bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bana cok zor geliyor ya, nasil azim buldunuz siz bin küsür sayfayida okumak istemiyorum
hoşgeldn canımbiz birbirimizle destek ve moral bulup yapıyoruz bu diyeti.sen de katıl bizlere
ben bahar herkese selam.. buraya ilk girşim dukan diyetine başlayalı bugün 4. günümdeym 2600 kg verdm. henüz kitabı alma şansım olmadı ama burda v e biçok sitede günlerdr okuduklarımla yola çıktım.. sizlerin yazdıklarınızı gördükçe azim geldi banada. henüz bi sitede ve diyette çok acemiyim ama inşallah sizlerle başaracağıma inandım. 84 kilo ile yola çıktım hedefm 70.. şansıma regl döneminede denk geldm ama vazgecmek yok sadece tatlı kirizi arada yordu sabki iki gündür. ama dayanacağım napalım..
Sagol canim, bende zaten azmimi toparlayabilmek icin destek, moral ve fikirlere ihtiyacim oldugu icin yazmistim
canımm öncelikle 1000 sayfa okumak yerine kitabı edinmeni tavsiye ederim.çünkü ben bile zaman zaman hala kitaba bakıyorum.başucu kitabım gibi
hoşgeldin tatlım aramızaumarım sen de istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın
çok tşk ederim.. günlerdir her yazdıgınızı tek tek okudum.. bu dayanaışma ve yardımlaşma beni çok mutlu etti.. sanki yıllardır tanıyomuşum gibi hissettm bian ama nette de çok acemiyim bugün öğrendm bende burdan yazmayı... nasıl becereceğim bilmiyorum ama olacak işte :) ben çevremde paylaşamıyorum çünkü gülüp alay ediyolar, bu çok gücüme gidiyor, ama burda sizleri tanıdkça kendimi çok iyi hissettm iyiki varsınz çok tşkler..
bir cok internet sayfasi baktim okudum, kitabida almak istiyorum ama sirf Ingilizce varmis galiba, anlasilmasi kolaymi bari, almaya degermi?
ablam bugün arkadaşlarımla buluştukbugün hamarat kızın gezdi biraz. onlar gözlemeler pastalar lüpletti ben su ve tavuk.onları kendime benzettim gidip gelirken yürüttüm .tam 16 km yürüdüm bugün
iyi etmişsin,hep iş hep iş olurmu arada gezicen tabiii.16 da biraz çokmu ne maşallah diyim ne diyim:).desene yarın sabah sevinicen
ben bahar herkese selam.. buraya ilk girşim dukan diyetine başlayalı bugün 4. günümdeym 2600 kg verdm. henüz kitabı alma şansım olmadı ama burda v e biçok sitede günlerdr okuduklarımla yola çıktım.. sizlerin yazdıklarınızı gördükçe azim geldi banada. henüz bi sitede ve diyette çok acemiyim ama inşallah sizlerle başaracağıma inandım. 84 kilo ile yola çıktım hedefm 70.. şansıma regl döneminede denk geldm ama vazgecmek yok sadece tatlı kirizi arada yordu sabki iki gündür. ama dayanacağım napalım..
okadarini bende yaptim canim, sitelerden arastirdim okudum, hatta yemek tariflerine bile baktim, ben fikir almak istedim burdan, zorlaniyormusunuz, kendinizi nasil hissediyorsunuz vs
bir cok internet sayfasi baktim okudum, kitabida almak istiyorum ama sirf Ingilizce varmis galiba, anlasilmasi kolaymi bari, almaya degermi?
arada zorlanıyoruz tabiii o kadarda kolay değil ama gerçekden istiyorsan sende çabalarsan oluyor.bu arada kitapsız zor.sık sık başvuracağın bi rehber o tabii bizde yardımcı oluruz ama bizde arada hata yapıyoruz.kitap sana en doğru olanı sunacak.bu arada kitabı büyük kitapcılarda bulabilirsin.
kitap türkçe bulunuyor.az öncede yazdım ama .tüm büyük kitapçılarda var.tabiki almaya değer,diyeti en doğru oradan öğrenirsin ve hayat boyuda rehberin olur.takıldığın yerde yada moral istediğinde seni anlayacak dukancılarıda bu sayfalarda bulursun.
Süper cok tesekkür ederim, o zaman ilk isim kitabi almak, demin googleden arattim almancasida varmis, türkcesini siparis veremesemde Almancasini alirim
kitabı kesinlikle al canım,bende ilk başta almama gerek yok,burda zaten herşeyi açıklamışlar diye düşünüyordum ama bugün kitabı aldım,şu an elimde okuyorum, motive ediyor insanıhatta ben kitabı aldım, ödeme sırasında arkamda bir beyfendi ile kızı vardı, o bile sordu nerden aldığımı,eşi de yapmak istiyormuş geri dönüp kendide aldı,inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız
yulaf kepeği yurt dışında marketlerde mi satılıyor kızlar...kuzenim 15 gün sonra almanyadan gelecekte,gelirken almasını isteyecem,erkek olduğu için öyle araştır bul al desem hayatta bakmaz,en azından nerde satıldığını söylesem alma şansı artar diye düşünüyorum:)) birde gümrükte ne kadarına izin var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?