geldim geldim berkmine forumu protesto ettim bende gittimşu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı
Valla ben burdayım, hiç bi yere gitmedim, evde kendi kendiciğime tuhaf tuhaf denemeler yapıyorum ondan yokumdur, demincik bir bardak sütün içine bir tatlı kaş goji berry ve tadlandırıcı , vanilya katıp blendırdan geçirdim ve tek kelimeyle gereksiz biişi oldu ama ben bu işin ucunu bırakmıcam şu goji beri denen meredi recelde yaptığım gibi az suda haşlayıp süte katıp öle deneyeceğim, napalım işte bizde evde kendi kendimize böle uğraşıp vatana millete faydalı olmaya çalışıyoruz, Zeynepcim sen ne yapıyorsun
şu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı
ben bu gün yine mısır yedim...
ama mısırı yiyince başımın ağrısı geçti karbonhidrat istermişim ben meğer...
neyse atak evresini 4 gün uzatmaya karar verdim...
sabah tartıda çok fazla eksik rakam görünce şımardım sanırım hemen...:78::78:
geldim geldim berkmine forumu protesto ettim bende gittimama nereye mutfağa tabikide öğleden sonra benim mutfak yanıyor kahvaltıyıda bugün geç yapınca öylece bırakmıştım sora baktım burda kimsecikler yok vantilatörü aldım karşıma hem toparladım hem buzdolabını sildim kendime yayla çorbası biber kabak dolması yaptım babama yemek verdim ve geldimmmm halaa gitmedi şu güneş yaaaaa
kurabiyenin tarifine bakmadınmı vardı tariflerde yada sen kafana göre uydur öle daha değişik tatlar çıkıyor ortaya
berkmine senin çizelge ne diyor ya sen kaç kilosun kaç olmayı hedefliyosun 11 kilomu verdin
ben bu sabah +300 çıktım regli moduna girmiş bulunuyom yanieli kulanda karnım belim kuduruyor resmen tabi 21 günü devirdim ya çok geç kaldı benim adet
şimdi bakarım ,daha konmadı tariflere sandım.ahhh neler uyduruyorum çok yaratıcı oldum bu diyette çoook
ah ah şu çizelge işi çok zoruma gidiyor.birazdaha dursun eşref saatime gelince değiştiririm.ben 12 kilo net verdim 2 - 2,5 kilo daha vermek istiyorum.hedefim 59,900 ü görmek.mart 26 danberi burdayım.yani kolay olmuyor.ama yılmadım kaçamak yapmadan inatla devam ediyorum.
var var tariflerde var kurabiye ama oynamıyom banane oynamıyom kız koysana uydurduğun lezzetleri tariflere kendir pişir kendin yeme öle bizede anlat hele
ooooooooootü maşallahdeğmesin baya güzel kilo vermişsin
bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bana cok zor geliyor ya, nasil azim buldunuz siz bin küsür sayfayida okumak istemiyorum
ayyy in cin tek kale maç yapıyo forumda hee yahu kızlar nerdesiniz yaa hade tatile gidenleri anladıkta bu sıcakta siz nerelerdesinizzz berrinn sadece berkmine nurcik saksmavisi vuvu daha sayamadıklarım ne işler çeviriyosunuzz
öyle kolaydan olmuyo okumadan araştırmadan yapılmıyo valla yapılsada fıs çıkıyo sonu.hepimiz okuduk geçmişi olduğu kadar tabii,kitabı alıp okuduk.dukana ait sitelere müdavim olduk sonra başladık ve sonuççç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?