi kolay olur.ama yakında onu kıskanabilirsin .erkekler kaçamakda yapsa bizden hızlı eriyip bizi delirtirler.metoları pekbi hızlıdır.bize katılanlar arttıkca bizde mutlu oluyoruz canım.

vayyyy yanlızda kalmış bizide ararmış yettim kardaş yettim.işde geldim burdayım.ahhh bizde tatile gitseydik iyiydiya daha vakit var benim tatile.hem ben 59 u görmeden tatile gitmemeye kararlıyım.bu gidişle daha çok takılırım burada.

şu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…