Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin bahar. ben başaracağına eminim.tatlı krizine gelince... çok ilginç ama proteinle beslenmek benim gibi bir tatlı canavarında bile tatlı yeme isteğini frenledi. çok da zorlanırsan dukan pudingi filan yaparsın. burada herşeyin çözümü var canım.

hoşgeldin gülümsee. yulaf kepeğı artık birçok yerde var. arkadaşlar reale de geldiğini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. yada internet ten rosman dan isteyenler var. istanbuldamısın. ben ümraniyede oturuyorum. bulgurludaki çengelköy baharatcısından aldım ben ruşeym marka benimkisi.

arkadaşlar ticker ı yaptıktan sonra neyi nereye yapıştıracağım biri açık ve net olarak söyleyebilir mi. profil düzenlede imza ayarları diye biryer yok ki nereye yapıştıracam ben bunu. tickerimı yaptım duruyo öylle melul melul. çok utaanıyorum ya tiçkersız bir dukandaş olarak... :95: :95: :95: :95:

ankara rossman'da kalmamış canım,şu an afyon'da oturuyorum malesef burda hiç duyulmamış diyebilirim,dukan diyeti kitabını bile zar zor buldum:) o derece yani mgros var büyük market olarak ama orada da bulamadım... Hazır kuzenimde Almanya'dan gelecekken ondan isteyim dedim,en olmadı internetten alıcam artık...

evet kızlaar yulaf kepeği 1 haftadır REAL marketlerde var.çokda güzel.bana yurt dışından gelmişdi onunla aynı kalitede.bu arada avrupada çok yaygın olarak bulunuyor tüm marketlerde varmış,amaaaa dikkar yulaf ezmesi yada yulaf unu almayın yulaf kepeği alacaksınız.

Canim kontrol panelinden profili düzenleye tikliyorsun gelen sayfada senin profil blgilerin var. Orada kisisel bilgiler bölümünde cizelge diye bir yer var, onun karsisindaki bos alana tickerinin adresini yapistiriyosun. Iste bu kadar... :)

hayatım onu yapıyorum. çizelgeniz öngörülen formatta değildir diyor. bu forumda verilen yerden giriyorum tiçkera. ticker façtor com dan. ama ben oraya yanlış birşey yapıştırıyorum heralde. tiçkerinin adresi dediğin hani altta birçok adresler çıkıyo onun hangisini kopyalayıp yapıştırmam gerekiyo ki??? :84: :84: :84: :84:

vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh 400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn

canımcım çoookkk sevindimmm süpersiiinnnn
ama canımcım kaçırmışsın benim yazılarımı,tickerımı değiştiremiyorum evde olduğumdan ama 65.8'i gördüm ben ayıptır söylemesi
ama canım eminim yarın sabaha yetişmiş olacaksın çünkü verimsiz bir haftasonu geçirdim..oklava değil merdane paklar beni...yağmurumun magnumuna karışırken allah cezamı verdi,bir arkadaş cornette almış getirmiş bana da ve yedim ben de..üstelik h.sonu 2 gün p+s yapmak zorunda kaldım..üstelik bugün de 1 kadeh rakı içtim..üstelik 3 gündür hergün meyve yiyorum
güçlendirme gibi birşey oldu bu h.sonu bana..inşallah sabit kalmıştır 66 ları görmem..geçmişi okumaya çalışıyorum arkadaşlar..bu hafta da yoğun olacağım baya..size nasıl yetişcem bilmiyorum..yağmurcuk sen özet geçersin olmazsa

Bak canim surayi kopyalayacaksin;

Yani sadece kirmizi cizgili yeri, onun kenarlarindaki img olan yerleri degil. (resmin uzerine tiklarsan büyük halini görebilirsin.)
Sonra aynen o dedigim yere yapistirip degisiklikleri kaydete tiklicaksin.

teşekkür ederim canım ama hala inanamıyorum bakalım yapabilecek mi?

tabiki canım eğer yaparsa ve kurallara uyarsa ne ala....ben onu diyet yapmamış halini bile kıskanıyorum ben onun yediklerinin yarısını yesem 100 kilo olmuştum....erkeklerin avantajı hızlı metabolizma bizim 1 lokmamız onların 3 lokmasına bedelmiş....

Bu gerçekten süpermiş...bu hafta bir bunu bir de sütlacı muhakkak deneyeceğim..eline sağlık walla,çok teşekkürler..
bu arada bu h.sonu eşime meyve salatası yaptım, light krem şantiyle yoğurdu karıştırıp yaptım..yani krem şantiyi suyla çırptım sonra içine 4-5 kaşık yoğurt koydum karıştırdım sonra şu yiyemediğimiz bir meyveler:) (gerçi ben bir kase bundan da yedim ) sonra kendime de ayırdım bu karışımdan içine gojiberry atıım bir avuç,2 tane de kayısı kurusunu ince ince doğradım içine çok güzel oldu haberiniz olsun..

tatlişkom bu hafta ben de işte yoğpunum...iyi bari sevindim en azından senin yüz ifadelerini kaçırmıycam :)
gelince bana özelden mesaj at,belki geçmişi okuyamam, ben sonraki hafta gönderirim o zaman sana kepeği.
canım benim ben de seni çok sevdim gel buraya geeeelll

herkesler iyi geceler inşallah sabaha biraz daha incelmiş oluruz.unutmayın yarın öğlene kadar herkes raporunu yazsın .bakalım bu haftanın şanslıları kimmiş.rüyanızda hayal ettiğiniz kilodaki halinizi görmenizi dilerim .

mrb ben öğlene kadar bira zor girerim o yüzden şimdi yazıyorum haftalık raporumu
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ TARİHİ:09/05/2011
BAŞLANGIÇ KİLO:80
HEDEFLENEN KİLO:67
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:73.200
ŞUANKİ KİLO:71.500
HAFTALIK FARK:1.700

hedefe soooon 4.5 kaldı

herkese ii geceler ben de öğlene kadar girememe ihtimalimi göz önüne alarak şimdiden bildireyim malum listeye de ilk girişim kaçırmak istemiyorum

boy:1.72
başlangıç:15 haziran
evre:seyir
başlangıç kilo:106.6
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo: 103
şu anki kilo:101.9
haftalık kayıp:-1.1 kg
toplam kayıp:-4.7 kg

başka bişey yazılmıyodu sanırım hepinize ii geceler tatlı rüyalar zayıf uyanmalar

günaydıııın kızlar..bu hafta benim için çok durgun geçmişti hatta dün geçen haftaki kilomdan fazlaydım...bu sabah 76.900 ü gördüüüüüm valla 77 ve 76.900 arası gitti geldi ama ben 76.900 olarak bildirmek istiyorummm elisacım...

kızlarrrr ben çok hızlı bi şekilde zayıflıyorum sanırım...a
atak evresinin 1. günü 1.8
2. günü 1.3 kilo gitti...
ve kilom bu gün 55.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…