ben bahar herkese selam.. buraya ilk girşim dukan diyetine başlayalı bugün 4. günümdeym 2600 kg verdm. henüz kitabı alma şansım olmadı ama burda v e biçok sitede günlerdr okuduklarımla yola çıktım.. sizlerin yazdıklarınızı gördükçe azim geldi banada. henüz bi sitede ve diyette çok acemiyim ama inşallah sizlerle başaracağıma inandım. 84 kilo ile yola çıktım hedefm 70.. şansıma regl döneminede denk geldm ama vazgecmek yok sadece tatlı kirizi arada yordu sabki iki gündür. ama dayanacağım napalım..
yulaf kepeği yurt dışında marketlerde mi satılıyor kızlar...kuzenim 15 gün sonra almanyadan gelecekte,gelirken almasını isteyecem,erkek olduğu için öyle araştır bul al desem hayatta bakmaz,en azından nerde satıldığını söylesem alma şansı artar diye düşünüyorum:)) birde gümrükte ne kadarına izin var...
hoşgeldin gülümsee. yulaf kepeğı artık birçok yerde var. arkadaşlar reale de geldiğini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. yada internet ten rosman dan isteyenler var. istanbuldamısın. ben ümraniyede oturuyorum. bulgurludaki çengelköy baharatcısından aldım ben ruşeym marka benimkisi.
hoşgeldin gülümsee. yulaf kepeğı artık birçok yerde var. arkadaşlar reale de geldiğini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. yada internet ten rosman dan isteyenler var. istanbuldamısın. ben ümraniyede oturuyorum. bulgurludaki çengelköy baharatcısından aldım ben ruşeym marka benimkisi.
arkadaşlar ticker ı yaptıktan sonra neyi nereye yapıştıracağım biri açık ve net olarak söyleyebilir mi. profil düzenlede imza ayarları diye biryer yok ki nereye yapıştıracam ben bunu. tickerimı yaptım duruyo öylle melul melul. çok utaanıyorum ya tiçkersız bir dukandaş olarak... :95: :95: :95: :95:
Canim kontrol panelinden profili düzenleye tikliyorsun gelen sayfada senin profil blgilerin var. Orada kisisel bilgiler bölümünde cizelge diye bir yer var, onun karsisindaki bos alana tickerinin adresini yapistiriyosun. Iste bu kadar... :)
vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn
hayatım onu yapıyorum. çizelgeniz öngörülen formatta değildir diyor. bu forumda verilen yerden giriyorum tiçkera. ticker façtor com dan. ama ben oraya yanlış birşey yapıştırıyorum heralde. tiçkerinin adresi dediğin hani altta birçok adresler çıkıyo onun hangisini kopyalayıp yapıştırmam gerekiyo ki??? :84: :84: :84: :84:
teşekkür ederim canım ama hala inanamıyorum bakalım yapabilecek mi?ay ne güzel cnm yaaa...keşke benimkide niyetlense böle bişeye...benden çok yiyosun zayıflıyosun nasıl iş anlamadım diyip duruyo ama nerdeee hayatında diyet yapmadı..sigaradan sonra aldı 10 kilo verse çok süper olacak ama sıkıntıya gelemiyo...hadi bakalım karı koca dukancı oldunuz hayırlı olsuuunnn
tabiki canım eğer yaparsa ve kurallara uyarsa ne ala..karı-koca iyi diyetler size ne güzel birlikde yapılınca daha bi kolay olur.ama yakında onu kıskanabilirsin .erkekler kaçamakda yapsa bizden hızlı eriyip bizi delirtirler.metoları pekbi hızlıdır.bize katılanlar arttıkca bizde mutlu oluyoruz canım.
1 Litre soğuk süte bir paket light krem şanti ekliyoruz, istediğimiz kadar tadlandırıcı, bir çorba kaşığı nescafe gold ve ister yarım ister tüm paket vanilya yada vanilya aroması katıyoruz ve hepsini blendirda granül kahve eriyene kadar çırpıyoruz, erimeyen varsa dert etmeyin bir müddet sonra eriyorlar, buzdolabına koyuyoruz ve içmek istediğimizde isterseniz buz katarak istreseniz buzsuz afiyetle içiyoruz. Buzdolabında iki gün tadını kaybetmeden kalıyor, ben onun için bir litrelik süte hazırlayıp dolaba atıyorum canım ferahlatıcı bir şey istediğinde iyi oluyor. Afiyetler olsun.
Dr Otker light krem şanti toplan ağırlığı 38 gr ben size 100 gr değerlerini yazayım
100 gr light şanti değerleri su ile hazırlandığında yağ 7.4 , karbonhidrat 8.43 ( 38 gr lık pakette bu değerler dahada düşer ) sütle hazırlandığında sorun olacağını sanmıyorum süt zaten kullanmamız gereken ürünler arasında light olarak.
günaydın canlarımmmmmmmmmm
yarın akşam tatile gidiyorum ve 1 hafta olmayacağım şimdiden hazırlıklarımı yapmaya başladım birtek yulaflarım kaldı onlarıda halledicem inşallah
delisin ya sen deliiii ama seni görmesemde çok sevdim ben.:78:
magnum konusuna gelince 2 gündür ağzıma sürmedim bırakmaya çalısıyorum
tamam ben sana hergün rapor veririm sen merak etme:126:
evet canım ya çok mutlu oldum inan bana.o arkadasımda 110 kilodan protein diyetiyle 85-90 kiloya düşmüş birisi.
canım evde biraz var ama ben tatile çıkıcam o yüzden alıyım demiştim..o zaman şöyle yaparız sen yine getirt rossmandan ben idarelik bulabilirsem 1 paket alıyım realden hemde denemiş olurum.dönüştede sen bana yollarsın hallederiz
magnum sever mi:78: ben sevmemki bi yanlışlık oldu sanırımşaka bir yana Bi ben bırakamadım şu mereti ama olsun dukan dedemle tanıstırdım şimdi bana izin veriyo
alışsın bu benim hep hayatımda olacak
Hoşgeldin,başarılar diliyorum.Allah tamamına erdirsin canım.:80:
amanın yoksa duraklama döneminde misin? 1+1 mi 5+5 mi yapıyosun? Neler yapıyosun haydi anlat anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?