Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben bu gün yine mısır yedim...
ama mısırı yiyince başımın ağrısı geçti karbonhidrat istermişim ben meğer...
neyse atak evresini 4 gün uzatmaya karar verdim...
sabah tartıda çok fazla eksik rakam görünce şımardım sanırım hemen...:78::78:

şu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı
geldim geldim berkmine forumu protesto ettim bende gittim ama nereye mutfağa tabikide öğleden sonra benim mutfak yanıyor kahvaltıyıda bugün geç yapınca öylece bırakmıştım sora baktım burda kimsecikler yok vantilatörü aldım karşıma hem toparladım hem buzdolabını sildim kendime yayla çorbası biber kabak dolması yaptım babama yemek verdim ve geldimmmm halaa gitmedi şu güneş yaaaaa

bende dedim eccük karı olayımda işlerimi toparlayayım hallettim geldim işte yavaştan akşam serinliği çöker şimdi bende ufaklığı alıp avm leri dolaşmaya çıkıcam sıkıldık evde

Berkminecim ben 700 gr kadar yada bir kilo kadar tuzsuz lora bir yumurta ve iki kaşık yulaf kepeği ve bir çay kaş karbonat koyuyorum yoğuruyorum sonra bunu ikiye ayırıyorum birisini tatlı yapıyorum içine ister vanilya, tarcın,tadlandırıcı, ister damla sakızı rendeliyorum ( tavsiye ederim çok güzel oluyor ) tuzlu kısmına ise tuzzlu lor ilave ediyorum yada peynir rendeliyorum, çörekotu, dereotu vs vs katıyorum, geçen canım deişik bişeyler yapmak istedi içine haşlanmış tavuğum vardı rondodan geçirdim onu kattım, kekik, kırımızı pul biber biraz kimyon biraz acı süs biberleri varya minicik onlardan iki üç tane kattım , hatta bir parcasınada soğanda nasıl olur diye merakımdan soğan rendeledim öyle pişiridim. Ana malzemesi lor, yumurta, iki kaşık kepek ve karboınat gerisini sen zevkine göre ayarla.İçindeki çocuğu ortaya çıkar hayal gücünü kullan sonra keşfettiklerini bizede yolla

şu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı

berkmine senin çizelge ne diyor ya sen kaç kilosun kaç olmayı hedefliyosun 11 kilomu verdin
ben bu sabah +300 çıktım regli moduna girmiş bulunuyom yanieli kulanda karnım belim kuduruyor resmen tabi 21 günü devirdim ya çok geç kaldı benim adet

beberengommmmmmmm nerdesin sendemi bürütüs gittin lahmacunları yidin tarifide vermedin yiyiş o yiyiş bidahada beberengodan ses yokkkk sanırım sende gitcektin deme

kaçamak için daha masum bişeyler bul.şuan olmasada sonra takılıcan ve bu seni dolayısıyla bizi üzecek.dua et oklavalılar burda değil valla

zaten busene bize küstü bırak gelince kalsın biraz(güneş).

• bayaa hamarat mışsın .ellerine sağlık.ben pazargünleri dışarı çıkmassam ,kimsede gelmesse miskinlik yaparım.tabii yarın sabahda acısı çıkar.uffff benimde mutfağa gidip bişeyler uydurmam gerek..

ah ah şu çizelge işi çok zoruma gidiyor.birazdaha dursun eşref saatime gelince değiştiririm.ben 12 kilo net verdim 2 - 2,5 kilo daha vermek istiyorum.hedefim 59,900 ü görmek.mart 26 danberi burdayım.yani kolay olmuyor.ama yılmadım kaçamak yapmadan inatla devam ediyorum.

ooooooooootü maşallah değmesin baya güzel kilo vermişsin

bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bana cok zor geliyor ya, nasil azim buldunuz siz bin küsür sayfayida okumak istemiyorum

var var tariflerde var kurabiye ama oynamıyom banane oynamıyom kız koysana uydurduğun lezzetleri tariflere kendir pişir kendin yeme öle bizede anlat hele

geçmiş sayfalarda çok tarif verdim baktım kızlar bayaa yaratıcı.şimdi onları izliyorum.

• benim tatlıyla aram pek yok.tavuk pişirme şekilleri gelişdirdim .dukan usulü ali nazik bana ait.
    sebze günlerimde elime ne geçerse müjver gibi bişeyler yapıyorum ama bir tanesi bir tabak yani kocaman
    dukan macun(sahte lahmacun) yapıyorum.krep hazırla dukan usulü üstüne kavrukmuş kıyma rulo yap yii.işde eyle bişiler.
    bazan arkadaşlarımda paylaşıyor yemeklerimi
    eşimde gojili keklerimi yiyor daha ne olsun bak acıkmaya başladım akşamada balık var(haftada en az 3 gün var zaten)

bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bana cok zor geliyor ya, nasil azim buldunuz siz bin küsür sayfayida okumak istemiyorum

öyle kolaydan olmuyo okumadan araştırmadan yapılmıyo valla yapılsada fıs çıkıyo sonu.hepimiz okuduk geçmişi olduğu kadar tabii,kitabı alıp okuduk.dukana ait sitelere müdavim olduk sonra başladık ve sonuççç...

ablam bugün arkadaşlarımla buluştuk bugün hamarat kızın gezdi biraz.onlar gözlemeler pastalar lüpletti ben su ve tavuk.onları kendime benzettim gidip gelirken yürüttüm.tam 16 km yürüdüm bugün

ben bahar herkese selam.. buraya ilk girşim dukan diyetine başlayalı bugün 4. günümdeym 2600 kg verdm. henüz kitabı alma şansım olmadı ama burda v e biçok sitede günlerdr okuduklarımla yola çıktım.. sizlerin yazdıklarınızı gördükçe azim geldi banada. henüz bi sitede ve diyette çok acemiyim ama inşallah sizlerle başaracağıma inandım. 84 kilo ile yola çıktım hedefm 70.. şansıma regl döneminede denk geldm ama vazgecmek yok sadece tatlı kirizi arada yordu sabki iki gündür. ama dayanacağım napalım..

okadarini bende yaptim canim, sitelerden arastirdim okudum, hatta yemek tariflerine bile baktim, ben fikir almak istedim burdan, zorlaniyormusunuz, kendinizi nasil hissediyorsunuz vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…