Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin tatlım aramıza umarım sen de istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın

canımm öncelikle 1000 sayfa okumak yerine kitabı edinmeni tavsiye ederim.çünkü ben bile zaman zaman hala kitaba bakıyorum.başucu kitabım gibi

bir cok internet sayfasi baktim okudum, kitabida almak istiyorum ama sirf Ingilizce varmis galiba, anlasilmasi kolaymi bari, almaya degermi?

hoşgeldin tatlım aramıza umarım sen de istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın

çok tşk ederim.. günlerdir her yazdıgınızı tek tek okudum.. bu dayanaışma ve yardımlaşma beni çok mutlu etti.. sanki yıllardır tanıyomuşum gibi hissettm bian ama nette de çok acemiyim bugün öğrendm bende burdan yazmayı... nasıl becereceğim bilmiyorum ama olacak işte :) ben çevremde paylaşamıyorum çünkü gülüp alay ediyolar, bu çok gücüme gidiyor, ama burda sizleri tanıdkça kendimi çok iyi hissettm iyiki varsınz çok tşkler..

canımmm benim ben de ailemden arkadaşlarımdan yakın çevremden gizli yapıyorum.yıllardır amannn hep diyettesin lafını duymaktan sıkıldığım için ben de gizli yapıyorum.boşver kimsenin dediğine aldırış etme .biz sağlıklı olmaya çalışıyoruz sonuçta.sen de iyi ki varsın tekrar hoşgeldin

ablam bugün arkadaşlarımla buluştuk bugün hamarat kızın gezdi biraz.onlar gözlemeler pastalar lüpletti ben su ve tavuk.onları kendime benzettim gidip gelirken yürüttüm.tam 16 km yürüdüm bugün

iyi etmişsin,hep iş hep iş olurmu arada gezicen tabiii.16 da biraz çokmu ne maşallah diyim ne diyim:).desene yarın sabah sevinicen

hoşgeldin,başarmak için doğru yerdesin.istersen oluyor.sen çabalarsan manevi destek de buradan gerisi kolay.ne tatlı ve magnum krizleri atlattık bu formda sende halledersin

Kizlar bende yarintan itibaren diyemiyecegim, cünki evde malzemem yok, sali falan baslayim ozaman,
evdeki ekmegide ne yapsam acaba... birine vermem gerekir

okadarini bende yaptim canim, sitelerden arastirdim okudum, hatta yemek tariflerine bile baktim, ben fikir almak istedim burdan, zorlaniyormusunuz, kendinizi nasil hissediyorsunuz vs

arada zorlanıyoruz tabiii o kadarda kolay değil ama gerçekden istiyorsan sende çabalarsan oluyor.bu arada kitapsız zor.sık sık başvuracağın bi rehber o tabii bizde yardımcı oluruz ama bizde arada hata yapıyoruz.kitap sana en doğru olanı sunacak.bu arada kitabı büyük kitapcılarda bulabilirsin.

bir cok internet sayfasi baktim okudum, kitabida almak istiyorum ama sirf Ingilizce varmis galiba, anlasilmasi kolaymi bari, almaya degermi?

kitap türkçe bulunuyor.az öncede yazdım ama .tüm büyük kitapçılarda var.tabiki almaya değer,diyeti en doğru oradan öğrenirsin ve hayat boyuda rehberin olur.takıldığın yerde yada moral istediğinde seni anlayacak dukancılarıda bu sayfalarda bulursun.

Süper cok tesekkür ederim, o zaman ilk isim kitabi almak, demin googleden arattim almancasida varmis, türkcesini siparis veremesemde Almancasini alirim

yulaf kepeği yurt dışında marketlerde mi satılıyor kızlar...kuzenim 15 gün sonra almanyadan gelecekte,gelirken almasını isteyecem,erkek olduğu için öyle araştır bul al desem hayatta bakmaz,en azından nerde satıldığını söylesem alma şansı artar diye düşünüyorum:)) birde gümrükte ne kadarına izin var...

Süper cok tesekkür ederim, o zaman ilk isim kitabi almak, demin googleden arattim almancasida varmis, türkcesini siparis veremesemde Almancasini alirim

kitabı kesinlikle al canım,bende ilk başta almama gerek yok,burda zaten herşeyi açıklamışlar diye düşünüyordum ama bugün kitabı aldım,şu an elimde okuyorum, motive ediyor insanı hatta ben kitabı aldım, ödeme sırasında arkamda bir beyfendi ile kızı vardı, o bile sordu nerden aldığımı,eşi de yapmak istiyormuş geri dönüp kendide aldı,inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız

Yarin hemen gidip bakacam kitap evine, bulamazsam internetten siparis veririm
vermek istedigim yaklasik 7-8 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…